Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdanka wrote:W takim razie to jest bezpieczna dawka, można ją nazwać profilaktyczną tak samo jak w przypadku clexane 0,4. Nie są to duże dawki, ale mogą nam pomóc. Ja w pracy mam pacjentów którzy biorą po 200 mg na dobę i nie rozwinęli cukrzycy, także nie przejmuj się na zapas 🥰
JaMiNi oby wszystko było dobrze i żeby niedługo wypuścili Cię do domku 🙂
Wszystkie pijące dzisiaj, proszę wypić i za mnie 🍹🍸 tylko duuuzo 😁
Magdanka, wypije 🍹🍸
Dziękuję za wyjaśnienie ❤29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150

-
Echo wrote:Dziewczynki, mam odpowiedz z kliniki! Jeśli wszystko będzie ok,to stymulacje zacznę od następnej @ 🙏🍀
Mega 🥰❤🤞
Echo lubi tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
18.11 544 g słodkiej 🍓
09.12 874 g 🩷
23.12 1119 g 👸
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150

-
Pinkflower wrote:Smerfetko, ten opis to zupełnie jak u mnie było we wrześniu. Miałam tak samo, odkładałam pójście do gina a okazało się że mam właśnie infekcje
Może to zbadaj
Już nie piecze, hahah słowo lekarz i ja zdrowa 🤣
A tak serio.. dzisiaj już całkiem inny śluz. Rozciągliwy na 5-7 cm !? I taki gruby, tak dużo, że ja w dni płodne nawet tak nie mam. 🤷♀️ -
Pinkflower wrote:Hej dziewczynki 😘 miłego piątku.
Jakie plany na weekend ? Ja dziś mam babskie wyjście wieczorem i już się nie mogę doczekać 🥰 wypije Nasze zdrowie
Babski wieczór to jest suuuuper pomysł 💡 aż chyba napiszę do swoich dziewczyn, winko plotki - ❤️
Butterfly23, Elza1234 lubią tę wiadomość
-
Może faktycznie jakaś infekcja. Warto by było to zbadać.Smerfetkaa wrote:Już nie piecze, hahah słowo lekarz i ja zdrowa 🤣
A tak serio.. dzisiaj już całkiem inny śluz. Rozciągliwy na 5-7 cm !? I taki gruby, tak dużo, że ja w dni płodne nawet tak nie mam. 🤷♀️03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1) 👧🏼
10.2025 💔 6tc (FET 3.1.2) -
Echo tak się cieszę ❤️❤️Echo wrote:Dziewczynki, mam odpowiedz z kliniki! Jeśli wszystko będzie ok,to stymulacje zacznę od następnej @ 🙏🍀
Czy stymulację rozpisują Ci w klinice w Czechach?
Echo lubi tę wiadomość
-
Echo już nie mogę się doczekać. Super♥️
Martwię się o Jamini mam nadzieję że brak wieści to dobre wieści.
A byłam wczoraj u neurologa bo mam straszne bóle głowy raz na jakiś czas po prostu ścina mnie z nóg.
Lekarz stwierdził że to powikłanie po znieczuleniu zewnątrz oponowym zwłaszcza że po pierwszym porodzie mialam ból głowy przez ponad tydzień po tym zastrzyku i tak już będzie. Super....
Echo lubi tę wiadomość
-
Tak u nas na wątku trzy Zuzie 😄 a dziś pojawily się u nas pierwsze bliźniaki z lipcowych 🤩Butterfly23 wrote:Izzy weszłam wczoraj na lipcowy wątek a tam same Zuzki 😁 jak się macie? 🥰
U mnie w porządku, młoda rośnie, a ja się toczę 😄
Mam nadzieję że szybko pozbędziesz się migreny i bólu brzucha, co za zestaw 🥲
Echo 🤞🤞🤞🤞 bardzo się cieszę!
Dziewczyny udanego weekendu! U mnie niestety taki nie będzie bo wpada do nas siostra mojego męża która wysysa że mnie całą energie życiową, byle do poniedzialku 😱
Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość
-
Nie wiedziałam że to się może tak długo utrzymywać, nie ukrywam że sama mam nadzieję skorzystać ze znieczulenie przy porodzie. Nam mówili że te bóle to tak właśnie po tygodniu powinny przejść.Jednorożec89 wrote:Echo już nie mogę się doczekać. Super♥️
A byłam wczoraj u neurologa bo mam straszne bóle głowy raz na jakiś czas po prostu ścina mnie z nóg.
Lekarz stwierdził że to powikłanie po znieczuleniu zewnątrz oponowym zwłaszcza że po pierwszym porodzie mialam ból głowy przez ponad tydzień po tym zastrzyku i tak już będzie. Super....
Zastanawiam się czy serio nie da się nic z tym zrobić, ja bym to skonsultowała z drugim lekarzem. Czy to nie jest coś z serii "taka pani uroda" jak zwykle wszystko tłumacza ginekolodzy l 😵💫 -
A w ogóle zapomniałam napisać post motywacyjny na koniec tygodnia.... każdy piątek dla mnie to dzień ważenia.... no to łącznie już jest na minusie 5 kg 😁 juuuupiiiiii za chwilę będę mieć wagę sprzed poronienia co mnie cieszy.
Moni89, Echo, Elza1234, Butterfly23, Magdanka, izzy91, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Magdanka wrote:Echo tak się cieszę ❤️❤️
Czy stymulację rozpisują Ci w klinice w Czechach?
Tak, dokładnie. Będę musiała do nich podjechać na USG i po recepte na leki.
Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków, okropnie się martwię, że się nie uda 😔
S.Roszpunka lubi tę wiadomość
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
- Mezoterapia jajników - ✖
- 1 ❄️ zdrowy genetycznie
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
Jednorożec89 wrote:Echo już nie mogę się doczekać. Super♥️
Jednorożec, czy masz możliwość skonsultować to z innym lekarzem 😔? Okropnie mnie zmartwiłasAMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Chciałabym zagrać w te grę zwaną życie jeszcze raz...może tym razem nie przegram -
S.Roszpunka wrote:A w ogóle zapomniałam napisać post motywacyjny na koniec tygodnia.... każdy piątek dla mnie to dzień ważenia.... no to łącznie już jest na minusie 5 kg 😁 juuuupiiiiii za chwilę będę mieć wagę sprzed poronienia co mnie cieszy.
Idziesz jak burza 💪 gratulacje! ❤️
AMH 0,08, APS, adenomioza, endometrioza
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 3 IVF - ✖
2025 ♡ - IVF ✰
- 1 IVF - ✖
---
Byłam już z tym u dwóch neurologów robiłam tk głowy jakieś dwa lata temu. I nic nie znaleźli wydaję mi się że to rzeczywiscie po tym znieczulenie bo wcześniej nigdy tak nie miałamEcho wrote:Jednorożec, czy masz możliwość skonsultować to z innym lekarzem 😔? Okropnie mnie zmartwiłas
-
Pięknie 😍S.Roszpunka wrote:A w ogóle zapomniałam napisać post motywacyjny na koniec tygodnia.... każdy piątek dla mnie to dzień ważenia.... no to łącznie już jest na minusie 5 kg 😁 juuuupiiiiii za chwilę będę mieć wagę sprzed poronienia co mnie cieszy.
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Jeszcze z kilka takich filmików i sama zacznę ćwiczyć 😂S.Roszpunka wrote:Dzięki dzieki!
Lecę po kolejne kilogramy 😂
Wczoraj Butterfly wysyłałam zdjęcie z siłowni 😂 baaa nawet filmik jak cisnę na rowerku 😂
S.Roszpunka, Echo lubią tę wiadomość
03.2023💔 6tc
03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
Butterfly23 wrote:Jeszcze z kilka takich filmików i sama zacznę ćwiczyć 😂
Będę motywować hahahaha
W kupie razniej, nawet na odległość 😍 a wczoraj bardzo miło mi się pedałowało pisząc z Tobą. Oczekuj jutro kolejnej porcji motywacyjnych zdjęć i filmików 😂
Echo, Butterfly23 lubią tę wiadomość