X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Udało mi się nadrobić wszystko od rana, roboty miałam tyle, że nie mogłam wejść na forum :(
    Aguś książki zwykle ściągam z chomika ale tej akurat nie ma :( Nie jest droga, więc może sobie sprawię, za jakiś czas ;)

Co do muzyki to u mnie króluje rock i punk rock i o dziwo mnie to odpręża - słucham zwykle w drodze do i z pracy :)

Pisałyśmy ostatnio o nie rezygnowaniu z mormalnego życia, więc zapisałam się na pracowe andrzejki - tańce i open bar - trzeba się porządnie zresetować ;) A co, należy mi się jakaś przyjemność za te wszystkie stresy :)

Edycik - trzymam kciuki :*

wow super impreza się szykuje, a z osobami towarzyszącymi?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj będzie bal :) Ja w sobotę się wytańczyłam za wszystkie czasy, do dziś mnie nogi bolą.
    Książkę mogę Wam podesłać jak skończę czytać :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, tylko dla pracowników ;) My idziemy we trzy z pracy i mam nadzieję, że będzie tak fajnie jak wszyscy opowiadają ;)

Majju ja tańczyć nie umiem, ale nie mam zamiaru się tym przejmować ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby, tylko dla pracowników ;) My idziemy we trzy z pracy i mam nadzieję, że będzie tak fajnie jak wszyscy opowiadają ;)

Majju ja tańczyć nie umiem, ale nie mam zamiaru się tym przejmować ;)
    Paryzetka ty tańczyć na pewno umiesz tylko jak to się mówi muzyka Ci nie przeszkadza ;) Należy Ci się ta impreza i możesz się wyładować i odpocząć.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- wybaw się z koleżankami, a jak z open baru trochę pokorzystacie to zaraz zobaczysz, że jednak umiesz tańczyć ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczyny ewenementem jak to powiedziała lekarka.Dziwny mam organizm.
    Po pierwsze owulacji jeszcze nie było,pęcherzyk największy ma dopiero 10mm także możliwe,że owulacja będzie w 23 dc jak w zeszłym miesiącu,ale co dziwne śladowe ilości płynu w zatoce douglasa- no i pytanie lekarki ale skąd??Nie było pęcherzyka dominującego, to nie była owulacja...pytanie co??
    Po drugi to ""coś" w macicy miało 5,3 mm a dziś 2,4mm nawet lekarka nie nadąża co to może być.Tak o samo zmalało z czego bardzo się ucieszyłam dziś :)
    Kolejny monitoring w czwartek to będzie w 22dc i modlę się by ta owulacja była.
    Teraz dziękuję za Wasze mocne kciuki kochane babki :*

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz edycik może to coś się samo wchłonie! to dobre wieści, czekamy na duże pęcherzyki ale z takimi kciukami jak tutaj trzymamy to innej opcji nie ma ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem Ruby,jesteście kochane - dziękuję :*
    teraz cholercia google wertuje co to może być za płyn w zatoce skoro owulacji nie było

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik super, że to "coś" się zmniejszyło!! No i owulacja jeszcze przed Tobą ;) dobre wieści :) co do płynu to nie mam pojęcia..

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to chyba dobre wieści :) Czekamy razem z Tobą na owulację :)

Ja właśnie zaczełam nowy cykl, całe szczęście plamienie było jednodniowe - chociaż tyle ;) Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało!

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka kciuki za nowy cykl! Obyś pod choinkę dostała dwie wypasione krechy ;)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymam kciuki żeby pęcherzyk ładnie rósł a "coś" się zmniejszało :) Jeszcze za dwa tygodnie będziemy się cieszyły z Twoich dwóch kresek ;)

Paryzetka, powodzenia w nowym cyklu, trzymaj się dzielnie. Ja też nie potrafię tańczyć ale bardzo lubię, tak samo jak śpiewać, chociaż pieję niesamowicie :D

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ledwo Was nadrobiłam tyle napisalyscie :)
    U mnie ogólna masakra, mam mega powiększone węzły chłonne w pachwinach i ogrom bakterii w moczu. Dostałam antybiotyk, który można brać w ciąży na wszelki wypadek. Węzły mogą być powiekszone od infekcji, ale nie muszą. Jutro mam wizytę u onkologa. Na szczęście morfologia, ob, CRP w normie i toxo wykluczona. USG brzucha też ok. Szczerze to mam nadzieję, że w tym cyklu nie zaskoczyła bo czeka mnie batalia po lekarzach, leki i wycinanie węzła więc i znieczulenie. Owu przesunęło mi owulacje, a potem już przestalam mierzyć, więc może była jeszcze później. Oby... Buziaki dla was

• majju Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, trzymaj się dzielnie. Kurczę coś się przyplątało do Ciebie, najpierw oskrzela teraz te węzły... Ech. A wycinanie węzła w jakim celu? Wycinek? Może okaże się, że nie będzie konieczne?

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia- mam nadzieję, że po antybiotykach się wykurujesz, węzły się pomniejszą i nie będzie potrzebne wycinanie, zdrowiej szybciutko : )

Edycik- ależ to się pomniejszyło, o 100%, super!, zobaczymy, co będzie w czwartek, może już pęcherzyk będzie dorodniejszy. Wygląda na to, że masz późniejsze owulacje. A co do płynu, nie mam pomysłu

Paryzetka, Madzikk- trzymam kciuki za następny cykl <3

Majju- u mnie jest to samo ze śpiewaniem ; )

Reni555, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) nie udzielam się prawie wcale, ale podczytuje was od dawna i jestem na bieżąco :-) powodzenia dla każdej która zaczęła nową szansę i dla tych które czekają na zielony finał w tym cyklu :-)

Mam takie pytanie do Bratka, jeśli można :-)...
    Kupuje pieska yorka, ma 6-7 tyg. Jest raz odrobaczony i zaszczepiony na nosowke i chyba na jakieś choroby kilka dni temu. Czy trzeba poddać go jakiejś kwarantannie? ( tak radziła właścicielka)poza tym mam od niedawna w domu kotka, który się przyblakal. Właściciel pieska ostrzegala aby zaszczepić kota bo roznosi choroby. Chciałabym prosić o radę, jak się zachować, czy pies może przebywać z tym kotkiem? Czy i na co zaszczepić kota?

Przepraszam za zamieszanie :-)

2da6343587.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL mam nadzieję, że faktycznie po monitoringu jak zobaczysz, że pęcherzyk rośnie to humor Ci się poprawi i zachce seksów ;-).
    Paryzetka powodzenia w nowym cyklu.
    Niedawno wróciliśmy z rewii na lodzie. Super było aż mi się przypomniało jak się fajnie oglądało kiedyś mistrzostwa w łyżwiarstwie. Figury piękne aż zatykało :-). A za miesiąc rewia "Piotruś Pan". A no i jak dla mnie przegięcie światełek dla dzieci za 80 zł.

Paryzetka83, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia zdrówka kochana, kuruj się...

Paryzetka- Powodzenia i dużo mocy w nowym cyklu ;)

Nieśmiało muszę przyznać, że uwielbiam śpiewać, ale podobno nie brzmi to tak dobrze jak mi się wydaje, także Majja , Jaśminowa wpisuję się do klubu średnio utalentowanych jeśli chodzi o śpiewanie ;)

A ja byłam na zajęciach było super, nawet jakoś strasznie się nie zmęczyłam :) Jutro idę znowu a w środę przerwa:)

Kjopaa po ile bilety są na te rewie i inne cuda?

Dobrej nocki kobieciny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:23

Paryzetka83, Reni555, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Agatia- mam nadzieję, że po antybiotykach się wykurujesz, węzły się pomniejszą i nie będzie potrzebne wycinanie, zdrowiej szybciutko : )

Edycik- ależ to się pomniejszyło, o 100%, super!, zobaczymy, co będzie w czwartek, może już pęcherzyk będzie dorodniejszy. Wygląda na to, że masz późniejsze owulacje. A co do płynu, nie mam pomysłu

Paryzetka, Madzikk- trzymam kciuki za następny cykl <3

Majju- u mnie jest to samo ze śpiewaniem ; )
    cześć
    ależ mi się pidoba Twój podpis w stopce....
    piękne...

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    cześć
    ależ mi się pidoba Twój podpis w stopce....
    piękne...

miało być "podoba" ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

‹‹ 814 815 816 817 818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ