Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby a propos upływu czasu
ja będę pracować w świąteczno - Sylwestrowym czasie bo nie zaplanowałam urlopu bo miałam być w ciąży
A jak chcesz emocji związanych z testowaniem to zaczynam dziś sikać na owulacyjne, mogę składać relację
A Ty Edycik marudź ile chcesz, my cię wysłuchamy i wesprzemy a jak chcesz to ustawimy do pionuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 10:33
Edycik, katiuszaa, Jasminowa, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Przeczytałam zaległości.
Dziewczyny- fajne te Wasze historie miłosne i naprawdę każda ( prawie każda) inna : ),
Ruda- gratulacje!
Prima- gratulacje,
katiusza- cieszę się, że wyniki męża dobre, szkoda, że przyszła @, ale następna nie przjdzie ; ),
Paryzetka- jak Pani dr prosi, aby do marca przyjść w ciąży to trzeba się grzecznie posłuchać, dla towarzystwa wszystkie do marca będziemy w ciąży, aby ci raźniej było ; )
Reni- fajnie, że wpadłaś do nas po weekendzie te biznesy i kariery mało warte, gdy drugiej połówki brak, dobrze, że się pojawiła: ),
Ruby- brawo za opór w testowaniu : ),
Edycik- trzymaj się, życzę szybkiego zakończenia cyklu czy to w jedną czy w drugą stronę. Długie cykle na pewno są męczące, ale patrząc na to z drugiej strony, dużo jajeczek zostaje w zapasie : )
Bratek- wyniki męża może nie są idealne, ale można je " podrasować" mogą się stawać coraz lepsze : ), a z nieidealnych wyników też ciąże bywają : )
Luna- dobrze Cię widzieć, jak się czujesz? jesteś już na L4, czy cały czas pracujesz?
Edycik, madzikk, Paryzetka83, katiuszaa, PrimaSort lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-72052.png -
Paryzteka składaj nam relację z sikanych owulacyjnych a co
Ruby poproszę o kopa w tyłek przyda się
Dziękuję kobitki,że mogę ponarzekać mam naprawdę jakiegoś doła.Jeszcze dodzwoniłam się do mojej ginekolog i mówię jej że jutro mam u niej wizytę zadowolona,a Ona mówi że dziś mam iśc betę zrobić ..skoro testy wychodzą negatywne.Zaraz tłumaczyłam,że temperatura poszła w dół,jajniki bolą jak na @ i usłyszałam że każdy organizm jest inny więc chyba muszę iśc na kuj,kuj bety.Tylko po jaką cholerę zdołować się jeszcze bardziej....wrrrParyzetka83, Jasminowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParyzetka83 wrote:Ruby a propos upływu czasu
ja będę pracować w świąteczno - Sylwestrowym czasie bo nie zaplanowałam urlopu bo miałam być w ciąży
A jak chcesz emocji związanych z testowaniem to zaczynam dziś sikać na owulacyjne, mogę składać relację
A Ty Edycik marudź ile chcesz, my cię wysłuchamy i wesprzemy a jak chcesz to ustawimy do pionu
no zdawaj relację bo wiesz nałóg wymaga także wiesz...no ja wświęta tez pracuję i t 25 i 26 ale z domu więc bez problemu...tylko włączę lapka i bedę od czasu do czasu na "kolejkę" patrzeć czy jest coś u nas czy nie, ale święta są zawsze spokojne:) -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Edycik Pan każe sługa musi
no nic nie zrobisz jak ci tak powiedziała...a masz skierowanie? czy z własnej kieszeni? ile u ciebie kosztuje cos koło 30 zeta chyba nie?
tak Ruby z własnej kieszeni,zaraz pójdę koszt około 35zł
nawet chyba nie chodzi o te 35zł ale o stres z tym związany
ale pewnie jutro odbiorę wynik - beta poza ciążą i pójdę do lekarki niech ma
a miałam nadzieję,że już nie muszę tej bety robić ...wszystko pod górkę -
Bratku z tym pęcherzykiem to mnie zaskoczyłaś! A z nasieniem to tak jak Jasminowa mówi, zawsze można poprawić jakość
Edycik no faktycznie nie wiem po co ta betapewnie tak dla 100% pewności chce byś zrobiła...
Paryzetka tutaj każde emocje dobre, więc zdawaj nam relacje, a co!
Lunka my wiemy, że wszystko u Ciebie Ok, ale i tak dobrze ponownie to przeczytaća jak wizyta za 2 tygodnie to pewnie już kawał dzidziusia będzie!
-
Cinnamonku tłumaczyła mi że dwudniowy spadek wcale nie oznacza że zaraz przyjdzie @, kazała mi zrobić tak jak mówisz by mieć 100% pewności.Tłumaczyłam że czuje się jak na @ ale pogadać se mogę,no nic lecę zrobić tą betę.
Ja już chyba zmęczona jestem tym cyklem. -
Edycik cyce do przodu. To pewnie przez pelnie, ja tez mam dzisiaj kiepski nastroj. Jutro bedzie lepiej, bedziesz juz wiedziala na czym stoisz.
Bratek, pecherzyk 27mm, a nadal rosnie? Wyglada na to ze lewy jajnik jest bardziej leniwy, nie jest to az taki duzy problem. Prawy jajnik silniejszy przejmuje prace lewego. A pecherzykow w prawym jest tyle ze moglabys otworzyc przedszkole. Nad nasieniem popracujecie, wystarcza trzy miesiace zdrowego odzywiania i unikania dziwnych specyfikow. I moze wcale nie jest tak zle jak lekarzowi sie wydaje, moze musial ponarzekac, wiesz pelnia ksiezyca.
Ja zasypiam na siedzaco, kawy bym sie napila ale lepiej nie bo w czwartek powinno sie jajeczko wykluc.Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Madzik a co kawa nie sprzyja jajeczku?
Jasminowa lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyBratek
Na naszym forum dzieją się cuda więc wszystko będzie dobrze
Edycik Leć szybciutko i będziesz mieć z głowy. Wiem że to nie łatwe ale spróbuj myśleć o tym jako potwierdzenie dla Gina a nie jako wyrok. Poza tym rozbiłaś 600 więc to musi Ci przynieść szczęście.
Paryzetka nasze forum powinno się nazywać te co nałogowo testujączy ciążowe czy owulacyjne już to nam różnicy nie robi
A propo testów znalazłam dziś stary wykorzystany ciążowy i są na nim już 2 kreski
I wcale ich nie dorysowywałam.
Lunka czekam na kolejne wieści z frontu u Ciebiew końcu weźmiemy przykład z Ciebie i też zaciążymy a co.
MAdzikEdycik, Jasminowa, Paryzetka83, madzikk, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Pierwszy raz w tym wątku jestem.
Tez jestem ciekawa jak z tą kawą, bo ja sporo piję.
Bratek mój to dopiero ma słabe nasienie, ale Pani w labie powiedziała " nie jest źle" Poleciła witaminy (już się nimi ładujemy) i za 1,5 miesiąca powtórzyć badania.
A co do lewego leniwego jajnika, to u mnie to samo. Prawy jak na razie wygrywa odkąd mam monitoringi. I lekarza to niepokoi - mówi, że teoretycznie co powinno być na przemian. Ale mówi mi, że mam się przede wszytskim nie stresowac, że będzie dobrze.
Długo się nie staram, ale stara jestem30stka mi stuknęłą.
Madzik a herbata zielona?? a co stosowac, żeby tam nie było kwasno?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 11:15
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ogolnie kofeina wyplukuje mineraly, wiec wiec jak ktos bierze witaminki a pije duzo kawy (rowniez zielonej herbaty) to w organizmie malo dobrego zostaje. Jezeli jest sie okazem zdrowia to mozna pic i jesc co sie chce, wszystko z umiarem. Mamy 21 wiek, nawet warzywa nie maja tych samych wartosci co mialy kiedys. Drob na hormonach, zanieczyszczenie srodowiska, stres i zycie w pospiechu, to wszystko ma wplyw na plodnosc. A ja jestem nerwusem i wszystkim sie przejmuje, i zyje na naprawde wysokich obrotach, plakac mi sie chce, ciagle tylko mysle i planuje. Juz nie pamietam kiedy ostatnim razem usiadlam i choc przez chwile nie myslalam o niczym. Owszem joga pomaga, ale chyba powinnam zaczac chodzic codziennie.
No to teraz jak wyrzucilam z siebie zlosc, powiedzialam co mnie boli, powinno byc juz lepiejulzylo mi
Edycik, katiuszaa, Paryzetka83, Jasminowa, Imię_Róży, Mundek, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witam ciepło dziewczynki:-)
Przyznaję że nadrobiłam was po łebkach i z tego co wychwyciłam to:
Bratku powodzenia:-* na badaniu. Jakość nasienia da się poprawić moja kuzynka tak miała u męża nażarł się suplementów:-) i parametry żołnierzyków skoczyły, że dzisiaj ma dwoje dzieci:-).
Paryzetka ja właśnie zakończyłam siakania na testy owu, niewiele z nich wywnioskowała, ale zawierzyłam swojemu ciału, objawom, pełni księżyca i że owu w moje urodziny wypadła ... no to musi być ciąża w tym cyklu:-)
Haaa tera odliczam dni do testów ciążowych
Kjopa siknij ze dwie krechy:-)
Ruby coś już wiadomo;-) czy ta ciaża jest?
Jaśminowa zaimponiłaś mi podejściem, trzymam kciukasy:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 12:03
Jasminowa, madzikk, Tyśkaa, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*