Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek!
Kas gratuluję i trzymam kciuki żeby było ok!
Maju przytulam :* ale pamietaj...ja wciąż wierzę że i u Ciebie i u Katiuszy to będzie ten kolejny po takim teście...Trzymam kciuki żebyś się nie przeziębiłaa z naleśnikami też miałam kiedyś problem, jak chcesz to mogę Ci zdradzić co u mnie pomogło
Bratku z kiszoneczkami to ja mam problem...te od babci mi się kończą, mamie w tym roku nie wyszły, a sklepowe kwaszone mi nie smakują totalniemuszę sama zacząć robić
Smerfelinko jak nie masz siły to ok...myślę że postanowienie dobre. Ja się martwie że Ty za bardzo sie stresujesz...może stad te plamienia?
Aga i Ty będziesz mamą, wierzę w to i życze z całego srecagłowa do góry wiosna się zbliza, juz niedługo bardzo płodne symboliczne święto ! :*
Edycik siły życzę, dobrze że przemogłaś się dotykać brzucho, może to nie zaraża ale myślę ze na pewno coś zmienia w podświadomościMałą na rączki chcesz wziąć jak jej mama pozwoli ?
Oczywiście Wam wszystkim kibicuję mocno z całego serca, choć może czasem moje teksty są podobne to tych których nie lubicieale są naprawdę szczere
miłego dnia
Edycik, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid pewnie,że chętnie wezmę małą na rączki i deliktanie przytulę.
Ruby chyba masz rację inaczej to wygląda jak ma się juz jedno dziecko, a inaczej jak ktoś marzy by miec to pierwsze.
Ruby dziekuje :* równiez życzę by Wam się udało.
Paryzetko będe trzymała kcuki za wizytę u ginekologa.
midnight lubi tę wiadomość
-
Ja też nie będę kłamać że wiem co czujecie, bo zachodzę..mogę tylko mocno kciuki trzymać.
Edycik to mam nadzieję w takim razie, ze trzymanie malutkiej wytworzy w Twym organizmie coś co pozwoli na szybkie zajście :* sam brzuszek tam brzuszek, ale jak takiego malutkiego człowieka potrzymasz, to będzie to magiczne, później już musi się udać :*Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid dziękuje
a to symboliczne płodne święto to o Wielkanoc Ci chodzi?
bo ja dokładnie w Wielkanoc mam dostać @ i mam 33 urodziny.... także obawiam się ze nie będą to miłe ŚwiętaKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:hihi Ruby to jest nas dwie, ja też za tymi świetami nie przepadam,nawet specjalnie ich jakoś nie czuję
i znowu ludzie bedą lepić zajączki ze śniegu i wsatwaić na fb...
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?
Edycik lubi tę wiadomość
-
A ja właśnie lubię mimo że krótkie, są kolorowe, wiosenne, uśmiechnięte...BN mi się z nocą ciemnią kojarzy...a Wielkanoc jednak ze światłem z dniem z nowymi nadziejami
Bratek lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ja niby wiem że to najważniejsze Święta w roku pod wzgl religijnym, ale zawsze bardziej lubiłam Boże Narodzenie. I dlatego w tym roku spędzamy je z M w Krynicy
Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
midnight wrote:Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?
Najpiękniejszy by byłszanse pewnie są. Ale u mnie wiary coś brak...
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ja niby wiem że to najważniejsze Święta w roku pod wzgl religijnym, ale zawsze bardziej lubiłam Boże Narodzenie. I dlatego w tym roku spędzamy je z M w Krynicy
tez myslałam o wyjeździe gdzieś, może do tego Zamościa bo nie mam ochoty jakoś w tym roku znowu jeden dzień u jednych rodziców i drugi u teściów...może ten Zamość w takim razie ...
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Ruby to nie wchodź na fb
sama nie przepadam jak ludzie zaśmiecają wszystkim...że wstali że srali że jedli...eh
a jak mnie czyjeś posty denerwuję to nauczyłam sie ich nie ogladac poprzez nie obserwowanie tej osoby
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:zazdroszczę
tez myslałam o wyjeździe gdzieś, może do tego Zamościa bo nie mam ochoty jakoś w tym roku znowu jeden dzień u jednych rodziców i drugi u teściów...może ten Zamość w takim razie ...
Popierammy uciekamy, ze wzgl na moje urodziny....wiem że wszyscy mi dobrze życzą, ale nie chce słyszeć, że życzą nam dzidziusia, bo się popłaczę
-
E tam ja Was zaraże lubieniem Wielkiejnocy
są zajączki króliczki kurczaczki (jak żyła babcia to były prawdziwe
) bazie kotki, jajeczka kolorowe, robienie święconki, śmigus -dyngus, za oknem słoneczko kwiatki , miło kolorowo, zielenie róze żółcienie pastelowe kolorki, wstążeczki piórka
biała kiełbaska
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17