X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzien dobry ! <3 jak mija poranek ? ja mam kaca i glowa mnie boli :( . Dzis tempka znow w gore poszla . Ciekawa jestem jak wyjda te badania z krwi na ktore ide w piatek :P
    no dziwna masz ta tempke...ja sie zbieram na zakupy i przy okazji po wyniki..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Lo kurde patrze na Twoj wykres i rzeczywiscie wysoko.
    zawsze rosla o jedno i stala kilka dni a dzis patrze i wyzsza no szlak mnie trafia nie zanosi sie zeby ta @ przyszla na dniach gdzies czytalam na forum ze jednej dziewczynie te tabletki wstrzymaly @ na 3 miesiace . One maja wywolac a nie zatrzymac szlak mnie normalnie trafi

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    no dziwna masz ta tempke...ja sie zbieram na zakupy i przy okazji po wyniki..
    niewiem od czego juz ta tempka .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis wlanczam ovuF a tam mi wyskakuje strona sledz swoja ciaze . hehehe dobre co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ;) jak się spalo? mnie cos glowa boli ... i pije kawke

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzis wlanczam ovuF a tam mi wyskakuje strona sledz swoja ciaze . hehehe dobre co ?
    mi tak samo hehe i sobie pomyslalam kurde ale jeszcze nie dostałam @ a na dziś termin z ovu i sobie mysle co jest grane ;p

iza30 lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    zawsze rosla o jedno i stala kilka dni a dzis patrze i wyzsza no szlak mnie trafia nie zanosi sie zeby ta @ przyszla na dniach gdzies czytalam na forum ze jednej dziewczynie te tabletki wstrzymaly @ na 3 miesiace . One maja wywolac a nie zatrzymac szlak mnie normalnie trafi
    Mnie tam w dzień okresu wzrasta temperatura, albo przynamniej utrzymuje się dość wysoko, więc nie martw się :) Może przyjdzie @ właśnie z takim wzrostem :) Lekarz wie, co robi :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    czesc dziewczyny ;) jak się spalo? mnie cos glowa boli ... i pije kawke
    No to witamy w gronie bólu głowy! Ja wypiłam kawę i mi nie przeszło. Do tego mam mdłości, jak zawsze przy bólu głowy :| Chyba apap sobie walnę, bo cały dzień mi minie i nic nie zrobię. Miałam plany polepić trochę pierogów, bo mi wczoraj dziewczyny ochoty narobiły, no ale nie jestem w stanie się nawet ruszyć za bardzo :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normalnie zaraz padne napisałam do labolatorium ile badania by kosztowaly na wlasna reke odpisala mi ze to musiałby lekarz zlecic ( no okej ) i ze najlepiej mam się wybrać do opola do kliniki nie plodnosci .. no dojebala mi nie ziemsko wlasnie patrze na te cenniki i za insyminacje 600zl ale ja hehe jeszcze mi ta klinika nie potrzebna... najpierw to lekarz tutaj musi mi zrobić badania i stwierdzic co i jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    No to witamy w gronie bólu głowy! Ja wypiłam kawę i mi nie przeszło. Do tego mam mdłości, jak zawsze przy bólu głowy :| Chyba apap sobie walnę, bo cały dzień mi minie i nic nie zrobię. Miałam plany polepić trochę pierogów, bo mi wczoraj dziewczyny ochoty narobiły, no ale nie jestem w stanie się nawet ruszyć za bardzo :(
    no mnie wczoraj wieczorem zaczela bolec to myslalam ze zwymiotuje ;/ bleee a teraz to chyba bog mnie pokaral ze długo spalam hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Mnie tam w dzień okresu wzrasta temperatura, albo przynamniej utrzymuje się dość wysoko, więc nie martw się :) Może przyjdzie @ właśnie z takim wzrostem :) Lekarz wie, co robi :)
    za duza temka jak na @ jak malpa przyszla w wczesniejszym miqlam 36,8 . Ja juz mam dosc tego cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    mi tak samo hehe i sobie pomyslalam kurde ale jeszcze nie dostałam @ a na dziś termin z ovu i sobie mysle co jest grane ;p
    ee to nie tylko ja zostalam zaskoczona

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez glowa boli i mam kaca :( uchlalam sie wczoraj bo pilam za moja Anitke :)

Plumb80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    mnie tez glowa boli i mam kaca :( uchlalam sie wczoraj bo pilam za moja Anitke :)
    a mnie kurde3 jakos do piwka ani niczego nie ciagnie przeszlo mi to chyba po 18stce takiego kaca miałam ze powiedziałam sobie nigdy więcej hehe

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ale jestem poddenerwowana. Aż się trzęsę normalnie...:| Boję się, że M. jednak będzie musiał jechać na te 4 miesiące, co ja biedny żuczek wtedy zrobię...Taka byłam pewna siebie wczoraj i kilka dni temu, że się rzucę w wir fitnessu i w ogóle, a dzisiaj to mam jakiegoś takiego wewnętrznego stracha, że najchętniej bym cały czas na telefonie wisiała i z M. rozmawiała...Dziwne uczucie. Chyba muszę się czymś zająć, bo oszaleję :( Smutno mi :(

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    to moze ta tempka z powodu alkoholu taka wysoka?

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    a mnie kurde3 jakos do piwka ani niczego nie ciagnie przeszlo mi to chyba po 18stce takiego kaca miałam ze powiedziałam sobie nigdy więcej hehe
    lubie sobie raz na jakis czas wypic . Albo ze szczescia albo utopic smuty . No ale wczoraj mialam co raczej nie co tylko kogo malutenka fasolinke opijac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    to moze ta tempka z powodu alkoholu taka wysoka?
    kochana pilam do 22 a o 22 juz padlam watpie w to . Zobaczymy co bedzie jutro jak jutro bedzie tak samo to nie od alko

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczyna mnie rwac podbrzysze wczoraj tez tak mialam tyle tak jak by bol miesiaczkowy ale taki inny bo jajniki mnie nie bola . tylko az rwie od dolu brzucha

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja skończylam ogladac film co mi Izka30 polecila:D a teraz ide ogarniac filety do obiadu:) az ovu o baby cos tam tez mi wyskoczylo:D

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ