Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
ja zaglądam ale rzadziej...zarobiona jestem.
co tam u Was?
Edycik jak noga?
Katiusza jak się czujesz?
Lucc jak długo szlaban? przykro mi że Cię to dopadło
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyHej ja też zaglądam i za wami tęsknię. Byłam teraz na urlopie i nie wiem czy nie przesadziłam z ruchem bo cały tydzień ból brzucha lub kręgosłupa albo wszystko na raz ale poza tym jestem bardzo szczęśliwa chodź łzy czasami same też lecą
Edycik jak noga?
Lucc jak długo szlaban?
Mid a jak ty się czujesz? Jak się trzymasz?
Paryzetka odezwij się -
nick nieaktualny
-
Hej
Katiuszka Ty jakoś niedługo prenatalne?
Lucc zleci, byleby się wszystko zagoilo, i naprawiło
Nie wiem czy dobrze...myśli i tak są...ale na razie przy myślach tylko zostaję
Chmurko odezwij się,
Paryzetko, Smerfie i reszta
Edycik jak nóżka?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej... czytałam Wasz wątek, pamiętam jak Ruby ogłosiła zielone kropkę, jakie to były emocje... przeglądam wątek i widze te znajome nicki i awatary sprzed 2 lat mniej więcej, kiedy i ja się starałam i mnie się udało (synek ma rok i prawie 2 miechy).
Teraz staram się ponownie... która z Was jeszcze? -
Hej dziewczyny, pozostały mi po staraniach 6 sztuk conceive plus, inofem ok 100saszetek oraz ovarin 45 tabletek. Ogólnie nie wiem czego to zasługa, ale zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań i już nie było mi to potrzebne. Obecnie jestem w 31tc. Jeśli któraś jest chętna to odsprzedam zestaw bądź osobno. Dodam, że używałam na przemian inofem i ovarin ok. 2 miesiące wcześniej zanim zaczęliśmy się starać. Jeśli któraś jest chętna to zapraszam. Email [email protected]
Pozdrawiam i życzę powodzen -