Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Kędziorka wrote:Ja obejrzałam wszystkie sezony Chyłki, Szadź, Skazaną. Lubię takie kryminalne seriale, prawnicze 😏
A moja miłość największa i odgrzewany kotlet praktycznie raz w roku to Magda M 😍
W tym roku Magdzie M stukła 18-stka 😁
Belfra oglądałaś? Teraz będzie trzecia część.
I polecam jeszcze na podstawie powieści Cobena „ W głębi lasu” polski serial i jeszcze też polski, ale stary „Prokurator”.
Na liście jeszcze mam Rojst’97. Róbta screeny 😂Kędziorka lubi tę wiadomość
-
Ja uwielbiam czytać książki, kiedyś uważałam ze tylko papier ale przeszłam na czytnik cenowo to niebo a ziemia, nie lubie książek i filmów historycznych, biografii ani romansideł.
My zaczęliśmy ukochane dziecko bardzo fajny. Nie wiem dlaczego ale ja nie oglądam polskich filmów ani seriali, nie umiem się przekonać żadnej watachy ani nic z tych rzeczy 🤷♀️ wzruszają mnie bajki ale nigdy żaden film mnie nie wzruszył
Za to uwielbiam filmy świąteczne (oprócz świątecznych jakiś romansów dziwnych) u mnie święta od 1 grudnia 😅 No i ja to jestem team władca pierścieni i Harry PotterWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2023, 21:34
Kędziorka lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Kocham 😍😍😍 i Małaszyńskiego też kocham 😂
W tym roku Magdzie M stukła 18-stka 😁
Belfra oglądałaś? Teraz będzie trzecia część.
I polecam jeszcze na podstawie powieści Cobena „ W głębi lasu” polski serial i jeszcze też polski, ale stary „Prokurator”.
Na liście jeszcze mam Rojst’97. Róbta screeny 😂
Widziałam ostatnio na ig Brodzik właśnie o tej 18 Magdy M 🥹
Nie, nie oglądałam. Aha, no i zapomniałam, że jeszcze Behawiorysta wjechał 😬
Dzięki za tytuły, będzie na jesienne, długie wieczory 🫶🏻Butterfly23 lubi tę wiadomość
👩🏼: 32
👦🏻: 30
3 poronienia za nami. Aktualnie starania o pierwsze 👶🏼 💜 -
JaMiNi wrote:Ja uwielbiam czytać książki, kiedyś uważałam ze tylko papier ale przeszłam na czytnik cenowo to niebo a ziemia, nie lubie książek i filmów historycznych, biografii ani romansideł.
My zaczęliśmy ukochane dziecko bardzo fajny. Nie wiem dlaczego ale ja nie oglądam polskich filmów ani seriali, nie umiem się przekonać żadnej watachy ani nic z tych rzeczy 🤷♀️ wzruszają mnie bajki ale nigdy żaden film mnie nie wzruszył
Za to uwielbiam filmy świąteczne (oprócz świątecznych jakiś romansów dziwnych) u mnie święta od 1 grudnia 😅 No i ja to jestem team władca pierścieni i Harry Potter
Z bajek to kocham Coco 🥺 oglądałam już chyba 3 razy, przeważnie puszczają w okolicach Wszystkich Świętych. Wyję jak bóbr 😭😭 I zastanawiam się, czy na pewno odwiedziliśmy wszystkie groby.
Team Harry Potter 🫶🏻 Fajnie, bo siostrzeńcy męża też kochają. Kolejne pokolenie potterhead rośnie 🥹 Jak leci maraton w tv, to oglądamy na zmianę- raz u nich, raz u nas 😍✨
👩🏼: 32
To ja się wam przyznam, że Pottera zaczęłam oglądać pierwszy raz w tamtym roku. Nie jestem wielką fanką, ale myślę, że jak będzie w tv to obejrzę.
Ja też przerzuciłam się na czytnik. Na początku myślałam, że nie dam rady, bo tylko papier. Ale kurczę ile kasy w kieszeni zostaje i miejsca w domu nie trzeba robić na książki.
A Władców Pierścieni nie widziałam ani razu 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2023, 22:43
-
Butterfly23 wrote:To ja się wam przyznam, że Pottera zaczęłam oglądać pierwszy raz w tamtym roku. Nie jestem wielką fanką, ale myślę, że jak będzie w tv to obejrzę.
Ja też przerzuciłam się na czytnik. Na początku myślałam, że nie dam rady, bo tylko papier. Ale kurczę ile kasy w kieszeni zostaje i miejsca w domu nie trzeba robić na książki.
A Władców Pierścieni nie widziałam ani razu 🙈
Potter właśnie leci w tv 😬 w sobotę będzie więzień azkabanu 😏
Ja za Władcą Pierścieni nie przepadam, dla mnie te filmy są za długie i zawsze zasypiam 🤣👩🏼: 32
Cześć w nowym tygodniu!
Ale trafiłam z wolnymi dwoma dniami na moją Madzię.... echh, idealnie na wychorowanie się. Ale dziś już mnie przynajmniej gardło nie boli. Nos mam jedynie przytkany.
Dobrego dnia Wam życzę ❤️Kędziorka lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Dzień dobry. Miłego dnia i smacznej kawusi ☀️
U mnie ból głowy ciąg dalszy. Na wieczór przestaje mnie boleć, a rano tylko otworzę oko i zaczyna…
Echo ogromne ogromne kciuki za dzisiejsze wyniki 🤞🏻
Kadża a co u Ciebie?
Magdanka jak było na weselu?Echo, Kędziorka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj jakiś wkurw od rana, temp już tylko 36.8, test biały jak łza.
Mam ochotę usiąść i płakaćPCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
20 dpt zarodek z akcja serca ❤️🔥 -
Ja mam hurtowe ilości książek w domu. Zaczyna mi miejsca brakować. Też zastawiam się coraz mocniej nad czytnikiemDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Elza1234 wrote:Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj jakiś wkurw od rana, temp już tylko 36.8, test biały jak łza.
Mam ochotę usiąść i płakać
Kędziorka lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Ty dziś 8/9 dpo? To jeszcze za wcześnie. Poczekaj chociaż do 12 dpo. I Izzy i Echo robiły test w 11 dpo i był biały.
To się czuje
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
20 dpt zarodek z akcja serca ❤️🔥 -
dzień dobry
Echo, wizytę u dr S. mam 20 października, a wcześniej będę u dr też S. ale gin. zapytam czy powinnam iść do immunologa, nie chcę go urazić, że wchodzę mu w diagnostykę bo na prawdę dużo wsparcia od niego już otrzymałam.
Przepraszam, musiało mi umknąć, że masz zalecenie aby sprawdzać betę. za niedługo wizyta, trzymam kciukasy !
Butterfly, ja zawsze uwielbiałam czytać książki. W pewnym momencie przestałam z braku czasu. Ale najbardziej lubię kryminały i Tess Gerritschen . I tak jak wspomniałam Saga o Ludziach Lodu - chociaż to fantastyka pomieszana z romansem,ale jak dla mnie hit do powtórzenia.
Pamiętnik czytałam bardzo dawno temu
Ukochane dziecko właśnie ostatnio zaczęłam oglądać. Kim jest Erin Carter też spoko:) lubię te miniseriale
S. Roszpunka jutro wyczekuję od rana na wieści!
Kędziorka witaj
Butterfly23, Kędziorka lubią tę wiadomość
2023:
2x CB
2x puste jajo płodowe
💔
2024:
Marzec ⏸️
Euthyrox,Encorton,Acard,Accofil, Neoparin, Utrogestan ->Cyclogest, Prolutex, Duphaston
02.04 pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
16.04 mamy ♥️ 152ud, CRL 1.32
29.04 CRL 2.59
15.05 ♥️158ud, 5.29 Maluszka
20.05 I prenatalne, niskie ryzyka
12.06 150g dziewczynki 💗
02.07 262g 🎀
15.07 II prenatalne, 336g 🌸
30.07 530g 💖
27.08 1kg małej pandzi 🐼
19.09 III prenatalne, 1404g
24.09 1668g 🥰
22.10 2525g 💕
✅
APS, kariotyp, badanie genetyczne po poronieniu, MUCHa 2x, AMH, badania hormonalne, USG 3d macicy, allo mlr, cross match
❌
Kir AA, Pai- 1 homo, TSH, histeroskopia: stan zapalny endometrium -> antybiotyk
On:
✅
Morfologia, test mar, chromatyna,kariotyp
👩🏼95'
👨🏼93'
-
Echo Ty robisz dzisiaj betę?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec z całego serca polecam czytnik, samej mi było ciężko się przekonać ale okazuje się ze czyta się świetnie, No i cena 20 zł za legimi w play co msc a cena pojedynczej książki 🫣 tylko miałam pierwszy inkbook po 2 msc leżąc w szufladzie poszedł ekran sam z siebie reklamacji nie uwzględniają, później poczytałam jakie maja najlepsza gwarancje i okazuje się ze kindle ale kupowane z amazona ze nawet jak idzie ekran to wymieniają. Ja mam już mój kilka lat nie wiem ile razy spadł i nic się nie stało 🫣
Echo trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę i bete🤞🤞
Elza sflaczałe cycki żaden argument mojej cały czas są takie 🫣
Dopadły mnie mdłości najgorzej z rana i wieczora, a na żadne jedzenie nie mam ochoty, mąż pyta co mi nakupić żebym mogła sobie coś co chwile wcinać żeby nie doprowadzić do głodu a dla mnie żadne jedzenie nie jest fajne. -
Echo mocne kciuki za wizytę!
Elza ja przed pozytywnym testem też miałam wkurw parę dni 😀 jeszcze wcześnie!
Co do książek to ja też team czytnik. Ubolewam że ostatnio nic nie czytam bo nie mogę za długo skupiać wzroku na literach 🥴
HP i władca pierścieni to też moje klimaty, zarówno ksiazki jak i filmy, marzy mi się wyskoczyć kiedyś do Londynu do świata HP 😆 moze jak bombelek podrośnie to go weźmiemy ze sobą 😀
Kędziorka też kocham Coco, włączyliśmy przypadkowo a oglądałam już chyba z 5 razy. Na prawdę piękna bajka 🥹
Butterfly te twoje bóle głowy nie diagnozowalas się w kierunku migren? Nie wiem czy już o to pytalam. Ja odpukac od paru lat mam spokój ale kiedyś zaburzenia wzroku, wymioty przy migrenie to była norma i mi nic nie pomagało poza tryptanami.
Jamini mi na początkowe mdłości najlepiej wchodzily tosty z serem i szynką 😅 spróbuj może z migdałami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2023, 09:16
-
Jamini mdłości są uciążliwe ale ja naprawdę się z nich cieszyłam. A przy takiej ilości proga jak bierzesz niestety będą gorsze.
Wlasnie czytam że Kindle jest spoko. Ale poczekam i poproszę męża to mi na gwiazdkę kupi:)Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas