Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa już zrobiłam betę, chodź i tak wiem,że nic z tego nie będzie.A jakbym dostała @ to nie pójde na wizytę ( dopiero w nowym cyklu).Tak się umówiłam z lekarką.
madzikk jest dużo racji w tym co mówisz a już ostatnie zdania,że jestes nerwus i ciągle o czymś myślisz i planujesz to jakbym widziała siebie.Stres jest złym doradcą.
madzikk lubi tę wiadomość
-
Imię_Róży wrote:Edycik a kiedy będziesz miała wynik?
jutro o 12,ale podchodzę na luzie bez spiny bo nic z tego nie wyjdzie
to proforma dla ginekolog by było 100% pewności i tak się nastawiam
Kobity nie straszcie mnie z tą kawą ja piję po dwie dziennie. -
Paryzetka83 wrote:Madzik coś jest w tym co piszesz, choć ja się nie daję zwariować
Ale kawę na tydzień mogę odstawić nie zaszkodzi a może pomoże
A czarna herbata też taka zła jest?
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImię róży - ciąży brak, cionsza mi tez jakoś mineła
ale spokojnie dotrzemy do celu:)
Edycik :* a tłumaczyłaś, mówiłaś...lekarze wiedzą lepiej, szkoda tylko ,że za wszystko my płacimy...
Swoją drogą ciekawa jestem jakie mi wyniki wyszły, ale dopiero w pt zobaczę na wizycie ...
Madzikk ja tez czasem potrzebuję porządnego resetu wtedy młoda do dziadków , a my z małżem na jakąś imprezę wybywamy... ja też s strasznie nerwowy i niecierpliwy człowiek jestem, ale prace mam taką że raczej stresu brak, czasu mam sporo czasem za dużo i głupoty człowiek wymysłaale generalnie jak tak czytam jak ludzie zabiegani to ja zupełnie odwrotnie czasem się czuję chyba, że jestem tak zajebiście zorganizowana?
albo akurat taki okres mi się trafił
Jedyny stres u mnie jak mam dniówkę w pracy bo kończę o 15 a do 16 muszę być w przedszkolu i zawsze drżę co będzie na drodze bo mam 35 km do pracy...to mnie akurat mega stresuje -
Ruby wrote:Imię róży - ciąży brak, cionsza mi tez jakoś mineła
ale spokojnie dotrzemy do celu:)
Edycik :* a tłumaczyłaś, mówiłaś...lekarze wiedzą lepiej, szkoda tylko ,że za wszystko my płacimy...
Swoją drogą ciekawa jestem jakie mi wyniki wyszły, ale dopiero w pt zobaczę na wizycie ...
Ruby czułam że nadchodzi @..naprawdę
Odwołałam już jutrzejszą wizytę i umówiłam się w nowym cyklu.Jasminowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Byłam dziś na badaniach okresowych i dopiero dotarłam do pracy. Tradycyjnie wzrok mi się pogorszył więc muszę zmienić okulary.
AgaL dobre z tym sąsiadem
Bratek jak tam ? a wyniki męża podciągniecie suplementami nie martw się :*
Paryzetka83 pamiętaj żeby z pierwszego moczu rano nie robić
Edycik powodzenia w nowym cyklu :*
Katiuszaa nie poznałam Cie przez awatarekmyślałam że znowu ktoś nowy
Madzikk a co odkwasza organizm?
Cinamonku i jak wczorajszy wieczór z mężem udany ?
Ruby to faktycznie droga stresujca. A na 2 zmianę też masz czy tylko 1 albo z domu?
I nie pamiętam czy coś jeszcze miałam napisaćteraz piję kawę i jem ciacho a co!
Paryzetka83, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik ja za każdą 130 z USG a bez 100 zł...drogi sukinsyn jest
Ejrene mam 3 razy w miesiącu drugą zmianę i 3-4 nocki w miesiącu ale wszystkie nocki z domu a drugie zmiany zależy , czasem z domu , a jak mama się deklaruje, że młodą odbierze to jadę do pracy żeby nie nadużywać dobroci bo jak mi jakiś weekend wypadnie to też z domu robię
A Jak ty się dzisiaj czujesz kochana? lepeij? -
nick nieaktualny