start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Witam was moje drogie
Anitko tak się ciesze że moge zobaczyć u ciebie zieloną kropkę
Niestety u mnie jest fatalnie, wczoraj ciężki miałam dzień zwłaszcza wieczór już po prostu nie daje rady, płacze jak głupia, mąż mnie wspiera i w sumie też ma dość. Patrząc na ten wykres nie mogę uwierzyć że nam się nie udało. Przecież dość często się kochaliśmy. Doprawda z myśleniem o dziecku. Ja wiem że stres blokuje zajście w ciaże. Więc będe wpadać tylko na zapisanie tempki, nie będe patrzeć na moje objawy ani na to czy mam śluz taki czy taki. Poprostu niech się dzieje co chce
Dziecko to naprawdę nasze największe marzenie, ale takie zadręczanie może utrudnić jego pojawienie się na świecie!
Że też dopiero to do mnie dotarło! Przecież jestem doskonałym przykładem - zaszłam w ciążę w wakacje, kiedy byłam aktywna, podróżowaliśmy, opalaliśmy się całe dnie, ciągle byliśmy gdzieś i po coś. Wcale nie leżałam czekając na ciążę i maluszek uznał, że takich rodziców chce!mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:kochane mam pytanko korzysta z was ktoras z npr tam tez mona wykres swoj prowadzic ale gdzie mam go znalesc ?? zlogowalam sie ale nie moge wykresu znalesc
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Ewelinko, o ile się nie mylę na npr to możesz sobie kartę wydrukować i prowadzić wykres papierowo
-
nick nieaktualny
-
Ja nie gotowałam, nie mam komu Zjadłam sobie pyzy z miąskiem, M. jadł w pracy, a zresztą zaraz po jego powrocie z pracy jedziemy na tą siatkówkę, więc nie będzie miał kiedy Jutro za to chyba jakiś rosołek ugotuję, bo mam taaaaką ochotę!
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margotka87 wrote:Ja też zaraz będę kolację robić
widzisz kochana- Ty kolację, a ja obiad mój małż z reguły koło 20 wraca, czasami nawet później, więc po pracy wrzucam coś na szybko na kichy, a z normalnym jedzeniem czekam na niego nawpinam się noc i dupa rośnieMartuśka, Margotka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymungo wrote:wróć zmiana planów !!!
odnotowano braki
nie ma zielonego groszku i nie ma kartofli !!!! masakra
będzie żurek i kurczak z ryżem- ja wiem, ni cholery jedno do drugiego nie pasuje .
wskazane zakupyiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
mungo, ważne żeby było co zjeść a nie czy pasuje
przynajmniej wyczyścisz lodówkęmungo lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:hehe ja wczoraj robilam zakupy na cale szczecie sama bo z Piotrkiem chodzic na zakupy to masakra tylko po mnie przyjechal . Ale ja jak pojde zawsze cos kupie do domu . Wczoraj kupilam nowe pojemniki na kawe, herbate , cukier . Piotrek do mnie ciebie wyslac na zakupy to jak zwykle cos nie potrzebnego kupisz jak by nie bylo . Ale ja lubie co jakis czas zmieniac cos.
-
nick nieaktualny