Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kas ja bym poszła na betę w Twoim przypadku ale ja jestem niecierpliwcem
Trzymam kciuki
Edycik jadłam same pyszności: rosół z gęsi z kluseczkami, pierogi ruskie z serem kozim i pokrzywą, lody o smaku michałków i kawowe i grzane wino z miodem i przyprawamimidnight, Ruby, Bratek, cinnamon cookie, Edycik, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Tak sobie pomyslalam zemoże to jednak będzie ten magiczny cykl? 7lat temu w listopadzie urodzilam córkę, w zeszlym roku w listopadzie poronilam a teraz termin porodu wypadalby tez na listopad...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 19:20
-
majju wrote:Edycik jadłam same pyszności: rosół z gęsi z kluseczkami, pierogi ruskie z serem kozim i pokrzywą, lody o smaku michałków i kawowe i grzane wino z miodem i przyprawami
)))
(no i grzaniec, chlip chlip chlip ;( ).
mid, to nie dziś miałaś mieć USG? Co mi się pokićkało((((
midnight lubi tę wiadomość
-
Kaś to ja trzymam, żeby to ten magiczny cykl był
Majju ja cień cienia też miałam po paru godzinach, musisz powtórzyć test, bo coś jest na rzeczy
Smerfku a jak Twoje plamienie? Powinnaś szybciutko do lekarza iść może by Ci luteinę / dupka przepisał?
Mid jak po wizycie?midnight, majju lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Maju,Kas,Smerfelinko trzymam kciuki żeby kreseczki ciemniały i pokazywały się szybciej.
Majju super sen też miałam jakiś czas temu. Miłego mmmmm same pyszności jadłaś najbardziej zapamiętałam lody.
Edycik współczuję, że tak Ci to ciąży. Ja mam trochę inaczej może dkatego , że mam dziecko. Jak bym miała kogoś z rodziny pod ręką to bym od nich nie wychodziła i mogłabym siedzieć cały czas z tym niemowlakiem a mama wolne by mogła mieć. Pewnie byłaby na początku zadowolona ale pewnie nie za długo. Współczuję akcji z mamą. Ja też panikuje jak nie odbiera telefonu ale brat z nią mieszka więc jak coś dzwonię do niego ale wiadomo nie zawsze są razem.
Ruby może i zmęczenie materiału. Cały dzień dziś myślałam o tej lekarce i nie mogłam przeżyć. Tak jak pisałam mój robi badanie i koniec z lekarzami. Trudno będzie jedno. Współczuję rozmowy która Cię tyklo wkurzyła.
Madzik kochan traktuj to z przymrużeniem oka. Chociarz przyznam, że mnie to zainteresowało. Te badania przeprowadzał czeski lekarz ale nie dajmy się zwariować. U mnie akurat poprzednie cykle wogóle się nie zgadzały poza tymi w których zaszłam w ciążę. I proszę się za bardzo nie nakręcać. Ja lubię sprawdzać takie teorie.
Cinnamon przykra historia.
Mid jak po wizycie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 20:08
midnight, Edycik, Smerfelinka, madzikk lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny biorę lutka 2 dziennie, ale może za mało? Tylko za dużo już tabletek nie mam, a do gina idę dopiero w czwartek, więc wtedy wezmę receptę. Jak @ nie pojawi się do weekendu to zwariuję. Chodzę gruba i głodna, już mnie to trafia !!!Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
majju wrote:Haha też się zastanawiam. Ale ja bym sobie zamiast zwykłego cukru położyła ksylitol żeby oprócz słodyczy było jeszcze zdrowo i bez tycia
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Już wiem...przegięłam wczoraj z tym ogórkiem...ale nie miałam złych zamiarów chciałam Was rozmieszyć tylko, bo wydało mi się to takie absurdalne i zabawne...nie chciałam Was absolutnie urazić, przepraszam
Testereczki TRZYMAM MOCNO KCIUKI!
Kas jak cycki to chyba dobry znak? Trzymam kciukiidż na bete a co...na pewno nie zapeszysz tym nic...po prostu będziesz wiedziała co masz wiedzieć a resztę już lekarz zobaczy. Moja córa też jest z listopada
Majju pyszności, zazdroszcze
Kjopa może i dobrze...bz lekarza bez myślenia ciągłego , będzie szybciej i łatwiej ? życzę tego i trzymam kciuki!
Bratku tak byłam byłam to dzis...
No już nie bedę Was trzymać w niepewności, byłam i ufff...i puki co jest...młode ma 11mm,
serduszko pika 156x/min, wiec byle do następnego usg. nawet sobie nie wyobrażacie jaki kamień spadł mi z serca
Kjopa3, majju, Smerfelinka, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek, madzikk lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid super wiadomości. Życzę nudnej ciąży
. Może lepiej bez lekarza ale jeśli jest coś nie tak to bez wspomagania i tak nie wyjdzie. J...ć to. Mam nerwa i koniec spinania się.
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiu no po 16 już ok, kwiatek był, ciacho z cukierni kawka więc jakoś tę gorycz dzisiejszego dnia w pracy przełknęłam
a przed chwilą zjadłam krokiety ze szpinakiem i kurczakiem - boskie - kupiłam na spróbowanie.
Jeśli nie wrócę do orbiego lada chwila to będzie dramatmidnight, Smerfelinka, majju, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Kjopa szkoda ze tak stawiają konowały sprawę...a jescze jakiegoś innego spróbować? albo nie...najpierw odpocznij...wyluzuj mysli, spróbujcie bez pomocy lekarzy a jak nie - to może jednak jeszcze tak sie mimo wszystko nie poddawaj... :*Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka83 wrote:Smerfku a jak Twoje plamienie? Powinnaś szybciutko do lekarza iść może by Ci luteinę / dupka przepisał?
Plamienie jest raz nieco mocniejsze, raz słabsze, ale jest. Wciąż bez żywej krwi, a jedynie takie brzydkie, brązoweLuteinę mam w domu... Myślisz, że mogłabym wziąć bez konsultacji? A jak tak, to jaką dawkę? Mojego lekarza teraz nie ma i nie za bardzo mam do kogo iść...
Mid gratulujęBardzo się cieszę, że możesz odetchnąć Kochana!
Mnie Mężuś zamiast kupować kwiatka zabrał po pracy do kina na ZwierzogródPolecamy wszystkim - małym i dużym! Uśmialiśmy się, a poza tym film naprawdę dobrze się ogląda i historia jest wciągająca zarówno dla młodszego jak i starszego widza
cinnamon cookie, midnight, majju, Bratek, Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Midnight cudowne wieści!!!! Jak dobrze, że się uspokoiłaś
oby tak dalej
:*
A co do ogóra - mnie to rozśmieszyło!!
Ruby te krokiety brzmią smacznie, gdzie kupiłaś?
Mnie M zaskoczył, kupił 3 różne róże, perfumy, krem do rąk i 2 pary pięknych gacizjedliśmy sushi, ja teraz popijam wino a On piwko
miły wieczór
Aha, siostra napisała, że pani doktor nie potwierdziła u tej znajomej ciąży, tylko ma nadżerkę....majju, midnight, Smerfelinka, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość