start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Te obgadywanie mnie nic mnie nie rusza będę robić co chce i jak a wam życzę powodzenia
-
kada24 wrote:Te obgadywanie mnie nic mnie nie rusza będę robić co chce i jak a wam życzę powodzenia
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:a ja zrobiłam test za szybko, ze zwykłej niecierpliwości, oczywiscie wiedziałam że będzie jedna kreska, ale naiwnie łudziłam się że będzie inaczej ze hormon ze mnie kipi i ocieka i wyjda II krechy! oj to było dawno teraz jestem rozsądna :p (no i szkoda mi kasy)
nezumi, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:Te obgadywanie mnie nic mnie nie rusza będę robić co chce i jak a wam życzę powodzenia
To bierz swoje manatki i idz stad bo jak nie zauwazylas to wszystkich wkolo wkurwiasz! Zaloz sobie pamietnik albo watek pt. "Kazdy objaw z zycia kady" i tam wypisuj dziennie ile wlezie ale nam juz daj spokoj. Bo nie wiem czy Ty naprawde jestes taka niepowazna czy tylko udajesz i na sile starasz sie przed nami skompromitowac. Bo jak taki byl Twoj glowny cel to Ci sie udalo. Na Twoim przykladzie swietnie widac, ze glupota ludza nie zna granic. Ty tego naprawde nie widzisz, ze wszyscy po katach sie zaczynaja z Ciebie nasmiewac? Jakie bedzie Twoje kolejne posuniecie jak beta wyjdzie ujemna? Powiesz, ze laboratorium do dupy i sie pomylili? Zrob jeszcze 50 tych testow, 10 razy idz na bete i rob tak jak napisalas CO CHESZ ale nam daj zyc. Bo nic innego nie czytamy od paru dni tylko Twoje UROJONE objawy. Glowne zalozenie tego watku bylo po to, zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty na nasze pytania to wgl nie odpisujesz a od nas czego oczekujesz? Ze kazda z nas Ci od razu napisze, ze tak jestes w ciazy?! Jak myslisz o ciazy urojonej to napewno w niej jestes. Co do tego to nie mam zadnych watpliwosci.Karolcia26, mycha28, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynik ci kada nie pisze po zlosci tylko chcemy zebys sie tak nie nakrecala bo po co a pozniej bedziesz pisac ze @ przyszla i jak leci czy co bo juz sie zdenerwowalam . No po cholere sie nakrecac ! jak bedziess w ciazy to @ nie przyjdzie i wtedy sie robi sikanca albo bete ! ciaza ci nie ucieknie . Dobra pisalas wczesniej ze moze dac ci gin tabletki na podtrzymanie ale jak bys poszla po brakujacej @ napewno nic by sie nie stalo !!!
-
Klaudiaa wrote:To bierz swoje manatki i idz stad bo jak nie zauwazylas to wszystkich wkolo wkurwiasz! Zaloz sobie pamietnik albo watek pt. "Kazdy objaw z zycia kady" i tam wypisuj dziennie ile wlezie ale nam juz daj spokoj. Bo nie wiem czy Ty naprawde jestes taka niepowazna czy tylko udajesz i na sile starasz sie przed nami skompromitowac. Bo jak taki byl Twoj glowny cel to Ci sie udalo. Na Twoim przykladzie swietnie widac, ze glupota ludza nie zna granic. Ty tego naprawde nie widzisz, ze wszyscy po katach sie zaczynaja z Ciebie nasmiewac? Jakie bedzie Twoje kolejne posuniecie jak beta wyjdzie ujemna? Powiesz, ze laboratorium do dupy i sie pomylili? Zrob jeszcze 50 tych testow, 10 razy idz na bete i rob tak jak napisalas CO CHESZ ale nam daj zyc. Bo nic innego nie czytamy od paru dni tylko Twoje UROJONE objawy. Glowne zalozenie tego watku bylo po to, zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty na nasze pytania to wgl nie odpisujesz a od nas czego oczekujesz? Ze kazda z nas Ci od razu napisze, ze tak jestes w ciazy?! Jak myslisz o ciazy urojonej to napewno w niej jestes. Co do tego to nie mam zadnych watpliwosci.
Klauduniu spokojnie bo fasolka sie zdenerwuje
to i tak nic nie da. Poprostu trzeba ignorować i tyle.iza30 lubi tę wiadomość
-
mycha i co idziesz się badać?
-
Kochane wyluzujcioe bo nie ma po co sie denerwowac po prostu nie czytajcie jej wpisow i po sprawie :
Kada nikt tu dla Ciebie zle nie chce ale sama sobie na zlosc robiszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 13:58
iza30, mycha28, mungo lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Klauduniu spokojnie bo fasolka sie zdenerwuje
to i tak nic nie da. Poprostu trzeba ignorować i tyle.
Klaudia a ty sie nie denerwuj bo fasolka nie lubi skokow cisnienia bo i ty klapsa dostaniesz ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 14:00
mycha28, Margotka87, nezumi, mungo lubią tę wiadomość
-
Margotka87 wrote:a ja sobie od rana żur popijam z kubeczka i jest mi mega dobrze
"z żuru chłop jak z muru" to jesli u ciebie bedzie chłopak ale dziewczynce też nie zaszkodziMargotka87 lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:Tez tak mysle skoro zimny prysznic nie pomaga to powiinnysmy zaczac ignorowac te posty moze wtedy cos dotrze.
Klaudia a ty sie nie denerwuj bo fasolka nie lubi skokow cisnienia bo i ty klapsa dostaniesz ;P
Ta moja fasolka jak widzi, ze kada pisze wiadomosc to chyba bialej goraczki dostaje. Ale dobrze. Niech od poczatku wie, ze na swiecie tez sa ludzie, do ktorych zadne argumenty nie trafiaja...iza30, mycha28 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:"z żuru chłop jak z muru" to jesli u ciebie bedzie chłopak ale dziewczynce też nie zaszkodzi
iza30, mycha28, nezumi, mungo, karmelek lubią tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Ta moja fasolka jak widzi, ze kada pisze wiadomosc to chyba bialej goraczki dostaje. Ale dobrze. Niech od poczatku wie, ze na swiecie tez sa ludzie, do ktorych zadne argumenty nie trafiaja...
Nie denerwuj juz sie prosze was wszystkie juz koniec nerwow skoro my piszemy a do Kady nie dociera to trzeba ignorowac bo po co sie wkurzac na marne