X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Ruby :) nie ma co się tym przejmować... Jak się zgra to można wierzyć, że akurat może cud się wydarzy ;) ale nic na siłę nie przestawiać :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - ja się nie znam, wzięłam drobiażdżek (taki bukiet z cukierków czy tam żelków, już nie pamiętam - bo niby naturalnego nie można ;) ) i kartka - zaniosłam od razu - stwierdziłam, że najwyżej TZ kumpeli zatarga potem do domu, a przez chwilkę się pocieszy, póki musi siedzieć w szpitalu ;)

madzikk, przecież Kjopie wyszło, że nie wszystkim się tu zgadza. Spokojnie, bo ze stresu Ci wetnie na amen ten okres :-*

cinanmon, masakra :((((

madzikk lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam na chwilę się przywitać i życzyć Wam wszystkim miłego Dnia Kobiet :)
    A po za tym przyszły dziś leki z apteki internetowej, a ja nadal ciągnę mój zajebiście długi cykl- dziś 59dc :) Męża wysłałam po lody do sklepu, zaraz filmik, lody i winko :) Ot takie świętowanie :)
    A z innych niespodzianek, padło nam sprzęgło w aucie, 1000zł w d..., jakbyśmy mieli za mało wydatków :/ Eh...nie ma co roztrząsać, stało się :( Muszę zrobić jakąś wyprzedaż z szafy, żeby choć na waciki zarobić :) Odezwę się jutro popołudniu, miłego dnia :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domku,zakupy zrobiłam i czekam na M.
    Dostałam różę od brata mojego M.pogadałam ze szwagierką bo bardzo się stresuje jutrem i obiecałam,że w piątek przyjadę do Niej.

Cinnamonku przykra sprawa z tą znajomą.Biedna dziewczyna.

Bratku powiedziałam,że upominek przyniosę jak będą już w domku i po sprawie.1kg cukru z czerwoną kokardką pod łóżeczko i podusia z małą pandą do tego,pewnie coś jeszcze dokupię różowego :D

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku, strasznie przykre historie :(
    Madzikk przecież to takie same zabobony jak o. Sroka i barania skóra :) Zdaj się na Los :)

Edycik o co cho z cukrem pod łóżeczko? Bo nie znam tego zwyczaju :)

A my już świętowaniu na mieście. Ale się najadłam, ledwo się doturlałam do domu :) Znalazłam po powrocie poranny test i jest tam cień drugiej kreski, wiem że to KOMPLETNIE NIC nie znaczy ale fajnie zobaczyć gdzie szukać tej drugiej na przyszłość :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:52

Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 8 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik po co ten cukier?

Edit. Majju jak to nic nie znaczy?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 17:58

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:

Edit. Majju jak to nic nie znaczy?!

Bo to po kilku(nastu) godzinach po zrobieniu było :) Podobno po takim czasie nawet Matkę Boską można zobaczyć na teście :)

Bratek, Edycik, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 8 marca 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Bo to po kilku(nastu) godzinach po zrobieniu było :) Podobno po takim czasie nawet Matkę Boską można zobaczyć na teście :)
    Ojjj tam oj tam... Mi nigdy jakoś nic się nie pojawiło, nawet po tygodniu :P

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ojjj tam oj tam... Mi nigdy jakoś nic się nie pojawiło, nawet po tygodniu :P
    heh mi też, no chyba że raz wadliwy z tesco :D i tyle miałam z drugich kresek :)
    Tak czy siak trzeźwy umysł należy zachować i sporo dystansu mieć do tych kresek widmo :)
    Ale oby ekpia nie zaciążonych się kurczyła ;)

cinnamon cookie, majju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju jakby nie było to dopiero 9-10 dni po więc hu noł ;)

• majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakręcam się bo za mocno będzie bolało rozczarowanie, ale nie powiem, serce mocniej zabiło :) Zwłaszcza, że nawet mój półślepy M bez problemu zobaczył.

midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa, Smerfelinka lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik - a do czego służy cukier pod łóżeczkiem noworodka? ;) Domyślam się, że jakiś zwyczaj, ale nie znam :))))

majju, zabiłaś mnie tą Matką Boską na teście po X godzinach, hahahahahaha dobre !!!! <3 :-D

cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon przerażające historie..ale tak sie niestety zdaza...:(

Madzik tak zdaj się na przeznaczenie :) u mnie się te księzyce nie sprawdziły...a jeśli chodzi o zachodzenie to już trochę weteranką jestem...

Ja od mężusia dostałam rafaello w serduszku ;) a młoda jajo z niespodzianką, lubię kwiatki ale liczy sie pamieć :)

Majju ja to juz Katiuszy pisałam....nie jestem żadną wróżką ani nic, ale mogę coś z własnego doświadczenia-w poprzedzajacym ten cykl cyklu :P tez miałam cień cienia po paru godzinach...i uważam że powinno Was to obie zachęcić a nie odwrotnie...jak się nie sprawdzi to mnie zlinczujecie :P

Edycik co z tym cukrem? też jestem ciekawa

Ed:literówka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:41

Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, żeby życie dziecko miało dobre/słodkie? coś w ten deseń słyszałam kiedyś ;)

midnight, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Wysłany: 8 marca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Chyba, żeby życie dziecko miało dobre/słodkie? coś w ten deseń słyszałam kiedyś ;)
    A jak w tym wieku sobie postawię to już za późno???? :P

midnight, majju, Ruby, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    no w sumie można by spróbować :D ja zamiast kg cukry zjadłam dzisiaj kg ciasta! i aż mnie mdli :P

• majju Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia :D

Ruby, midnight, Paryzetka83, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia :D
    to ja sobie słodzik postawię żeby było na "chudo" a słodko :P i jak mało miejsca zajmie :) chyba żeby to było odczytane jako sztuczna słodkość i to moje życie też by było sztucznie słodkie?co to to nie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 18:49

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmureczka 59dc masakra a bierzesz coś na wywołanie @?

Majjusia fajnie że widać cień cienia - powtórz jutro :P pochwal się co dobrego jadłaś?
    Kobity kilogram cukru z czerwoną kokardką kładzie się pod łóżeczko i tam musi stać całą noc by dziecię miało słodkie życie :) tak mnie rodzice nauczyli.

Mid rafaello w serduszku mmm super sprawa.

midnight, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju kciukam mocnooo:-)

Ja powtorzylam test popoludniu i to już jest widoczna bladorozowa kreseczka:-) jak @ nie przyjdzie to za 2tygodnie mam wizytę u ginki...tylko nie wiem ale chyba dupka zacznę brać od jutra 2x1...cycki mega bolą:-(

Bratek, cinnamon cookie, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1386 1387 1388 1389 1390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ