Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas ja bym poszła na betę w Twoim przypadku ale ja jestem niecierpliwcem
Trzymam kciuki 
Edycik jadłam same pyszności: rosół z gęsi z kluseczkami, pierogi ruskie z serem kozim i pokrzywą, lody o smaku michałków i kawowe i grzane wino z miodem i przyprawami
midnight, Ruby, Bratek, cinnamon cookie, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Tak sobie pomyslalam zemoże to jednak będzie ten magiczny cykl? 7lat temu w listopadzie urodzilam córkę, w zeszlym roku w listopadzie poronilam a teraz termin porodu wypadalby tez na listopad...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 19:20
-
Po rosołku bym się przekręciła, ale TE PIEROGIIIIIII, WOWWWWW. Pychamajju wrote:Edycik jadłam same pyszności: rosół z gęsi z kluseczkami, pierogi ruskie z serem kozim i pokrzywą, lody o smaku michałków i kawowe i grzane wino z miodem i przyprawami

)))
(no i grzaniec, chlip chlip chlip ;( ).
mid, to nie dziś miałaś mieć USG? Co mi się pokićkało
((((
midnight lubi tę wiadomość
-
Kaś to ja trzymam, żeby to ten magiczny cykl był

Majju ja cień cienia też miałam po paru godzinach, musisz powtórzyć test, bo coś jest na rzeczy
Smerfku a jak Twoje plamienie? Powinnaś szybciutko do lekarza iść może by Ci luteinę / dupka przepisał?
Mid jak po wizycie?
midnight, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Maju,Kas,Smerfelinko trzymam kciuki żeby kreseczki ciemniały i pokazywały się szybciej.
Majju super sen też miałam jakiś czas temu
. Miłego mmmmm same pyszności jadłaś najbardziej zapamiętałam lody.
Edycik współczuję, że tak Ci to ciąży. Ja mam trochę inaczej może dkatego , że mam dziecko. Jak bym miała kogoś z rodziny pod ręką to bym od nich nie wychodziła i mogłabym siedzieć cały czas z tym niemowlakiem a mama wolne by mogła mieć
. Pewnie byłaby na początku zadowolona ale pewnie nie za długo. Współczuję akcji z mamą. Ja też panikuje jak nie odbiera telefonu ale brat z nią mieszka więc jak coś dzwonię do niego ale wiadomo nie zawsze są razem.
Ruby może i zmęczenie materiału. Cały dzień dziś myślałam o tej lekarce i nie mogłam przeżyć. Tak jak pisałam mój robi badanie i koniec z lekarzami. Trudno będzie jedno. Współczuję rozmowy która Cię tyklo wkurzyła.
Madzik kochan traktuj to z przymrużeniem oka. Chociarz przyznam, że mnie to zainteresowało. Te badania przeprowadzał czeski lekarz ale nie dajmy się zwariować. U mnie akurat poprzednie cykle wogóle się nie zgadzały poza tymi w których zaszłam w ciążę
. I proszę się za bardzo nie nakręcać. Ja lubię sprawdzać takie teorie.
Cinnamon przykra historia
.
Mid jak po wizycie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 20:08
midnight, Edycik, Smerfelinka, madzikk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny biorę lutka 2 dziennie, ale może za mało? Tylko za dużo już tabletek nie mam, a do gina idę dopiero w czwartek, więc wtedy wezmę receptę. Jak @ nie pojawi się do weekendu to zwariuję. Chodzę gruba i głodna, już mnie to trafia !!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Ja mam erytrytol, na dodatek go nie używam bo mi nie smakuje, to co mi szkodzi położyć pod łóżkiemmajju wrote:Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia

Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Już wiem...przegięłam wczoraj z tym ogórkiem...ale nie miałam złych zamiarów chciałam Was rozmieszyć tylko, bo wydało mi się to takie absurdalne i zabawne...nie chciałam Was absolutnie urazić, przepraszam
Testereczki TRZYMAM MOCNO KCIUKI!
Kas jak cycki to chyba dobry znak? Trzymam kciuki
idż na bete a co...na pewno nie zapeszysz tym nic...po prostu będziesz wiedziała co masz wiedzieć a resztę już lekarz zobaczy. Moja córa też jest z listopada 
Majju pyszności, zazdroszcze
Kjopa może i dobrze...bz lekarza bez myślenia ciągłego , będzie szybciej i łatwiej ? życzę tego i trzymam kciuki!
Bratku tak byłam byłam to dzis...
No już nie bedę Was trzymać w niepewności, byłam i ufff...i puki co jest...młode ma 11mm,
serduszko pika 156x/min, wiec byle do następnego usg. nawet sobie nie wyobrażacie jaki kamień spadł mi z serca
Kjopa3, majju, Smerfelinka, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, madzikk lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid super wiadomości. Życzę nudnej ciąży
. Może lepiej bez lekarza ale jeśli jest coś nie tak to bez wspomagania i tak nie wyjdzie. J...ć to. Mam nerwa i koniec spinania się.
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu no po 16 już ok, kwiatek był, ciacho z cukierni kawka więc jakoś tę gorycz dzisiejszego dnia w pracy przełknęłam
a przed chwilą zjadłam krokiety ze szpinakiem i kurczakiem - boskie - kupiłam na spróbowanie.
Jeśli nie wrócę do orbiego lada chwila to będzie dramat
midnight, Smerfelinka, majju, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Kjopa szkoda ze tak stawiają konowały sprawę...a jescze jakiegoś innego spróbować? albo nie...najpierw odpocznij...wyluzuj mysli, spróbujcie bez pomocy lekarzy a jak nie - to może jednak jeszcze tak sie mimo wszystko nie poddawaj... :*Córcia-2012

J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka83 wrote:Smerfku a jak Twoje plamienie? Powinnaś szybciutko do lekarza iść może by Ci luteinę / dupka przepisał?
Plamienie jest raz nieco mocniejsze, raz słabsze, ale jest. Wciąż bez żywej krwi, a jedynie takie brzydkie, brązowe
Luteinę mam w domu... Myślisz, że mogłabym wziąć bez konsultacji? A jak tak, to jaką dawkę? Mojego lekarza teraz nie ma i nie za bardzo mam do kogo iść...
Mid gratuluję
Bardzo się cieszę, że możesz odetchnąć Kochana!
Mnie Mężuś zamiast kupować kwiatka zabrał po pracy do kina na Zwierzogród
Polecamy wszystkim - małym i dużym! Uśmialiśmy się, a poza tym film naprawdę dobrze się ogląda i historia jest wciągająca zarówno dla młodszego jak i starszego widza
cinnamon cookie, midnight, majju, Bratek, Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
👩37 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️ naturals 🤯
1.08. - bHCG 16 mlU/ml 🍀
4.08. - bHCG 45 mlU/ml 🤞
6.08. - bHCG 99 mlU/ml 🍀
8.08 - bHCG 287 mIU/ml 🤞
19.08 - bHCG 7781 mlU/ml 🍀
20.08 - jest ❤️
26.08 - 0,77 cm Misia Haribo 🥰
10.09 - 2,26 cm 😍
29.09 - nifty prawidłowe - czekamy na zdrową Basieńkę 🩷
6.10 - prenatalne super - 6,4 cm Dzidziutka 🥳
3.12 - drugie prenatalne dalej super - 380 g 😍
15.05.2025 - transfer 💔
8.02.2025 - transfer💔
14.09.2024 - transfer ❄️- pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer❄️ 💔
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon 🩵
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - ivf
starania od 2014

-
Midnight cudowne wieści!!!! Jak dobrze, że się uspokoiłaś
oby tak dalej
:*
A co do ogóra - mnie to rozśmieszyło!!
Ruby te krokiety brzmią smacznie, gdzie kupiłaś?
Mnie M zaskoczył, kupił 3 różne róże, perfumy, krem do rąk i 2 pary pięknych gaci
zjedliśmy sushi, ja teraz popijam wino a On piwko
miły wieczór 
Aha, siostra napisała, że pani doktor nie potwierdziła u tej znajomej ciąży, tylko ma nadżerkę....
majju, midnight, Smerfelinka, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość