start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynooKarolcia26 wrote:to w sumie tak nie fajnie no nie malinka19 bo wtedy nie wiadomo czy @ czy ciąża ale w sumie skoro wiesz że tak masz już to inaczej...
ale teraz to mnie stresuje bo nie wiem czy się udało czy nie a nie chce testu robic poczekam do jutra
-
nick nieaktualnyta będą dobre efekty z jej nakręceniem na pewno nie najpierw musi wyluzować bo na chama nic nie zdziałaEwelina23 wrote:Przykro mi kada . W nastempnym cyklu postaraj sie nie myslec tak a napewno beda dobre efekty . ja tez czekam na @ i zaczynam od nowa z eszym nastawieniem

Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada ja jestem z natury niecierpliwa ale czekam jutro powinna przyjść @ do mnie jak ise nie uda zaczne testy owu a jak w listopadzie się nie uda w grudniu ide do lekarza wszystko pokoleikada24 wrote:ta kada jest dobra moglo 10dpo dojsc do zaplodnie
a sikanca w sobote zrohbie jak @ sie nie zjawi...
Paula90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale proszę się tu na mnie nie wydzierać bo sobie nie pozwole na to żeby ktoś na mnie wyklinal !!!!!!!!!!! kazda kuzwa ma problem i jakos daja radekada24 wrote:niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana jak bys poszla na badanie jak by malpa nie przyszla to napewno byc go nie stracila !!!!!!!! Juz niewiem jak mam do ciebie trafic wiem ze sie boisz bo na twoim miejscu bym tez sie bala !!!!!! Ale kobieto zrozum to ze jak bys poszla kilka dni pozniej napewno nic by sie nie stalo !!!!!!!!!! kurka wodna noooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyluzuj bo jak bedziesz tak robila to predko nie zajdziesz . a stres ci pomoze stracic wszystko !!!!!!!!!!!!!!!! wiec sie kurna OGARNIJ bo szlak mnie trafi !!!!!!!!!!!!!kada24 wrote:niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyno gin mi tez powiedzial ze im bardziej chcemy nic z tego nie wychodzi . wiec zrozumialam jego przekaz i zdaje sie na kompletny luz .malinka19 wrote:ta będą dobre efekty z jej nakręceniem na pewno nie najpierw musi wyluzować bo na chama nic nie zdziała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo kady nic nie dociera pasował by Ci duży zimny kubeł!! Ja w tym cyklu podchodze z dystansem uda sie super nie uda będe walczyć nie poddam się! i objawów na początku za uja nie ma!!!!!!!ładnie sobie po wmawiałas:/ ale 3mam kciuki za Ciebie i sie nie denerwuj i nie schizuj!
a póki co ide robic filety bo mnie jasny uj strzeli:)
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Ewelina23, myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dajcie już spokój z tym kłóceniem się. Szkoda nerwów, przecież musimy być wyluzowane. Po co się przejmować ciągle tym samym. Nie nakręcajcie się, jak Wam coś nie odpowiada w czyimś wpisie to po prostu go olejcie. No kurde, osiwiejecie z tego złoszczenia się i będziecie miały zmarszczki
Luzik, luzik, nawet na początku cyklu i przy PSM-ie!
Włączam muzyczkę i będę sprzątać, bo moje wenge meble są siwe
Później muszę się na pocztę przejść i do rodziców, choć ta głowa powoduje,że nic mi się nie chce
mycha28, mungo, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie stresuj! Szkodzisz sobiemalinka19 wrote:a mnie kuzwa z tych nerowo to już brzuch zaczyna bolec spadam laski miłego popołudnia

Włączyłam sobie Lovesongs na tuba.fm nie wiem czy to dobry pomysł przy tym moim dzisiejszym rozchwianiu emocjonalnym
-
nick nieaktualnykochana ale jak mozna tu pisac cos a na innym forum co innego ile mozna czytac tego samego . Ile mozna komus tlumaczyc normalna to by dawno zrozumiala . Normalnie cisnienie mi skoczylo i juz nie wytrzymalam . ja rozumie ze chce byc w ciazy bo to to jest ta strona ale jak bedzie tak naciskala to nic to nie damyszkaazi wrote:Dziewczyny, dajcie już spokój z tym kłóceniem się. Szkoda nerwów, przecież musimy być wyluzowane. Po co się przejmować ciągle tym samym. Nie nakręcajcie się, jak Wam coś nie odpowiada w czyimś wpisie to po prostu go olejcie. No kurde, osiwiejecie z tego złoszczenia się i będziecie miały zmarszczki
Luzik, luzik, nawet na początku cyklu i przy PSM-ie!
Włączam muzyczkę i będę sprzątać, bo moje wenge meble są siwe
Później muszę się na pocztę przejść i do rodziców, choć ta głowa powoduje,że nic mi się nie chce 
-
My to wiemy, ale powiedz, czy jest sens zaprzątać sobie głowę kimś, kto ma swoje zdanie i nie zamierza go zmieniać? Chciałyśmy pomóc, nie udało się, więc najlepiej udać, że się nie widzi kolejnych wpisów, jeśli one nas irytują i tyle...Ewelina23 wrote:kochana ale jak mozna tu pisac cos a na innym forum co innego ile mozna czytac tego samego . Ile mozna komus tlumaczyc normalna to by dawno zrozumiala . Normalnie cisnienie mi skoczylo i juz nie wytrzymalam . ja rozumie ze chce byc w ciazy bo to to jest ta strona ale jak bedzie tak naciskala to nic to nie da
Włączenie tych smutnych piosenek o miłości chyba nie było dobrym posunięciem...Zagilusowałam się od płaczu
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzeba tak zrobic chyba założę wontek urojone objawymyszkaazi wrote:My to wiemy, ale powiedz, czy jest sens zaprzątać sobie głowę kimś, kto ma swoje zdanie i nie zamierza go zmieniać? Chciałyśmy pomóc, nie udało się, więc najlepiej udać, że się nie widzi kolejnych wpisów, jeśli one nas irytują i tyle...
Włączenie tych smutnych piosenek o miłości chyba nie było dobrym posunięciem...Zagilusowałam się od płaczu
-
Widze, ze tu znow to samo. Powiem Wam,ze ja juz sie nie denerwuje jak ja czytam a wrecz przeciwnie zaczyna mnie to bawic
Juz pisalam, ze jak jej beta wyjdzie ujemna to pojdzie na kolejna i test zrobi. No niech robi dziewczyna jak chce. Brakiem ciazy to napewno nie stracisz jajowodu no ale jak tak uwazasz to gratuluje kreatywnosci. Bo takim tokiem myslenia to co miesiac bym sie obawiala czy cokolwiek mam jeszcze z narzadow, ktore sa potrzebne do zajscia w ciaze...

13.08.2014