Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMajju być może, chociaż alergii nigdy nie miałam, zapalenie zatok to nie jest bo przechodziłam to nie raz, a to uczucie swędzenia w nosie jest okropne...cały czas mi leci
kiedyś też nie miałam uczulenia na kiwi , a po ciąży dostałam
reakcja taka sama jak teraz.
Paryzetka niestety nie wiem ile, nie pytałam bo nawet szwy nie ściągnięte, ale w sobotę zapytam.
Katiuszka dobrze że jesteśu nas w sobotę był cichy dzień i chyba tego właśnie potrzebowałam, poszło o nic , pewnie dlatego, że m już 2 tyg był w domu bo ferie i ja też w domu więc za długo razem
Ejrene,Lunka cieszę się , że u was wszystko dobrze. Ten czas mnie przeraża , że tak ucieka. A no i syn -wiadome od początku było
Majju a ten test to prawie pozytyw jak dla mniedziałaj
-
Ruby teraz pyli Olcha i Brzoza. Mi się takie atrakcje zaczęły 2 lata temu i dopiero niedawno wyszła alergia w testach. Oby nie to.
http://alergen.info.pl/
Tu możesz sprawdzić co aktualnie pyli na Twoim terenie. -
Kjopa to wygrzej się po tej wymianie okien najlepiej z M. w łóżku
Majjusia zapraszam -wpadaj kiedy chceszugoszczę herbatą z miodem i cytrynką.A Twój test owu jak dla mnie wygląda na pozytywny. Sama dziś sobie chciałam zrobić ale opamiętałam się,że w domu żadnego nie mam
Doktorek na wizycie kazał mi na noc ciepłego piwa z miodem się napić,dziś nie mam piwka co prawda ale jutro M.kupi to może się napiję.
Paryzetka czyli pewnie będzie synek
Chmureczka to teraz odpocznij sobie, czekaj na te paluszki i może @ jednak nie przyjdzie.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ruby teraz pyli Olcha i Brzoza. Mi się takie atrakcje zaczęły 2 lata temu i dopiero niedawno wyszła alergia w testach. Oby nie to.
http://alergen.info.pl/
Tu możesz sprawdzić co aktualnie pyli na Twoim terenie. -
Smerfelinka to bardzo dużo jak ma się przy sobie bratnią duszę. Ja z moim może często się sprzeczamy ale tak naprawdę jest to najbliższa osoba na którą zawsze mogę polegać i świata tak naprawdę po za nim nie widzę a jesteśmy już razem 14 lat, 9 po ślubie. Uważam że to bardzo duże szczęście być w takim związku. Fajny pomysł z tą kolacją ja muszę mojemu taki wieczorek któregoś dnia zagospodarować
Mid mój ma 8 lat już duży chłopak z niego
Edycik zdrówka ci życzę i wyleż to choróbsko bo ostatnio nie wyleżałaś i niestety dopadło cię jeszcze gorzej
Katiuszaa jak dobrze że do nas wróciłaśZ M mam nadzieje że wkrótce wszystko się ułoży. Faceci muszą to w swojej pustej główce przetrawić, przemyśleć i po jakimś czasie czasami zrozumieją.
Cinnamonku a ty razem z nami :*
Paryzetka pokaże się następnym razem zobaczysz. Najważniejsze że wszystko w porządku i karta ciąży założona
Ja dziewczyny już w domu jestem. Jestem chudsza o 6 fiolek krwi i 1600zł chudszy portfel. Powiem wam że dołek malutki jest ale z czasem mi przejdzie. Najważniejsze że mój M mnie we wszystkim wspiera i pociesza. Ja ogólnie jestem teraz troszkę osłabiona po tym pobraniu i już sobie leże i odpoczywałam.Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Ejrene no i jednak synek!!!! Super
ale my i tak wiedziałyśmy od początku
:*
Edycik zdrówka!!!! Kuruj się Kobitko, musisz wyzdrowieć, raz a porządnie! L4 jak najbardziej wskazane
Paryzetka sporo tego... A grupa krwi po co? Nie wystarczy że się wie jaką się ma?
Katiuszka no nareszcie jesteś!
Kasiu życzę by badania wyszły jak najlepiej :*:*:*
Edit. A o Jasminowej też myślę, od wczoraj jakoś... Ciekawe co u Niej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 20:49
Edycik, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ejrene no i jednak synek!!!! Super
ale my i tak wiedziałyśmy od początku
:*
Edycik zdrówka!!!! Kuruj się Kobitko, musisz wyzdrowieć, raz a porządnie! L4 jak najbardziej wskazane
Paryzetka sporo tego... A grupa krwi po co? Nie wystarczy że się wie jaką się ma?
Katiuszka no nareszcie jesteś!
Kasiu życzę by badania wyszły jak najlepiej :*:*:*
Edit. A o Jasminowej też myślę, od wczoraj jakoś... Ciekawe co u Niej?
no zawsze robią chyba, że masz dokument potwierdzający grupę krwi, mi też teraz robili przed zabiegiem -
Cynamonku ja wiem dopiero od roku jaką mam, nigdy wcześniej nie miałam oznaczanej, a moirodzice nie wiedzieli
A teraz podobno oznacza się też po raz drugi przed porodem, ale to tylko taka plotka nie potwierdzona na 100%
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby brrr...ściąganie szwów.brzmi strasznie ale chyba to będzie bezboleśnie? jeszcze katar...współczuję :*
Paryzetko no właśnie...dlatego nie powinno się zbyt szybko chodzić na usg...bo teraz się stresujesz niepotrzebnie a za tydzień dwa już będzie widać śliczną fasolke. :*
Na lepszym sprzęcie wcale też nie musi juz byc widać ,lekarz tez musi być dobrym ultrasonografistąpoczekaj, to jeszcze tylko 10 dni, a akurat przez te 10 dni tak urośnie że pewnie już nawet serduszko zobaczysz
Katiusza oczywiście że teśkniłysmy!! jesteś wreszcie :)A reszta na pewno się ułozy :*
Edycik współczuję, leż teraż , odsypiaj odpoczywaj i się kuruj. Zdrówka :*
Ejrene, gratuluję synka
Kasia odpoczywaj, teraz najważniejszę żeby coś te badania wniosły :*
Maju ja się nie znam na alergenach ale widziałam już leszczynę...A i Majju słuchaj się m -chop dobrze prawi
Chmureczka to może jednak nie przyjdzie?
Cinnamonku grupę krwi jak zajdziesz to i tak będa Ci robici serologię
i powiem Ci jeszcze coś śmiesznego-nawet jak masz wynik nowiuśki -który z reszta musisz mieć zawsze przy sobie- to jak tfu tfu trafisz do szpitala to i tak Ci zrobią grupe jeszcze raz-swoja
przynajmniej tak było u mnie
A ja mam strasznie złe przeczucia co do jutra...bardzo.,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:06
Edycik, Kasia1407, Ejrene, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyJak coś ja nadal nadrabiam ale puki pamiętam. WARIATKI z was w sensie pozytywnym. Bardzo żałuję że mnie nie było. Temat butów ehh z tego wszystkiego wykupiłyście mój rozmiar z tych niebielskich melissek został tylko 41 a już chciałam kupować
Trampki uwielbiam i co roku sobie nowe kupuję w zeszłym roku jeansowe z Deichmanna. Były cudowna ale jak poszłam w nich raz do klienta ... mogła już je do śmieci wyrzucić. Temat imion również jeden z moich ulubionych. Paryzetka liczę że to będzie chłopiec bo wszystkie Marki to fajne chłopaki
Paryzetka83, Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:No witam!
Widzę, że ktoś tu o mnie pytał więc jestem
Dziewczyny na forum bbf w sumie już się nie udzielam - jestem teraz na fb. Więc i na ovu zaglądam rzadziej, ale nie zapominam i zawsze do Was zajrzę chociaż rzucić okiem co i jak
Po pierwsze gratuluję Paryzetka! Bratek Ty to pędzisz jak burza z tą ciążąChciałabym, żeby mi moja tak szybko leciała
Ciekawe, która teraz zrobi nam ciążową niespodziankę
A widziałam posty Ejrenee - ona juz ma połowę za sobą! Wiadomo jaka płeć u Ciebie Ejrenee?
U nas na majówkach założycielka wątku urodziła w 31 tc... ale dobra wiadomość jest taka, że z małą wszystko ok!
U mnie dobrze, jestem coraz grubsza, niestety na wadze sporo mi doszło choć po mnie jakos bardzo nie widaćZaczynam bać się porodu a zamiast chodzić powoli sie toczę, ale takie uroki III trym
Powiem Wam szczerze, że na bbf już nawet prawie nie zaglądam za to do Was mnie ciągnie, choćby pzelecieć co i jak
Przede mną kolejna bezsenna noc...a tak pozatym to zaglądaj częściej. Jak widzę twoje zdjęcie na FB to zastanawiam się jak tam u Ciebie. :*
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Kobitki wróciłam od lekarza i mam L4 do piątku na razie i zapalenie oskrzeli.Gardło mnie nie boli,gorączki nie mam ale ponoć wszystko poszło na oskrzela
A tak na serio wykuruj się w końcu porządnie bo kto to widział zachodzić w ciążę z takim choróbskiem co chwilaEdycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szalone ! Nadrobie jutro w pracy,teraz padam,strasznie krzyże mnie bolą....
Dobrej nocki
Katiuszaa wykupili granatowe melisski? Buuu...tez chciałam!Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Szalone ! Nadrobie jutro w pracy,teraz padam,strasznie krzyże mnie bolą....
Dobrej nocki
Katiuszaa wykupili granatowe melisski? Buuu...tez chciałam!AgaL lubi tę wiadomość
-
Mid odciagaj te zle mysli od siebie i nie daj im gościć w twojej glowie nawet na sek. Bedzie wszystko dobrze i tego musimy sie trzymac. A tak swoja droga dlaczego masz takie mysli?
midnight lubi tę wiadomość
-
dobry
ja rano musiałam podjechać do pracy,dostarczyć L4 i pozamykać pewne sprawy
Katiuszkaa dziś idziemy z M.na torcika bo teściowa ma urodziny i ciekawa jestem co powie jak usłyszy jak mówię.Głos mam jak facet teraznawet M. się śmieje ze mnie
Tak się zastanawiam czy nie spróbować umówić sie na piatek do mojego gina na kontrolę, bo dziś znów tempka w dół i nie wiem co się dziejebędzie ta owulka czy nie...M.mówi że powinnam odpuścić wizyty do tego 16 marca aż mam wizytę u dr Markuszewskiego ale ja nie wiem czy brac już dupka na wywołanie @??? Jak sądzicie kobitki? Czy czekać natrulanie co będzie się działo jeszcze? Dziś 23 dc a owulka najpóźniej była 26 dc.