Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinkflower wrote:Izzy, miłej niedzieli ❤
Jak się kochana czujesz?Pinkflower, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Dziękuję że pytasz 😘 ja czuję się całkiem dobrze, chociaż co jakiś czas wpada jakas huśtawka nastrojów 😉
Izzy, zapewne to normalne. Szykuje sie Wam w życiu nowy, wspaniały etap 🥰
Wiesz już gdzie będziesz rodzic ? Bo Ty jesteś z Krakowa o ile dobrze pamiętam29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Pinkflower wrote:Izzy, zapewne to normalne. Szykuje sie Wam w życiu nowy, wspaniały etap 🥰
Wiesz już gdzie będziesz rodzic ? Bo Ty jesteś z Krakowa o ile dobrze pamiętam -
Izzy jak sobie przypomnę jak się czułam przed pierwszym porodem to teraz trochę mi się z tego śmiać chcę, na tamtym etapie mojego życia moje doświadczenie z noworodkiem lub niemowlakiem było zerowe. Nigdy nawet nie trzymałam takiego malucha na rękach a co dopiero, karmienie, przewijaniem, kąpiel! Miałam ataki paniki jak ja to ogarnę a potem przyszło wszystko bardzo naturalnie, przystawianie do piersi, przewijanie, jedynie kąpiel pokazała nam położna ale z resztą instynkt zadziałałDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Izzy jak sobie przypomnę jak się czułam przed pierwszym porodem to teraz trochę mi się z tego śmiać chcę, na tamtym etapie mojego życia moje doświadczenie z noworodkiem lub niemowlakiem było zerowe. Nigdy nawet nie trzymałam takiego malucha na rękach a co dopiero, karmienie, przewijaniem, kąpiel! Miałam ataki paniki jak ja to ogarnę a potem przyszło wszystko bardzo naturalnie, przystawianie do piersi, przewijanie, jedynie kąpiel pokazała nam położna ale z resztą instynkt zadziałał
-
izzy91 wrote:To właśnie ja też nie mam żadnego doświadczenia z takimi małymi dziećmi i strasznie mnie przeraża myśl o tym że weźmiemy mała do domu, ona będzie płakać a ja nie będę miała pojęcia o co chodzi 😅 jak narazie ten instynkt to dla mnie abstrakcja, tyle czytam o tym że kobiety wiedzą co robić a i tak myślę sobie że może ja tego nie będę mieć i co wtedy 😱Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Będziesz mieć! Każda mama to ma, u mnie to przyszło bardzo naturalnie. Przynieśli mi Frania na salę, byłam jeszcze wtedy na silnych lekach przeciwbólowych, spał przy mnie w łóżeczku kilka godzin ( to jest normalne po porodzie dziecko też jest zmęczone jak mama) potem się obudził i płakał a ja od razu widziała że pewnie głodny albo ma mokro. Nikt mi tego nie tłumaczył to jest po prostu w Tobie
-
Hej!
Magdanka a czy ten rabat obejmuje też pakiety? Bo jeśli tak to ja chętnie skorzystam ☺️ właśnie we wtorek lecę na badania.
Powiem Wam, że na styczniowym jest chyba z 5 brzuszków wpisanych, a na Winiarach wczoraj dwie dziewczyny poroniły 😔 jedna biochem beta 17 po 48h poszła na przyrost a tam beta 11. A druga trzy dni temu była na usg, był pęcherzyk a wczoraj zaczęła krwawić. Beta w szpitalu 22. 5t6d jak dobrze pamiętam. To jest tak przykre i niesprawiedliwe…
Pink ten ubichinol też biorę. Najkorzystniej cenowo wychodzi ze wszystkich.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
Butterfly23 wrote:Hej!
Magdanka a czy ten rabat obejmuje też pakiety? Bo jeśli tak to ja chętnie skorzystam ☺️ właśnie we wtorek lecę na badania.
Powiem Wam, że na styczniowym jest chyba z 5 brzuszków wpisanych, a na Winiarach wczoraj dwie dziewczyny poroniły 😔 jedna biochem beta 17 po 48h poszła na przyrost a tam beta 11. A druga trzy dni temu była na usg, był pęcherzyk a wczoraj zaczęła krwawić. Beta w szpitalu 22. 5t6d jak dobrze pamiętam. To jest tak przykre i niesprawiedliwe…
Pink ten ubichinol też biorę. Najkorzystniej cenowo wychodzi ze wszystkich.
Przyznam że nie śledzę tych nowych wątków. Przykre że kolejne dziewczyny to spotkałokiedyś myślałam że to są tak rzadkie przypadki a od kiedy jestem tu na forum to przeraża skala poronień 💔
-
izzy91 wrote:Hej Butterfly!
Przyznam że nie śledzę tych nowych wątków. Przykre że kolejne dziewczyny to spotkałokiedyś myślałam że to są tak rzadkie przypadki a od kiedy jestem tu na forum to przeraża skala poronień 💔
Echo lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Butterfly23 wrote:Ja też! Myślałam, że to naprawdę jest mały odsetek. Ale tu widać, że to jest ogromna skala. Poronienia i brak ciąż. Tak jakby to matematycznie ujść to co 5 kobieta zachodzi w ciążę. To nie jest dobry wynik biorąc pod uwagę, że wszystkie te kobiety o siebie dbają, leczą się, łykają tonę supli…
Izzy, Butterfly miałam to samo napisać, że dopiero tutaj na forum poznałam jaka to skala 😭 Przeraża mnie to 🥺 Ile jest nas po takich przejściach, tyle bólu spotyka kobiety a wciąż są takie silne. Naprawdę siła to kobieta, faceci by tego chyba nie znieśli.29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Butterfly23 wrote:Hej!
Pink ten ubichinol też biorę. Najkorzystniej cenowo wychodzi ze wszystkich.
Rabat obowiazuje w e-Sklepie Diagnostyki. Kod upoważnia do 10% zniżki na jeden pakiet (własny zestaw badań lub gotowy e-pakiet z oferty). Taka informacja jest z tym kodem. Pewnie obowiązuje tylko jak kupisz badania online. Jeśli nadal masz ochotę to wyślę Ci kod 🙂
Wydaje mi się, że dużo kobiet ma biochemy nawet o tym nie wiedząc. A będąc na forum jednak tą betę bada się wcześniej zapewne za namową koleżanek. Wiele kobiet myśli że okres się spóźnia, a tak naprawdę coś tam z betą się działo. Przykre że tak wiele osób to spotyka ☹️ niesamowitą radość z pozytywnego testu a później nagle szok ☹️
-
Dinusiowo to też takie forum? Dajcie linka, bo jak wpisuję w Google to wyskakuje jakiś żłobek 😆 Chciałam zobaczyć w czym jest podobny do naszego wątku, ale nie zamierzam się przenosić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 07:44
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Dinusiowo to też takie forum? Dajcie linka, bo jak wpisuję w Google to wyskakuje jakiś żłobek 😆 Chciałam zobaczyć w czym jest podobny do naszego wątku, ale nie zamierzam się przenosić.
U mnie Ovitrelle się jeszcze nie wypłukał mam drugą kreskę. Nie powiem fajnie się na to patrzy...Pinkflower lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Miłego dnia dziewczyny
Ja zaraz jadę do kliniki zrobić wymaz, oby się okazało, że antybiotyk pomógł.Pinkflower, pandzia 🐼 lubią tę wiadomość
-
Elza1234 wrote:Miłego dnia dziewczyny
Ja zaraz jadę do kliniki zrobić wymaz, oby się okazało, że antybiotyk pomógł.
Miłego dnia 😊Elza1234 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Echo wrote:Dinusiowo to też takie forum? Dajcie linka, bo jak wpisuję w Google to wyskakuje jakiś żłobek 😆 Chciałam zobaczyć w czym jest podobny do naszego wątku, ale nie zamierzam się przenosić.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
Jednorożec89 wrote:Nie, jest tutaj taki wątek z dinozaurami w nazwie. Poszukaj sobie.
U mnie Ovitrelle się jeszcze nie wypłukał mam drugą kreskę. Nie powiem fajnie się na to patrzy...
Aaaaa czyli tutaj jest taki wątek. Czyli "Dinusiowo" jest pieszczotliwe 😊
Czy to ten😅?
"Tu 🦖 dinozaur, co w niejednym już się starał wątku, poplotkuje, znajdzie wsparcie, spełni wizję o dzieciątku👶."Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2024, 08:39
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Butterfly23 wrote:We wszystkim praktycznie. Nie ma kalendarza, dziewczyny są tam cały czas, są ze sobą zżyte, rozmawiają na różne tematy.
Brzmi rzeczywiście jak nasz. Ja sobie bardzo cenię charakter naszego wątku i uważam,że w życiu nie poznałam tak wyjątkowych i wartościowych dziewczyn jakie tu znalazłam.Elza1234, Pinkflower, Butterfly23, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...