Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju to dzisiaj pobiłaś rekord ze wstawaniem
toż to noc jeszcze
Ja jestem strasznie ciekawa jakości tych rzeczy, na pewno niektóre są dobre a niektóre nawet nie przypominają tych ze zdjęć... Tylko pytanie jak trafić dobrze?a co u mnie? Dziś wolne, jutro i piątek do pracy i weekend wooolnyyyy
już się zastanawiam co robić, może się wybiorę na pierwszą sobotę do tego Kościoła co jest modlitwa języków itd
-
Cinnamonku, Majusia dzięki
Sisterko pytasz jaki plan mamy, no na pewno dalej starania, choć wczoraj w emocjach, ze łzami powiedziałam, że nie mam już sił, a M z przerażeniem w oczach: to nie będziemy już?
Pytałam Go czy myśli, ze powinnam już gdzieś iść, i stwierdził, ze może warto wrócić do mojej poprzedniej gin, co działa na mnie kojąco i pochodzić na same monitoringi, zeby wyczaić tą owulację, bo może źle obstawiamy. Na spokojnie. Pokazać Jej jakie badania porobiłam, co z dawką dostinexu na prl itp.
Także 15 marca są zapisy do niej, dzwonię i po Świętach się zapisuje na wizytę.
Jestem z Niego taka dumna, zmiana o 180 stopni -teraz czuję od jakiś 3 miesięcy ze naprawdę staramy się razem.
A sama wybieram się na jogę w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 10:12
cinnamon cookie, Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry :*
Zarobiona jestem strasznie, więc tylko wpadłam na chwilkę.
Majju współczuję wstawania o 4!
Edycik a Tobie wstawania o 7! Śpij jak masz okazję
Aguś tulę mocno. Dobrze, że jest plan i że masz takiego fajnego, zaangażowanego męża :*AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyHej kobiety,
Aguś- ściskam :* super , że idziesz na jogę, podobno działa cuda! też bym poszła, ale akurat ni w ząb mi godziny u nas nie pasują bo m ma wtedy halę
Cynamon ja kiedyś dla młodej zamawiałam sukienki - cudne , ale zniszczyłam je bo wyprałam przez pomyłkę w wysokiej temp i kolorki zeszły albo obrazki poschodziły -ale to 100 % moja wina bo napisane było w niskiej temp i ręcznie nawet
Majjuś jak będziesz zamawiać lakiery to podeślij mi linka jakie - też chętnie wypróbuję
Edycik ty jesteś szalona! wolne i tak wcześnie wstajesz?! kochana korzystaj i śpij ile fabryka dałaAgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Cinnamonek świetna
a jaka cena ?
Paryzetka Ty się nie przemęczaji dzięki za komplementy dla M, chyba za mało Go doceniałam
Ruby fajne te tablice zamówiłaśa Ty jak się czujesz tam na dole ?
Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku aaaa piękna torebka i mój kolorek,super
Ruby już nie pospałam, dopiero na tyłku usiadłam, zmieniłam pościel w sypialni, posprzątałam w domku i jeszcze pranie mnie czekaale za to jutro luzik.
Paryzetka dbaj o siebie kochana!!!w tym stanie musisz bardzo uważać na siebie
Aguś super,że M. tak w to wszystko się angażuje,że wspiera Cię to bardzo ważne.
Majjusia współczuję pobudki o 4 rano.Naprawdę.AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Cynamon fajna ta torba! Ja bym wolała czarną lub granatową ale fason super
Edycik ja dbam o siebie, ale pracować muszę
Od rana chodzi za mną myśl, żeby coś sobie kupićZnalazłam już bluzkę w Orsay, ale to jeszcze nie to
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka za mna też chodzi chęć zakupu
i dlatego po pracy uderzamy z Siostrzyczką do galerii na dobrą kawę i zakupy
Paryzetka83, Edycik, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Hej
Aga przytulam :* super ż emasz tak wspierającego m.trzymam kciuki z anowy cykl.joga-super!
Maju szerokści! szybkiego powrotu do domku i odpoczynku!
Cinnamon piękna torebka
Moje złe przeczucia się sprawdzają...rozkłada mnie...gardło boli czuję się fatalnie i temp 38
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Hej
Witam się w ten zimowy dzień
Ja niestety znów dzisiaj mocno zapracowana
Może później będę miała wiecej czasu. Póki co życzę Wam miłego dnia
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Aguś tania nie była więc chwalić się nie będę
ale dołożyłam z napiwków (zdarzają się u mnie w pracy
) więc taką kasę traktuję jako gratisową
i nie żałuję wydać na coś
Midnight mam nadzieję, że nie rozłoży Cię chorobaEdycik, Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I tylko kuszą tymi zakupami
Pije i jem czosnek...i syropek..najgorsze ze pod kołdrę nie mogę wskoczyć...bo młoda w domu-choraale jakby jej lepiej i myśle że dla dobra ogółu chyba ją zaprowadzę jutro do przedszkola...cholera łażą dzieciaki zasmarkane przynosi mi do domu wirusy to i sama też chora może iść..tempke jej tylko zmierze ale widzę juz dziś że duzo lepiej się czuje...co myślicie..?wiem jak wygląda i zuje się jak jest naprawdę chora...miała kaszel straszny jeszcze wczoraj a dziś prawie nie kaszle...
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17