WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku a na kiedy masz termin @?
    Ja po bromku spoko sie teraz czuje, na samym poczatku lekkie mdłości i miałam wrażenie że zawroty ale od jakiegoś czasu już nic nie czuję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 13:29

• Bratek Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś teraz, bo idealnie wyznaczonego dnia nie ma, cykle mam ciutkę zmienne. Pewnie też mogłam przestawić sobie ze dwa dni, bo jak zobaczyłam ten test wczoraj, to z wrażenia chwyciłam za luteinę ;) więdząc o moim kretyńskim progu. Ale widzę, że mimo niej tempka szałowa nie jest (to jest ciekawe dla mnie, bo niby lutka ją podnosi), więc pozamiatane.
    Ale wiesz, jak jest.... Tonący brzytwy się chwyta ;)
    Znając życie, dostanę dziś lub jutro w trakcie dyżurów, bo ostatnio mój organizm lubi mi robić takie kawały ;)))))

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasminowa wrote:
    Imię Róży- samych przyjemności podczas tego "urlopu" Ci życzę,a nuż niespodzianka się trafi, jak tak się nie będziesz starać ; )

Kas- kiedy masz pierwszą wizytę? idź do lekarza dla spokoju i staraj się włączyć pozytywne myślenie : ) będzie dobrze
    U swojej ginki wizytę mam dopiero 27.11 ale umowilam się na jutro do gina który prowadził moją pierwszq ciążę. ..ale mam stracha....

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Jakoś teraz, bo idealnie wyznaczonego dnia nie ma, cykle mam ciutkę zmienne. Pewnie też mogłam przestawić sobie ze dwa dni, bo jak zobaczyłam ten test wczoraj, to z wrażenia chwyciłam za luteinę ;) więdząc o moim kretyńskim progu. Ale widzę, że mimo niej tempka szałowa nie jest (to jest ciekawe dla mnie, bo niby lutka ją podnosi), więc pozamiatane.
    Ale wiesz, jak jest.... Tonący brzytwy się chwyta ;)
    Znając życie, dostanę dziś lub jutro w trakcie dyżurów, bo ostatnio mój organizm lubi mi robić takie kawały ;)))))

No ja właśnie też nie czuję wcale podniesienia tempki po luteinie...
    Bratku nadzieję mamy do końca :)

No ale po takim czasie juz nie powinno pokazywac pregynylu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 13:37

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    U swojej ginki wizytę mam dopiero 27.11 ale umowilam się na jutro do gina który prowadził moją pierwszq ciążę. ..ale mam stracha....

Nie martw się Kas napewno wszystko będzie dobrze.
    Fajnie że jutro masz wizytę.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku aż taka zła ta tempka nie jest, pofatygowałam się i weszłam na wykres...do temp podstawowej jeszcze brakuje ;)

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku życzę Ci, żeby ta mutacja Cię ominęła. Nie wiem czy Siostrze mówić zeby się zbadała.... czy nie stresować jej.

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas :* musi być dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku ja mam podobnie, jest dyżur jest @, kiedyś to było fajnie zawsze w nocy.
    Co do bromka to dla mnie też zawsze to była tragedia i właśnie dlatego że tą źle tolerowałam a opinie ma o niebo lepsze niż Siofor to nowej się boję. No nic jutro na noc pierwsza połówka bo całe szczęście środa jest wolna.
    Kas będzie dobrze trzymaj się.
    Dziewczyny a może tak skoczymy na herbatkę?

Jasminowa, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Bratku życzę Ci, żeby ta mutacja Cię ominęła. Nie wiem czy Siostrze mówić zeby się zbadała.... czy nie stresować jej.

Ja bym powiedziała, nie wiadomo kiedy będzie planowac drugie...wiesz lepiej powiedzieć niż potem kotś miałby mieć pretensję do ciebie, że wiedziałaś, a nie powiedziałaś...

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały czas dziś bije się z myślami...czy iść na ten monitoring, czy olać wszystko... po prostu nie mam sił.
    Jak dawniej uwielbiałam seks....teraz nie umiem już czerpać radości ....a teraz znowu bedzie na zawołanie po zastrzyyku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Co do bromka to dla mnie też zawsze to była tragedia i właśnie dlatego że tą źle tolerowałam a opinie ma o niebo lepsze niż Siofor to nowej się boję. No nic jutro na noc pierwsza połówka bo całe szczęście środa jest wolna.

chetnie :)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:

Ja chętnie...oj dziś bardzo chętnie zobaczyłabym się z Kimś kto rozumie moją sytuację, a kto inny jak nie Wy

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja bym powiedziała, nie wiadomo kiedy będzie planowac drugie...wiesz lepiej powiedzieć niż potem kotś miałby mieć pretensję do ciebie, że wiedziałaś, a nie powiedziałaś...

Zapytam ginekologa o to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Cały czas dziś bije się z myślami...czy iść na ten monitoring, czy olać wszystko... po prostu nie mam sił.
    Jak dawniej uwielbiałam seks....teraz nie umiem już czerpać radości ....a teraz znowu bedzie na zawołanie po zastrzyyku.

Idź ten raz chociaż, jak cie to przerosnie to zrobisz sobie przerwę, ale potem możesz żałować, że nie poszłaś i straciłaś cykl itp. Będzie dobrze, może wreszcie jakieś dobre wieści będą które cię podbudują, dodadzą powera...idź kochana idź :*

katiuszaa, AgaL, Jasminowa, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Idź ten raz chociaż, jak cie to przerosnie to zrobisz sobie przerwę, ale potem możesz żałować, że nie poszłaś i straciłaś cykl itp. Będzie dobrze, może wreszcie jakieś dobre wieści będą które cię podbudują, dodadzą powera...idź kochana idź :*
    Popieram

Ruby, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś jestem tego zdania co Ruby, idź na ten pierwszy raz żebyś nie żałowała.Jeśli będzie za ciężko wtedy sobie troszkę zluzujesz i odpuścisz kochana.No chyba że naprawdę nie chcesz to uszanujemy to i nie będziemy namawiać.

AgaL, Jasminowa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba potrzebowałam dodatkowej energii, czuję, że faktycznie zastanawiałabym się i załowała gdybym nie spróbowała. Pójdę.
    Dziękuje, jesteście Niezastąpione:* a ja dziś wyjątkowo wygrzebać się nie mogę....

Ruby, Jasminowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Ja chętnie...oj dziś bardzo chętnie zobaczyłabym się z Kimś kto rozumie moją sytuację, a kto inny jak nie Wy
    Meliska dla Ciebie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe73855b82c.jpg

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczynki za pół godzinki kończę pracę i chyba lecę na siłownię na godzinkę by czymś zająć głowę przed wizytą.Pewnie zajrzę do Was wieczorkiem o ile sił mi starczy.

‹‹ 812 813 814 815 816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ