Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
izzy91 wrote:Ja mam dzisiaj totalny zjazd samopoczucia, nie spałam do 2, potem jakoś się udało, a dziś czuję się jakbym zabalowala na jakieś wielkiej imprezie, nic nie pomaga .... Nie mogę ani spać ani siedzieć, na szczęście pogoda dziś trochę bardziej sprzyjająca bo w końcu deszcz i lekkie ochłodzenie.. gotuje rosół z nadzieją że pomoże mi na żołądek chociaż.
Echo a ty jak? Plamienia dalej?
I czy Lia w końcu napisała co z tym crp, bo nie wiem czy przegapiłam czy co..
Syska ja ciebie kompletnie rozumiem , ja po poronieniu też nie chciałam żeby ktokolwiek wiedział, rodzice nie wiedza do tej pory... Mam nadzieję że masz dużo wsparcia u męża.
Jamini ja co prawda w dalszym etapie a i tak co wizyta w toalecie to sprawdzam papier... A twoje plamienia się skończyły?
Biedna 😞 imbir też nie pomaga? Rosołek jest najlepszy na wszystko ❤️
U mnie plamienia/krwawienie ustało następnego dnia i już nie wróciło, ale to pewnie dlatego, że od czasu wizyty bardzo się oszczędzalam i dużo leżałamAMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
JaMiNi wrote:Na ten moment praktycznie czysto ale No jest ten krwiak a on może brudzić 🤷♀️
-
Izzy 5+1, ja poprzedniej ciąży miałam krople anekton właśnie z wyciągiem z imbiru dla kobiet w ciąży
Echo u mnie ta żywa krew to była raz na papierze później już przeszło w takie brązowe jak zakrzepła krew
W poprzedniej ciąży lekarka mówiła ze można nospe spokojnie brać i teraz tez biorę plus magnez ale czytałam ze niektórzy lekarze są przeciwni 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 18:05
-
Echo wrote:Biedna 😞 imbir też nie pomaga? Rosołek jest najlepszy na wszystko ❤️
U mnie plamienia/krwawienie ustało następnego dnia i już nie wróciło, ale to pewnie dlatego, że od czasu wizyty bardzo się oszczędzalam i dużo leżałam
Akurat imbiru nie mam ale to nawet nie są mdłości tylko takie ogromne ssanie w żołądku na które nie pomaga zjedzenie niczego. Ja o 1 w nocy wstawałam z łóżka żeby banana zjeść bo nie mogłam już wytrzymać 😵💫 W rosole pokładam duże nadzieje, robię na kurze i warzywkach od mamy ❤️JaMiNi, Butterfly23, Echo lubią tę wiadomość
-
Echo wrote:Wiem, że jest Ci ciężko i pewnie nawet najciekawszy serial na świecie nie odciągnie Twoich myśli od tego co się dzieje. Dobrze, że mimo wszystko odpoczywasz i się nie przeciążasz 🍀❤️
Mi apetyt jakoś dopisuje mocno tylko ze nie wiem na co mam smaka a już napewno nie mam smaka na wszystko co jest w domu 🫣Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 18:07
-
Dziewczyny beta 95.8
Nie przeżyje czwartego razu, to jest jakiś koszmar2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
pandzia 🐼 wrote:Dziewczyny beta 95.8
Nie przeżyje czwartego razu, to jest jakiś koszmar -
syska wrote:Nie, on nie powiedział. Ale mówi że chyba coś podejrzewają. No ale ja tam nie pojadę zeby siedziec na imprezie. Jak miałam zapowiedziane ze mam leżeć i jutro wyjdę tylko na badania.
Pinkflower lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Nie przeżyje czwartego razu, to jest jakiś koszmar
Nie wiem co mam napisać 🥺03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Bardzo mi przykro 😞💔 to wszystko jest okropnie niesprawiedliwe...AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Pandzia, serce złamane i ryczę razem z Tobą 😭 Wiem co czujesz kochana. Masz rację to jest koszmar 🥺
Przytulam 🫂29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Ja szczerze jestem już zagubiona. Porobiłam plany a przecież ta ciąża się jeszcze nie skończyła. Czy to dobrze odrazu już tak latać, badać. Brak mi po prostu świętego spokoju a z drugiej strony nie chce tracić czasu. Moj mąż jest załamany że on ma już skończone 30 lat i mówi mi dziś przecież nie będziemy młodsi.
Dojeżdża to wszystko okropnie głowę a przecież trzeba żyć, pracować 🥺😭 Jestem zła, wku*wiona. Szkoda ze nikt nas nie uświadamia żeby wcześniej się badać w wieku np 20 lat żeby wiedzieć na przyszłość co i jak.29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
syska wrote:Ja szczerze jestem już zagubiona. Porobiłam plany a przecież ta ciąża się jeszcze nie skończyła. Czy to dobrze odrazu już tak latać, badać. Brak mi po prostu świętego spokoju a z drugiej strony nie chce tracić czasu. Moj mąż jest załamany że on ma już skończone 30 lat i mówi mi dziś przecież nie będziemy młodsi.
Dojeżdża to wszystko okropnie głowę a przecież trzeba żyć, pracować 🥺😭 Jestem zła, wku*wiona. Szkoda ze nikt nas nie uświadamia żeby wcześniej się badać w wieku np 20 lat żeby wiedzieć na przyszłość co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 18:52
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Syska proszę cię jesteście młodzi, my mamy 36 lat, to ze w wieku 20 lat wszystko super nie znaczy ze za pare lat dalej (oprócz jakiś rzeczy genetycznych). Może potrzebujesz odpoczynku? Wakacji? Trochę odpuszczenia i zajęcia się sobą, zadbania o związek nie zaszkodzi, nie musicie odrazu gonić na badania i po lekarzach (oczywiście rozumiem to bo sama mam tak ze musze już teraz natychmiast tylko ja jestem starsza od ciebie wiec mam świadomość ze wiek nie działa na moja korzyść)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2023, 19:00
-
Chciałabym się zapaść pod ziemię na jakiś czas. Czuje się okropnie ale tego chyba nie muszę mówić..
Nie wiem, może to dlatego, że od jakiegoś czasu przestałam chodzić do kościoła, ale jak wierzyc, no jak??
Mam w głowie pustkę. Wiem, że jedynym lekiem na moje złamane serce będzie dziecko ale raczej się nie zdecyduję w najbliższym czasie.
Niestety wiem, że pod ziemię się nie zapadnę i trzeba będzie jakoś przeżyć najbliższy czas, najgorzej będzie się skupić w pracy. Z mężem też nie będzie lekko, już była spina o jego badania to powiedział że uważam że on jest chory. Aaaa .
Syska, przytulam2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
słabe przyrosty bety-> zwiększenie Accofilu ✅
26.11 Gabriela 2890g 54cm 💖
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match i inne
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'