Starania- zostac mama w 2014 roku :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Caroline wrote:staram sie od 3 mcy...wiem że to krótko, ale ja mam 26 lat i czuję że mi czas ucieka...strasznie dłużą mi się te cykle... za dużo o tym myślę...
Caroline lubi tę wiadomość
-
motyl papa :*
caroline co to jest 3 cykl ? kobieto będzie dobrze !
nescafe ja wiem ze chcesz dobrze- jednak ja widze rozowa kreske no nie ma ze nie ale zrobie innej firmy test i zobaczę,Caroline lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nescafe wrote:Ale 26 to nie jest 36 spokojnie do 36 wyrobisz sie z 2 albo 3 dzieciaczkow.
05.2013 [*]
-
Caroline wrote:możliwe, chyba że wcześniej trafie do psychiatryka, bo jeszcze troche i zwariuje od tego myślenia. Daję sobie czas do końca roku. Potem pierdzielne to wszystko w chol...re
tez sobie dałam czas do nowego roku... później idę do lekarza tzn. M. idzie -
dziewczyny macie jakiś pomysl co mam robic żeby mi czas szybciej leciał ?
nescafe kuzyn dziś przyjechal ...........................................
podnobno będzie spal na tym starym mieskzaniu - w dodatku przyjechal z mama i bratem, tylko oni nie widza ze tam nie ma podlaczonej kuchenki w kuchni wiec nic sobie nie ugotują, p już wie chc3e z nim tylko spedzic weekend i kij im w oko ! jak się okaze ze się wprosza do nas to osobiście ich wyprosze !Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:dziewczyny macie jakiś pomysl co mam robic żeby mi czas szybciej leciał ?
nescafe kuzyn dziś przyjechal ...........................................
podnobno będzie spal na tym starym mieskzaniu - w dodatku przyjechal z mama i bratem, tylko oni nie widza ze tam nie ma podlaczonej kuchenki w kuchni wiec nic sobie nie ugotują, p już wie chc3e z nim tylko spedzic weekend i kij im w oko ! jak się okaze ze się wprosza do nas to osobiście ich wyprosze !
aby czas szybciej leciał? Oszalalas