X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfku Ty betę musisz zrobić :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Wszystkiego najlepszego babeczki :)

Kjopa mam nadzieję że wyniki meża będą ok...a wtedy z takim podejsciem jak teraz się uda :)
    Z lękami idź masz rację, po co się męczyć...szkoda ze psychotropy..ja na samo szybsze bicie brałam isoptin.
    I ci lekarze..słabe to podejście, współczuje. :*

Bratku no tak niby jesst ze te pierwsze 3 miesiące najgorsze...najczęściej przydarzają się niepowodzenia, także odetchnienie nie bez racji :) ale i tak dbajcie o siebie :)

Edycik dobrze że jajnik odpuścil, to kiedy testujesz ;) ? Tej sytuacji to Ci współczuję...bądź silna..

Kas ja na razie nic nie mówię ;)

Majju przytulam :* dobrze ze sobie poświętujesz w miłym towarzystwie :)

Smerfelinka a może spróbuj jednak zdjęcie dać ? no i beta się kłania ;)

Miłego dnia

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Naj Kobietki z okazji naszego święta :):)

U mnie ostatnio zmęczenie materiału i brak słońca....czekam z utęsknieniem na wiosnę !:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 08:25

Edycik, midnight, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfie kciukam za jutro:-)

Mnie brzuch boli:-( może lekki stres...beta odpada w tym cyklu źdam się na los...

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie testujące :*
    podczytuje Was na bieżąco :)

Ruby lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfiaczku trzymam kciuki! Soł macz :)

Aga przesyłam Ci trochę słońca bo u mnie jakoś dzisiaj słonecznie, może nie za oknem ale chyba w sercu :*

Edycik, zapewniam Cię, że nie jesteś wredną żmiją :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Maju-zawsze się przyda:*
    u mnie w sercu też jakiś spokój i zajęte myśli czym innym :)

Wszystkim Wam Kochane życzę oderwania się, relaksu, spokojnej głowy....by nas to doprowadziło do upragnionej ciąży :)

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Dzięki Maju-zawsze się przyda:*
    u mnie w sercu też jakiś spokój i zajęte myśli czym innym :)

Wszystkim Wam Kochane życzę oderwania się, relaksu, spokojnej głowy....by nas to doprowadziło do upragnionej ciąży :)
    to prawda dlatego tez powinnysmy mniej o tym gadac, a skupic się na innych ciekawych tematach ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam powiem jaka akcja byla u nas wczoraj wieczorem.Dzwoni moja siostra około 18 była z Mamą umówiona na 17 pod sklepem i mamy nie ma, telefonu nie odbiera. Siostra nie wie robić, po tym jak straciłyśmy Tatę naprawdę jesteśmy mega przewrazliwione i nerwowe i newiele nam trzeba,ja też zaczęłam wydzwaniać ale nikt nie odbiera. Mówie do M.jedziemy do domu mamy może się coś stało,może jest notes z koleżankami z ktorymi się widuje. M.powiedział że taka zdenerwowana nie pojadę sama i wskoczył w autko ze mną.
    W tym czasie moja Siostra znalazła nr do jakiejś Mamy koleżanki, już tak mi płakała przez telefon ze strachu bo Mama nigdy się nie spóźnia i telefon zawsze odbiera.Zadzwoniła i okazało się,że Mama straciła rachubę czasu.A telefon??phii dzwieki wyłaczyła ...Siosrka odebrała mamę ze łzami w oczach ale obie ją opierniczyłyśmy. Takiego stracha nam napędziła,że nawet mój M. się zdenerwował. Tym sposobem ze stresu ból jajnika mi minął.

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miło :) dostałyśmy w pracy od naszych mężczyzn po róży i czekoladzie, ale nas zaskoczyli :D

Edycik, cinnamon cookie, midnight, Kjopa3, Smerfelinka, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    to prawda dlatego tez powinnysmy mniej o tym gadac, a skupic się na innych ciekawych tematach ;)

To jako nowy temat podrzucam coś czym się teraz zafascynowałam : czytam książkę "Slow Fashion. Kupuj mniej, wyglądaj lepiej" i jestem pochłonięta. Narazie mam osobisty zakaz na zakupy odzieżowe i obuwnicze, dopóki nie uporządkuje swojej szafy....

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wow to chwile grozy przezyłyście, nie dziwię się że się zestresowałyscie, a mama duzy zegarek musi dostać w prezencie :P

Agus super, mi sie chyba też przyda, gdzie kupiłaś? w necie czy księgarni?

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik ale się stresu najadłaś :*

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś "Slow Fashion. Kupuj mniej, wyglądaj lepiej"- musze to przeczytać :P

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby jak Jej powiedział że dostanie zegarek to się oburzyła,że ma komórkę.Strachu nam napędziła, tym bardziej że Mamcia po sześćdziesiątce jest także róznie bywa.

Aguś stresu to mało,żal mi siostry bo czekała tam na mamę wysiadła z auta lata po osiedlach kołu sklepu szukając Mamy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby jak Jej powiedział że dostanie zegarek to się oburzyła,że ma komórkę.Strachu nam napędziła, tym bardziej że Mamcia po sześćdziesiątce jest także róznie bywa.

Aguś stresu to mało,żal mi siostry bo czekała tam na mamę wysiadła z auta lata po osiedlach kołu sklepu szukając Mamy.
    biedna :/ a ile siostra ma lat? tak z ciekawości pytam teraz :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby buszowałam po Empiku ostatnio, chciałam zobaczyć na żywo ten słynny "Elementarz" Kasi Tusk i w ręce wpadła mi ta pozycja. Naprawdę SZCZERZE POLECAM!
    I po przeglądnięciu i przeczytaniu kilku stron, zrezygnowałam z dalszych zakupów odzieżowych (sama nie mogłam uwierzyć!) i pochłaniam książkę kawałek po kawałku. Planuje wolny dzień sobie załatwić i posprzątać szafę zgodnie ze wskazówkami. Potem przemyśleć swój styl, uzupełnić garderobę w tzw. "basic" bo tego zawsze brakuje.

Ejrene lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki wszystkiego dobrego z okazji naszego dnia. Oby wszystkim najskrytsze zycznia sie spelnily.
    Kas pomalutku gratuluje:)
    Smerf, mam nadzieje ze to to, po tych wszystkich lzach wylanych naprawde na to zaslugujesz.
    No to Edycik twoja mama dostarcza emocji :) biedna ty, ja bym z siebie wyszla. Moja mama kiedys zle zapisala moj nr, jeszcze na kartce zapisala. A ja poszlam na impreze i chyba mowilam ze bede spala u kolezanki, mama w srodku nocy zadzwonila a tam jakis koles odebral, i tez same negatywne mysli, ze ktos mnie napadl, okradl, zgwalcil. Innym razrm, znowu poszlam na impreze, no i w srodku nocy, ktos do domofonu dzwoni, mama leci 'zeby mi otworzyc' i slyszy krzyk. 'O nie, Magdaaaa' i leci w koszyli nocnej z drugiego pietra w kapciach razem z ojcem, prawie drzwi na dole wywarzyla z taka sila otworzyla a tam pijana sasiadka z jakimis kolesiami pod nasz nr zadzwonili. A moj byly tez kiedys przypadkowo nr wykasowal, ale przyjechal do mnie, wypilismy troche winka, a ze ja mam slaba glowe to sie upilam, podalam mu moj nr tel, ale ze bylam pijana to pomieszalam moj obecny nr z poprzednim, wieczorem pojechal do domu i o 8 rano dzwoni, a tam jakis facet odbiera, komiczna sytuacja, bo zaczal go wyzywac przez telefon, zeby dal do telefonu Magde. Usmialam sie jak mi to opowiadal ale on prawie zawalu dostal. Jest co wspominac:)

Edycik, midnight lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I buszuje ostatnio po blogach o minimalizmie :)

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfelinka, Kas noz kurcze ale nam tutaj zapewniacie stresik. Mam ogromne nadzieje ze wam sie w tym miesiacu udalo i za to trzymam ogromne kciuki :-*

Kobitki życzę wam Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego wspanialego święta :-) Obysmy wszystkie w przyszlym roku chodzily z brzuszkami albo wozeczkami :-)

Edycik mam podobnie też dopada mnie jakis dołek ale staram sie nie nakrecac. A po za tym niezła historia z mamą :) I wcale sie nie dziwie ze sie zestresowalyscie. Moja mamuska pewnie tez by dostala opierdziel :)

Milego dnia wam kochane życzę :-*

AgaL, cinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ