Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się porannie przy ciepłym mleku o smaku kawy
Mid trzymam kciuki za wizytę :* Będzie dobrze kochana.
Katiuszka wiem, że Marki fajne są
Edycik do łóżka leżeć a nie się włóczysz!midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć Piękne,
u nas śnieg padaA mnie muli, chyba ciśnienie spada. Może kawka mnie poratuje. W dodatku wypadł mi jutro wyjazd służbowy na dwa dni
A nie chce mi się ruszać z domu.
Edycik chyba bym się jeszcze wstrzymała. Te 2-3 dni. Chociaż domyślam się, że chciałabyś już wiedzieć co i jakCoś mi się wydaje, że Ty miałaś w łóżku leżeć a nie na torciki jeździć? Pod kołdrę marsz!
Dobrego dnia Kobietki!Edycik lubi tę wiadomość
-
Tak jest moje kapitany już maszeruję do łóżka.
Paryzetka mleko o smaku kawynie jest złe
Majjusia Teściowa za płotem także podejdziemy - ja nie jestem z takich wredniejszych jak Onaposiedze z pół godzinki i wrócimy.
Może masz racje by jeszcze kilka dni poczekać...zobacze jak tempka będzie się wahać.Może owulka jeszcze przydzie.A nie będe wydawać znów na ginekologa.
Współczuję wyjazdu służbowego naprawdę. -
Hej Kobietki
Paryzetka szkoda, że jeszcze nie było widać, ale karta ciązy jest!! super:)
a widzę że kawki nie pijesz, miałam o to pytać właśnie
Kiedy badanka robisz?
Edycik kuruj się Kochana:* a z ginem poczekaj, daj sobie jeszcze chwilkę.
Katiuszaaa cieszę się, że wróciłaśbardzo:* Szkoda, że z M sprawa nierozwiązana, ale faceci potrzebują więcej czasu żeby się "wywnętrznić" że tak powiem. A Ty jak się czujesz??
Majusia wyjazd służbowy...współczuje, ja dziś też jakaś niechętna do wszelkich wyjść, a miałam się z koleżanką spotkać w innym mieście....nie wiem jeszcze... pogoda nie zachęca, leje od rana, szaro, buro i ponuro.
A własnie mówili coś w wiadomościach czy gdzieś o tej Małej Julce, co kartki jej wysyłaliśmy?Urodzinki miała w sobotę
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Mid trzymam za dzisiejszą wizytę, będzie wszystko dobrze:*:*
Kas a jak Twój dzień sie zaczął??
Właśnie Cinnamonek wczoraj wspomniała o Jaśminowej...brakuje mi Jej postów. Ciekawe co u Niej?
Rubyyy pobudkamidnight lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ale to była kawa, tylko proporcje takie, że więcej mleka niż kawy
Niedobra coś mi wyszła, więc się na herbatkę przerzucę
A badanka jutro, bo dziś nie siknęłam do kubeczka
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Dzień dobry dziewczyny
Ja rozpoczynam 52 dc. Od lat nie miałam tak długiego oczekiwania na @. Może dziś się doczekam?
Edycik poczekaj jeszcze kilka dni, wiem, że byś już chciała mieć wszystko jasne, ale nie ma co zadręczać się wciąż myślami. Odczekaj kilka dni z lutką dla pewności.Edycik lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyHeja,
Aguś no ja to już 6.40 wstałam, ale trzeba było młodą wybrać, zjeść śniadanie, koleżanka miała na kawę wejść ale też jej się nie chce bo pogoda u nas okropna, pada śnieg znowu i szaro jak u was
Właśnie sobie parzę kawkę w zaparzaczu do kawki i czytam was
Ja dzisiaj z domku , zresztą cały tydzień zamiast chorobowego pracuję zdalnie bo w CZ słabo płacą za L4, bardzo słabo.AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas sypie śnieg z deszczem, straszna ta pogoda. Liczyłam, że w marcu będzie już wiosna w pełniRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
nick nieaktualny
-
Hej
Katiusza, Kasia, Kas, Paryzetko, Aga dzięki dziewczyny..
Kasia takie myśli mam, bo czuję się tak jak za pierwszym razem gdy miałam pporonienie zatrzymane...czyli nie czuję nic...nawet zgaga mi przeszła..i tylko brzuch mnie boli.
Edycik właśnie ,miałaś leżeć w łóżkusmacznego torta
a co do owulki to nie wiem..a jak piszecie o tym dupku to co to za lek?
Paryzetko ja popijam inkęteż niby kawa
herbata ma teinę...ja się przestawiam na ziółka i na owocówki
U nas też śnieg...znając życie znów łódka sparaliżowanajak zwykle zima zaskoczy drogowców
Dlatego muszę sie zbierać żeby zdążyć
Miłego dnia!
edit:do tego właśnie zaczęłam trochę plamić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 09:00
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam takie "cykle" zanim zaczęłam się leczyć, ostatnie dwa lata ok 30-33 dni, ostatnio też był dłuuuugi - 47 dni, a ten to już pobił wszystkie. Straszny tasiemiec, to prawda. Od nowego cyklu biorę lutkę na wywołanie @, potem mam nadzieję, że wznowimy staranka więc wszystko wróci do normy, jak będę brać systematycznie leki.
Uciekam do pracy. Miłego dnia Kobietki. Odezwę się wieczorem :*Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Ja dziś w domu Youpii.
Edycik moim skromnym zdaniem jak jesteś chora to powinnaś siedzieć w domu. Zapalenie oskrzeli to nie gówniane przeziębienie. Powinnaś się porządnie wykurować. Co do lekarza to też bym nie szła (ale to może być też taka opinia że dla mnie na ten moment lekarz to samo zło) co do lutki to nie wiem co myśleć bo sama się zastanawiam czy w tym cyklu wziąć dupka lub lutke czy poczekać co się wydarzy.
Paryzetka mleko o smaku kawy to mój ulubiony smak mlekaszczególnie że nie przepadam za kawą. (no chyba że jest ze świeżo zmielonej kawy z dużą ilością ciepłego spienionego mleka czyli late - kiedyś takie pyszne piłam w coffy haven z białą czekoladą. mmm wypiłabym gdyby tylko dawali mleko bez laktozy w tych knajpach)
Aguś napisałam do eobuwie mają dać znać jak pojawią się niebieskie melisski więc dam Ci odrazy znać.
Mid ty weź się przestań denerwować. Ja wiem że to jest trudne ale dasz radę. Patrz Lunka już 3 trymestr a ona też miała problemy z dotrzymaniem ciąży. Była piekielnie przerażona nawet jak usłyszała serduszko. Chyba dopiero w 2 trymestrze się uspokoiła. O której wizyta?
Ruby to chyba w sumie fajnie siedzieć w domu i dostawać dobrą kasę niż siedzieć w domu i dostawać marnąA jak długo masz jeszcze siedzieć i co najważniejsze jak się czujesz?
Jak miło do was wrócić. TęskniłamAgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie, majju, madzikk, Edycik, midnight, Kjopa3, Kasia1407 lubią tę wiadomość