X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    no w sumie najważniejsze to się od kogoś podstaw nauczyć, a potem reszta to metodą prób i błędów- przynajmniej ja tak mam. oooo np wczoraj postanowiłam sobie wymyślić sos musztardowy- bo mi się nie chciało szukać przepisu i de facto kaczka była bez sosu, bo spieprzyłam w nim wszystko co się tylko dało :P
    tak jest najlepiej uczyc sie metoda prob i bledow :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do kaczki to ja robie ewentualnie sos borówkowy :) jakos musztarda by mi chyba nie podeszla :) ale Mungus masz eracje jak sa podstawy to potem samo pojdzie :)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    GRATULUJĘ PLUMBIK :D :D :D :D :D :D
    Dziękuję :) :) :)

Wreszcie powróciłam do świata żywych - 24 godzinny ból głowy powoli zaczyna odpuszczać uffff...

• mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

Wreszcie powróciłam do świata żywych - 24 godzinny ból głowy powoli zaczyna odpuszczać uffff...

kochana ja po operacji kolana miałam zespół popunkcyjny i generalnie teraz sobie cierpię regularnie na migreny. mój domowy sposób: kawa i coś mega słodkiego i dużo, dużo wody (a jak już się z ciąży wyleczysz :P to weź do tego zestawu jakiś NLPZ- ketoprofen, diclofenac, nimesulid, co tam będziesz miała pod ręką)- działa :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty Plumbik mów lepiej jak mąż zareagował???!!!!

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie rozpisalyscie ulala . :D Anitko jak bylla Meza reakcja ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Plumb jak tam u Ciebie? Jak maz zareagowal?
    Przepraszam,że dzisiaj tak się ociągam - ale ten ból głowy jest okropny.Cierpię na migreny i miła kiedy zaatakować :/ Już 24 godz się męczę,ale trochę puszcza,więc jest szansa że się kończy.

Już piszę:

Mąż wrócił z pracy i pokazałam Mu przesyłkę.Najpierw jak wrócił to przytulił i powiedział,że będziemy dalej próbować,skoro temp spadła i nie jestem w ciąży (bo tak mu przekazałam telefonicznie jak był już w pracy) ;)
    Otworzył paczkę...spojrzał na śpioszki i test,spojrzał wielkimi oczkami na mnie i rzucił się w moim kierunku :D
    Jak On się cieszył !!! A jak zobaczył 4 pozytywne testy z dzisiejszego poranka - to aż Mu się łezki zakręciły :)
    Niespodzianka się udała :) Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami ;) Jest pięknie !!! <3 <3 <3

Ewelina23, myszkaazi, iza30, mała_mi, nezumi, Simba, mungo, karmelek, mycha28, Karolcia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Przepraszam,że dzisiaj tak się ociągam - ale ten ból głowy jest okropny.Cierpię na migreny i miła kiedy zaatakować :/ Już 24 godz się męczę,ale trochę puszcza,więc jest szansa że się kończy.

Już piszę:

Mąż wrócił z pracy i pokazałam Mu przesyłkę.Najpierw jak wrócił to przytulił i powiedział,że będziemy dalej próbować,skoro temp spadła i nie jestem w ciąży (bo tak mu przekazałam telefonicznie jak był już w pracy) ;)
    Otworzył paczkę...spojrzał na śpioszki i test,spojrzał wielkimi oczkami na mnie i rzucił się w moim kierunku :D
    Jak On się cieszył !!! A jak zobaczył 4 pozytywne testy z dzisiejszego poranka - to aż Mu się łezki zakręciły :)
    Niespodzianka się udała :) Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami ;) Jest pięknie !!! <3 <3 <3
    ciesze sie razem z wami kachana ty moja !!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    kochana ja po operacji kolana miałam zespół popunkcyjny i generalnie teraz sobie cierpię regularnie na migreny. mój domowy sposób: kawa i coś mega słodkiego i dużo, dużo wody (a jak już się z ciąży wyleczysz :P to weź do tego zestawu jakiś NLPZ- ketoprofen, diclofenac, nimesulid, co tam będziesz miała pod ręką)- działa :D

Ja mam przepisane leki na ataki migreny,które mi pomagają - ale teraz nie biorę,skoro się staraliśmy. I niestety czuję brak możliwości zapodania tabletki :/
    Ale cel jest piękny,więc zacisnę zęby i wytrzymam.Wszystko dla mojej fasolinki !!!!

• iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

Już piszę:

Anitko ciesze sie razem z Wami :) Jeszcze raz GRATULACJE !!!! <3

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochane :) Taki szczęśliwy dzień,a ja przybita do łóżka byłam :/ Ale jutro nadrobię :)
    Jutro ogólnie lecę na pazurki,bo miałam umówioną wizytę :)
    Potem trzeba obiadzik przygotować,a po do szkoły na wywiadówkę córci :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

1925031fmhzrdjdjx.gif:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dziękuję Kochane :) Taki szczęśliwy dzień,a ja przybita do łóżka byłam :/ Ale jutro nadrobię :)
    Jutro ogólnie lecę na pazurki,bo miałam umówioną wizytę :)
    Potem trzeba obiadzik przygotować,a po do szkoły na wywiadówkę córci :)
    no dzis uczcil to bol glowy . Zeby ostatni byl i wiecej sie nie pojawil :* <3

• nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUPER! aż się poryczałam i mąż na mnie patrzy jak na debila, bo przed chwilą się śmiałam do laptopa teraz płaczę.,., mój M. jak zwykle mecz ogląda... Juventus - Real M.

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    1925031fmhzrdjdjx.gif:*:*
    Dziękuję Kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a gdzie dzisiejsza twoja tempka ??????

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

ciebie przestalo a mnie zaczelo i to cholernie bolec

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam się przewietrzyć z mezem ale to nic nie dalo po drodze myslalam ze zwymiotuje od tego bolu albo od tej pizzy co jadlam ;/ anitko ile ja bym dala żeby tez mezowi taka nowinke zapodać zazdroszczę ci

Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ciebie przestalo a mnie zaczelo i to cholernie bolec
    No widzisz - ale ja nie przerzuciła bólu na Ciebie ;) Sam przylazł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No widzisz - ale ja nie przerzuciła bólu na Ciebie ;) Sam przylazł :P
    he he wiem wiem

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ