WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Udało mi się nadrobić wszystko od rana, roboty miałam tyle, że nie mogłam wejść na forum :(
    Aguś książki zwykle ściągam z chomika ale tej akurat nie ma :( Nie jest droga, więc może sobie sprawię, za jakiś czas ;)

Co do muzyki to u mnie króluje rock i punk rock i o dziwo mnie to odpręża - słucham zwykle w drodze do i z pracy :)

Pisałyśmy ostatnio o nie rezygnowaniu z mormalnego życia, więc zapisałam się na pracowe andrzejki - tańce i open bar - trzeba się porządnie zresetować ;) A co, należy mi się jakaś przyjemność za te wszystkie stresy :)

Edycik - trzymam kciuki :*

wow super impreza się szykuje, a z osobami towarzyszącymi?

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj będzie bal :) Ja w sobotę się wytańczyłam za wszystkie czasy, do dziś mnie nogi bolą.
    Książkę mogę Wam podesłać jak skończę czytać :)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, tylko dla pracowników ;) My idziemy we trzy z pracy i mam nadzieję, że będzie tak fajnie jak wszyscy opowiadają ;)

Majju ja tańczyć nie umiem, ale nie mam zamiaru się tym przejmować ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby, tylko dla pracowników ;) My idziemy we trzy z pracy i mam nadzieję, że będzie tak fajnie jak wszyscy opowiadają ;)

Majju ja tańczyć nie umiem, ale nie mam zamiaru się tym przejmować ;)
    Paryzetka ty tańczyć na pewno umiesz tylko jak to się mówi muzyka Ci nie przeszkadza ;) Należy Ci się ta impreza i możesz się wyładować i odpocząć.

• Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka- wybaw się z koleżankami, a jak z open baru trochę pokorzystacie to zaraz zobaczysz, że jednak umiesz tańczyć ; )

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczyny ewenementem jak to powiedziała lekarka.Dziwny mam organizm.
    Po pierwsze owulacji jeszcze nie było,pęcherzyk największy ma dopiero 10mm także możliwe,że owulacja będzie w 23 dc jak w zeszłym miesiącu,ale co dziwne śladowe ilości płynu w zatoce douglasa- no i pytanie lekarki ale skąd??Nie było pęcherzyka dominującego, to nie była owulacja...pytanie co??
    Po drugi to ""coś" w macicy miało 5,3 mm a dziś 2,4mm nawet lekarka nie nadąża co to może być.Tak o samo zmalało z czego bardzo się ucieszyłam dziś :)
    Kolejny monitoring w czwartek to będzie w 22dc i modlę się by ta owulacja była.
    Teraz dziękuję za Wasze mocne kciuki kochane babki :*

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz edycik może to coś się samo wchłonie! to dobre wieści, czekamy na duże pęcherzyki ale z takimi kciukami jak tutaj trzymamy to innej opcji nie ma ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem Ruby,jesteście kochane - dziękuję :*
    teraz cholercia google wertuje co to może być za płyn w zatoce skoro owulacji nie było

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik super, że to "coś" się zmniejszyło!! No i owulacja jeszcze przed Tobą ;) dobre wieści :) co do płynu to nie mam pojęcia..

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to chyba dobre wieści :) Czekamy razem z Tobą na owulację :)

Ja właśnie zaczełam nowy cykl, całe szczęście plamienie było jednodniowe - chociaż tyle ;) Trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało!

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka kciuki za nowy cykl! Obyś pod choinkę dostała dwie wypasione krechy ;)

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymam kciuki żeby pęcherzyk ładnie rósł a "coś" się zmniejszało :) Jeszcze za dwa tygodnie będziemy się cieszyły z Twoich dwóch kresek ;)

Paryzetka, powodzenia w nowym cyklu, trzymaj się dzielnie. Ja też nie potrafię tańczyć ale bardzo lubię, tak samo jak śpiewać, chociaż pieję niesamowicie :D

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ledwo Was nadrobiłam tyle napisalyscie :)
    U mnie ogólna masakra, mam mega powiększone węzły chłonne w pachwinach i ogrom bakterii w moczu. Dostałam antybiotyk, który można brać w ciąży na wszelki wypadek. Węzły mogą być powiekszone od infekcji, ale nie muszą. Jutro mam wizytę u onkologa. Na szczęście morfologia, ob, CRP w normie i toxo wykluczona. USG brzucha też ok. Szczerze to mam nadzieję, że w tym cyklu nie zaskoczyła bo czeka mnie batalia po lekarzach, leki i wycinanie węzła więc i znieczulenie. Owu przesunęło mi owulacje, a potem już przestalam mierzyć, więc może była jeszcze później. Oby... Buziaki dla was

• majju Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, trzymaj się dzielnie. Kurczę coś się przyplątało do Ciebie, najpierw oskrzela teraz te węzły... Ech. A wycinanie węzła w jakim celu? Wycinek? Może okaże się, że nie będzie konieczne?

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Jasminowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia- mam nadzieję, że po antybiotykach się wykurujesz, węzły się pomniejszą i nie będzie potrzebne wycinanie, zdrowiej szybciutko : )

Edycik- ależ to się pomniejszyło, o 100%, super!, zobaczymy, co będzie w czwartek, może już pęcherzyk będzie dorodniejszy. Wygląda na to, że masz późniejsze owulacje. A co do płynu, nie mam pomysłu

Paryzetka, Madzikk- trzymam kciuki za następny cykl <3

Majju- u mnie jest to samo ze śpiewaniem ; )

Reni555, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72052.png
  • EwelinaaKa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) nie udzielam się prawie wcale, ale podczytuje was od dawna i jestem na bieżąco :-) powodzenia dla każdej która zaczęła nową szansę i dla tych które czekają na zielony finał w tym cyklu :-)

Mam takie pytanie do Bratka, jeśli można :-)...
    Kupuje pieska yorka, ma 6-7 tyg. Jest raz odrobaczony i zaszczepiony na nosowke i chyba na jakieś choroby kilka dni temu. Czy trzeba poddać go jakiejś kwarantannie? ( tak radziła właścicielka)poza tym mam od niedawna w domu kotka, który się przyblakal. Właściciel pieska ostrzegala aby zaszczepić kota bo roznosi choroby. Chciałabym prosić o radę, jak się zachować, czy pies może przebywać z tym kotkiem? Czy i na co zaszczepić kota?

Przepraszam za zamieszanie :-)

2da6343587.png
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL mam nadzieję, że faktycznie po monitoringu jak zobaczysz, że pęcherzyk rośnie to humor Ci się poprawi i zachce seksów ;-).
    Paryzetka powodzenia w nowym cyklu.
    Niedawno wróciliśmy z rewii na lodzie. Super było aż mi się przypomniało jak się fajnie oglądało kiedyś mistrzostwa w łyżwiarstwie. Figury piękne aż zatykało :-). A za miesiąc rewia "Piotruś Pan". A no i jak dla mnie przegięcie światełek dla dzieci za 80 zł.

Paryzetka83, AgaL, Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia zdrówka kochana, kuruj się...

Paryzetka- Powodzenia i dużo mocy w nowym cyklu ;)

Nieśmiało muszę przyznać, że uwielbiam śpiewać, ale podobno nie brzmi to tak dobrze jak mi się wydaje, także Majja , Jaśminowa wpisuję się do klubu średnio utalentowanych jeśli chodzi o śpiewanie ;)

A ja byłam na zajęciach było super, nawet jakoś strasznie się nie zmęczyłam :) Jutro idę znowu a w środę przerwa:)

Kjopaa po ile bilety są na te rewie i inne cuda?

Dobrej nocki kobieciny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:23

Paryzetka83, Reni555, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Agatia- mam nadzieję, że po antybiotykach się wykurujesz, węzły się pomniejszą i nie będzie potrzebne wycinanie, zdrowiej szybciutko : )

Edycik- ależ to się pomniejszyło, o 100%, super!, zobaczymy, co będzie w czwartek, może już pęcherzyk będzie dorodniejszy. Wygląda na to, że masz późniejsze owulacje. A co do płynu, nie mam pomysłu

Paryzetka, Madzikk- trzymam kciuki za następny cykl <3

Majju- u mnie jest to samo ze śpiewaniem ; )
    cześć
    ależ mi się pidoba Twój podpis w stopce....
    piękne...

Jasminowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni555 wrote:
    cześć
    ależ mi się pidoba Twój podpis w stopce....
    piękne...

miało być "podoba" ;)

Jasminowa lubi tę wiadomość

‹‹ 814 815 816 817 818 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ