X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    no w sumie najważniejsze to się od kogoś podstaw nauczyć, a potem reszta to metodą prób i błędów- przynajmniej ja tak mam. oooo np wczoraj postanowiłam sobie wymyślić sos musztardowy- bo mi się nie chciało szukać przepisu i de facto kaczka była bez sosu, bo spieprzyłam w nim wszystko co się tylko dało :P
    tak jest najlepiej uczyc sie metoda prob i bledow :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do kaczki to ja robie ewentualnie sos borówkowy :) jakos musztarda by mi chyba nie podeszla :) ale Mungus masz eracje jak sa podstawy to potem samo pojdzie :)

iza30, mungo lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    GRATULUJĘ PLUMBIK :D :D :D :D :D :D
    Dziękuję :) :) :)

Wreszcie powróciłam do świata żywych - 24 godzinny ból głowy powoli zaczyna odpuszczać uffff...

• mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

Wreszcie powróciłam do świata żywych - 24 godzinny ból głowy powoli zaczyna odpuszczać uffff...

kochana ja po operacji kolana miałam zespół popunkcyjny i generalnie teraz sobie cierpię regularnie na migreny. mój domowy sposób: kawa i coś mega słodkiego i dużo, dużo wody (a jak już się z ciąży wyleczysz :P to weź do tego zestawu jakiś NLPZ- ketoprofen, diclofenac, nimesulid, co tam będziesz miała pod ręką)- działa :D

Plumb80 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Ty Plumbik mów lepiej jak mąż zareagował???!!!!

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie rozpisalyscie ulala . :D Anitko jak bylla Meza reakcja ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Plumb jak tam u Ciebie? Jak maz zareagowal?
    Przepraszam,że dzisiaj tak się ociągam - ale ten ból głowy jest okropny.Cierpię na migreny i miła kiedy zaatakować :/ Już 24 godz się męczę,ale trochę puszcza,więc jest szansa że się kończy.

Już piszę:

Mąż wrócił z pracy i pokazałam Mu przesyłkę.Najpierw jak wrócił to przytulił i powiedział,że będziemy dalej próbować,skoro temp spadła i nie jestem w ciąży (bo tak mu przekazałam telefonicznie jak był już w pracy) ;)
    Otworzył paczkę...spojrzał na śpioszki i test,spojrzał wielkimi oczkami na mnie i rzucił się w moim kierunku :D
    Jak On się cieszył !!! A jak zobaczył 4 pozytywne testy z dzisiejszego poranka - to aż Mu się łezki zakręciły :)
    Niespodzianka się udała :) Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami ;) Jest pięknie !!! <3 <3 <3

Ewelina23, myszkaazi, iza30, mała_mi, nezumi, Simba, mungo, karmelek, mycha28, Karolcia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Przepraszam,że dzisiaj tak się ociągam - ale ten ból głowy jest okropny.Cierpię na migreny i miła kiedy zaatakować :/ Już 24 godz się męczę,ale trochę puszcza,więc jest szansa że się kończy.

Już piszę:

Mąż wrócił z pracy i pokazałam Mu przesyłkę.Najpierw jak wrócił to przytulił i powiedział,że będziemy dalej próbować,skoro temp spadła i nie jestem w ciąży (bo tak mu przekazałam telefonicznie jak był już w pracy) ;)
    Otworzył paczkę...spojrzał na śpioszki i test,spojrzał wielkimi oczkami na mnie i rzucił się w moim kierunku :D
    Jak On się cieszył !!! A jak zobaczył 4 pozytywne testy z dzisiejszego poranka - to aż Mu się łezki zakręciły :)
    Niespodzianka się udała :) Teraz wodzi w kółko za mną maślanymi oczkami ;) Jest pięknie !!! <3 <3 <3
    ciesze sie razem z wami kachana ty moja !!!!!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    kochana ja po operacji kolana miałam zespół popunkcyjny i generalnie teraz sobie cierpię regularnie na migreny. mój domowy sposób: kawa i coś mega słodkiego i dużo, dużo wody (a jak już się z ciąży wyleczysz :P to weź do tego zestawu jakiś NLPZ- ketoprofen, diclofenac, nimesulid, co tam będziesz miała pod ręką)- działa :D

Ja mam przepisane leki na ataki migreny,które mi pomagają - ale teraz nie biorę,skoro się staraliśmy. I niestety czuję brak możliwości zapodania tabletki :/
    Ale cel jest piękny,więc zacisnę zęby i wytrzymam.Wszystko dla mojej fasolinki !!!!

• iza30 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

Już piszę:

Anitko ciesze sie razem z Wami :) Jeszcze raz GRATULACJE !!!! <3

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochane :) Taki szczęśliwy dzień,a ja przybita do łóżka byłam :/ Ale jutro nadrobię :)
    Jutro ogólnie lecę na pazurki,bo miałam umówioną wizytę :)
    Potem trzeba obiadzik przygotować,a po do szkoły na wywiadówkę córci :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

1925031fmhzrdjdjx.gif:*:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Dziękuję Kochane :) Taki szczęśliwy dzień,a ja przybita do łóżka byłam :/ Ale jutro nadrobię :)
    Jutro ogólnie lecę na pazurki,bo miałam umówioną wizytę :)
    Potem trzeba obiadzik przygotować,a po do szkoły na wywiadówkę córci :)
    no dzis uczcil to bol glowy . Zeby ostatni byl i wiecej sie nie pojawil :* <3

• nezumi Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUPER! aż się poryczałam i mąż na mnie patrzy jak na debila, bo przed chwilą się śmiałam do laptopa teraz płaczę.,., mój M. jak zwykle mecz ogląda... Juventus - Real M.

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    1925031fmhzrdjdjx.gif:*:*
    Dziękuję Kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania a gdzie dzisiejsza twoja tempka ??????

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:

ciebie przestalo a mnie zaczelo i to cholernie bolec

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bylam się przewietrzyć z mezem ale to nic nie dalo po drodze myslalam ze zwymiotuje od tego bolu albo od tej pizzy co jadlam ;/ anitko ile ja bym dala żeby tez mezowi taka nowinke zapodać zazdroszczę ci

Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    ciebie przestalo a mnie zaczelo i to cholernie bolec
    No widzisz - ale ja nie przerzuciła bólu na Ciebie ;) Sam przylazł :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    No widzisz - ale ja nie przerzuciła bólu na Ciebie ;) Sam przylazł :P
    he he wiem wiem

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ