Starania- zostac mama w 2014 roku :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia :) wrote:Hej dziewczyny!
Mam pytanie do WAS. W piątek byłam u Medycyny Pracy i miałam robione badania wszystkie i wyszło,że mam Bardzo dużo bakterii w moczu i krwinek białych i mam natychmiast skontaktować się z lekarzem rodzinnym. Powiedzcie mi czy mocz wpływ na to, że nie mogę zajść? -
Cześć dziewczyny! Mogłybyście spojrzeć na mój wykres? niestety nie mogłam serduszkować w owulację, jednak zrobiłam to w 3 dzień wyższych temperatur- jak myślicie jest jakaś szansa? W niektórych źródłach podają, że tak, że dopiero 4 dzień wyższych temperatur rozpoczyna dni niepłodne, ale w sumie już nie wiem sama ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2013, 11:33
-
Anuska127 wrote:Cześć dziewczyny! Mogłybyście spojrzeć na mój wykres? niestety nie mogłam serduszkować w owulację, jednak zrobiłam to w 3 dzień wyższych temperatur- jak myślicie jest jakaś szansa? W niektórych źródłach podają, że tak, że dopiero 4 dzień wyższych temperatur rozpoczyna dni niepłodne, ale w sumie już nie wiem sama ;p
Szansa jest zawsze, ale czy faktycznie dojdzie do zaplodnienia to okaże się później
-
nick nieaktualny
-
Monia :) wrote:Hej dziewczyny!
Mam pytanie do WAS. W piątek byłam u Medycyny Pracy i miałam robione badania wszystkie i wyszło,że mam Bardzo dużo bakterii w moczu i krwinek białych i mam natychmiast skontaktować się z lekarzem rodzinnym. Powiedzcie mi czy mocz wpływ na to, że nie mogę zajść?
O jak fajnie, że poruszyłaś ten temat. Od liceum mam problem z pęcherzem i jak tylko chłodniej się robi, czuję dyskomfort przy sikaniu. Wyszły mi bakterie w moczu, zaleczałam to furaginem przez tydzień i myślałam, że będzie okej, ale dwa dni po odstawieniu wróciło.. Teraz już jest dobrze, ale wiem, że to chwilowe, bo coś tam się dzieje cały czas, ale wkurza mnie "bezsilność" lekarzy. na odpier*** wszystko przepisują.
Miałyście takie problemy? Jak to zaleczyć raz a porządnie? -