Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocław śniegiem zasypany a ja już w domku napaliłam w kominku i kuruję się.
Mid dupek działa podobnie jak luteina, bierze się przez 10 dni i czeka się na @.
Katiuszkaa dziękuję :* zamierzam wyzdrowieć wreszcie.
Paryzetka a ten acard od kiedy brać?
Szwiagierka się ucieszyła że mam L4 bo jakby się coś u niej zaczęło dziać a jej luby byłby w pracy to mnie czeka jazda do szpitala z nią na CC.
Oczywiście doła złapałam bo widziałam wózek już czeka...i naszły mnie myśli czy nam się uda....ehh sorki za smęty
-
midnight wrote:Hej
Katiusza, Kasia, Kas, Paryzetko, Aga dzięki dziewczyny..
Kasia takie myśli mam, bo czuję się tak jak za pierwszym razem gdy miałam pporonienie zatrzymane...czyli nie czuję nic...nawet zgaga mi przeszła..i tylko brzuch mnie boli.
Edycik właśnie ,miałaś leżeć w łóżkusmacznego torta
a co do owulki to nie wiem..a jak piszecie o tym dupku to co to za lek?
Paryzetko ja popijam inkęteż niby kawa
herbata ma teinę...ja się przestawiam na ziółka i na owocówki
U nas też śnieg...znając życie znów łódka sparaliżowanajak zwykle zima zaskoczy drogowców
Dlatego muszę sie zbierać żeby zdążyć
Miłego dnia!
edit:do tego właśnie zaczęłam trochę plamić...A i tak zmniejszyłam ilość pochłanianej herbaty
Zielona może być?
A plamienie może ze stresu, tak jak Ruby pisała. Trzymam kciuki, żeby to nic groźnego nie było :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik wrote:Wrocław śniegiem zasypany a ja już w domku napaliłam w kominku i kuruję się.
Mid dupek działa podobnie jak luteina, bierze się przez 10 dni i czeka się na @.
Katiuszkaa dziękuję :* zamierzam wyzdrowieć wreszcie.
Paryzetka a ten acard od kiedy brać?
Szwiagierka się ucieszyła że mam L4 bo jakby się coś u niej zaczęło dziać a jej luby byłby w pracy to mnie czeka jazda do szpitala z nią na CC.
Oczywiście doła złapałam bo widziałam wózek już czeka...i naszły mnie myśli czy nam się uda....ehh sorki za smęty
Ja acard brałam cały cykl z wyjątkiem @ bo może zwiększać krwawienie.
Edycik nie zazdroszczę Ci tej sytuacji ze szwagierką:* I bez tego jest ciężkoEdycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Witam sie i ja.
Katiuszka wrocila:)
Ciastko acard dobrze brac, dobrze dziala na endometrium i pomaga w zagniezdzaniu.
Edycik zdrowiej kochana!
Mid wszystko bedzie dobrze, badz dobrej mysli:-x
Mialam jakis psychologiczny zjazd ostatniej nocy. Obudzilam sie o 3 i juz nie spalam, wylam, o 8 rano poszlam do lekarza i tez tam wylam. Wszystko mnie przeroslo, do pracy nie poszlam. Do lekarza mam wrocic za dwa tygodnie, i mam sie zastanowic co moge zmienic ale chodzi o rzeczy na ktore mam wplyw, mam sie nie skupiac na rzeczach na ktore nie mam wplywu, chcial mi dac jakies psychotropki ale ze wzgledu na starania zrezygnowal. Powiedzial ze jestem bardzo blisko burnoutu i dobrze ze przyszlam. Leze i odpoczywam, napije sie rumianku i pewnie zaraz zasne.cinnamon cookie, Edycik, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
A u mnie w pracy awantura o urlop wakacyjny, wszystkie chcą w sierpniu
I tak się próbują podzieluć, że dwie będą w pracy a dwie na urlopie, a ja siedzę cichutko, wpisałam się na lipiec i mam nadzieję, że nie będzie mi ten urlop potrzebny
AgaL, Edycik, Kjopa3, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Edycik główka do góry, smęty na bok :* Rozumiem Cię i współczuję, ale nie ma co się dołować, to nic nie da
Ściskam!
Madzik dobrze, że poszłaś do lekarza. Odpoczywaj ile tylko możesz, prześpij się. Sen jest lekarstwem na wszystko. Nawet jeśli nic w magiczny sposób podczas snu się nie poprawi, to jednak wyspana może spojrzysz na sytuację bardziej pozytywnie? Jesteśmy z Tobą!
Paryzetka dobrze Ci takUrlopik zaoszczędzisz
Paryzetka83, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cinnamonek ja miałam brać aspirin cardio jak wyszło, że mam mutację MTHFR, a teraz w tym cyklu wzięłam acard od owulki zamiast aspirin cardio-bo to to samo.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnymadzikk wrote:Witam sie i ja.
Katiuszka wrocila:)
Ciastko acard dobrze brac, dobrze dziala na endometrium i pomaga w zagniezdzaniu.
Edycik zdrowiej kochana!
Mid wszystko bedzie dobrze, badz dobrej mysli:-x
Mialam jakis psychologiczny zjazd ostatniej nocy. Obudzilam sie o 3 i juz nie spalam, wylam, o 8 rano poszlam do lekarza i tez tam wylam. Wszystko mnie przeroslo, do pracy nie poszlam. Do lekarza mam wrocic za dwa tygodnie, i mam sie zastanowic co moge zmienic ale chodzi o rzeczy na ktore mam wplyw, mam sie nie skupiac na rzeczach na ktore nie mam wplywu, chcial mi dac jakies psychotropki ale ze wzgledu na starania zrezygnowal. Powiedzial ze jestem bardzo blisko burnoutu i dobrze ze przyszlam. Leze i odpoczywam, napije sie rumianku i pewnie zaraz zasne.madzikk lubi tę wiadomość
-
Edycik u mnie śnieg sypie od rana, ale robi się takie błotko, bo temperatura sporo na plusie. Najgorsza pogoda
Zdrowie masz tylko jedno, więc się nie przejmuj! Przejdzie im
Edycik lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Paryzetko teraz w ciąży Acard bierzesz dalej? Ja póki co biorę Acesan 30mg bo Acard ma aż 75mg
Przed ciąża bralas codziennie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:06