Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś dziękuję za zrozumienie, to dla mnie bardzo ważne. Jak cały dzień wierzyłam, że coś jest na rzeczy, to teraz ta wiara mnie opuściła. Ten mój cień wyglądał naprawdę fajnie, ale no cóż... Dlatego powinno się robić test dopiero, jak @ kilka dni się spóźnia, bo tak jak teraz, to może być i co miesiąc. Moja huśtawka nastrojów już nawet mnie wkur*ia
Madka, Cynamonku, Ruby dziękuję, mimo wszystko. Jutro raczej już wszystko będzie jasne.
Lecę dziewczyny. Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 21:57
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
midnight wrote:Kjopa szkoda ze tak stawiają konowały sprawę...a jescze jakiegoś innego spróbować? albo nie...najpierw odpocznij...wyluzuj mysli, spróbujcie bez pomocy lekarzy a jak nie - to może jednak jeszcze tak sie mimo wszystko nie poddawaj... :*
Na razie nie chcę żadnego. Każdy tylko pitoli ma już pani dziecko z tym samym partnerem,udało się pani zajść w ciążę rok temu, jest pani młoda trzeba działać. A co ja robię od 1,5 roku? Będziemydalej bo po co marnować kasę na zabezpieczenia. Sorry za smęcenie ale mnie trzyma i jeszcze długo nie puści.
Smerfelinko mam nadzieję, że jednak nie przyjdzie @.
U mnie w pracy na rejonie każdy co odbierał list składał mi życzenia. Czy to babka czy facet. Miło.Mój P dał bukiet tulipanów.
-
Smerfelinka wrote:Plamienie jest raz nieco mocniejsze, raz słabsze, ale jest. Wciąż bez żywej krwi, a jedynie takie brzydkie, brązowe
Luteinę mam w domu... Myślisz, że mogłabym wziąć bez konsultacji? A jak tak, to jaką dawkę? Mojego lekarza teraz nie ma i nie za bardzo mam do kogo iść...
Mid gratulujęBardzo się cieszę, że możesz odetchnąć Kochana!
Mnie Mężuś zamiast kupować kwiatka zabrał po pracy do kina na ZwierzogródPolecamy wszystkim - małym i dużym! Uśmialiśmy się, a poza tym film naprawdę dobrze się ogląda i historia jest wciągająca zarówno dla młodszego jak i starszego widza
Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Smerfelinka zrób ten test po prostu... i nie nakręcaj się ani w jedną a ni w drugą proszę...szkoda mi Ciebie bo się nie potrzebnie katujesz :*
Kjopa, właśnie nie dziwię Ci się...ale mogę tylko trzymać mocno żeby Twoje aktualne podejscie zdziałało cuda :*
Miło tak od wszystkich życzeniaDo mnie listonosze ne chodzą nawet nie dzwonią tylko na dzień dobry awizo jak coś
4 piętro
za to dziś kominiarze byli
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka83 wrote:Jak twierdzi moja p. gin - w ciąży bierzemy luteinę w setkach, ja na pierwsze plamienia dostałam 3x100. Czyli dokładnie 3 x dziennie po dwie tabletki 50mg pod język. Jeśli kiedyś brałaś to myślę, że Ci nie zaszkodzi
Paryzetko mi moja mówiła że ta pod język jest słabsza, ale piszę to tylko dlatego żeby nie myśleć że ja mało biorę, bo w poprzedniej miałam 50mg ale to tez dopochwowo, ale zgadzam sie ze raczej zaszkodzić nie powinno
I dobrej nocki życzę KOBIETY kochaneCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
cinnamon cookie wrote:Ruby, zajrzałam jeszcze na chwilę, kurka wodna gdzie ja napisałam o spodniach??? Lepiej już nie piję tego wina, bo to chyba ja zaczynam niezrozumiale pisać
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
cinnamon cookie wrote:Ruby, zajrzałam jeszcze na chwilę, kurka wodna gdzie ja napisałam o spodniach??? Lepiej już nie piję tego wina, bo to chyba ja zaczynam niezrozumiale pisać
CinnamonTy pijesz a dziewczyny pijane
Ja nie widziałam nic o spodniach
midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo a gacie to nie spodnie? laski no kurka padam już tutaj
bo u nas na spodnie mówi się gacie... a co chodzi o bieliznę? huhuhu gacie z bielizny to takie reformy jak noszą babcie - tak po naszemu i obstawiałam, że to nie twój styl więc chyba chodzi o spodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 22:24
Kjopa3, Paryzetka83, majju, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
mid, cholero jedna, małpiszonie koczkodanowaty, wrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;]
Czemuś od razu nie pisała. A ja się stresować zaczęłam
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))
P.S. No to chociaż testy zabawowe Ci wyjdą sensowne na płeć - bo wychodzi choop, jak nic))))))
A nie to, co u mnie.... Najlepiej delikatnie, owocki, mleczka, bla bla..... No ale obowiązkowo przeplatane ogórkami kiszonymi i jajkami
Ruby, macie stoisko... cukierniczo-mięsne????Oryginalne połączenie, trzeba przyznać
chmurrka, dokładnie tak, jak piszą dziewczyny - pytanie, jakim systemem bierzesz - w sensie, w jakie dni. No i przede wszystkim, jaką dawkę (nie tylko częstotliwość)?
Smerf, przytulam i ściskam kciuki, by jednak się @ nie rozwinęła.
Jak chcesz, walnij 300-400mg Luteiny i zrób krew. Jeśli nie masz siły, po prostu czekaj.
Sciskam mocno :-*midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ja z Wami nie wytrzymam
Ruby chodziło o bieliznę. Fajnie, że w różnych zakątkach różne znaczenia są
No dziwne mi to było że dwie pary tych spodni kupił i że w ogóle spodniale wcale nie skojarzyłam że chodzi o bieliznę jak pierwszy raz przeczytałam
bo jednak spodnie to u nas gacie na codzień są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 23:16
Kjopa3, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane!
Mid ospokoiłaś się wreszcie? Maluch ma serce jak dzwon więc uwierz, że będzie wszystko ok :*
Haha rozbawiłyście mnie z rana gaciami-spodniami :
Też bym sobie zjadła te krokieciki Ruby ale... nie potrafię robić naleśników. Serio. Nigdy mi nie wychodzą
Smerfku jak tam?
Edycik jak noga i kaszel?
Ja dziś cały dzień w sadzie więc trzymajcie kciuki żebym się nie przeziębiła
Dobrego dnia!midnight lubi tę wiadomość
-
dobry kochane
We Wrocku zima nam wróciła.Szwagierka o 18 ma cesarkę,przesuneli Jej z godziny 15.00.
Majju,Smerfku testowałyście dziś rano?
Rękę z Majjusią moge sobie podać jesli chodzi o naleśniki, też mi nigdy nie wychodzą, a krokiety domowej roboty chętnie bym zrobiła.
Ciesze się kobitki,że wczorajszy dzień Wam się udał
Moja noga ciut lepiej więc jestem happy.
Wczoraj M. wrócił po 20 wypilismy po szaklnce piwka i poszlismy spać.
Miłego dnia -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/916cecb58496.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 06:51
ZakreconaŻona, Edycik, Kjopa3, MamaTuśka, cinnamon cookie, AgaL, midnight, EwelinaaKa, Kasia1407, Bratek, Ejrene, chmurreczkaa, Wiola90, madzikk lubią tę wiadomość