X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja jak zrobilam testy i zobaczylam 2 kreseczki to wlozylam mojemu Dawidowi do sreberka razem z kanapkami do pracy. Tez niczego sie nie spodziewal ;p
    O rany,to już widzę Jego minę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny,idę się położyć bo mi głowa pęka :(
    Dam znać wieczorkiem co i jak ;)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no oczywiście że wniebowzięty! wiesz my się zjadamy z radości, nie wiem jak ci to napisać ale tak się mówi "zaraz cię zjem" no i to znaczy same dobre rzczy ci zrobię :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    hahah|! takie sikańce mu z kanapkami spakowałaś! to dopiero szczyt sadyzdmu :p

Haha wiesz, ze dopiero teraz uswiadomilam sobie,ze wlozylam mu te obsikane testy do kanapek. Hahaha

nezumi, Margotka87, iza30, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No coś Ty,dlaczego?
    Ja ogólnie nie mam objawów żadnych i szykowałam się na @.
    Ostatni cykl był z objawami i nici z niego wyszły.

no własnie nie wiem czemu ale jakos miałam takie przeczucie że ci sie uda :)
    juz któryś miesiac z kolei udaje mi sie wytypować przynajmniej jedna zafasolkowaną w tym mam dwie Ciebie i gusie86 ja tez obsawiałam i jest + :D

szkoda tylko ze siebie w zadnym jak narazie nie udało sie wytypować ale może w nastepnym sie uda ;)

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze jest to, ze wszyscy mu zaczeli w pracy gratulowac a on podobno stal jak glupi i nie wiedzial co sie wokol niego dzieje.

nezumi, iza30 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Najlepsze jest to, ze wszyscy mu zaczeli w pracy gratulowac a on podobno stal jak glupi i nie wiedzial co sie wokol niego dzieje.
    no nie dziwie mu sie :)
    za 5 minut ide do domu! wreszcie! dziś już mam serdecznie dośc siedzenia w robocie :/

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plumb swietny pomysł...chciałąbym widzieć jego reakcje:D

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no nie dziwie mu sie :)
    za 5 minut ide do domu! wreszcie! dziś już mam serdecznie dośc siedzenia w robocie :/

ja tez zaraz wychodze i chyba pójde spać bo taka senna jestem i głowa boli pewnie na jutrzejsza @ jak zwykle :(

201602151781.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na poczucie humorku http://demotywatory.pl/3731847

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    ja tez zaraz wychodze i chyba pójde spać bo taka senna jestem i głowa boli pewnie na jutrzejsza @ jak zwykle :(
    ja już swoje odespałam w zeszłym tygodniu, dziś z kolei mam ochote na niezdrowe jedzenie, całe szczęście mam chipsy solone w domu :D ps. cały czas myślę o tych chipsach, wręcz czuję ich smak :D

iza30 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    ja już swoje odespałam w zeszłym tygodniu, dziś z kolei mam ochote na niezdrowe jedzenie, całe szczęście mam chipsy solone w domu :D ps. cały czas myślę o tych chipsach, wręcz czuję ich smak :D

ja dzis zaspokoiłam swoja chcice na sernik ktora trwała chyba ze dwa tygodnie :P :D

iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

201602151781.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym cos zjadla ale sama nie wiem co;p

iza30 lubi tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece robic te kopytka bo troche czasu mi zejdzie bede pozniej kochane milego popoludnia :)

iza30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    To dziewczyny - razem z Margotką i Klaudią - zarażamy !!!!!
    Strzeżcie się !!!! Pociąg już opanowała epidemia i tylko kwestia czasu - a dojdzie do Waszych wagoników !!! ;) <3
    Będę nadal tutaj z Wami na forum,muszę mieć oko na epidemię ;)
    obys nas zarazila ja to powoli się nastawiam na poraszke i chyba powoli mam dość

• mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULUJĘ PLUMBIK :D :D :D :D :D :D

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie :)

Anitko tak się ciesze że moge zobaczyć u ciebie zieloną kropkę ;)

Niestety u mnie jest fatalnie, wczoraj ciężki miałam dzień zwłaszcza wieczór już po prostu nie daje rady, płacze jak głupia, mąż mnie wspiera i w sumie też ma dość. Patrząc na ten wykres nie mogę uwierzyć że nam się nie udało. Przecież dość często się kochaliśmy. Doprawda z myśleniem o dziecku. Ja wiem że stres blokuje zajście w ciaże. Więc będe wpadać tylko na zapisanie tempki, nie będe patrzeć na moje objawy ani na to czy mam śluz taki czy taki. Poprostu niech się dzieje co chce :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dopiero przebrnęłam przez te Wasze wypociny :P

ja dziś dłużej w pracy byłam :/ ale co tam- grunt, ze już w domu :D i, że w jednym kawałku, bo po drodze widziałam TIRa, który wypadł z zakrętu i zawisł na drzewie, wypadła przednia szyba a zaraz za nią kierowca- straszny widok- ale na szczęście nic mu się nie stało.
    dziś w ogóle jest szczęśliwy dzień :D

jeszcze raz Plumb gratuluję :D :D :D

myszkaazi, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura mierzona w pochwie jest zazwyczaj bardziej stabilna niż ta mierzona w ustach. Jeśli zatem mierzysz temperaturę oralnie i obserwujesz u siebie duże wahania temperatur, od przyszłego cyklu spróbuj dokonywać pomiaru waginalnie. Nigdy nie zmieniaj miejsca pomiaru w trakcie trwania cyklu, ponieważ temperatura bazowa w tych dwóch miejscach jest różna (w pochwie jest zazwyczaj wyższa niż w ustach).

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w domku, trochę umieram z bólu, ale to nic. Jadę dać sobie intensywnie w kość na siatkówce. Dziwne te moje @ po poronieniu, od razu krwawienie, bez wcześniejszego plamienia i taki inny bol-tylko jajnika i pleców :\

f2w39n73pzr0nefs.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ