Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobiety zmieniam temat, co myślicie o fryzurze tzw. long bob ?

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • midnight Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga może być choć nie dla mnie- okropnie mi z takim przedziałkiem- wyglądam jak zakonnica :) ale fryzura ładna

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś hmm ładnemu we wszystkim ładnie :) chcesz zmienić fryzurkę?

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tym roku w Wielkanoc pracuję więc zlecą mi szybciej niż zwykle....

Paryzetka trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę, koniecznie napisz co się dowiedziałaś :*

Edycik bardzo emocjonalnie u Ciebie się zapowiada.... Trzymaj się jakoś :*

Aga mi ta fryzura bardzo się podoba! I long bob i zwykły też :) miałam zwykłego i kiedyś do niego na pewno wrócę :)

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid chodzi Ci o przedziałek na środku głowy? ja myślę o takim bardziej z boku, zawsze taki noszę i do tego ten long bob ;)

Edycik dziś jadę zrobić odrosty i kusi mnie ścięcie...takie wyraźnie dłuższe z przodu i krótszy tyl, ale na tyle długi by leżały lekko na plecach, nie taki wygolony do układania na szczotce. Tylko do prostowania.

Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/JjZ98JioXHBHUCEzwhs5Fr8t2K_oYR

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/~ioS_MaErd4f5Dc7jUyVDwEQ~gkU7W

coś w ten deseń ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 09:52

midnight lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek a Ty jak miałaś boba to jak układałaś włosy? na szczotce okrągłej, czy normalnie suszysz i potem prostujesz?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jesli masz ochotę spróbuj, fryzurka fajna i mnie się osobiście podoba :)

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja o tym samym ostatnio myslałam, tylko że troche za duzo musiała bym ściąć i tego sie boję :)
    Boba zwykłego miałam też i nawet spoko wyglądałam, ale duzo zachodu bo codziennie prostowac musiałam...na szczotce nie potrafie układac niestety :(

AgaL lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Kas JUUUPIIIII :-) Jejku jak sie cieszę ja juz zaczynam gratulowac.

Mid bardzo sie ciesze ze wizyta ci poszla dobrze i ze twoje czarne mysli sir nie sprawdzily. Mam nadzieje ze juz odgonilas te mysli?

Edycik współczuję sytuacji mnie to czeka w maju i moja szwagierka i przyjaciolka rodzą niby sie doczekac nie moge ale równocześnie jak by sie boje.

Maju ja jeszcze wierze ze jednak cos zaskoczy :)

Smerfelinka oby ta wredota nie przyszla a na tesciku sciemnialy cienie ;)

A ja wam powiem ze mnie jakoś dolek dopada niby sie pogodzilam z tym ze kolejny cykl na straty poszedl ale jakos tak bardzo dopadlo mnie pragnienie dziecka i mysle ze to moje hormony buzuja ale nie mniej jednak dolek jest. Niech ta wredota juz przyjdzie i kolejny cykl nadziei ze może cos zaskoczy ;)

Milego dnia życzę :-*

midnight, AgaL, Edycik, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślałam o takim jak na pierwszy zdjęciu tutaj: https://www.pinterest.com/explore/long-bob-hairstyles/

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Aga ja o tym samym ostatnio myslałam, tylko że troche za duzo musiała bym ściąć i tego sie boję :)
    Boba zwykłego miałam też i nawet spoko wyglądałam, ale duzo zachodu bo codziennie prostowac musiałam...na szczotce nie potrafie układac niestety :(

No właśnie ja na szczotce też nie umiem, więc musi być długo bob....

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja myślałam o takim jak na pierwszy zdjęciu tutaj: https://www.pinterest.com/explore/long-bob-hairstyles/

Ruby dokładnie, super ta fryzura :) tylko ja z przodu mam jeszcze pozostałości cieniowania, ale stopniowo by mi dorosły. Popytam fryzjerki dziś.

Ruby lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Super fryzurka :)

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby dokładnie, super ta fryzura :) tylko ja z przodu mam jeszcze pozostałości cieniowania, ale stopniowo by mi dorosły. Popytam fryzjerki dziś.

popytaj, ciekawa jestem jak by wyszło... po ostatnim ombre mam te rozjaśnione włosy w tragicznym stanie i przydało by się ściąć troche...

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ładnie by Ci było ;)

Ruby lubi tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Już wiem...przegięłam wczoraj z tym ogórkiem...ale nie miałam złych zamiarów chciałam Was rozmieszyć tylko, bo wydało mi się to takie absurdalne i zabawne...nie chciałam Was absolutnie urazić, przepraszam

Testereczki TRZYMAM MOCNO KCIUKI!

Kas jak cycki to chyba dobry znak? Trzymam kciuki :) idż na bete a co...na pewno nie zapeszysz tym nic...po prostu będziesz wiedziała co masz wiedzieć a resztę już lekarz zobaczy. Moja córa też jest z listopada :)

Majju pyszności, zazdroszcze ;)

Kjopa może i dobrze...bz lekarza bez myślenia ciągłego , będzie szybciej i łatwiej ? życzę tego i trzymam kciuki!

Bratku tak byłam byłam to dzis...
    No już nie bedę Was trzymać w niepewności, byłam i ufff...i puki co jest...młode ma 11mm,
    serduszko pika 156x/min, wiec byle do następnego usg. nawet sobie nie wyobrażacie jaki kamień spadł mi z serca :)
    ?
    Mid super:-) to była pierwsza wizyta? Kiedy nastepna?

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cinnamonek a Ty jak miałaś boba to jak układałaś włosy? na szczotce okrągłej, czy normalnie suszysz i potem prostujesz?
    Ja miałam z tyłu króciutko i tylko prostowałam, lekko podwijając, bo niestety ale układać na szczotce nie umiem ;)

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ruby ładnie by Ci było ;)
    tylko widzisz ten tył jest tak do ramion max, a ja mam teraz do połowy pleców i strasznie sie boje az tyle ściąc :/

• AgaL Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie widzę, że do ramion, ale widziałam na żywo ostatnio dziewczynę i te z tyłu miała takie leciutko za ramiona, a z przodu znacznie dłuższe, super wyglądała i związać też na pewno mogła.

Widzę, że układanie na szczotce....to nie tylko moja zmora....a chciałabym umieć ;)

‹‹ 1392 1393 1394 1395 1396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ