Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!

Kas gratuluję i trzymam kciuki żeby było ok!

Maju przytulam :* ale pamietaj...ja wciąż wierzę że i u Ciebie i u Katiuszy to będzie ten kolejny po takim teście...Trzymam kciuki żebyś się nie przeziębiła :) a z naleśnikami też miałam kiedyś problem, jak chcesz to mogę Ci zdradzić co u mnie pomogło :)

Bratku z kiszoneczkami to ja mam problem...te od babci mi się kończą, mamie w tym roku nie wyszły, a sklepowe kwaszone mi nie smakują totalnie :( muszę sama zacząć robić ;)

Smerfelinko jak nie masz siły to ok...myślę że postanowienie dobre. Ja się martwie że Ty za bardzo sie stresujesz...może stad te plamienia?

Aga i Ty będziesz mamą, wierzę w to i życze z całego sreca :) głowa do góry wiosna się zbliza, juz niedługo bardzo płodne symboliczne święto ! :*

Edycik siły życzę, dobrze że przemogłaś się dotykać brzucho, może to nie zaraża ale myślę ze na pewno coś zmienia w podświadomości :) Małą na rączki chcesz wziąć jak jej mama pozwoli ?

Oczywiście Wam wszystkim kibicuję mocno z całego serca, choć może czasem moje teksty są podobne to tych których nie lubicie ;) ale są naprawdę szczere

miłego dnia

Edycik, AgaL, Smerfelinka lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid pewnie,że chętnie wezmę małą na rączki i deliktanie przytulę.

Ruby chyba masz rację inaczej to wygląda jak ma się juz jedno dziecko, a inaczej jak ktoś marzy by miec to pierwsze.
    Ruby dziekuje :* równiez życzę by Wam się udało.

Paryzetko będe trzymała kcuki za wizytę u ginekologa.

midnight lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie będę kłamać że wiem co czujecie, bo zachodzę..mogę tylko mocno kciuki trzymać.

Edycik to mam nadzieję w takim razie, ze trzymanie malutkiej wytworzy w Twym organizmie coś co pozwoli na szybkie zajście :* sam brzuszek tam brzuszek, ale jak takiego malutkiego człowieka potrzymasz, to będzie to magiczne, później już musi się udać :*

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko a u Ciebie plamienie już się skończyło?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid dziękuje :) a to symboliczne płodne święto to o Wielkanoc Ci chodzi?
    bo ja dokładnie w Wielkanoc mam dostać @ i mam 33 urodziny.... także obawiam się ze nie będą to miłe Święta :P

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie to dziwne ale jakoś nie przepadam za tymi świętami...nie wiem czemu od zawsze tylko czekam aż miną.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi Ruby to jest nas dwie, ja też za tymi świetami nie przepadam,nawet specjalnie ich jakoś nie czuję

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    hihi Ruby to jest nas dwie, ja też za tymi świetami nie przepadam,nawet specjalnie ich jakoś nie czuję
    do tego pewnie jeszcze spadnie śnieg :P i znowu ludzie bedą lepić zajączki ze śniegu i wsatwaić na fb...

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Tak właśnie o Wielkanoc o zmartwychwstanie ale też płodne symbole ; jajeczka zajączki...a może nie przyjdzie...? kurcze miałabyś piekny prezent. Przecież jest jakaś szansa?
    A jajko i zając to symbol płodny? nie wiedziałam :)

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie lubię mimo że krótkie, są kolorowe, wiosenne, uśmiechnięte...BN mi się z nocą ciemnią kojarzy...a Wielkanoc jednak ze światłem z dniem z nowymi nadziejami

Bratek lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby wiem że to najważniejsze Święta w roku pod wzgl religijnym, ale zawsze bardziej lubiłam Boże Narodzenie. I dlatego w tym roku spędzamy je z M w Krynicy ;)

Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:

Najpiękniejszy by był ;) szanse pewnie są. Ale u mnie wiary coś brak...

Edycik lubi tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby to nie wchodź na fb :P sama nie przepadam jak ludzie zaśmiecają wszystkim...że wstali że srali że jedli...eh

AgaL lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja niby wiem że to najważniejsze Święta w roku pod wzgl religijnym, ale zawsze bardziej lubiłam Boże Narodzenie. I dlatego w tym roku spędzamy je z M w Krynicy ;)
    zazdroszczę :) tez myslałam o wyjeździe gdzieś, może do tego Zamościa bo nie mam ochoty jakoś w tym roku znowu jeden dzień u jednych rodziców i drugi u teściów...może ten Zamość w takim razie ...

AgaL lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam kocham BN a za świetami "jajecznymi" jakoś nie przepadam.

Ruby ma rację śnieg nam spadnie i..świeta będą białe hihi

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Ruby to nie wchodź na fb :P sama nie przepadam jak ludzie zaśmiecają wszystkim...że wstali że srali że jedli...eh
    spoko teraz mam polubione strony z aliexpres i one zaśmiecaja mi tablice także luz :D a jak mnie czyjeś posty denerwuję to nauczyłam sie ich nie ogladac poprzez nie obserwowanie tej osoby :D :P

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ja tam kocham BN a za świetami "jajecznymi" jakoś nie przepadam.

Ruby ma rację śnieg nam spadnie i..świeta będą białe hihi
    jest magia jakaś w BN - swiatełka, choinki , kolędy - uwielbiam BN :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    zazdroszczę :) tez myslałam o wyjeździe gdzieś, może do tego Zamościa bo nie mam ochoty jakoś w tym roku znowu jeden dzień u jednych rodziców i drugi u teściów...może ten Zamość w takim razie ...

Popieram :) my uciekamy, ze wzgl na moje urodziny....wiem że wszyscy mi dobrze życzą, ale nie chce słyszeć, że życzą nam dzidziusia, bo się popłaczę ;)

• midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam ja Was zaraże lubieniem Wielkiejnocy :) są zajączki króliczki kurczaczki (jak żyła babcia to były prawdziwe :) ) bazie kotki, jajeczka kolorowe, robienie święconki, śmigus -dyngus, za oknem słoneczko kwiatki , miło kolorowo, zielenie róze żółcienie pastelowe kolorki, wstążeczki piórka :) biała kiełbaska :)

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
‹‹ 1391 1392 1393 1394 1395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ