X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hehe ja wczoraj robilam zakupy na cale szczecie sama bo z Piotrkiem chodzic na zakupy to masakra tylko po mnie przyjechal . Ale ja jak pojde zawsze cos kupie do domu . Wczoraj kupilam nowe pojemniki na kawe, herbate , cukier . Piotrek do mnie ciebie wyslac na zakupy to jak zwykle cos nie potrzebnego kupisz jak by nie bylo . Ale ja lubie co jakis czas zmieniac cos.

mam to samo, chociaż ostatnio staram się troche ograniczać :P
    z moim małżem zakupy to masakra- kiedys powiedział, że czuje się jak pchacz wózka, więc teraz ja pcham wózek, chyba, że juz mi ciężko w zakręty wchodzić, to wtedy mi pomaga, ale zawsze jest przy tym tyle marudzenia, że o czymś z tego wszystkiego zapominam, no i proszę- przychodzi do gotowania, a tu dupa, a popierdalam po domu w rajstopkach i podkoszulce i ani mi się myśli jechać teraz do sklepu hihihi :P
    żebyście widziały minę kuriera, który mi paczkę przyniósł i zobaczył mnie tak ubraną hihihi :D a ja myślałam, ze to sąsaiadka, więc się nie ubierałam.... ups :P

Martuśka lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    a ja już z mężem po zakupach i obiadku:) sa teraz takie z lubelli dobre dania np.makaron piers z kurczaka pieczarki cebulka i do tego juz jest sos do dania pyszne:)

nie obraź się Karolcia, ja wiem, że dużo ludzi to je i im smakuje, ale jak dla mnie to taka chemia.... :( jestem tradycjonalistką co chodzi o kuchnię- Vegety Ci u mnie nie uświadczysz :P

kada24 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    mam to samo, chociaż ostatnio staram się troche ograniczać :P
    z moim małżem zakupy to masakra- kiedys powiedział, że czuje się jak pchacz wózka, więc teraz ja pcham wózek, chyba, że juz mi ciężko w zakręty wchodzić, to wtedy mi pomaga, ale zawsze jest przy tym tyle marudzenia, że o czymś z tego wszystkiego zapominam, no i proszę- przychodzi do gotowania, a tu dupa, a popierdalam po domu w rajstopkach i podkoszulce i ani mi się myśli jechać teraz do sklepu hihihi :P
    żebyście widziały minę kuriera, który mi paczkę przyniósł i zobaczył mnie tak ubraną hihihi :D a ja myślałam, ze to sąsaiadka, więc się nie ubierałam.... ups :P
    hehe chciala bym zobaczyc mine kuriera :D a moj piotrek chodzi i narzeka ty to bys godzinami chodzila i mnie pospiesza . a wchodze do domu i przypomina mi sie ze czegos nie kupilam i zganiam wine na niego

mungo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spadam Piotrkowi obiad nakladac bo dzwonil wlasnie i mowi ze wraca i jest strasznie glodny

• mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hehe chciala bym zobaczyc mine kuriera :D a moj piotrek chodzi i narzeka ty to bys godzinami chodzila i mnie pospiesza . a wchodze do domu i przypomina mi sie ze czegos nie kupilam i zganiam wine na niego
    jakbyśmy miały tego samego męża :P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bingo !!!!
    zamiast kurczaka z ryżem zrobię tartę z kurczakiem i serkiem mascarpone :D mniami :)

iza30, Margotka87, nezumi lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb jak tam u Ciebie? Jak maz zareagowal?

iza30, mungo lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu ale mi narobilyscie smaka na cos dobrego...mmm... a checi do gotowania brak

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja hcyba zawalu dostane ... wiecie co wczoraj robiłam test cos mnie skusilo i patrze przed chwila ale to dziwne bo jedna czerwona krecha a druga biala od razu mi się zucila w oczy, kontur był krechy.. może test jakiś do dupki ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a ja hcyba zawalu dostane ... wiecie co wczoraj robiłam test cos mnie skusilo i patrze przed chwila ale to dziwne bo jedna czerwona krecha a druga biala od razu mi się zucila w oczy, kontur był krechy.. może test jakiś do dupki ..
    KOchana nie sprawdzamy testu po uplywie 5 min!bo nakopie w 4 litery!! a co dopiero na drugi dzien, test pewnie trefny..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:20

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:

Kochana to raczej jakas reakcja chemiczna jak biala kreska wyszla.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Munguś lecę do Ciebie na TARTE! jej jakiego mam smaka na cos dobrego :| a w lodowce saltka śledziowa i sledzie w pomidorkach w puszce <3 kupilam sobie na kolacje a przez Mungusie stracilam na to smaka :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Kochana to raczej jakas reakcja chemiczna jak biala kreska wyszla.
    he he ja wiem czekam na @ ale dużo dziewczyn pisze na forum nie tutaj ze tak miały ze test wykazal ale jest za male stężenie hormonow hehe dziwne to wszystko no ale nic czekam spokojnie na @

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    he he ja wiem czekam na @ ale dużo dziewczyn pisze na forum nie tutaj ze tak miały ze test wykazal ale jest za male stężenie hormonow hehe dziwne to wszystko no ale nic czekam spokojnie na @

Ale to bys miala raczej zarys rozowej kreseczki a nie bialej. Jak chcesz to mozesz dla pewnosci jutro test powtorzyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:25

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ale to bys miala raczej zarys rozowej kreseczki a nie bialej. Jak chcesz to mozesz dla pewnosci jutro test powtorzyc :)
    no wlaasnie dziwne tak jak mówisz zarys kreski wole czekac na @ niż test jutro robic co ma być to będzie a test ciążowy angielski robiłam bo Anitka robila z tej samej firmy co ja

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kontury tej krechy sa ledwo co czerwone ale ledwo no a zamiast być czerwona to jest biala

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    zle napisałam kurde ale niewiedzialam jak to mam napisac bo sobie byscie pomyslaly ze jebnieta jestem ale pierwszy raz tak miałam a te testy już probowalam wcześniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zresztą co ma być to będzie jak nie przyjdzie @ to wtedy zrobie testa

• mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margoś zapraszam :)
    ja wiem, mam pierdolca na punkcie gotowania :P przecież ja większość wolnego czasu przy garach i na szukaniu nowych przepisów spędzam :D

iza30, Margotka87 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    Margoś zapraszam :)
    ja wiem, mam pierdolca na punkcie gotowania :P przecież ja większość wolnego czasu przy garach i na szukaniu nowych przepisów spędzam :D
    Mungo ja tez lubie gotowac :)

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ