start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:hehe ja wczoraj robilam zakupy na cale szczecie sama bo z Piotrkiem chodzic na zakupy to masakra tylko po mnie przyjechal . Ale ja jak pojde zawsze cos kupie do domu . Wczoraj kupilam nowe pojemniki na kawe, herbate , cukier . Piotrek do mnie ciebie wyslac na zakupy to jak zwykle cos nie potrzebnego kupisz jak by nie bylo . Ale ja lubie co jakis czas zmieniac cos.
mam to samo, chociaż ostatnio staram się troche ograniczać
z moim małżem zakupy to masakra- kiedys powiedział, że czuje się jak pchacz wózka, więc teraz ja pcham wózek, chyba, że juz mi ciężko w zakręty wchodzić, to wtedy mi pomaga, ale zawsze jest przy tym tyle marudzenia, że o czymś z tego wszystkiego zapominam, no i proszę- przychodzi do gotowania, a tu dupa, a popierdalam po domu w rajstopkach i podkoszulce i ani mi się myśli jechać teraz do sklepu hihihi
żebyście widziały minę kuriera, który mi paczkę przyniósł i zobaczył mnie tak ubraną hihihi a ja myślałam, ze to sąsaiadka, więc się nie ubierałam.... upsMartuśka lubi tę wiadomość
-
Karolcia26 wrote:a ja już z mężem po zakupach i obiadku:) sa teraz takie z lubelli dobre dania np.makaron piers z kurczaka pieczarki cebulka i do tego juz jest sos do dania pyszne:)
nie obraź się Karolcia, ja wiem, że dużo ludzi to je i im smakuje, ale jak dla mnie to taka chemia.... jestem tradycjonalistką co chodzi o kuchnię- Vegety Ci u mnie nie uświadczyszkada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:mam to samo, chociaż ostatnio staram się troche ograniczać
z moim małżem zakupy to masakra- kiedys powiedział, że czuje się jak pchacz wózka, więc teraz ja pcham wózek, chyba, że juz mi ciężko w zakręty wchodzić, to wtedy mi pomaga, ale zawsze jest przy tym tyle marudzenia, że o czymś z tego wszystkiego zapominam, no i proszę- przychodzi do gotowania, a tu dupa, a popierdalam po domu w rajstopkach i podkoszulce i ani mi się myśli jechać teraz do sklepu hihihi
żebyście widziały minę kuriera, który mi paczkę przyniósł i zobaczył mnie tak ubraną hihihi a ja myślałam, ze to sąsaiadka, więc się nie ubierałam.... upsmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:hehe chciala bym zobaczyc mine kuriera a moj piotrek chodzi i narzeka ty to bys godzinami chodzila i mnie pospiesza . a wchodze do domu i przypomina mi sie ze czegos nie kupilam i zganiam wine na niego
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a ja hcyba zawalu dostane ... wiecie co wczoraj robiłam test cos mnie skusilo i patrze przed chwila ale to dziwne bo jedna czerwona krecha a druga biala od razu mi się zucila w oczy, kontur był krechy.. może test jakiś do dupki ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:20
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:a ja hcyba zawalu dostane ... wiecie co wczoraj robiłam test cos mnie skusilo i patrze przed chwila ale to dziwne bo jedna czerwona krecha a druga biala od razu mi się zucila w oczy, kontur był krechy.. może test jakiś do dupki ..
Kochana to raczej jakas reakcja chemiczna jak biala kreska wyszla. -
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Kochana to raczej jakas reakcja chemiczna jak biala kreska wyszla.
-
malinka19 wrote:he he ja wiem czekam na @ ale dużo dziewczyn pisze na forum nie tutaj ze tak miały ze test wykazal ale jest za male stężenie hormonow hehe dziwne to wszystko no ale nic czekam spokojnie na @
Ale to bys miala raczej zarys rozowej kreseczki a nie bialej. Jak chcesz to mozesz dla pewnosci jutro test powtorzycWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 19:25
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ale to bys miala raczej zarys rozowej kreseczki a nie bialej. Jak chcesz to mozesz dla pewnosci jutro test powtorzyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Ale to bys miala raczej zarys rozowej kreseczki a nie bialej. Jak chcesz to mozesz dla pewnosci jutro test powtorzyc
-
nick nieaktualny