start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:to w sumie tak nie fajnie no nie malinka19 bo wtedy nie wiadomo czy @ czy ciąża ale w sumie skoro wiesz że tak masz już to inaczej...
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Przykro mi kada . W nastempnym cyklu postaraj sie nie myslec tak a napewno beda dobre efekty . ja tez czekam na @ i zaczynam od nowa z eszym nastawieniem
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:ta kada jest dobra moglo 10dpo dojsc do zaplodnie a sikanca w sobote zrohbie jak @ sie nie zjawi...
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka19 wrote:ta będą dobre efekty z jej nakręceniem na pewno nie najpierw musi wyluzować bo na chama nic nie zdziała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo kady nic nie dociera pasował by Ci duży zimny kubeł!! Ja w tym cyklu podchodze z dystansem uda sie super nie uda będe walczyć nie poddam się! i objawów na początku za uja nie ma!!!!!!!ładnie sobie po wmawiałas:/ ale 3mam kciuki za Ciebie i sie nie denerwuj i nie schizuj!
a póki co ide robic filety bo mnie jasny uj strzeli:)Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ewelina23, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dajcie już spokój z tym kłóceniem się. Szkoda nerwów, przecież musimy być wyluzowane. Po co się przejmować ciągle tym samym. Nie nakręcajcie się, jak Wam coś nie odpowiada w czyimś wpisie to po prostu go olejcie. No kurde, osiwiejecie z tego złoszczenia się i będziecie miały zmarszczki Luzik, luzik, nawet na początku cyklu i przy PSM-ie! Włączam muzyczkę i będę sprzątać, bo moje wenge meble są siwe Później muszę się na pocztę przejść i do rodziców, choć ta głowa powoduje,że nic mi się nie chce
mycha28, mungo, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a mnie kuzwa z tych nerowo to już brzuch zaczyna bolec spadam laski miłego popołudnia
Włączyłam sobie Lovesongs na tuba.fm nie wiem czy to dobry pomysł przy tym moim dzisiejszym rozchwianiu emocjonalnym -
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Dziewczyny, dajcie już spokój z tym kłóceniem się. Szkoda nerwów, przecież musimy być wyluzowane. Po co się przejmować ciągle tym samym. Nie nakręcajcie się, jak Wam coś nie odpowiada w czyimś wpisie to po prostu go olejcie. No kurde, osiwiejecie z tego złoszczenia się i będziecie miały zmarszczki Luzik, luzik, nawet na początku cyklu i przy PSM-ie! Włączam muzyczkę i będę sprzątać, bo moje wenge meble są siwe Później muszę się na pocztę przejść i do rodziców, choć ta głowa powoduje,że nic mi się nie chce
-
Ewelina23 wrote:kochana ale jak mozna tu pisac cos a na innym forum co innego ile mozna czytac tego samego . Ile mozna komus tlumaczyc normalna to by dawno zrozumiala . Normalnie cisnienie mi skoczylo i juz nie wytrzymalam . ja rozumie ze chce byc w ciazy bo to to jest ta strona ale jak bedzie tak naciskala to nic to nie da
Włączenie tych smutnych piosenek o miłości chyba nie było dobrym posunięciem...Zagilusowałam się od płaczuiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:My to wiemy, ale powiedz, czy jest sens zaprzątać sobie głowę kimś, kto ma swoje zdanie i nie zamierza go zmieniać? Chciałyśmy pomóc, nie udało się, więc najlepiej udać, że się nie widzi kolejnych wpisów, jeśli one nas irytują i tyle...
Włączenie tych smutnych piosenek o miłości chyba nie było dobrym posunięciem...Zagilusowałam się od płaczuKarolcia26 lubi tę wiadomość
-
Widze, ze tu znow to samo. Powiem Wam,ze ja juz sie nie denerwuje jak ja czytam a wrecz przeciwnie zaczyna mnie to bawic Juz pisalam, ze jak jej beta wyjdzie ujemna to pojdzie na kolejna i test zrobi. No niech robi dziewczyna jak chce. Brakiem ciazy to napewno nie stracisz jajowodu no ale jak tak uwazasz to gratuluje kreatywnosci. Bo takim tokiem myslenia to co miesiac bym sie obawiala czy cokolwiek mam jeszcze z narzadow, ktore sa potrzebne do zajscia w ciaze...