Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Ha ha czyli Cię ścignelam z leniuchowania
a no, przeżywam jakby to moja własna ciąża była trzymam mocno kciuki, zmykaj na fiolet!
Ovarin też brałam, dobrze na mnie działał, poprawił mi cerę, miałam książkowe wykresy i owulkę 14-15 dzień
a u mnie cóż, bez zmian, trochę problemów osobistych mi się ostatnio nałożyło, także jestem na urlopie staraniowym.
Ale Twoja ciąża przywróciła mi wiarę w starania i wierzę, że i dla nas, mimo problemów, los się jeszcze uśmiechniekatiuszaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Lucc chcesz to będzie wspólna ciąża mam do oddania trochę mdłości no chociaż żebym w spokoju mogła jeden posiłek zjeść ha ha żartuję wbrew pozoram jaram się wszytkim co czuję w organiźmie a jak nic to zaczynam panikować a to dopiero początek. Na fiolecie jestem ale tam nie ma wszystkich a chce wiedzieć co u was słychać, Mam nadzieję że twoje problemy niedługo się skończą i wszystko się ułoży. Buzioki wysyłam
Paryzetka a ty żyjesz? -
Katiuszka ja Ci bardzo bardzo serdecznie gratuluję kochana
Rośnijcie zdrowo.Pewnie będzie dziewczynka,tak czuję
A ja dziewczyny lezę 10 dzien w łóżku, noga naku.....abo inaczej się powiedzieć nie da.
W piątek mam zdjęcie szwów i jak ortopeda pozwoli biore się za rehabilitację.
Z tego wszystkiego bardzo zaniedbałam swój cykl... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik
Ty nie przejmuj się cyklem, tylko swoim zdrowiem teraz :*
Katiuszka
ja w ciązy z córcią miałam najpiękniejszą cerę, włosy i paznokcie ever
ja na urlopie staraniowym nie próżnuję. zmieniłam gina, a w piątek bede miała biopsję endometrium- niestety mimo dupka wciąż miewam plamienia w 2 fazie, wiec gin chce to sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 08:22
Edycik lubi tę wiadomość
-
Hey dziewczyny jestem tu nowa i w sumie pisze bo bardzo męczy mnie jedna sprawa...
Staramy się z mężem o dziecko od roku.
Lecz ostatnio okres spóźnił się 2 dni.
Tak myślałam że to okres, lecz nie pierwszy dzień było to plamienie.
W drugim dniu było lekkie krwawienie i coś jakby duży skrzep krwi.
Na tym zakończył się mój dwu dyniowy okres
Jak myślicie mam się czym martwić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 10:56
-
Hej
przepraszam, rzadko zagląadam...wątek też jakoś przymiera..
zarobiona jestem, teraz głownie działka w temacie..
Madzik jak sie czujesz? chciałam zapytać jak ta koleżanka z leiden?
Paryzetko jak tam Twoje badania? i jak łapka ?
Katiusza jeszcze raz gratuluję!
Edycik jak nóżka?
Co u reszty?
katiuszaa lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No w koncu jest co poczytac:)
Edycik a na czym bedzie polegala rehabiitacja?
Lucc dosc nietypowe badania, czy to cos powaznego? Mam nadzieje ze nie.
Mid czuje sie znacznie lepiej. Dziekuje:) sily wrocily, I juz nie przytulam kibelka chociaz nadal czasem mi smierdzi. Jezeli chodzi o kolezanke to jest nadal w ciazy, obecnie koniec 20 tygodnia. Ale jezeli chodzi o ta mutacje leiden to musze z nia potwierdzic czy faktycznie ja ma. Ale gdyby nie jej obecny lekarz to pewnie znowu nic by z tego nie bylo, jest naprawde w dobrych rekach. A ty zdecydowalas sie powrocic do staran? Bo wiesz ja caly czas wierze w to ze donosisz I trzymam za ciebie kciuki:) w sumie jak za wszystkie staraczki:)
Mi tez sie pokrylo z ksiezycem ale nie sadze ze to mialo wplyw bo jakby mialo to pewnie bylyby trojaczki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 21:37
katiuszaa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Lucc oby te badania wyszły dobrze
Madzik, na razie odpuszcam starania, adopcję też...odganiam te myśli..jeszcze nie teraz.Widzisz, skoro koleżanka nie ma leiden to ma szanse, ja śmiem jużz wątpić że mi się uda mieć jeszcze jedno biologizne, żywe dzieckoCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem i ja
majju a dziekuję, biopsja ok, ale musiałam iśc jeszcze na jeden zabieg- w piątek usuwałam laserowo nadżerkę. no i teraz mam szlaban na seks,basen i tampony
a u Ciebie widze, że juz ostatnia prosta
Edycik
co u Was? jak się czujesz ?
co u reszty, Paryzetka, Mid ?