Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
No fajnie fajnie, muszę sobie coś pożytecznego zaplanować, żeby nie gnić przed telewizorem
Chyba muszę założyć konto na tym chomiku skoro tam tyle fajnych rzeczy można ściągnąć...
Ruby mojego M też zbywa parę lat, ostatni raz był w tamtym tygodniu i już miarka się przebrała, M chce uruchomić trochę znajomościja u siebie to nawet o nic nie walczę bo nie mam o co, prezesa na oczy nie widziałam
czekam tylko na dzidzię by móc uciec na L4 i już tu nie wrócę na pewno
Edycik, Ruby lubią tę wiadomość
-
Paryzetka blog świetny
"Wiosenne porządki - lista dla zapracowanych" to mi się podoba! Spróbuję się za to zabrać z Mężulem
Ruby u Was w pracy taka atmosfera jest normalna? NieciekawieJa bym stamtąd uciekała, gdzie pieprz rośnie...
U mnie za to rozpieszczania ciąg dalszy. Jeszcze jeden kolega przyszedł z darami i wzbogaciłam się o minibukiecik z trzech małych różyczekSłonko za oknem, słodycze, kwiatki, tylko tak jak Cynamon od Męża jeszcze nic nie dostałam
Paryzetka83, AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ja tam nic nie dostałam na dzień kobiet
a kwiatka to pewnie sama będę musiała kupić (uwielbiam goździki), ale my nie obchodzimy takich "świąt". Jutro to co innego
Aguś bo życie bez uśmiechu jest nic nie warteBloga niebałaganki podczytuję odkąd dzięki niej udało mi się wysprzątać auto bez odkurzacza
AgaL, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnySmerf na spacerek idę za ok godzinkę i jak wrócę zdam relację jak było
Ruby no nie wiem czy to jest możliwe no i w sumie nawet jak wyjadę to będę musiała jakoś znieść te informacje i będzie tak przez co najmniej rok gadania o cudownym synku, wnuczku etc. Już mnie to dobija. Bo Maciuś kopną bo Maciuś na USG machną rączką bo w Lidlu jest wyprzedaż śpioszków..... a do porodu jeszcze 3 miesiące z hakiemEdycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Katiuszkaa jedziemy na podobnym wózku, spioszki w lidlu temat był u mnie na czasie - kilka dni temu, teraz w biedronce promocja nie pieluszki, ahh bo już jutro wnusia będzie na świecie, na klatce schodowej wczoraj wracam a tu bó ..kartony od fotelika samochodowego, grzechotek itp.Dla mnie już terror patrzec na nie, a szwagierka tak prosi bym do niej do szpitala przyjechała ..bo ja w końcu będe najbliższa ciocią M.ojciec chrzestny a ja cioccia drzwi w drzwi.
-
nick nieaktualnyEdycik to jak wy mieszkacie razem? myslalam że płot w plot i domki jednorodzinne?
Smerf atmosfera jest ok, po prostu jestem dzisiaj wku...na na szefa i odbija się aczkolwiek chlopaki mogliby chociaż czekolade na poł nam kupic do kawy - ogólnie oni sa spoko ale chyba nie maja wyczucia co gdzie
cieżko będzie mi zmienic grupe na inna bo tutaj jest ok, szef siedzi na innym pietrze więc nie usze go ogladac codziennieale miarka sie przebrała no i tyle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:21
-
Mamy odbcie bliźniacze ,wspólna klatkę schodowa na pierwszym piętrze i tam po 140 m i strych do zagospodarowania, taki domek.
Wizyta u dr Markuszewskiego przesunięta na 29 marca ale może to i dobrze,będę w nowym cyklu już pewnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 12:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby rozumiem i wcale się nie dziwię, że straciłaś cierpliwość
Edycik zero zrozumieniaWspółczuję. Ja pewnie poryczałabym się już w drodze do domu. Z jednej strony rozumiem, że ona chce mieć Was blisko, z drugiej mogłaby wykazać odrobinę taktu. My tu wszystkie doskonale wiemy, co przeżywasz Kochana i jesteśmy z Tobą :*
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyEdycik współczuję ja tylko ciągle mam nadzieję że w ciągu tych 3 mcy zajdę i będę miała już to w d... Że ona rodzi. Znając los to nic z tego. WSPÓŁCZUJĘ Ci bardzo. Wpadaj do mnie przynajmniej daleko jest. To o pieluchy też wczoraj słyszałam
Edycik lubi tę wiadomość
-
Smerfku,Ruby dziękuję :*
No to muszę kupić zapas alko w sklepie dziś.
Cieszę się jej szcześciem,ale pewnie jak zobaczę dzidzię to sama się poryczę.Wspieram Ją,mówię żeby się nie denrwowała,że już jutro zobaczy córkę,ale mnie aż w brzuszku skręca.
Kupiłam dla małej do łóżeczka podusię z pandą. -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Smerfku,Ruby dziękuję :*
No to muszę kupić zapas alko w sklepie dziś.
Cieszę się jej szcześciem,ale pewnie jak zobaczę dzidzię to sama się poryczę.Wspieram Ją,mówię żeby się nie denrwowała,że już jutro zobaczy córkę,ale mnie aż w brzuszku skręca.
Kupiłam dla małej do łóżeczka podusię z pandą. -
nick nieaktualny
-
Ruby - czyje gadki o ciąży? Te tutaj, na wątku? ;/
majju, sen czadowyZwłaszcza ten suwaczek ;P W moim "proroczym"
test miał trzy kreski - dwie równoległe, jedna prostopadła do nich. Zbij, zabij, nie pamiętam interpretacji - ale teścior wyglądał na bardzo zaawansowany technologicznie
Edycik - grunt, że z Mamą wszystko ok. Przekleństwo dzisiejszych czasów - telefon komórkowy(tzn.niby błogosławieństwo.... ale naprawę bywa tez przekleństwem - bo spróbuj nie odebrać telefonu, ha!
)
mid, kciuki :-*midnight lubi tę wiadomość
-
A ja zaczęłam znów plamić
Za wcześnie zdążyłam się ucieszyć... Ehh i teraz nie wiem, czy cokolwiek Mężowi mówić, bo rano już był w pracy, jak test robiłam.
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnyBratek wrote:Ruby - czyje gadki o ciąży? Te tutaj, na wątku? ;/
majju, sen czadowyZwłaszcza ten suwaczek ;P W moim "proroczym"
test miał trzy kreski - dwie równoległe, jedna prostopadła do nich. Zbij, zabij, nie pamiętam interpretacji - ale teścior wyglądał na bardzo zaawansowany technologicznie
Edycik - grunt, że z Mamą wszystko ok. Przekleństwo dzisiejszych czasów - telefon komórkowy(tzn.niby błogosławieństwo.... ale naprawę bywa tez przekleństwem - bo spróbuj nie odebrać telefonu, ha!
)
mid, kciuki :-*
Bratku mówiłam , żebyście tego osobiście nie traktowały - a chodzi mi wszedzie do okoła, jak nie znajomi to się rodzice pytaja i wszędzie tylko jeden temat, a tutaj też czesto piszemy i po prostu zaczyna mnie to przytłaczać dlatego czasem jestem mniej aktywna...ale wy sobie możecie pisac ile chcecie po prostu gdy będzie mnie to przytłaczac to bedę się usuwać na boczek aż mi przejdzie