Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry kochane 🌤️❤️
Ja też kocham książki i od niedawna jestem szczęśliwa posiadaczka Kindle oraz konta na Audiotece. To drugie sprawdza mi się na dłuższych spacerach. Bardzo polecam ❤️
Elza, nie ufaj cyckom, one klamia. Ja dopiero teraz zaczynam czuć, że je posiadam,a tak to bezobjawowe.
O 11:00 mam wizytę, dam znać później. Miłego dnia 😘Lia., Butterfly23, Elza1234, Pinkflower, Kędziorka lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Dzień dobry w poniedziałek, że tak zażartuję 😂❤️
Widzę, że ze zdecydowaną większością z Was mamy podobny gust filmowy. Dziękuję za polecajki, na pewno obejrzę - screeny porobione 😁 I jak mi coś wpadnie do głowy to też Wam napiszę. Czasem się zobaczy taką perełkę, że aż szkoda się nie podzielić 😍
A tak skromnie zapytam - czy jest wśród Was jakaś fanka ślubu od pierwszego wejrzenia? 😄 Właśnie nowy sezon się zaczął 😍
No i mocno trzymam kciuki za wszystkie wizyty i testujące w tym tygodniu ✨✊🏻Echo, Kędziorka lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Izzy tak, diagnozowałam się. Kilkanaście lat temu miałam rezonans i coś mi tam wyszło. Muszę go powtórzyć, ale boje się 🙈 w sensie samego badania, nie wyniku.
Izzy a jak Twój brzusio? 😍 widać już? Mówią, że w pierwszej ciąży bardzo późno widać, ale na ile to prawda.
Ja mam czytnik pocketbook touch lux 4. I o tyle ma przewagę nad kindle, że legimi jest bez limitu. Też mi ekran poszedł w starym sam z siebie i też niestety nie wymienili, bo niby uszkodzenie mechaniczne. Ale w sumie, może coś w tym być, bo kot kiedyś na nim siedział 🙈 -
Lia. wrote:Dzień dobry w poniedziałek, że tak zażartuję 😂❤️
Widzę, że ze zdecydowaną większością z Was mamy podobny gust filmowy. Dziękuję za polecajki, na pewno obejrzę - screeny porobione 😁 I jak mi coś wpadnie do głowy to też Wam napiszę. Czasem się zobaczy taką perełkę, że aż szkoda się nie podzielić 😍
A tak skromnie zapytam - czy jest wśród Was jakaś fanka ślubu od pierwszego wejrzenia? 😄 Właśnie nowy sezon się zaczął 😍
No i mocno trzymam kciuki za wszystkie wizyty i testujące w tym tygodniu ✨✊🏻Lia. lubi tę wiadomość
-
Lia. wrote:Dzień dobry w poniedziałek, że tak zażartuję 😂❤️
No i mocno trzymam kciuki za wszystkie wizyty i testujące w tym tygodniu ✨✊🏻
Przedwczoraj chciałam obejrzeć, ale miałam jakiś problem z playerem i co 2 min mi się pauzowało i odpuściłam. Ale dziś jak zdążę się ogarnąć ze wszystkim to nadrobię.
Jak już padło hasło tv show, to któraś ogląda hotel paradise, love island, czy to show Dody?
Ja obejrzałam pierwszy jej program z czystej ciekawości. No i moim zdaniem jest taka sama na jaką się kieruje w tv. Widziałam zapowiedź drugiego sezonu, oglądać nie będę i z kimś takim pracować też bym nie chciała 🙈Lia. lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Lia, bratnia duszo 🤣 ja jestem fanką programów typu ślub od pierwszego wejrzenia czy hotel paradise 🤣🤣 to takie moje guilty pleasure 😆
-
Butterfly23 wrote:Izzy tak, diagnozowałam się. Kilkanaście lat temu miałam rezonans i coś mi tam wyszło. Muszę go powtórzyć, ale boje się 🙈 w sensie samego badania, nie wyniku.
Izzy a jak Twój brzusio? 😍 widać już? Mówią, że w pierwszej ciąży bardzo późno widać, ale na ile to prawda.
Ja mam czytnik pocketbook touch lux 4. I o tyle ma przewagę nad kindle, że legimi jest bez limitu. Też mi ekran poszedł w starym sam z siebie i też niestety nie wymienili, bo niby uszkodzenie mechaniczne. Ale w sumie, może coś w tym być, bo kot kiedyś na nim siedział 🙈
Co do brzucha to ciężko stwierdzić bo ja nigdy płaskiego nie miałam więc nie wiem czy moja mała oponka to ciąża spożywcza czy rosnące dziecko 😆 ale wczoraj jak się dotykałam to wydaje mi się twardszy brzuch na dole więc możliwe że coś się dzieje. Dołączyłam do jakieś grupy na FB rodzimy w marcu i tam jak dziewczyny wrzucają fotki a są w drugiej ciąży to już mają pokaźne brzuchy więc chyba coś w tym jest 😄 -
Butterfly23 wrote:Co sądzisz o edycji all stars? 😂 Dla mnie każdy tam poszedł po fejm i kasę nie po miłość. Hotelu już nie oglądam od 3 sezonów ale love island lubię 😁
Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, ale super tematy! Siedzę i robię notatki co następne oglądać 😂 mam spore zaległości, muszę ponadrabiac 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2023, 09:33
Lia., Pinkflower, Butterfly23 lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Zgłasza się psychofanka ślubu od pierwszego wejrzenia. Każda edycja obejrzana. Zawsze na Playerze jestem odcinek do przodu 😅
Echo robiłaś betę?🤞🤞🤞
Kciuki za wizytę 😘izzy91, Lia., Echo, Butterfly23, Kędziorka lubią tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Syska ❤️😂 hahah 🤣
A przez chwilę się bałam, że mi napiszecie "Eee idź stąd, jak oglądasz śopw" 🤣
Programów typu love island, asia express, hotel paradise nie oglądam ze względu na brak czasu - ale wiem, że da się w to wciągnąć 😀 Kiedyś koleżanka pokazała mi "warshaw shore" i to był po prostu must have każdego wakacyjnego poranka 😂
A niech to, przyznam się Wam do czegoś, lubię też "chłopaków do wzięcia", ale mój mąż zawsze mi mówi że mam wyłączyć tą patologię XDD A ja mu wtedy powtarzam, że to dobrzy ludzie szukający miłości! 😕Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2023, 09:39
Pinkflower, izzy91 lubią tę wiadomość
Ja (27):
☀️ AMH 3,26, NK 13%, ANA, antygen HPA-1, kariotyp, p.p/płytkowe, NK z krwi i maciczne, CD138, cytokiny - ok
⛈ PCO, IO, Kir AA, MTHFR i PAI-1 hetero, hiperhomocysteinemia
Mąż (37):
☀️ ANA, aTPO, aTG, p. p/plemnikowe, fragmentacja, kariotyp, cytokiny - ok
Starania od czerwca '21
marzec '22 - cb 💔
listopad '22 - trzecia IUI - cb 💔
14.01.2023 - ⏸️❤️ -> poronienie 8 tc. 💔 - córeczka 🥺
styczeń '24 - 1 ICSI: 4BC - ❌
luty '24 - 2 ICSI: 4CB - ❌
październik '24 - 3 ICSI, Reprofit Ostrava: 19.10. transfer 2 blastek 4BC i 1B ⏳
❄️ 3BB -
Mój mąż trudne sprawy ogląda. Gorzej nie będzie 🤣🤣🤣🤣
Lia., Pinkflower, Butterfly23, izzy91, Kasiek789, Kędziorka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Mój mąż trudne sprawy ogląda. Gorzej nie będzie 🤣🤣🤣🤣
Lia. lubi tę wiadomość
-
Zgłaszam się do wszystkich programów - slub od 1 wejrzenia już nadrobiłam
Wkręciłam się już od kilku sezonów w hotel paradise
Programu o dodzie nie mogę oglądać- bo mnie ona sama po prostu wkurwia.
Uwielbiam jeszcze love is blind na netflixie.
I uwielbiamy z mężem gogglebox na ttv 😅Lia., Butterfly23, Kadża lubią tę wiadomość
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer - 10dpt beta 448 🥹
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
Elza1234 wrote:Zgłaszam się do wszystkich programów - slub od 1 wejrzenia już nadrobiłam
Wkręciłam się już od kilku sezonów w hotel paradise
Programu o dodzie nie mogę oglądać- bo mnie ona sama po prostu wkurwia.
Uwielbiam jeszcze love is blind na netflixie.
I uwielbiamy z mężem gogglebox na ttv 😅 -
Butterfly23 wrote:Love is blind też oglądałam! Ale amerykańska wersja tylko mi się podoba
Jeszcze było Ultimatum, ci sami prowadzący.
Love island tez kiedyś oglądałam, ale potem jakoś za późno to leciało a ja nie mam Polsat go i nie miałam jak nadrobić.
Ogólnie uwielbiam także programy 🙈
Tak mnie to odmóżdża i relaksujePCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer - 10dpt beta 448 🥹
11dpt beta 724 🥳
12 dpt beta 986 ❤️
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️ -
A my nawet nie mamy podstawowych programów w tv 🤣 bo po prostu nie oglądamy nic z tego. Tylko Netflix i ja nie raz słucham podcastów Justyny Mazur na YT (kryminalne).
Ale trochę brakuje mi jednego programu, teraz nie mogę skojarzyć nie TVN, tylko coś z 7? Leciały tam miodowe lata wieczorem po dwa odcinki a uwielbiam 🤣mąż też.
Lia. lubi tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Jak tu swojsko 😁 dziewczyny, jakbyśmy tak zrobiły spotkanie (zlot czarownic), to nawet możemy popatrzeć na jakiś program, który przez wielu ludzi jest odbierany jak dno. A później okazuje, że wiele osób na to coś patrzy. To jak z disco polo! Nikt nie słucha, ale każdy zna tekst 😂
Lia., Butterfly23, izzy91, Kędziorka lubią tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔