Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:A lubicie czytać książki? Jeśli tak, to jaki gatunek najbardziej? Macie swoje ulubione książki?
Ja jak byłam nastolatką uwielbiałam książki Nicholasa Sparksa 😍 moja ulubiona to „jesienna miłość”. Na jej podstawie jest film „szkoła uczuć”. Też bardzo lubię.
I „pamiętnik”. Z naszych polskich lubię bardzo Mroza i serie z Chyłką i Forstem. Ale tak to nie mam swojego ulubionego pisarza. Ogólnie lubię ciężkie książki psychologiczne, thrillery, kryminały i kryminalne z humorem 😁
Ja jakbym miałam czas to bym pochłaniała książki hurtowo. Najbardziej kocham władcę pierścieni, ogólnie jedyne czego nie czytam to horroryButterfly23 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ja kocham kryminały ale Sparksa tez, nawet teraz czytam jedna z jego książek
Żmijowisko mamy w planach obejrzeć w tym tyg, w końcu mamy urlop 😅Butterfly23 lubi tę wiadomość
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
20 dpt zarodek z akcja serca ❤️🔥 -
Witam się niedzielnie. Nie miałam siły pisać, bo mnie choróbsko zmiotło. Ostatni raz byłam chora kilka dni przed pozytywnym testem. Może to też dobry znak 😂 teraz już jest ciut lepiej, ale i tak jestem rozbita, katar męczy, gardło też. Achhh, jakoś to muszę przetrwać. Wieczorem poprawie sobie nastrój komedią polsko-albańską 😂
Butterfly23 lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Z ta komedia Polsko albańska to na początku serio myślałam, ze to film xD
Mam wrażenie ze od kilku dni zamiast mózgu mam progesteron xDS.Roszpunka, Butterfly23, alauda lubią tę wiadomość
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
Elza1234 wrote:Z ta komedia Polsko albańska to na początku serio myślałam, ze to film xD
Mam wrażenie ze od kilku dni zamiast mózgu mam progesteron xD
Progesteron ważna sprawa 😂🤗Kędziorka lubi tę wiadomość
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Od wczoraj dziewczyny sikam.... I oczywiście na tych Testeo pojawia się cioteczny kuzyn wujka cienia 😂 to nic, że dziś 9 dpo dopiero. Ale powiem Wam, że te Testeo allegrowe nie są dla mnie. Robią tylko mi zbędną nadzieję. A co najlepsze! One mi tylko pokazują ten cień wieczorem! A rano z nocnego siknięcia nie 😂 nie, nie dołuję się. Śmieszy mnie to moje sikanie za wcześnie i w ogóle wiedząc, że nic nie będzie 🤷🏼♀️ ale gdzieś tam nadzieja jest, wiadomo... kopnijcie mnie w zada żebym się opamiętała i najwcześniej zrobiła test we wtorek (11dpo)17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Od wczoraj dziewczyny sikam.... I oczywiście na tych Testeo pojawia się cioteczny kuzyn wujka cienia 😂 to nic, że dziś 9 dpo dopiero. Ale powiem Wam, że te Testeo allegrowe nie są dla mnie. Robią tylko mi zbędną nadzieję. A co najlepsze! One mi tylko pokazują ten cień wieczorem! A rano z nocnego siknięcia nie 😂 nie, nie dołuję się. Śmieszy mnie to moje sikanie za wcześnie i w ogóle wiedząc, że nic nie będzie 🤷🏼♀️ ale gdzieś tam nadzieja jest, wiadomo... kopnijcie mnie w zada żebym się opamiętała i najwcześniej zrobiła test we wtorek (11dpo)PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
Elza1234 wrote:Mnie ostatnio ten z Allegro również pokazał cień, ale No poszłam zrobić ten progesteron i betę przy okazji i beta była <0.2. Tylko ze ja wtedy byłam 6dpo chyba xD
Który dziś masz dpo? 8?17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Który dziś masz dpo? 8?PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
Roszpunka, coś jest z tymi chorobami a zachodzeniem w ciąze. Jak teraz złapałam infekcje to moja pierwsza mysla było … kurna dlaczego nie zachorowałam po owulacji a w czasie @. U mnie zawsze choroba = dwie krechy.
Roszpunka, Elza trzymam za Was mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤗
Elza1234, Kędziorka, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
Butterfly23 wrote:Idę z kolejną polecajką: „ kim jest Erin Carter?” Nie jest taki mocny jak tamte dwa, ale też wciąga.
Dzięki! Żmijowisko i Ukochane dziecko jest na mojej liście. Na razie oglądamy Watahę, bo moj małż nigdy nie oglądał ale z częstotliwością jednego odcinka dziennie (i to tak przy dobrych wiatrach), to Twoje polecajki obejrzymy jakos w przyszłym roku😂Butterfly23 lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️ -
alauda wrote:Roszpunka, coś jest z tymi chorobami a zachodzeniem w ciąze. Jak teraz złapałam infekcje to moja pierwsza mysla było … kurna dlaczego nie zachorowałam po owulacji a w czasie @. U mnie zawsze choroba = dwie krechy.
Roszpunka, Elza trzymam za Was mocno kciuki 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤗
Ja w poprzedni cyklu, co zaszłam, to bolało mnie ucho 🙈👩🏼: 32
👦🏻: 30
3 poronienia za nami. Aktualnie starania o pierwsze 👶🏼 💜 -
Butterfly, spokojnie kochana. Powiadomię Was o 2 kreskach jak nie będzie cienia ćnia wujka od dupy strony 😂😂😂😂😂
Aluda, no właśnie w pierwszej ciąży też tak miałam z chorobą 🙈 w drugiej, tej poronionej też. Także stąd moje nadzieje. Plus do tego dziwne odczucia w podbrzuszu - ani to skurcze, ani to okresowe odczucia. Jakoś tak dziwnie. Takie jakby napięcie.
Kędziorka, no powiem Ci, że całkiem dobry objaw ciąży- ból ucha 🙈😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2023, 20:54
Kędziorka lubi tę wiadomość
03.2023 💔
09.2024 💔 -
My dzisiaj pojechaliśmy z rodzicami i psem do lasu na spacer, sumarycznie przeszliśmy z 7 km, tylko, ze było naprawdę ciepło i do teraz jestem zmęczona 😅 już sobie dwie drzemki musiałam uciąć. Trochę się czuje jak na grypę, ale u mnie to standardowe przed okresem
Kędziorka, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
PCOS
3 lata starań
2 straty
2024 - in vitro
I transfer - ❌
II transfer - 💔
III transfer - ❌
IV transfer
10 dpt beta 448 🥹
14 dpt beta 2396 🥳🥹❤️
alauda wrote:Dzięki! Żmijowisko i Ukochane dziecko jest na mojej liście. Na razie oglądamy Watahę, bo moj małż nigdy nie oglądał ale z częstotliwością jednego odcinka dziennie (i to tak przy dobrych wiatrach), to Twoje polecajki obejrzymy jakos w przyszłym roku😂
-
Butterfly23 wrote:Może nie będzie tak źle 😂 my Watahę też oglądaliśmy w tym roku pierwszy raz. Ostatni sezon już troszkę się ciągnął. Na liście mamy jeszcze „Misja Afganistan”
Ja obejrzałam wszystkie sezony Chyłki, Szadź, Skazaną. Lubię takie kryminalne seriale, prawnicze 😏
A moja miłość największa i odgrzewany kotlet praktycznie raz w roku to Magda M 😍Butterfly23 lubi tę wiadomość
👩🏼: 32
👦🏻: 30
3 poronienia za nami. Aktualnie starania o pierwsze 👶🏼 💜