Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne starania z clo
Odpowiedz

starania z clo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Valerie.Ferro Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2022, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytoto wrote:
    Rozumiem… im więcej cykli starań, to mam wrażenie coraz chłodniej do tego podchodzę, co nie znaczy ze mniej mi zależy.. może jakieś hobby by pomogło: Rower, film, książka? Żeby trochę umysł odpoczął
    Biegam, uprawiam cardio, spaceruję, haftuję, czytam namiętnie książki.. a w nocy i tak nie śpię..

✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
    ✔️ 🙋‍♀️27l & 🙋29l
    💒16.10.2021 ❤
    ✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
    ✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵‍💫😱
    ✔️🙋zdrowy chłop
  • Edith 19 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2022, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valerie.Ferro wrote:
    Biegam, uprawiam cardio, spaceruję, haftuję, czytam namiętnie książki.. a w nocy i tak nie śpię..

Jesteś jeszcze bardzo młoda na pewno zajdziesz w upragnioną ciążę wszystkim Nam tego życzę. Ja mam 33 lata i bardzo się boję że mi się nie uda ale nie tracę nadziei ....

JA 34 ON 35

Starania od 1/2020
    0 ciąż

Ja
    PCOS, Hashimoto
    badania hormonalne ok
    jajowody drożne
    I IUI 3/2023 - nieudana
    4/2023 - pierwszy raz stymulacja lamettą - cykl bezowulacyjny
    mam nadzieję ze 9/2023 podejdziemy do drugiej IUI

ON
    badania hormonalne ok
    morfologia 0% poprawiona suple -> 4%

Czekamy na NASZ CUD

"Wszystko wali się
    a ja nie mogę biec
    może ten deszcz udaje łzę
    minie ten sen i będzie ok..."
  • Valerie.Ferro Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2022, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mam zaszła w ciążę jak miała 38 lat i mam zdrową sprytna SIS, też nie trać zapału 33 lata to nie tragedia. Dbaj o siebie❤

Edith 19 lubi tę wiadomość

✔️Starania o pierwsze dziecko od marca 2022 "na luzie" od lipca na poważnie😀
    ✔️ 🙋‍♀️27l & 🙋29l
    💒16.10.2021 ❤
    ✔️cykle regulowane obecnie Rigevidon od 20dc do 27dc, ok 30-36 dni.
    ✔️Miovelia, Miovelia NAC, wiesiołek, Glucophage na zbicie testosteronu etc. Przygotowanie pod stymulację owulacji😵‍💫😱
    ✔️🙋zdrowy chłop
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ