start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no oczywiście że wniebowzięty! wiesz my się zjadamy z radości, nie wiem jak ci to napisać ale tak się mówi "zaraz cię zjem" no i to znaczy same dobre rzczy ci zrobię
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:hahah|! takie sikańce mu z kanapkami spakowałaś! to dopiero szczyt sadyzdmu :p
Haha wiesz, ze dopiero teraz uswiadomilam sobie,ze wlozylam mu te obsikane testy do kanapek. Hahaha
nezumi, Margotka87, iza30, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:No coś Ty,dlaczego?
Ja ogólnie nie mam objawów żadnych i szykowałam się na @.
Ostatni cykl był z objawami i nici z niego wyszły.
no własnie nie wiem czemu ale jakos miałam takie przeczucie że ci sie uda
juz któryś miesiac z kolei udaje mi sie wytypować przynajmniej jedna zafasolkowaną w tym mam dwie Ciebie i gusie86 ja tez obsawiałam i jest +
szkoda tylko ze siebie w zadnym jak narazie nie udało sie wytypować ale może w nastepnym sie udaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
Klaudiaa wrote:Najlepsze jest to, ze wszyscy mu zaczeli w pracy gratulowac a on podobno stal jak glupi i nie wiedzial co sie wokol niego dzieje.
za 5 minut ide do domu! wreszcie! dziś już mam serdecznie dośc siedzenia w robocie -
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:no nie dziwie mu sie
za 5 minut ide do domu! wreszcie! dziś już mam serdecznie dośc siedzenia w robocie
ja tez zaraz wychodze i chyba pójde spać bo taka senna jestem i głowa boli pewnie na jutrzejsza @ jak zwykle -
mycha28 wrote:ja tez zaraz wychodze i chyba pójde spać bo taka senna jestem i głowa boli pewnie na jutrzejsza @ jak zwykle
iza30 lubi tę wiadomość
-
nezumi wrote:ja już swoje odespałam w zeszłym tygodniu, dziś z kolei mam ochote na niezdrowe jedzenie, całe szczęście mam chipsy solone w domu ps. cały czas myślę o tych chipsach, wręcz czuję ich smak
ja dzis zaspokoiłam swoja chcice na sernik ktora trwała chyba ze dwa tygodnieiza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:To dziewczyny - razem z Margotką i Klaudią - zarażamy !!!!!
Strzeżcie się !!!! Pociąg już opanowała epidemia i tylko kwestia czasu - a dojdzie do Waszych wagoników !!!
Będę nadal tutaj z Wami na forum,muszę mieć oko na epidemię -
nick nieaktualnyWitam was moje drogie
Anitko tak się ciesze że moge zobaczyć u ciebie zieloną kropkę
Niestety u mnie jest fatalnie, wczoraj ciężki miałam dzień zwłaszcza wieczór już po prostu nie daje rady, płacze jak głupia, mąż mnie wspiera i w sumie też ma dość. Patrząc na ten wykres nie mogę uwierzyć że nam się nie udało. Przecież dość często się kochaliśmy. Doprawda z myśleniem o dziecku. Ja wiem że stres blokuje zajście w ciaże. Więc będe wpadać tylko na zapisanie tempki, nie będe patrzeć na moje objawy ani na to czy mam śluz taki czy taki. Poprostu niech się dzieje co chce
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
oj dopiero przebrnęłam przez te Wasze wypociny
ja dziś dłużej w pracy byłam ale co tam- grunt, ze już w domu i, że w jednym kawałku, bo po drodze widziałam TIRa, który wypadł z zakrętu i zawisł na drzewie, wypadła przednia szyba a zaraz za nią kierowca- straszny widok- ale na szczęście nic mu się nie stało.
dziś w ogóle jest szczęśliwy dzień
jeszcze raz Plumb gratulujęmyszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTemperatura mierzona w pochwie jest zazwyczaj bardziej stabilna niż ta mierzona w ustach. Jeśli zatem mierzysz temperaturę oralnie i obserwujesz u siebie duże wahania temperatur, od przyszłego cyklu spróbuj dokonywać pomiaru waginalnie. Nigdy nie zmieniaj miejsca pomiaru w trakcie trwania cyklu, ponieważ temperatura bazowa w tych dwóch miejscach jest różna (w pochwie jest zazwyczaj wyższa niż w ustach).