Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem..
Dzięki dziewczyny bardzo za wsparcie
Czy dobrze czy nie to nie wiem, gin twierdzi że ok, w środku szyjka ok raczej nic się nie dzieję, ''wyżebrałam'' luteinęmam skiero na badania, nast wizyta 29.03, a usg za tydzień...jednak p.doktor stwierdziła ze ciut wcześnie i lepiej tydzień poczekać , żeby już napewno rytm serca wychwycić..ale kartę ciąży mam więc chyba tragedii nie ma..
Katiusza cieszę się że do nas wróciłaśa Luny niestety nie poznałam....ale jest to pocieszające
Wszystkim brodzącym w tej breji zwanej sniegiem współczuję..i tym pracy też.
Ruby a jak Ci sie pracuje zdalnie? bo ja kiedyś pracowałam i słabo to wychodziło...może dlatego ze młoda za mała była.
Paryzetko tażke jak widzisz Twoje usg po prostu za wcześnie:) skoro moje mogłoby nie wyjść za dobrebędzie dobrze
Edyci właśnie pytam bo tego nie rozumiem...dupek to duphaston? bo nie czaje tego, że na wywołanie-przepraszam że tak pytam ale nigdy tak nie robiłam a ciekawi mnie to, bo ja duphaston czy luteinę brałam na podtrzymanie ciąży...czyli gdyby okazało sie że zaszłas to chyba nie zaszkodzi jak i tak weźmiesz ?nie znam się, a z rozmów widzę ze wiekszość tak robi dlatego jestem ciekawa, bo doradzić w tym temacie niestety nie potrafie. jak coś pomyliłam to mnie popraw
Zwolnieniem się nie przejmuj...masz prawo...przecież nie boli Cie paluszek tylko masz zapalenie oskrzeli!
Na pewno w końcu się uda zajść :* bądź dobrej myśli :*
Paryzetko co do zielonej to nie wiem, ale chyba tak, też czasem piję. Wiem ze jak już czarną, to mocną...podobno ma mniej teiny...choć ja akurat wolę słabą
Madzik :* odpoczywaj
Paryzetka83, madzikk, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
kas50 wrote:Paryzetko teraz w ciąży Acard bierzesz dalej? Ja póki co biorę Acesan 30mg bo Acard ma aż 75mg
Przed ciąża bralas codziennie?kas50 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Mid tak dupek to duphaston , generalnie po owulacji 3-4 dni większość bierze dupka albo lutkę na wywołanie @ a gdyby jednak wysikała dwie kreski to z reguły bierze dalej i konsultuje z ginekologiem ile brać,do kiedy itp.Ale tak jak napisałaś też bierze się na podtrzymanie ciąży.
Mif zazdroszczę karty ciązymidnight lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki za wsparcie:)
Bo ja wiem ze musze cos zmienic i wiem co ale ciezko jest wdrozyc te zmiany.i chyba wczoraj byl punkt kulminacyjny bo u lekarza w takiej sprawie jeszcze nie bylam. Zawsze radzilam sobie ze stresem ale teraz jest mnie latwo wyprowadzic z rownowagi. Mam takie wrazenie ze ciagle ktos cos odemnie chce ze mam za malo czasu, wszystko robie w biegu. Wczoraj pod koniec dnia szef mnie zdenerwowal, jedna "kolezanka" miala do mnie niewykonalna prosbe (ktora calkowicie zignorowalam) i sie dowiedzialam ze moja bliska kolezanka jest w 14tc, i ciesze sie jej szczesciem bardzo ale bylo to dla mnie za duzo wrazen jak na jeden dzien. Wogole to jest tez pms, ale biore magnez, pije herbatki ziolowe a nadal chcialabym sie zapasc pod ziemie, zeby mnie wszyscy zostawili w spokoju. A skok ze spadochronem i tak zalicze:) i chyba zaczne sie rozgladac za nowa praca, to da mi sile na jakis czas.
Katiuszka dzieki za rade, czekolada i chipsy juz zjedzone:) zaraz ide sie pomoczyc w wannie.
U mnie sniegu nie ma, chwilke pokropilo, jest dosc ladnie ale sloneczko by sie przydalo.Smerfelinka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Mid to faktycznie prawie jak u mnie
Trzymam w takim razie kciuki za USG za tydzień
To jak czarna mocna lepsza to super, bo ja taką siekierzastą lubięmidnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
Kurczę laski czytam Was na bieżąco ale przez ten wyjazd jestem dwa dni do tyłu a robotę trzeba zrobić
Mid wiedziałam, że wszystko będzie dobrze! I nie waż się już myśleć inaczej. Jest karta ciąży, jest dobrze
Madzikk główka do góry, może potrzebujesz zmiany pracy, ile można żyć w biegu. Życzę Ci żeby się wszystko poukładało :*
Paryzetko to ja chyba wdrożę acard u siebie jak tak reklamujeszchociaż obiecałam sobie, że w przyszłym cyklu nic nie biorę... ale mały wyjątek można zrobić
Smerfelinko niestety ograniczenie kawy mi nie idzie w ogóle. Jak nie wypiję trzech dziennie to chora jestemAle będę próbowała
midnight, Smerfelinka, AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Madzik wszystkim nam słonka brakuje
Tak jak piszesz, nastąpiła kumulacja, a każdy ma jakieś granice... Dobrze jest się czasem wypłakać i wygadać. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Majuś trzymam więc kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:42
madzikk lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyMid to dobre wieści, rośnijcie w siłę
Madzikk nazbierało się, po burzy zawsze wychodzi słońce, wyjdzie i u ciebie , jesteś silna babka to sobie ze wszystkim poradzisz...wszystko się poukłada tylko musisz trochę temu pomóc, głowa do góry :*midnight, madzikk lubią tę wiadomość
-
Majju Ty tak jak ja 2-3 kawki muszą być, ja po prostu lubię i muszę się napić jakoś nie umiem sobie tego odmówić
Madzikk tak jak dziewczyny piszą będzie lepiej ,ale dobrze że tyle z siebie wyrzuciłaś i wypłakałaś.Na pewno troszkę Ci lżej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:29
madzikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwszy raz zamawiałam sama na alliexpres - kupiłam tablice przylepne takie po których można pisakami pisać, jedną zwykłą czarną i jedną tygodniową - taki organizer mam zamiar przykleić w kuchni i pisać na bieżąco co i kiedy w danym tygodniu. Nie trzeba kartą kredytową płacić tylko zwykły przelew 24 jak na allegro.
Oświadczam uroczyście że już po mnie- przepadłam !Edycik, Paryzetka83, midnight, Ejrene, majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny