Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Ruby :) nie ma co się tym przejmować... Jak się zgra to można wierzyć, że akurat może cud się wydarzy ;) ale nic na siłę nie przestawiać :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - ja się nie znam, wzięłam drobiażdżek (taki bukiet z cukierków czy tam żelków, już nie pamiętam - bo niby naturalnego nie można ;) ) i kartka - zaniosłam od razu - stwierdziłam, że najwyżej TZ kumpeli zatarga potem do domu, a przez chwilkę się pocieszy, póki musi siedzieć w szpitalu ;)

madzikk, przecież Kjopie wyszło, że nie wszystkim się tu zgadza. Spokojnie, bo ze stresu Ci wetnie na amen ten okres :-*

cinanmon, masakra :((((

madzikk lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na chwilę się przywitać i życzyć Wam wszystkim miłego Dnia Kobiet :)
    A po za tym przyszły dziś leki z apteki internetowej, a ja nadal ciągnę mój zajebiście długi cykl- dziś 59dc :) Męża wysłałam po lody do sklepu, zaraz filmik, lody i winko :) Ot takie świętowanie :)
    A z innych niespodzianek, padło nam sprzęgło w aucie, 1000zł w d..., jakbyśmy mieli za mało wydatków :/ Eh...nie ma co roztrząsać, stało się :( Muszę zrobić jakąś wyprzedaż z szafy, żeby choć na waciki zarobić :) Odezwę się jutro popołudniu, miłego dnia :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domku,zakupy zrobiłam i czekam na M.
    Dostałam różę od brata mojego M.pogadałam ze szwagierką bo bardzo się stresuje jutrem i obiecałam,że w piątek przyjadę do Niej.

Cinnamonku przykra sprawa z tą znajomą.Biedna dziewczyna.

Bratku powiedziałam,że upominek przyniosę jak będą już w domku i po sprawie.1kg cukru z czerwoną kokardką pod łóżeczko i podusia z małą pandą do tego,pewnie coś jeszcze dokupię różowego :D

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku, strasznie przykre historie :(
    Madzikk przecież to takie same zabobony jak o. Sroka i barania skóra :) Zdaj się na Los :)

Edycik o co cho z cukrem pod łóżeczko? Bo nie znam tego zwyczaju :)

A my już świętowaniu na mieście. Ale się najadłam, ledwo się doturlałam do domu :) Znalazłam po powrocie poranny test i jest tam cień drugiej kreski, wiem że to KOMPLETNIE NIC nie znaczy ale fajnie zobaczyć gdzie szukać tej drugiej na przyszłość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:52

Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 8 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik po co ten cukier?

Edit. Majju jak to nic nie znaczy?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:58

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Edit. Majju jak to nic nie znaczy?!

Bo to po kilku(nastu) godzinach po zrobieniu było :) Podobno po takim czasie nawet Matkę Boską można zobaczyć na teście :)

Bratek, Edycik, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 8 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Bo to po kilku(nastu) godzinach po zrobieniu było :) Podobno po takim czasie nawet Matkę Boską można zobaczyć na teście :)
    Ojjj tam oj tam... Mi nigdy jakoś nic się nie pojawiło, nawet po tygodniu :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ojjj tam oj tam... Mi nigdy jakoś nic się nie pojawiło, nawet po tygodniu :P
    heh mi też, no chyba że raz wadliwy z tesco :D i tyle miałam z drugich kresek :)
    Tak czy siak trzeźwy umysł należy zachować i sporo dystansu mieć do tych kresek widmo :)
    Ale oby ekpia nie zaciążonych się kurczyła ;)

cinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju jakby nie było to dopiero 9-10 dni po więc hu noł ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakręcam się bo za mocno będzie bolało rozczarowanie, ale nie powiem, serce mocniej zabiło :) Zwłaszcza, że nawet mój półślepy M bez problemu zobaczył.

midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - a do czego służy cukier pod łóżeczkiem noworodka? ;) Domyślam się, że jakiś zwyczaj, ale nie znam :))))

majju, zabiłaś mnie tą Matką Boską na teście po X godzinach, hahahahahaha dobre !!!! <3 :-D

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon przerażające historie..ale tak sie niestety zdaza...:(

Madzik tak zdaj się na przeznaczenie :) u mnie się te księzyce nie sprawdziły...a jeśli chodzi o zachodzenie to już trochę weteranką jestem...

Ja od mężusia dostałam rafaello w serduszku ;) a młoda jajo z niespodzianką, lubię kwiatki ale liczy sie pamieć :)

Majju ja to juz Katiuszy pisałam....nie jestem żadną wróżką ani nic, ale mogę coś z własnego doświadczenia-w poprzedzajacym ten cykl cyklu :P tez miałam cień cienia po paru godzinach...i uważam że powinno Was to obie zachęcić a nie odwrotnie...jak się nie sprawdzi to mnie zlinczujecie :P

Edycik co z tym cukrem? też jestem ciekawa

Ed:literówka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:41

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, żeby życie dziecko miało dobre/słodkie? coś w ten deseń słyszałam kiedyś ;)

midnight, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 marca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Chyba, żeby życie dziecko miało dobre/słodkie? coś w ten deseń słyszałam kiedyś ;)
    A jak w tym wieku sobie postawię to już za późno???? :P

midnight, majju, Ruby, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    no w sumie można by spróbować :D ja zamiast kg cukry zjadłam dzisiaj kg ciasta! i aż mnie mdli :P

• majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia :D

Ruby, midnight, Paryzetka83, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia :D
    to ja sobie słodzik postawię żeby było na "chudo" a słodko :P i jak mało miejsca zajmie :) chyba żeby to było odczytane jako sztuczna słodkość i to moje życie też by było sztucznie słodkie?co to to nie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:49

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka 59dc masakra a bierzesz coś na wywołanie @?

Majjusia fajnie że widać cień cienia - powtórz jutro :P pochwal się co dobrego jadłaś?
    Kobity kilogram cukru z czerwoną kokardką kładzie się pod łóżeczko i tam musi stać całą noc by dziecię miało słodkie życie :) tak mnie rodzice nauczyli.

Mid rafaello w serduszku mmm super sprawa.

midnight, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju kciukam mocnooo:-)

Ja powtorzylam test popoludniu i to już jest widoczna bladorozowa kreseczka:-) jak @ nie przyjdzie to za 2tygodnie mam wizytę u ginki...tylko nie wiem ale chyba dupka zacznę brać od jutra 2x1...cycki mega bolą:-(

Bratek, cinnamon cookie, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1386 1387 1388 1389 1390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ