Starania- zostac mama w 2014 roku :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
a wiec tak ogolnie darlismy koty prxzez caly dzien.................... zastanawialam sie czy w ogole mu powiedziec, w domu zrobi;lam testy jeden cien cienia a drugi o czulosci 2 negatywny.
ale do rzeczy- poszlismy wieczorem na spacer na miasto i tak chodzilismy chyba z godzinke i od slowa do slowa powiedzialam mu na ucho ze byc moze bedzie tatusiem........... spytal czy moze zaczac krzyczec ze bedzie tata, powiedzialam ze nie pokazalam mu testy - nie mial watpliwosci powiedzial ze widzi rozowa kreske dopytywalam czy na pewno itd mowi ze tak ze na pierwszym tescie tez widzi ale na tym z dzis widac rozowa o wiele wyrazniejsza niz na pierwszym tescie.
czekamy.... jutro planuje powtorzyc test.Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ania1986 wrote:dziewczyny jesli moge to sie wypowiem: testy owulacyjne pozytywne wychodza 24-36h przed wystapieniem owulacji i liczy sie tylko pierwszy test pozytywny:)
Było by super, bo trzy dni przed pozytywnym były starania i dzisiaj czyli dzień po
-
staraczka24 wrote:a wiec tak ogolnie darlismy koty prxzez caly dzien.................... zastanawialam sie czy w ogole mu powiedziec, w domu zrobi;lam testy jeden cien cienia a drugi o czulosci 2 negatywny.
ale do rzeczy- poszlismy wieczorem na spacer na miasto i tak chodzilismy chyba z godzinke i od slowa do slowa powiedzialam mu na ucho ze byc moze bedzie tatusiem........... spytal czy moze zaczac krzyczec ze bedzie tata, powiedzialam ze nie pokazalam mu testy - nie mial watpliwosci powiedzial ze widzi rozowa kreske dopytywalam czy na pewno itd mowi ze tak ze na pierwszym tescie tez widzi ale na tym z dzis widac rozowa o wiele wyrazniejsza niz na pierwszym tescie.
czekamy.... jutro planuje powtorzyc test.
Czuje, że jesteś w ciąży
-
no jest cien wyrazny widac go nie trzeba se przygladac, w pozostalych trzeba sie troche przyjrzec a na tym nie. jutro powtorze test i zobacze, w razie co jutro jedziemy po nowa porcje testow bede robic codziennie, bo na bete nie mam kiedy isc dopiero po 28 ;/Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hey znalazlam Was ja dzisiaj cały dzień zabiegany więc się tylko melduję i daję znać że chyba sobie odpuszczam temp bo ciągle albo za późno ją mierzę, albo muszę wstać na mniej niż godzinę przed pomiarem i to natychmiast, czyli nie mam czasu na wsadzenie sobie termometra w pipkę zanim wstanę. Ogólnie dzień mi minął zajebiaszczo dużo zakupów (obkupiłam małż i synka oczywiście dla siebie nic) i bylismy z Wiktorem na fitnessie na takich specjalnych zajęciach dla mam i maluszków super było!
A teraz ad rem: STARACZKA - gratulacje! nasze kciuki dzialają cuda i przekażcie prosze Gaworce moje gratulacje
(mi ostatnio FM w ogóle nie działa! więc już nawet nie próbuję tam wchodzić). -
Hej dziewczyny!
Mam pytanie do WAS. W piątek byłam u Medycyny Pracy i miałam robione badania wszystkie i wyszło,że mam Bardzo dużo bakterii w moczu i krwinek białych i mam natychmiast skontaktować się z lekarzem rodzinnym. Powiedzcie mi czy mocz wpływ na to, że nie mogę zajść?