X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!

Kas gratuluję i trzymam kciuki żeby było ok!

Maju przytulam :* ale pamietaj...ja wciąż wierzę że i u Ciebie i u Katiuszy to będzie ten kolejny po takim teście...Trzymam kciuki żebyś się nie przeziębiła :) a z naleśnikami też miałam kiedyś problem, jak chcesz to mogę Ci zdradzić co u mnie pomogło :)

Bratku z kiszoneczkami to ja mam problem...te od babci mi się kończą, mamie w tym roku nie wyszły, a sklepowe kwaszone mi nie smakują totalnie :( muszę sama zacząć robić ;)

Smerfelinko jak nie masz siły to ok...myślę że postanowienie dobre. Ja się martwie że Ty za bardzo sie stresujesz...może stad te plamienia?

Aga i Ty będziesz mamą, wierzę w to i życze z całego sreca :) głowa do góry wiosna się zbliza, juz niedługo bardzo płodne symboliczne święto ! :*

Edycik siły życzę, dobrze że przemogłaś się dotykać brzucho, może to nie zaraża ale myślę ze na pewno coś zmienia w podświadomości :) Małą na rączki chcesz wziąć jak jej mama pozwoli ?

Oczywiście Wam wszystkim kibicuję mocno z całego serca, choć może czasem moje teksty są podobne to tych których nie lubicie ;) ale są naprawdę szczere

miłego dnia

Edycik, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid pewnie,że chętnie wezmę małą na rączki i deliktanie przytulę.

Ruby chyba masz rację inaczej to wygląda jak ma się juz jedno dziecko, a inaczej jak ktoś marzy by miec to pierwsze.
    Ruby dziekuje :* równiez życzę by Wam się udało.

Paryzetko będe trzymała kcuki za wizytę u ginekologa.

midnight lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie będę kłamać że wiem co czujecie, bo zachodzę..mogę tylko mocno kciuki trzymać.

Edycik to mam nadzieję w takim razie, ze trzymanie malutkiej wytworzy w Twym organizmie coś co pozwoli na szybkie zajście :* sam brzuszek tam brzuszek, ale jak takiego malutkiego człowieka potrzymasz, to będzie to magiczne, później już musi się udać :*

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko a u Ciebie plamienie już się skończyło?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid dziękuje :) a to symboliczne płodne święto to o Wielkanoc Ci chodzi?
    bo ja dokładnie w Wielkanoc mam dostać @ i mam 33 urodziny.... także obawiam się ze nie będą to miłe Święta :P

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie to dziwne ale jakoś nie przepadam za tymi świętami...nie wiem czemu od zawsze tylko czekam aż miną.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi Ruby to jest nas dwie, ja też za tymi świetami nie przepadam,nawet specjalnie ich jakoś nie czuję

Ruby lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    hihi Ruby to jest nas dwie, ja też za tymi świetami nie przepadam,nawet specjalnie ich jakoś nie czuję
    do tego pewnie jeszcze spadnie śnieg :P i znowu ludzie bedą lepić zajączki ze śniegu i wsatwaić na fb...

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?
    A jajko i zając to symbol płodny? nie wiedziałam :)

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie lubię mimo że krótkie, są kolorowe, wiosenne, uśmiechnięte...BN mi się z nocą ciemnią kojarzy...a Wielkanoc jednak ze światłem z dniem z nowymi nadziejami

Bratek lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby wiem że to najważniejsze Święta w roku pod wzgl religijnym, ale zawsze bardziej lubiłam Boże Narodzenie. I dlatego w tym roku spędzamy je z M w Krynicy ;)

Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Najpiękniejszy by był ;) szanse pewnie są. Ale u mnie wiary coś brak...

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to nie wchodź na fb :P sama nie przepadam jak ludzie zaśmiecają wszystkim...że wstali że srali że jedli...eh

AgaL lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja niby wiem że to najważniejsze Święta w roku pod wzgl religijnym, ale zawsze bardziej lubiłam Boże Narodzenie. I dlatego w tym roku spędzamy je z M w Krynicy ;)
    zazdroszczę :) tez myslałam o wyjeździe gdzieś, może do tego Zamościa bo nie mam ochoty jakoś w tym roku znowu jeden dzień u jednych rodziców i drugi u teściów...może ten Zamość w takim razie ...

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kocham BN a za świetami "jajecznymi" jakoś nie przepadam.

Ruby ma rację śnieg nam spadnie i..świeta będą białe hihi

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Ruby to nie wchodź na fb :P sama nie przepadam jak ludzie zaśmiecają wszystkim...że wstali że srali że jedli...eh
    spoko teraz mam polubione strony z aliexpres i one zaśmiecaja mi tablice także luz :D a jak mnie czyjeś posty denerwuję to nauczyłam sie ich nie ogladac poprzez nie obserwowanie tej osoby :D :P

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ja tam kocham BN a za świetami "jajecznymi" jakoś nie przepadam.

Ruby ma rację śnieg nam spadnie i..świeta będą białe hihi
    jest magia jakaś w BN - swiatełka, choinki , kolędy - uwielbiam BN :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    zazdroszczę :) tez myslałam o wyjeździe gdzieś, może do tego Zamościa bo nie mam ochoty jakoś w tym roku znowu jeden dzień u jednych rodziców i drugi u teściów...może ten Zamość w takim razie ...

Popieram :) my uciekamy, ze wzgl na moje urodziny....wiem że wszyscy mi dobrze życzą, ale nie chce słyszeć, że życzą nam dzidziusia, bo się popłaczę ;)

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam ja Was zaraże lubieniem Wielkiejnocy :) są zajączki króliczki kurczaczki (jak żyła babcia to były prawdziwe :) ) bazie kotki, jajeczka kolorowe, robienie święconki, śmigus -dyngus, za oknem słoneczko kwiatki , miło kolorowo, zielenie róze żółcienie pastelowe kolorki, wstążeczki piórka :) biała kiełbaska :)

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 1391 1392 1393 1394 1395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ