X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety zmieniam temat, co myślicie o fryzurze tzw. long bob ?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga może być choć nie dla mnie- okropnie mi z takim przedziałkiem- wyglądam jak zakonnica :) ale fryzura ładna

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś hmm ładnemu we wszystkim ładnie :) chcesz zmienić fryzurkę?

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tym roku w Wielkanoc pracuję więc zlecą mi szybciej niż zwykle....

Paryzetka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, koniecznie napisz co się dowiedziałaś :*

Edycik bardzo emocjonalnie u Ciebie się zapowiada.... Trzymaj się jakoś :*

Aga mi ta fryzura bardzo się podoba! I long bob i zwykły też :) miałam zwykłego i kiedyś do niego na pewno wrócę :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid chodzi Ci o przedziałek na środku głowy? ja myślę o takim bardziej z boku, zawsze taki noszę i do tego ten long bob ;)

Edycik dziś jadę zrobić odrosty i kusi mnie ścięcie...takie wyraźnie dłuższe z przodu i krótszy tyl, ale na tyle długi by leżały lekko na plecach, nie taki wygolony do układania na szczotce. Tylko do prostowania.

Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/JjZ98JioXHBHUCEzwhs5Fr8t2K_oYR

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/~ioS_MaErd4f5Dc7jUyVDwEQ~gkU7W

coś w ten deseń ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:52

midnight lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a Ty jak miałaś boba to jak układałaś włosy? na szczotce okrągłej, czy normalnie suszysz i potem prostujesz?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jesli masz ochotę spróbuj, fryzurka fajna i mnie się osobiście podoba :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja o tym samym ostatnio myslałam, tylko że troche za duzo musiała bym ściąć i tego sie boję :)
    Boba zwykłego miałam też i nawet spoko wyglądałam, ale duzo zachodu bo codziennie prostowac musiałam...na szczotce nie potrafie układac niestety :(

AgaL lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Kas JUUUPIIIII :-) Jejku jak sie cieszę ja juz zaczynam gratulowac.

Mid bardzo sie ciesze ze wizyta ci poszla dobrze i ze twoje czarne mysli sir nie sprawdzily. Mam nadzieje ze juz odgonilas te mysli?

Edycik współczuję sytuacji mnie to czeka w maju i moja szwagierka i przyjaciolka rodzą niby sie doczekac nie moge ale równocześnie jak by sie boje.

Maju ja jeszcze wierze ze jednak cos zaskoczy :)

Smerfelinka oby ta wredota nie przyszla a na tesciku sciemnialy cienie ;)

A ja wam powiem ze mnie jakoś dolek dopada niby sie pogodzilam z tym ze kolejny cykl na straty poszedl ale jakos tak bardzo dopadlo mnie pragnienie dziecka i mysle ze to moje hormony buzuja ale nie mniej jednak dolek jest. Niech ta wredota juz przyjdzie i kolejny cykl nadziei ze może cos zaskoczy ;)

Milego dnia życzę :-*

midnight, AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o takim jak na pierwszy zdjęciu tutaj: https://www.pinterest.com/explore/long-bob-hairstyles/

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga ja o tym samym ostatnio myslałam, tylko że troche za duzo musiała bym ściąć i tego sie boję :)
    Boba zwykłego miałam też i nawet spoko wyglądałam, ale duzo zachodu bo codziennie prostowac musiałam...na szczotce nie potrafie układac niestety :(

No właśnie ja na szczotce też nie umiem, więc musi być długo bob....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja myślałam o takim jak na pierwszy zdjęciu tutaj: https://www.pinterest.com/explore/long-bob-hairstyles/

Ruby dokładnie, super ta fryzura :) tylko ja z przodu mam jeszcze pozostałości cieniowania, ale stopniowo by mi dorosły. Popytam fryzjerki dziś.

Ruby lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Super fryzurka :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dokładnie, super ta fryzura :) tylko ja z przodu mam jeszcze pozostałości cieniowania, ale stopniowo by mi dorosły. Popytam fryzjerki dziś.

popytaj, ciekawa jestem jak by wyszło... po ostatnim ombre mam te rozjaśnione włosy w tragicznym stanie i przydało by się ściąć troche...

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ładnie by Ci było ;)

Ruby lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Już wiem...przegięłam wczoraj z tym ogórkiem...ale nie miałam złych zamiarów chciałam Was rozmieszyć tylko, bo wydało mi się to takie absurdalne i zabawne...nie chciałam Was absolutnie urazić, przepraszam

Testereczki TRZYMAM MOCNO KCIUKI!

Kas jak cycki to chyba dobry znak? Trzymam kciuki :) idż na bete a co...na pewno nie zapeszysz tym nic...po prostu będziesz wiedziała co masz wiedzieć a resztę już lekarz zobaczy. Moja córa też jest z listopada :)

Majju pyszności, zazdroszcze ;)

Kjopa może i dobrze...bz lekarza bez myślenia ciągłego , będzie szybciej i łatwiej ? życzę tego i trzymam kciuki!

Bratku tak byłam byłam to dzis...
    No już nie bedę Was trzymać w niepewności, byłam i ufff...i puki co jest...młode ma 11mm,
    serduszko pika 156x/min, wiec byle do następnego usg. nawet sobie nie wyobrażacie jaki kamień spadł mi z serca :)
    ?
    Mid super:-) to była pierwsza wizyta? Kiedy nastepna?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek a Ty jak miałaś boba to jak układałaś włosy? na szczotce okrągłej, czy normalnie suszysz i potem prostujesz?
    Ja miałam z tyłu króciutko i tylko prostowałam, lekko podwijając, bo niestety ale układać na szczotce nie umiem ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby ładnie by Ci było ;)
    tylko widzisz ten tył jest tak do ramion max, a ja mam teraz do połowy pleców i strasznie sie boje az tyle ściąc :/

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie widzę, że do ramion, ale widziałam na żywo ostatnio dziewczynę i te z tyłu miała takie leciutko za ramiona, a z przodu znacznie dłuższe, super wyglądała i związać też na pewno mogła.

Widzę, że układanie na szczotce....to nie tylko moja zmora....a chciałabym umieć ;)

‹‹ 1392 1393 1394 1395 1396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ