Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
WSZYSTKIEGO NAJJJJJ NAJ MOJE KOCHANE KOBIETKI!!!spełnienia marzeń i mooooc radości każdego dnia
:*
Kas życzę, by to było TOi trzymam kciuki
Smerfelinko za Ciebie też!!!! Naprawdę nie da się wrzucić tej fotki?? My tu fachowym okiem ocenimy
Majju przytulam :* nic tak nie wkurza jak biel vizira ale dzielnie to znosisz :* wieczór w knajpce? Superteż bym tak chciała
Edycik nie dziwię się, że ogarniają Cię różne emocje przed jutrzejszym dniem... Z jednej strony radość, z drugiej... Wiadomonie jesteś żmiją
:*
Kjopa czyli sporo badań do zrobienia, to dobrze... No i mąż niech też się zbada, a jak Ok to czekaj na księżyc, kiedy ma Ci tam się zgrać???
Midnight super te Twoje rozterkizjadłaś ogóra w końcu?
Aga książka brzmi ciekawiechyba ja i mój zakupoholizm też powinniśmy ją przeczytać
Edycik, midnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby Siostra ma 28 lat
ale my bez wględu na wieku po tym co nas spotkało naprawdę jesteśmy przerwrazliwione.
i pytam w jakim wieku czy młodsza czy starsza
bez związku z sytuacja z mamą
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cinnamonku pewnie że zjadłam
ogóra, przez chwile chciało mi się haftnąć ale przeszło
Dziś za to jestem podbuzowana..do tego z super energiczną córą mą muszę w domu być - bo idziemy do alergologa...a czuję ze zaraz kogoś pogryzę, ado 17 jeszcze tyle czasu
A Edycik to mama faktycznie Wam stracha napędziła, ajkby moja tak odwaliła to też by opra dotałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 09:49
Edycik, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale ja też kocham zakupy!! a i tak do mnie przemawia
po prostu chce mieć w szafie rzeczy, tylko takie które lubię, które wkładam z przyjemnością, które do siebie pasują.... a nie takie kupowane impulsywnie, bo tanie, bo modne...a niekoniecznie dla mnie
Sisterko polecamcinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Dziewczyny ale ja też kocham zakupy!! a i tak do mnie przemawia
po prostu chce mieć w szafie rzeczy, tylko takie które lubię, które wkładam z przyjemnością, które do siebie pasują.... a nie takie kupowane impulsywnie, bo tanie, bo modne...a niekoniecznie dla mnie
Sisterko polecamchyba sie skusze na ten poradnik
AgaL lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Ruby Siostra ma 28 lat
ale my bez wględu na wieku po tym co nas spotkało naprawdę jesteśmy przerwrazliwione.
Edycik między mną a moją Siostrą jest 5 lat.... a u Was 4?Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Bożesz Ruby przepraszam bo ja jestem zakręcona jak majtki w praniu
naprawdę.
A noga dziekuję już tak nie boli, pozostał siniak.Okłady z octu i wody dalej robię na noc.jesteś zakręcona jak twoj cykl
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mid, Cynamonku ten mój test miał takie plastikowe okienko i aparat w ogóle nie chciał na tym złapać ostrości
Jutro zrobię paskowy, więc nie będzie tego problemu i na pewno wstawię
Madzik dziękuję za miłe słowa
Wszystkim dziękuję za kciukiNa razie plamienia nie wróciły, brzuch też póki co przestał boleć, więc może, może...
Edycik współczuję takiego stresu! Szczęście, że skończyło się "tylko" na nerwach
Aguś ta książka brzmi superJa też powinnam zrobić takie porządki w szafie
Ruby ja również życzę podwyżki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:17
Edycik, AgaL, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml