start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mungo wrote:no w sumie najważniejsze to się od kogoś podstaw nauczyć, a potem reszta to metodą prób i błędów- przynajmniej ja tak mam. oooo np wczoraj postanowiłam sobie wymyślić sos musztardowy- bo mi się nie chciało szukać przepisu i de facto kaczka była bez sosu, bo spieprzyłam w nim wszystko co się tylko dało
-
nick nieaktualny
-
Plumb80 wrote:Dziękuję
Wreszcie powróciłam do świata żywych - 24 godzinny ból głowy powoli zaczyna odpuszczać uffff...
kochana ja po operacji kolana miałam zespół popunkcyjny i generalnie teraz sobie cierpię regularnie na migreny. mój domowy sposób: kawa i coś mega słodkiego i dużo, dużo wody (a jak już się z ciąży wyleczysz to weź do tego zestawu jakiś NLPZ- ketoprofen, diclofenac, nimesulid, co tam będziesz miała pod ręką)- działaPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Plumb jak tam u Ciebie? Jak maz zareagowal?
Już piszę:
Mąż wrócił z pracy i pokazałam Mu przesyłkę.Najpierw jak wrócił to przytulił i powiedział,że będziemy dalej próbować,skoro temp spadła i nie jestem w ciąży (bo tak mu przekazałam telefonicznie jak był już w pracy)
Otworzył paczkę...spojrzał na śpioszki i test,spojrzał wielkimi oczkami na mnie i rzucił się w moim kierunku
Jak On się cieszył !!! A jak zobaczył 4 pozytywne testy z dzisiejszego poranka - to aż Mu się łezki zakręciły
Niespodzianka się udała Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami Jest pięknie !!!Ewelina23, myszkaazi, iza30, mała_mi, nezumi, Simba, mungo, karmelek, mycha28, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Przepraszam,że dzisiaj tak się ociągam - ale ten ból głowy jest okropny.Cierpię na migreny i miła kiedy zaatakować Już 24 godz się męczę,ale trochę puszcza,więc jest szansa że się kończy.
Już piszę:
Mąż wrócił z pracy i pokazałam Mu przesyłkę.Najpierw jak wrócił to przytulił i powiedział,że będziemy dalej próbować,skoro temp spadła i nie jestem w ciąży (bo tak mu przekazałam telefonicznie jak był już w pracy)
Otworzył paczkę...spojrzał na śpioszki i test,spojrzał wielkimi oczkami na mnie i rzucił się w moim kierunku
Jak On się cieszył !!! A jak zobaczył 4 pozytywne testy z dzisiejszego poranka - to aż Mu się łezki zakręciły
Niespodzianka się udała Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami Jest pięknie !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:kochana ja po operacji kolana miałam zespół popunkcyjny i generalnie teraz sobie cierpię regularnie na migreny. mój domowy sposób: kawa i coś mega słodkiego i dużo, dużo wody (a jak już się z ciąży wyleczysz to weź do tego zestawu jakiś NLPZ- ketoprofen, diclofenac, nimesulid, co tam będziesz miała pod ręką)- działa
Ja mam przepisane leki na ataki migreny,które mi pomagają - ale teraz nie biorę,skoro się staraliśmy. I niestety czuję brak możliwości zapodania tabletki
Ale cel jest piękny,więc zacisnę zęby i wytrzymam.Wszystko dla mojej fasolinki !!!! -
Plumb80 wrote:Przepraszam,że dzisiaj tak się ociągam - ale ten ból głowy jest okropny.Cierpię na migreny i miła kiedy zaatakować Już 24 godz się męczę,ale trochę puszcza,więc jest szansa że się kończy.
Już piszę:
Niespodzianka się udała Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami Jest pięknie !!!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Dziękuję Kochane Taki szczęśliwy dzień,a ja przybita do łóżka byłam Ale jutro nadrobię
Jutro ogólnie lecę na pazurki,bo miałam umówioną wizytę
Potem trzeba obiadzik przygotować,a po do szkoły na wywiadówkę córciPlumb80 lubi tę wiadomość
-
SUPER! aż się poryczałam i mąż na mnie patrzy jak na debila, bo przed chwilą się śmiałam do laptopa teraz płaczę.,., mój M. jak zwykle mecz ogląda... Juventus - Real M.
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-