X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Te obgadywanie mnie nic mnie nie rusza będę robić co chce i jak a wam życzę powodzenia
    kada nikt cie nie obgaduje bo piszemy to w watku gdzie mozesz sobie przeczytac rob co chcesz znadz watek tam gdzie pisze sie same obiawy bo ile mozna sluchac . Gratuluje jestes w ciiazy to chcesz uslyszec . ok uslyszysz jak bedziesz w ciazy .!!!! powodzenia ci zycze

• nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    Te obgadywanie mnie nic mnie nie rusza będę robić co chce i jak a wam życzę powodzenia
    kada a może powinnaś się zastanowić czy warto się tak denerwować? ja wiem że każda z nas warjuje na swój sposób, ale po to się ma koleżaniki z forum żeby sprowadziły na ziemię. ja np dostałam klaps od IZY i od razu mi lepiej :D

iza30 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    a ja zrobiłam test za szybko, ze zwykłej niecierpliwości, oczywiscie wiedziałam że będzie jedna kreska, ale naiwnie łudziłam się że będzie inaczej ze hormon ze mnie kipi i ocieka i wyjda II krechy! :D oj to było dawno teraz jestem rozsądna :p (no i szkoda mi kasy)
    no pewnie jesli bedziemy w ciazy to sie dowiemy brakiem @ i ciaza nam nie ucieknie a po co sie napalac i robic nadzieje .

nezumi, mycha28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://torebunia.pl/22694,Oto_najskuteczniejszy_lek_na_b%C3%B3le_menstruacyjne

coś dla nas dziewczynki co by sie nam przydało!!!!:)

mungo lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:

To bierz swoje manatki i idz stad bo jak nie zauwazylas to wszystkich wkolo wkurwiasz! Zaloz sobie pamietnik albo watek pt. "Kazdy objaw z zycia kady" i tam wypisuj dziennie ile wlezie ale nam juz daj spokoj. Bo nie wiem czy Ty naprawde jestes taka niepowazna czy tylko udajesz i na sile starasz sie przed nami skompromitowac. Bo jak taki byl Twoj glowny cel to Ci sie udalo. Na Twoim przykladzie swietnie widac, ze glupota ludza nie zna granic. Ty tego naprawde nie widzisz, ze wszyscy po katach sie zaczynaja z Ciebie nasmiewac? Jakie bedzie Twoje kolejne posuniecie jak beta wyjdzie ujemna? Powiesz, ze laboratorium do dupy i sie pomylili? Zrob jeszcze 50 tych testow, 10 razy idz na bete i rob tak jak napisalas CO CHESZ ale nam daj zyc. Bo nic innego nie czytamy od paru dni tylko Twoje UROJONE objawy. Glowne zalozenie tego watku bylo po to, zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty na nasze pytania to wgl nie odpisujesz a od nas czego oczekujesz? Ze kazda z nas Ci od razu napisze, ze tak jestes w ciazy?! Jak myslisz o ciazy urojonej to napewno w niej jestes. Co do tego to nie mam zadnych watpliwosci.

Karolcia26, mycha28, kierzynka lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nik ci kada nie pisze po zlosci tylko chcemy zebys sie tak nie nakrecala bo po co a pozniej bedziesz pisac ze @ przyszla i jak leci czy co bo juz sie zdenerwowalam . No po cholere sie nakrecac ! jak bedziess w ciazy to @ nie przyjdzie i wtedy sie robi sikanca albo bete ! ciaza ci nie ucieknie . Dobra pisalas wczesniej ze moze dac ci gin tabletki na podtrzymanie ale jak bys poszla po brakujacej @ napewno nic by sie nie stalo !!!

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    To bierz swoje manatki i idz stad bo jak nie zauwazylas to wszystkich wkolo wkurwiasz! Zaloz sobie pamietnik albo watek pt. "Kazdy objaw z zycia kady" i tam wypisuj dziennie ile wlezie ale nam juz daj spokoj. Bo nie wiem czy Ty naprawde jestes taka niepowazna czy tylko udajesz i na sile starasz sie przed nami skompromitowac. Bo jak taki byl Twoj glowny cel to Ci sie udalo. Na Twoim przykladzie swietnie widac, ze glupota ludza nie zna granic. Ty tego naprawde nie widzisz, ze wszyscy po katach sie zaczynaja z Ciebie nasmiewac? Jakie bedzie Twoje kolejne posuniecie jak beta wyjdzie ujemna? Powiesz, ze laboratorium do dupy i sie pomylili? Zrob jeszcze 50 tych testow, 10 razy idz na bete i rob tak jak napisalas CO CHESZ ale nam daj zyc. Bo nic innego nie czytamy od paru dni tylko Twoje UROJONE objawy. Glowne zalozenie tego watku bylo po to, zebysmy sie nawzajem wspieraly a Ty na nasze pytania to wgl nie odpisujesz a od nas czego oczekujesz? Ze kazda z nas Ci od razu napisze, ze tak jestes w ciazy?! Jak myslisz o ciazy urojonej to napewno w niej jestes. Co do tego to nie mam zadnych watpliwosci.

Klauduniu spokojnie bo fasolka sie zdenerwuje <3 ;)
    to i tak nic nie da. Poprostu trzeba ignorować i tyle.

iza30 lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az sie kurde nasz pociag wykoleil!!

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez spadek na zagnieżdzenie ale @ :D

201602151781.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha i co idziesz się badać?

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wyluzujcioe bo nie ma po co sie denerwowac :) po prostu nie czytajcie jej wpisow i po sprawie :
    Kada nikt tu dla Ciebie zle nie chce ale sama sobie na zlosc robisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 13:58

iza30, mycha28, mungo lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    Klauduniu spokojnie bo fasolka sie zdenerwuje <3 ;)
    to i tak nic nie da. Poprostu trzeba ignorować i tyle.
    Tez tak mysle skoro zimny prysznic nie pomaga to powiinnysmy zaczac ignorowac te posty moze wtedy cos dotrze.
    Klaudia a ty sie nie denerwuj bo fasolka nie lubi skokow cisnienia bo i ty klapsa dostaniesz ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 14:00

mycha28, Margotka87, nezumi, mungo lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie od rana żur popijam z kubeczka i jest mi mega dobrze :D

iza30, nezumi lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    mycha i co idziesz się badać?

no zobacze ile u mnie ten pakiet i moze tez zrobie no jesli z kaską dam rade w tym miesiacu ;)

201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    a ja sobie od rana żur popijam z kubeczka i jest mi mega dobrze :D

"z żuru chłop jak z muru" to jesli u ciebie bedzie chłopak ale dziewczynce też nie zaszkodzi :P :D

Margotka87 lubi tę wiadomość

201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    Tez tak mysle skoro zimny prysznic nie pomaga to powiinnysmy zaczac ignorowac te posty moze wtedy cos dotrze.
    Klaudia a ty sie nie denerwuj bo fasolka nie lubi skokow cisnienia bo i ty klapsa dostaniesz ;P

Ta moja fasolka jak widzi, ze kada pisze wiadomosc to chyba bialej goraczki dostaje. Ale dobrze. Niech od poczatku wie, ze na swiecie tez sa ludzie, do ktorych zadne argumenty nie trafiaja...

iza30, mycha28 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    "z żuru chłop jak z muru" to jesli u ciebie bedzie chłopak ale dziewczynce też nie zaszkodzi :P :D
    hahaha usmialam sie :D dobre musze to mojemu powiedziec :D jutro mam wizyte u gina :) 3majcie kciuki :*

iza30, mycha28, nezumi, mungo, karmelek lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ta moja fasolka jak widzi, ze kada pisze wiadomosc to chyba bialej goraczki dostaje. Ale dobrze. Niech od poczatku wie, ze na swiecie tez sa ludzie, do ktorych zadne argumenty nie trafiaja...

Nie denerwuj juz sie prosze was wszystkie juz koniec nerwow skoro my piszemy a do Kady nie dociera to trzeba ignorowac bo po co sie wkurzac na marne

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    hahaha usmialam sie :D dobre musze to mojemu powiedziec :D jutro mam wizyte u gina :) 3majcie kciuki :*
    Bedziemy trzymac kciuki daj pozniej znac co ci gin powie :)

Margotka87 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az mi sie jesc odechcialo

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 242 243 244 245 246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ