Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Wgl dziewczyny, mam pytanie czy na waszych weselach dawalyscie kartki gdzie usadzac gosci? Generalnie polecacie to?
Bo my na jedno chcielibysmy, zeby mogli sami sobie wybrac Ale na drugie nie chcemy zeby stworzyla sie rodzina A i rodzina b.... -
Aktualizacja listy
Środa:
Czwartek:Paryzetka83
Piątek:Ruby, Jasminowa
Sobota: madzikk, Cinnamon cookie
Niedziela:AgaL
Poniedziałek: Tyśkaa, Rybaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 23:14
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Witam,
dziewczyny u nas nie było kartek, były 3 stoły i n każdym było napisane: stół rodziny młodej, stół młodego i znajomi. Powiem szczerze, że wesele to spory wydatek, my z mężem ustaliliśmy na czym chcemy zaoszczędzić a co chcemy żeby było lepsze no i jakoś poszło. Nie miałam ani fajerwerek ani lampionów - lampioniki chciałam, ale nie zezwolili, bo wokoło lasy i podobno duże zagrożenie pożarowe.
Ja mam umowę o pracę, ale zaczęłam pracować jak miałam 20 i też zawsze zlecenie, dopiero jak miałam trochę doświadczenia to mnie brali na poważniejsze stanowiska już na umowę o pracę. Ja jestem menagerem restauracji - praca jest mega ciekawa, codziennie coś nowego, ale tez bardzo dynamiczna i stresująca, bo trzeba targety wyrabiać, ciągle jakieś audyty i wszystko musi mieć idealny standard.
Byłam u gina - nie widać pęcherzyka, ale doktor pochwalił przyrost bety, powiedział, ze za wcześnie na cokolwiek, za tydzień idę na usg ponownie. Dostałam dupka + magnez + febibion + kwas foliowy. Leki = 150 zł. No, ale czeo się nie robi dla ciąży. No i kazał jak najwięcej leżeć i odpoczywaćBratek, Kjopa3, AgaL lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Testujcie, testujcie. Ja niedawno sikłam i druga kreska bledsza na owulacyjnym oczywiście . Śluz mam rozciągliwy,przezroczysty- jeszcze takiego nie miałam odkąd się obserwuje. Zajarałam się normalnie bo im krótsze cykle tym więcej szans .
luna91, AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja trzymam kciuki za Wasze testy, super pomysł z tą listą, nieźle się zgrałyście
Kourtney - no więc jest "cień" szansy leć na betę, z krwi to już powinno wyjść co tam się kluje
Dziewczynki, te które nie mają udostępnionego wykresu - pokażecie czy nie chcecie? Bo ja podglądam i śledzę postępy, byłoby łatwiej Jak nie macie ochoty to spoko
Jak dla mnie cinnamon, AgaL i paryzetka to mają super wykres, obiecujący. Ale u Bratka tempka odbiła więc kto wie...3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Kochane widziałam listę! super pomysł\
teraz jednak patrzę na swój wykres i OVUFR przewiduje mi okres na niedzielę, więc ja najwcześniej w niedzielę...jakoś się boję.
Cinnamon cookie stchórzyłam z tą sobotą...Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Tyśkaa wrote:Właśnie też tak czytam o tych plemnikach i mi nie pasuje. Chłopy są szybkie, a dziewczyny wytrwałe przecież
Przecież napisalam ze mi sie pogmatwalo: )
Cinamon- to chyba Tez tak zrobimy:) dzieki dziewczyny za opinie.
Luna- nam wlasnie chodzi o to, by rodziny byly pomieszane, bo sami to sie usadowia wlasnie na rodzine A i b, A tak nie chcemy: )
Dziewczyny, jejku, Jak Ja wam zazdroszcze tego testowania! Ahhh. Ja jeszcze musze poczekac. Ze Tez odpuscilam pomiar tej temperatury po tym poronieniu.....
Ps. Bylam ostatnio po tym zajsciu u gina, powiedzial, ze wszystko ladnie sie oczyscilo i ze to byl maks miesiac to Nie trzeba odpuszczac na okres trzech msc Ale sama nie Wiem.
Orientuje sie moze ktoras z was kochane ile tak mniej wiecej po poronieniu wystepuje owulka?
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
AgaL wrote:Kochane widziałam listę! super pomysł\
teraz jednak patrzę na swój wykres i OVUFR przewiduje mi okres na niedzielę, więc ja najwcześniej w niedzielę...jakoś się boję.
Cinnamon cookie stchórzyłam z tą sobotą...8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Patutka wrote:Przecież napisalam ze mi sie pogmatwalo: )
Cinamon- to chyba Tez tak zrobimy:) dzieki dziewczyny za opinie.
Luna- nam wlasnie chodzi o to, by rodziny byly pomieszane, bo sami to sie usadowia wlasnie na rodzine A i b, A tak nie chcemy: )
Dziewczyny, jejku, Jak Ja wam zazdroszcze tego testowania! Ahhh. Ja jeszcze musze poczekac. Ze Tez odpuscilam pomiar tej temperatury po tym poronieniu.....
Ps. Bylam ostatnio po tym zajsciu u gina, powiedzial, ze wszystko ladnie sie oczyscilo i ze to byl maks miesiac to Nie trzeba odpuszczac na okres trzech msc Ale sama nie Wiem.
Orientuje sie moze ktoras z was kochane ile tak mniej wiecej po poronieniu wystepuje owulka?
Ja miałam chyba od razu a był to 10 tc. Masz rację żeby rodziny pomieszać niech się wszyscy poznają. A tak rodzina A usiądzie razem i razem będzie się bawić i rodzina B tak samo. Tak mi się wydaje ale to wiadomo zależy od ludzi.