start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:Iza tytuł nic mi nie mówi, po pracy dziś to obczaję
Ja mam ochotę na HORROR albo KOMEDIĘ ale taką do rozpuku!
Millerowie, Zamiana ciał, Faceci od kuchni, nietykalni. Jeszcze "Kocha,lubi,szanuje".A sama szukam dobrego horroru ostatnio ogladalam "obecnosc" i nie najgorszy no i "mama" ale jak dla mnie taki sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 08:38
-
nick nieaktualny
-
Karolcia26 wrote:izus cos przygodowego:) ale ten the call zajebbisty naprawde mega mi sie spodobał
1000 lat po Ziemi, Jack pogromca olbrzymow, John Carter, Przygody tintina i Prawie jak gladiator ja malo takich filmow ogladam. Ale te moge polecic -
Widzialam wszystko
-
Chyba sobie zobacze stare dobre 'RRR'
-
Albo Ostani egzorcyzm 1 i 2
Starszny film 5 - taki sobie
Stażyści - polecam
Myśl jak facet - super! -
Kawałek nieba - lzawy dramat ale piękny
No i stare dobre "Urodzic i nie zwariowac" ale to nie na ten etap cyklu Karolcia o nas mówię.iza30 lubi tę wiadomość
-
Witam kobietki Ja sobie dzisiaj trochę pospałam, tylko mnie głowa boli. Najpierw mi zimno było to się w nocy przykrywałam, potem mi nagle się gorąco robiło, więc się odkrywałam, a na koniec właśnie ta głowa! No nic to, muszę jakoś funkcjonować. Temperatury nie mierzyłam, bo mi się nie chciało, a co tam. Może będę mierzyć później, znaczy w kolejnych dniach, zobaczę jeszcze ;)Muszę po bułki skoczyć, bo nie mam nic na śniadanie
-
nick nieaktualny
-
Właśnie mi się przypomniało!!! Jaki miałam sen! Wyrzygałam teściowej wszystko, co mi na sercu leżało, tak jej pocisnęłam, że aż mi później było głupio. Chyba mnie od tego głowa boli I jeszcze mnóstwo pieniędzy mi się śniło
Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Właśnie mi się przypomniało!!! Jaki miałam sen! Wyrzygałam teściowej wszystko, co mi na sercu leżało, tak jej pocisnęłam, że aż mi później było głupio. Chyba mnie od tego głowa boli I jeszcze mnóstwo pieniędzy mi się śniło
A teściowa mnie ostatnio o dziwno nie denerwuje, hyba nabrałam do tego wsyzstkiego dystansu Stwierdziłam że szkoda nerwów i kwasu w naszym małżeństwie przez babsko -
Chce małżowi zrobić niespodziankę i zabrać go w piątek do kina na "Thora" tylko najpierw chyba obejrzę te wcześniejsze części, bo nie oglądałam, a lubię wiedzieć o co w filmach chodzi Poza tym w kwestii filmów to Wam nie doradzę, bo rzadko coś oglądam, w przeciwieństwie do mojego M., który wszystkie nowości od razu ogląda - w swojej jakże ciężkiej pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:mi się śniło pobieranie krwi.... brrr i maż się strasznie rzucał i pchał na mnie w nocy - ciężka noc.
A teściowa mnie ostatnio o dziwno nie denerwuje, hyba nabrałam do tego wsyzstkiego dystansu Stwierdziłam że szkoda nerwów i kwasu w naszym małżeństwie przez babsko