Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Starania się o dziecko a epilepsja
Odpowiedz

Starania się o dziecko a epilepsja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    ‹ 1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2020, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia91 to nie tak źle jeszcze, ja miałam 34 jak pierwsze dziecko urodziłam, głowa do góry 😉. Ja zaszłam w ciążę po 5 latach starań,
    Plan jest na drugie ale się boję bo za często mam ataki. 😥bl9cgu1rvha4z5db.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2021, 00:12

• Andzia91 Koleżanka

Wysłany: 7 listopada 2020, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jiwa wrote:
    Andzia91 to nie tak źle jeszcze, ja miałam 34 jak pierwsze dziecko urodziłam, głowa do góry 😉. Ja zaszłam w ciążę po 5 latach starań,
    Plan jest na drugie ale się boję bo za często mam ataki. 😥

Super że masz już jedną pociechę 🙂 Mój M powoli myśli o zbadaniu siebie,bo ja dwa razy trafiłam do lekarza w trakcie owulacji i wyszło że wszystko ładnie pracuje,endometrium też w porządku,progesteron ok więc niby ok ale mam już myśli że może jakiś problem który ciężko wykryć. Niedługo mam wizytę więc pomęczę lekarza żeby bardziej poszukać przyczyny...
    Jak często masz ataki? Pełne? Czujesz że się zbliża?

21.03 dwie kreski na teście
    06.04 jest ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agdzia91 mój mąż zbadał się szybko i wszystko ok z nim. Co do ataków tych dużych raz w roku to niestety nie wiem kiedy się zdarzy.
    Ostatnio w sobotę chyba mnie ze siedem razy złapało (traciłam świadomość) - normalnie płakać mi się chce jeszcze chyba tak nie miałam 😥. Nie wiem co robić, chyba muszę iść do psychologa na terapię jakąś, ale w czasie tej pandemi to nie będzie takie łatwe u nas.

‹ 1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ