Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid kochana mam nadzieję,że będzie dobrze :* A gadaniem męża nie przejmuj się.Faceci nie zawsze mają rację.
Paryzetko dziękuję,że pytasz.Dziś kolejny dzionek w domu nigdzie się nie ruszam,kaszel męczy dalej.Obiadek już mam gotowyi leżę w łóżku.A Ty jak się czujesz?
midnight lubi tę wiadomość
-
Edycik ty za dużo robisz a za mało odpoczywasz
A ja czuję się dobrze. Podbrzusze mi cały czas daje o sobie znać ale staram się myśleć, że to dobry znak
Ewelinka a Ty chcesz książkę czy ja gdzieś jakiś błąd walnęłam i mnie poprawiasz? Jak chces, to ślij maila na prive
Mid kochanie trzymam kciuki żeby Twoje lęki były bezpodstawne :*
Kjopa a Ty jak w tym cyklu? Masz wyniki z invicty czy coś pomyliłam?Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyhej kobiety,
Ja dzisiaj zaszalałammłodą wyprawiłam do przedszkola rano i poszłam dalej spać, obudziłam się o 11.30
aż mnie głowa zabolała tak długo spałam
Edycik co tam dzisiaj dobrego na obiad serwujesz? ja właśnie postawiłam zupę dyniową
Cynamon ty kiedyś teraz masz wizytę czy przespałam już?
Mid stres nie jest naszym przyjacielem, a wręcz wrogiem staraj się więc myśleć pozytywnie, może meliskę sobie popijaj?chyba można w ciąży? wszystko będzie dobrze - zobaczysz
Smerf w jakiej branży zatem pracujesz? pochwal się
Paryzetka nie wiem czy czytała bym taką książkę , ja to kupowałam taki eo rozwoju - co się w którym tygodniu rozwija , jak wygląda - super były te książkiwiem, że wszystko jest w necie ale nie ma jak to sobie fizycznie w rękach potrzymać i poprzeglądać
Smerfelinka, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby nie wiem, czy jest się bardzo czym chwalić
Branża to najogólniej mówiąc grafika komputerowa, ale zajmuję się w tym obrębie wieloma różnymi rzeczami. Od ulotek, wizytówek, kalendarzy, etykiet, opakowań, plakatów, banerów i innych reklam, po albumy, przewodniki, ogólnie mówiąc książki i gazety. Ciężko byłoby wszystko wymienić, co chwilę mi się coś jeszcze przypomina
Są chwile, kiedy zleceń jest mniej, ale są takie, gdy doby brakuje
Od poniedziałku znów ciekawie się zapowiada
A Ty leniuchuj i odpoczywajNależy Ci się!
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Ruby nie wiem, czy jest się bardzo czym chwalić
Branża to najogólniej mówiąc grafika komputerowa, ale zajmuję się w tym obrębie wieloma różnymi rzeczami. Od ulotek, wizytówek, kalendarzy, etykiet, opakowań, plakatów, banerów i innych reklam, po albumy, przewodniki, ogólnie mówiąc książki i gazety. Ciężko byłoby wszystko wymienić, co chwilę mi się coś jeszcze przypomina
Są chwile, kiedy zleceń jest mniej, ale są takie, gdy doby brakuje
Od poniedziałku znów ciekawie się zapowiada
A Ty leniuchuj i odpoczywajNależy Ci się!
o brzmi ciekawiejuż wiemy gdzie albumy dzieciaczków naszych będziemy drukować
Smerfelinka, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKobiety czy piłyście kiedyś napój oreo z ekspresu tassimo?
Dzisiaj w inter marsche mają dobrą promocję na kapsułki, kupisz dwa opakowania to latte opakowanie gratis więc zastanawiałam się nad tym oreo - ale nie piłam i nie wiem czy to dobre będzie?Edycik lubi tę wiadomość
-
Tylko Ruby, ja drukarni nie mam
Ale mam kontakty w drukarniach, więc problemu i tak nie będzie, a taki album chętnie zaprojektuję
Ja takich cudów z oreo nie znamZresztą mam zwykły ekspres ciśnieniowy, a nie na kapsułki, więc nawet nie mam jak spróbować
Midnight ciekawa, ale i stresująca, a jak Ci zaczynają się terminy nakładać, bo szef nabrał zleceń, to w pracy można siedzieć 24/7Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 13:02
midnight lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Cinnamonku dziś krem z cukinii, schabowe i ziemniaczki na drugie danie
Paryzetko kochana - już odpoczywam.
Ruby nie piłam ,ale ciastka uwielbiam, nie mam ekspresu na kapsułki więc nie spróbuję.Paryzetka83, Smerfelinka, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfelinka wrote:Tylko Ruby, ja drukarni nie mam
Ale mam kontakty w drukarniach, więc problemu i tak nie będzie, a taki album chętnie zaprojektuję
Ja takich cudów z oreo nie znamZresztą mam zwykły ekspres ciśnieniowy, a nie na kapsułki, więc nawet nie mam jak spróbować
Midnight ciekawa, ale i stresująca, a jak Ci zaczynają się terminy nakładać, bo szef nabrał zleceń, to w pracy można siedzieć 24/7Ale u ciebie to pewnie pełna profeska będzie
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Cinnamonku dziś krem z cukinii, schabowe i ziemniaczki na drugie danie
Paryzetko kochana - już odpoczywam.
Ruby nie piłam ,ale ciastka uwielbiam, nie mam ekspresu na kapsułki więc nie spróbuję.
Edycik poproszę i dla mnie taki zestaw obiadowyzaraz się zbieram i ruszam w drogę
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik ależ smakowity obiadek!
Ruby u mnie mogłabyś mieć w pełni indywidualny projektAle wiem, że są takie strony i sama z nich korzystam, bo zwyczajnie się opłaca
Dziewczyny, poradźcie mi coś... Dziś według OF mam 6 dpo, według mnie jest to 7 dpo. Różnica nie jest duża, ale może mieć znaczenie. W sobotę będzie 8/9 dpo. Tego dnia jestem zapisana na trening fitness z Anną Lewandowską i mam ogromne wątpliwości, czy powinnam iść. Z jednej strony jeśli by się udało, to tego dnia test może jeszcze wyjść negatywny, a nie chciałabym ryzykować. Z drugiej strony bardzo nie chcę, żeby kasa mi przepadła, no i zwyczajnie chcę iść. Szanse są marne, że mogłoby się udać, ale jeśli to myślicie, że taki trening mógłby zaszkodzić? Mam teraz mętlik w głowieEdycik, Ruby lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfku przez kilka miesięcy - może 9 jak się staraliśmy wszystko odkładałam w czasie po owulacyjnym tj. ćwiczenia, grubsze imprezy itp i przekonałam się , że absolutnie nie warto - w tym sensie , że tak jak pisałyśmy miesiąc za miesiącem leci my odkładamy różne rzeczy i tak na dużo czasu upłynie. Ja uważam , że do zobaczenia II kresek powinnyśmy funkcjonować jak zwykle.
Mój doktor też mi powiedział kiedyś jak zapytałam się (wtedy jak chodziłam na fitnes) czy powinnam po owulacji ograniczyć ćwiczenia to powiedział, że absolutnie nie muszę.
Mówimy oczywiście o normalnych ćwiczeniach , a nie o katowaniu się nie wiadomo jakim.
Ja za niedługo wskakuję na orbiego i mam zamiar ćwiczyć nawet i w ciąży tylko skrócę czas ćwiczeń i intensywność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 13:22
-
Mój doktor powiedział, że od owulacji do @ mam się zachowywać tak, jakbym potencjalnie była w ciąży
Dlatego mam te wątpliwości, ale masz rację. Tym bardziej, że z siostrą już dawno temu się na to zapisałyśmy i cieszymy się na to
Ale z tyłu głowy wciąż będzie siedziało: "czy na pewno powinnam"...
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml