Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik - ja się nie znam, wzięłam drobiażdżek (taki bukiet z cukierków czy tam żelków, już nie pamiętam - bo niby naturalnego nie można
) i kartka - zaniosłam od razu - stwierdziłam, że najwyżej TZ kumpeli zatarga potem do domu, a przez chwilkę się pocieszy, póki musi siedzieć w szpitalu
madzikk, przecież Kjopie wyszło, że nie wszystkim się tu zgadza. Spokojnie, bo ze stresu Ci wetnie na amen ten okres :-*
cinanmon, masakra(((
madzikk lubi tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę się przywitać i życzyć Wam wszystkim miłego Dnia Kobiet
A po za tym przyszły dziś leki z apteki internetowej, a ja nadal ciągnę mój zajebiście długi cykl- dziś 59dcMęża wysłałam po lody do sklepu, zaraz filmik, lody i winko
Ot takie świętowanie
A z innych niespodzianek, padło nam sprzęgło w aucie, 1000zł w d..., jakbyśmy mieli za mało wydatkówEh...nie ma co roztrząsać, stało się
Muszę zrobić jakąś wyprzedaż z szafy, żeby choć na waciki zarobić
Odezwę się jutro popołudniu, miłego dnia
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja już w domku,zakupy zrobiłam i czekam na M.
Dostałam różę od brata mojego M.pogadałam ze szwagierką bo bardzo się stresuje jutrem i obiecałam,że w piątek przyjadę do Niej.
Cinnamonku przykra sprawa z tą znajomą.Biedna dziewczyna.
Bratku powiedziałam,że upominek przyniosę jak będą już w domku i po sprawie.1kg cukru z czerwoną kokardką pod łóżeczko i podusia z małą pandą do tego,pewnie coś jeszcze dokupię różowego -
Cinnamonku, strasznie przykre historie
Madzikk przecież to takie same zabobony jak o. Sroka i barania skóraZdaj się na Los
Edycik o co cho z cukrem pod łóżeczko? Bo nie znam tego zwyczaju
A my już świętowaniu na mieście. Ale się najadłam, ledwo się doturlałam do domuZnalazłam po powrocie poranny test i jest tam cień drugiej kreski, wiem że to KOMPLETNIE NIC nie znaczy ale fajnie zobaczyć gdzie szukać tej drugiej na przyszłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:52
Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ojjj tam oj tam... Mi nigdy jakoś nic się nie pojawiło, nawet po tygodniu
i tyle miałam z drugich kresek
Tak czy siak trzeźwy umysł należy zachować i sporo dystansu mieć do tych kresek widmo
Ale oby ekpia nie zaciążonych się kurczyłacinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edycik - a do czego służy cukier pod łóżeczkiem noworodka?
Domyślam się, że jakiś zwyczaj, ale nie znam
)))
majju, zabiłaś mnie tą Matką Boską na teście po X godzinach, hahahahahaha dobre !!!!cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
-
Cinnamon przerażające historie..ale tak sie niestety zdaza...
Madzik tak zdaj się na przeznaczenieu mnie się te księzyce nie sprawdziły...a jeśli chodzi o zachodzenie to już trochę weteranką jestem...
Ja od mężusia dostałam rafaello w serduszkua młoda jajo z niespodzianką, lubię kwiatki ale liczy sie pamieć
Majju ja to juz Katiuszy pisałam....nie jestem żadną wróżką ani nic, ale mogę coś z własnego doświadczenia-w poprzedzajacym ten cykl cyklutez miałam cień cienia po paru godzinach...i uważam że powinno Was to obie zachęcić a nie odwrotnie...jak się nie sprawdzi to mnie zlinczujecie
Edycik co z tym cukrem? też jestem ciekawa
Ed:literówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:41
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cinnamon cookie wrote:A jak w tym wieku sobie postawię to już za późno????
Ruby, midnight, Paryzetka83, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajju wrote:Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia
i jak mało miejsca zajmie
chyba żeby to było odczytane jako sztuczna słodkość i to moje życie też by było sztucznie słodkie?co to to nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:49
majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Chmureczka 59dc masakra a bierzesz coś na wywołanie @?
Majjusia fajnie że widać cień cienia - powtórz jutropochwal się co dobrego jadłaś?
Kobity kilogram cukru z czerwoną kokardką kładzie się pod łóżeczko i tam musi stać całą noc by dziecię miało słodkie życietak mnie rodzice nauczyli.
Mid rafaello w serduszku mmm super sprawa.midnight, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Maju kciukam mocnooo:-)
Ja powtorzylam test popoludniu i to już jest widoczna bladorozowa kreseczka:-) jak @ nie przyjdzie to za 2tygodnie mam wizytę u ginki...tylko nie wiem ale chyba dupka zacznę brać od jutra 2x1...cycki mega boląBratek, cinnamon cookie, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość