Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja w tym roku w Wielkanoc pracuję więc zlecą mi szybciej niż zwykle....
Paryzetka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, koniecznie napisz co się dowiedziałaś :*
Edycik bardzo emocjonalnie u Ciebie się zapowiada.... Trzymaj się jakoś :*
Aga mi ta fryzura bardzo się podoba! I long bob i zwykły teżmiałam zwykłego i kiedyś do niego na pewno wrócę
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Mid chodzi Ci o przedziałek na środku głowy? ja myślę o takim bardziej z boku, zawsze taki noszę i do tego ten long bob
Edycik dziś jadę zrobić odrosty i kusi mnie ścięcie...takie wyraźnie dłuższe z przodu i krótszy tyl, ale na tyle długi by leżały lekko na plecach, nie taki wygolony do układania na szczotce. Tylko do prostowania.
Edycik, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/JjZ98JioXHBHUCEzwhs5Fr8t2K_oYR
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/~ioS_MaErd4f5Dc7jUyVDwEQ~gkU7W
coś w ten deseńWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:52
midnight lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ja o tym samym ostatnio myslałam, tylko że troche za duzo musiała bym ściąć i tego sie boję
Boba zwykłego miałam też i nawet spoko wyglądałam, ale duzo zachodu bo codziennie prostowac musiałam...na szczotce nie potrafie układac niestetyAgaL lubi tę wiadomość
-
Witam
Kas JUUUPIIIIIJejku jak sie cieszę ja juz zaczynam gratulowac.
Mid bardzo sie ciesze ze wizyta ci poszla dobrze i ze twoje czarne mysli sir nie sprawdzily. Mam nadzieje ze juz odgonilas te mysli?
Edycik współczuję sytuacji mnie to czeka w maju i moja szwagierka i przyjaciolka rodzą niby sie doczekac nie moge ale równocześnie jak by sie boje.
Maju ja jeszcze wierze ze jednak cos zaskoczy
Smerfelinka oby ta wredota nie przyszla a na tesciku sciemnialy cienie
A ja wam powiem ze mnie jakoś dolek dopada niby sie pogodzilam z tym ze kolejny cykl na straty poszedl ale jakos tak bardzo dopadlo mnie pragnienie dziecka i mysle ze to moje hormony buzuja ale nie mniej jednak dolek jest. Niech ta wredota juz przyjdzie i kolejny cykl nadziei ze może cos zaskoczy
Milego dnia życzę :-*midnight, AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Aga ja o tym samym ostatnio myslałam, tylko że troche za duzo musiała bym ściąć i tego sie boję
Boba zwykłego miałam też i nawet spoko wyglądałam, ale duzo zachodu bo codziennie prostowac musiałam...na szczotce nie potrafie układac niestety
No właśnie ja na szczotce też nie umiem, więc musi być długo bob....Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Ja myślałam o takim jak na pierwszy zdjęciu tutaj: https://www.pinterest.com/explore/long-bob-hairstyles/
Ruby dokładnie, super ta fryzuratylko ja z przodu mam jeszcze pozostałości cieniowania, ale stopniowo by mi dorosły. Popytam fryzjerki dziś.
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Ruby dokładnie, super ta fryzura
tylko ja z przodu mam jeszcze pozostałości cieniowania, ale stopniowo by mi dorosły. Popytam fryzjerki dziś.
popytaj, ciekawa jestem jak by wyszło... po ostatnim ombre mam te rozjaśnione włosy w tragicznym stanie i przydało by się ściąć troche...AgaL lubi tę wiadomość
-
midnight wrote:Już wiem...przegięłam wczoraj z tym ogórkiem...ale nie miałam złych zamiarów chciałam Was rozmieszyć tylko, bo wydało mi się to takie absurdalne i zabawne...nie chciałam Was absolutnie urazić, przepraszam
Testereczki TRZYMAM MOCNO KCIUKI!
Kas jak cycki to chyba dobry znak? Trzymam kciukiidż na bete a co...na pewno nie zapeszysz tym nic...po prostu będziesz wiedziała co masz wiedzieć a resztę już lekarz zobaczy. Moja córa też jest z listopada
Majju pyszności, zazdroszcze
Kjopa może i dobrze...bz lekarza bez myślenia ciągłego , będzie szybciej i łatwiej ? życzę tego i trzymam kciuki!
Bratku tak byłam byłam to dzis...
No już nie bedę Was trzymać w niepewności, byłam i ufff...i puki co jest...młode ma 11mm,
serduszko pika 156x/min, wiec byle do następnego usg. nawet sobie nie wyobrażacie jaki kamień spadł mi z serca
Mid super:-) to była pierwsza wizyta? Kiedy nastepna?
-
AgaL wrote:Cinnamonek a Ty jak miałaś boba to jak układałaś włosy? na szczotce okrągłej, czy normalnie suszysz i potem prostujesz?
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie widzę, że do ramion, ale widziałam na żywo ostatnio dziewczynę i te z tyłu miała takie leciutko za ramiona, a z przodu znacznie dłuższe, super wyglądała i związać też na pewno mogła.
Widzę, że układanie na szczotce....to nie tylko moja zmora....a chciałabym umiećKiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę