start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry ! jak mija poranek ? ja mam kaca i glowa mnie boli . Dzis tempka znow w gore poszla . Ciekawa jestem jak wyjda te badania z krwi na ktore ide w piatek
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:Lo kurde patrze na Twoj wykres i rzeczywiscie wysoko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dzis wlanczam ovuF a tam mi wyskakuje strona sledz swoja ciaze . hehehe dobre co ?
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:zawsze rosla o jedno i stala kilka dni a dzis patrze i wyzsza no szlak mnie trafia nie zanosi sie zeby ta @ przyszla na dniach gdzies czytalam na forum ze jednej dziewczynie te tabletki wstrzymaly @ na 3 miesiace . One maja wywolac a nie zatrzymac szlak mnie normalnie trafi
-
malinka19 wrote:czesc dziewczyny jak się spalo? mnie cos glowa boli ... i pije kawke
-
nick nieaktualnynormalnie zaraz padne napisałam do labolatorium ile badania by kosztowaly na wlasna reke odpisala mi ze to musiałby lekarz zlecic ( no okej ) i ze najlepiej mam się wybrać do opola do kliniki nie plodnosci .. no dojebala mi nie ziemsko wlasnie patrze na te cenniki i za insyminacje 600zl ale ja hehe jeszcze mi ta klinika nie potrzebna... najpierw to lekarz tutaj musi mi zrobić badania i stwierdzic co i jak
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:No to witamy w gronie bólu głowy! Ja wypiłam kawę i mi nie przeszło. Do tego mam mdłości, jak zawsze przy bólu głowy Chyba apap sobie walnę, bo cały dzień mi minie i nic nie zrobię. Miałam plany polepić trochę pierogów, bo mi wczoraj dziewczyny ochoty narobiły, no ale nie jestem w stanie się nawet ruszyć za bardzo
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Mnie tam w dzień okresu wzrasta temperatura, albo przynamniej utrzymuje się dość wysoko, więc nie martw się Może przyjdzie @ właśnie z takim wzrostem Lekarz wie, co robi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde, ale jestem poddenerwowana. Aż się trzęsę normalnie... Boję się, że M. jednak będzie musiał jechać na te 4 miesiące, co ja biedny żuczek wtedy zrobię...Taka byłam pewna siebie wczoraj i kilka dni temu, że się rzucę w wir fitnessu i w ogóle, a dzisiaj to mam jakiegoś takiego wewnętrznego stracha, że najchętniej bym cały czas na telefonie wisiała i z M. rozmawiała...Dziwne uczucie. Chyba muszę się czymś zająć, bo oszaleję Smutno mi
-
Ewelina23 wrote:mnie tez glowa boli i mam kaca uchlalam sie wczoraj bo pilam za moja Anitke
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:a mnie kurde3 jakos do piwka ani niczego nie ciagnie przeszlo mi to chyba po 18stce takiego kaca miałam ze powiedziałam sobie nigdy więcej hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny