X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
Odpowiedz

Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚

Oceń ten wątek:
  • Dziewiarka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pandzia 🐼 wrote:
    Jednorożec pamiętam o Twoich prenatalnych 😍 masz przeczucia co do płci? Ciekawe czy będziesz miała małą rodzynkę czy boy team 🥰
    Elza, tak jest cały czas w kółko to samo :) ale da się wpaść w ten rytm i go polubić. Chociaż tak, też czuję potrzebę wyrwania się gdzieś i małej chwilowej zmiany rytmu. My mamy już jedno wesele za sobą i kolejne w październiku. Gabi będzie z nami ale ona beze mnie nocki nie przetrwa 😅 ja też bez nie nie potrafiłabym gdzieś pojechać dalej także podziwiam ale i też rozumiem taką potrzebę 🩷 życie się mocno zmienia po urodzeniu dziecka. czasem sobie myślę jak to wszystko kiedyś było łatwe. Teraz wszystko trzeba ustalać pod drzemki, karmienie itd :)
    Pati, cudownie 🤗 rosnijscie dalej zdrowo :* u nas tfu,tfu, nieco lepiej z jej mamozą. Od jakiegoś tygodnia, może troszkę dłużej, zaczęła bawić się sama i nie płacze 🥳 teraz wygląda to całkowicie inaczej. Takiego macierzyństwa nie znałam, momentami jakbym dziecka nie miała 😂 mogę wstać od niej i nie słyszę płaczu i stękania 😂
    Dziewiarko, mam nadzieję,że u Ciebie się poprawiło. ✊🏼

Oj tak, to jak to wszystko się zmieniło ale i tak jest pięknie ☺️ czuję się lepiej, w środę idę na badanie krwi i zobaczymy…

'94 AMH 0,29, MTHFR A1298 i PAI-1 4G/5G hetero, kariotypy ✅
    18.02 ⏸️ naturalnie
    27.03 poronienie zatrzymane 💔
    👼 Miłosz trisomia 22
    Sierpień ciąża biochemiczna 💔
    11.09 IVF MZ 26.09 ET 4BB nieudany 💔 11.10 start drugiej stymulacji 26.10 mamy 1 zarodek 4AB transfer odroczony
    1.12 ⏸️ naturalny cud
    2.12 10 dpo beta 15,55 prog 23,44 🥹
    4.12 12 dpo beta 67,89 prog 28,27 🥹
    6.12 14 dpo beta 200,03 🥹
    10.12 18 dpo beta 1202,29 prog 37,74 🥹
    23.12 USG jest ❤️ CRL 4,5 mm
    13.01 USG ❤️ 167bpm CRL 26,34 mm
    21.01 USG ❤️ 171bpm CRL 36 mm
    28.01 Wyniki Nifty Pro- ryzyka niskie, czekamy na Córeczkę 🥹🌸
    6.02 I prenatalne ❤️ 7,2 cm Cudu 🥰
    17.02 9,5 cm Bobasa 💖
    10.03 200 g Dziewczynki 🌸
    15.04 połówkowe 500 g zdrowej Dzidzi 😍
    16.06 1650 g i prawidłowe III prenatalne ☺️
    age.png
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pandzia, też sobie jeszcze nie wyobrażam tego, że będę spać bez niej obok - ale wiem że to dla jej dobra (i dobra psychicznego mojej mamy), bo strasznie odreagowuje takie spendy ludzi i zmiany otoczenia i ciężko mi ją uspokoić później. Moja mama też się mniej będzie stresować. A że piersią nie karmię i powoli wyciszam kpi (te ilości ml mam tak już śmieszne że mi się odechciewa i nie mam już sił walczyć o więcej), to na pewno jakoś sobie poradzimy

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

age.png
‹‹ 1493 1494 1495 1496 1497
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ