Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
A znasz powód przedwczesnego porodu? Lekarz pod którego opieka jesteś nie może jakiś badań zlecić ?tak pytam bo może coś gdzieś można ugrać, a może z tego względu by się udało do genetyka na NFZ czy innego specjalisty ?
-
JaMiNi wrote:Lia. Ty na owulaki możesz 😅 miałam zamawiac jakieś i dalej nie wiem które, wrzucam do koszyka na Allegro i wywalam 🤷♀️ każdy poleca co innego
Będę sikać ile wlezie, chociaż tą kreseczką się pocieszę ❤️ Polecam Ci z firmy Z1 Pharma - świetnie się wybarwiają, są niedrogie i pakowane po 50 sztuk - widzę że są na allegro 😊Pinkflower lubi tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Testy Pinka są bardzo dokładne. Jak nie ma ciąży to jest taka biel, że aż razi. Mam dobre przeczucia
Magdanka, Lia. lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Postanowiłam że pójdę na bete za dwa dni, bo jutro jest wolne. To będzie 14 dpo i dzień spodziewanej miesiączki więc wynik z krwi będzie już coś mówił 🙂
Teraz postaram się już nie nakręcać tylko odpoczywać i korzystać z dwóch wolnych dni 🙂 jutro rowery z mężem 🙂 co ma być to będzie i tak nie mam na to większego wpływu czy się utrzyma czy nie.Lia., Pinkflower lubią tę wiadomość
-
JaMiNi wrote:Lia a możesz podać linka ? Ja widzę tylko 7 sztuk
Hmm, kurcze. Wyszukało mi na Google, ale po kliknięciu wyskoczyło, że oferta nieaktualna 😕
Ja zamawiam zawsze na Amazonie w DE, mają prawie 4 tys. opinii, są serio dobre. Wiem, że Amazon się powoli rozwija w Polsce, może za chwilę będą i u Was.
Jeśli chcesz to mogę Ci kupić i wysłać jak będę w PL 😊Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Magdanka wrote:Postanowiłam że pójdę na bete za dwa dni, bo jutro jest wolne. To będzie 14 dpo i dzień spodziewanej miesiączki więc wynik z krwi będzie już coś mówił 🙂
Teraz postaram się już nie nakręcać tylko odpoczywać i korzystać z dwóch wolnych dni 🙂 jutro rowery z mężem 🙂 co ma być to będzie i tak nie mam na to większego wpływu czy się utrzyma czy nie.
Magdanko kochana, myślę że to dobre podejście. Teraz masz wolne, odpoczywaj a w środę idz na betę. Ale bardzo trzymam 🤞🤞🤞
Ja się mocno dystansuje bo możliwe że to dalej ten zastrzyk. Nie mniej pisałam z moją ginka i jesli jutro wyjdzie test pozytywny to kazała brać dupka 3x1 a z wymazami (które mają być do drożności) się wstrzymać. Zobaczę jak się to wszystko potoczy.
Echo, a wiesz czy pinki może oszukują?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2023, 12:10
Magdanka lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
syska wrote:Magdanko kochana, myślę że to dobre podejście. Teraz masz wolne, odpoczywaj a w środę idz na betę. Ale bardzo trzymam 🤞🤞🤞
Ja się mocno dystansuje bo możliwe że to dalej ten zastrzyk. Nie mniej pisałam z moją ginka i jesli jutro wyjdzie test pozytywny to kazała brać dupka 3x1 a z wymazami (które mają być do drożności) się wstrzymać. Zobaczę jak się to wszystko potoczy.
Echo, a wiesz czy pinki może oszukują?
Mnie nigdy nie oszukały i z tego co widziałam na forum, to mają bardzo dobre opiniePinkflower lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Magdanka wrote:Syska ale się dzieje!! Taka sama historia u nas z tym wybarwieniem się testów! Ja testuje codziennie od 8 dpo i wtedy była biel a 10 dpo zaczęła pojawiać się kreska, tylko jest ona na tyle słaba że sama nie wiem czy mam iść na betę czy poczekać jeszcze dwa dni (dzisiaj 12dpo). Nie chce się zawieść, że wynik będzie słabiutki a za dwa dni jeszcze spadnie... Nie wiem co robić 😟
Pink o czułości 10 z dzisiaj wygląda tak, ale boje się że będzie blednąć i tylko się nakręcę
https://zapodaj.net/plik-nsxoQlNvxo
Ta kreska jest ładna. Nie gadaj, że nie 😜 robiłaś zdjęcie odrazu po wyniku?29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
Lia. wrote:Hmm, kurcze. Wyszukało mi na Google, ale po kliknięciu wyskoczyło, że oferta nieaktualna 😕
Ja zamawiam zawsze na Amazonie w DE, mają prawie 4 tys. opinii, są serio dobre. Wiem, że Amazon się powoli rozwija w Polsce, może za chwilę będą i u Was.
Jeśli chcesz to mogę Ci kupić i wysłać jak będę w PL 😊
O jakich testach piszecie? Owulacyjnych czy ciążowych?2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Lia. Amazon spokojnie do nas wysyła, właśnie tam tez oglądałam z firmy easy home bo tez polecają, ale ja jak 🦖 wole Allegro 😃
Syska wiesz ja myśle ze z testami to zdania podzielone, na wątkach staraniowych pinky są oznaczone jako nie wykrywające wczesnej ciąży 🤷♀️ jedni powiedzą ze oszukują inni ze ich nie oszukały, chyba najlepiej zrobić z kilku firm dla pewności 😅Magdanka, Lia., Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Echo owulacyjnych akurat, ale z racji tego ze jest 21dc u mnie i ciążowym się interesuje 😅
Magdanka jak na testach była biel a teraz jest kreska no to 🤞🤞😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2023, 12:17
Magdanka, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
syska wrote:Ta kreska jest ładna. Nie gadaj, że nie 😜 robiłaś zdjęcie odrazu po wyniku?
Zrobiłam po ok 4 minutach jak na instrukcji. Nie wiem, ja chyba oczekiwałam że będzie żywo różowa 😂 ale jeszcze wcześnie więc ma prawo być jaśniejsza. Za Ciebie nieustannie trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Magdanka, ja już Ci gratuluję po cichu. Taka kreska i to jeszcze w 12 dpo?
Skoro pinki słabo wykrywają wczesną ciążę to może i ta kreska byłaby mocniejsza na testach innej firmy 😉 Masz możliwość kupić np. facelle paskowe?
Syska, za Ciebie też mocno kciuki trzymam 🥹
JaMiNi easy home też są ponoć dobre, masz rację 😊Pinkflower lubi tę wiadomość
Ja (27):
Mąż (37):
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
❄️ 3BB -
Lia. wrote:Magdanka, ja już Ci gratuluję po cichu. Taka kreska i to jeszcze w 12 dpo?
Skoro pinki słabo wykrywają wczesną ciążę to może i ta kreska byłaby mocniejsza na testach innej firmy 😉 Masz możliwość kupić np. facelle paskowe?
Syska, za Ciebie też mocno kciuki trzymam 🥹
JaMiNi easy home też są ponoć dobre, masz rację 😊
Kochana już chyba nie będę kupować innych testów bo mam całą szufladę w domu baby boom i jakieś bez nazwy więc będę korzystać z nich 😁 robiłam dzisiaj też ten co wczoraj i też wyszła taka blada kreska więc teraz spokojnie poczekam do środy na pobranie z krwi -oczywiście przed nim zrobię też test 😁
I przepraszam was, już nie będę zanudzać swoimi problemamiLia. lubi tę wiadomość
-
Magdanka coś ty, wiesz jak takie dwie kreski na teście radują serducho i dają nadzieje 😍
Pinkflower, Lia. lubią tę wiadomość
-
Dzięki kochane za wszystkie kciuki 🤞😘 Chyba bardziej wierzycie niż ja. A odstawiły byście np NAC albo ten prenacaps ovi albo cokolwiek co mam w stopce ? Nie wiem czy można sobie jakimś suplementem zaszkodzić. Wolę odstawić a potem do tego a nie pluc sobie w brodę. Oczywiście metformine dalej biorę.29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
Zostań proszę 🙏🙏🙏
-
syska wrote:Dzięki kochane za wszystkie kciuki 🤞😘 Chyba bardziej wierzycie niż ja. A odstawiły byście np NAC albo ten prenacaps ovi albo cokolwiek co mam w stopce ? Nie wiem czy można sobie jakimś suplementem zaszkodzić. Wolę odstawić a potem do tego a nie pluc sobie w brodę. Oczywiście metformine dalej biorę.
Ja też biorę NAC i nie zamierzam odstawiać🙂