start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:kochana pilam do 22 a o 22 juz padlam watpie w to . Zobaczymy co bedzie jutro jak jutro bedzie tak samo to nie od alko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:no niestety wyniki 0,100 mIU/l nie wyszlo
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki witam was wszystkie
ja dzis jakaś przybita jestem pewnie tym ze @ czuje za rogiem tempka do dupy a i jeszcze jakies przeziebienie mnie chyba łapie bo ciagle kicham i nos mam jakiś zatkany
no i głowa zaczyna znów boleć
niech juz sie skończy ten dzień jescze tylko jutro i biore piatek wolny imam 4 dni lezenia w domu długi weekend sobie robie
Karolcia26, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymycha28 wrote:hej dziewczynki witam was wszystkie
ja dzis jakaś przybita jestem pewnie tym ze @ czuje za rogiem tempka do dupy a i jeszcze jakies przeziebienie mnie chyba łapie bo ciagle kicham i nos mam jakiś zatkany
no i głowa zaczyna znów boleć
niech juz sie skończy ten dzień jescze tylko jutro i biore piatek wolny imam 4 dni lezenia w domu długi weekend sobie robie -
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:czesc ojj to nie dobrze ja to już jutro powinnam dostać @ a niechce ;p ale cos kurde dziś czuje pomalu brzuch się odzywa ... ;(
ja ciągle latam do łazienki bo mam uczucie jakby cos ze mnie leciało
no trudno przyjdie to przyjdzie przeciez nic nie poradze nie ten to nastepny -
nick nieaktualnymycha28 wrote:ja ciągle latam do łazienki bo mam uczucie jakby cos ze mnie leciało
no trudno przyjdie to przyjdzie przeciez nic nie poradze nie ten to nastepny -
kada24 wrote:no niestety wyniki 0,100 mIU/l nie wyszlo
Uda sie nastepnym razem, tak jak mi tylko musimy cisnienie zmniejszyc bo im bardziej sie chce tym trudniej to wszystko wychodzi nikt i nic pod presja dobrze nie dziala- nasz organizm nie jest inny. Caly czas sobie staram sie tlumaczyc, ze jak mi w pracy KAZA cos zrobic, to odwlekam to do ostatniej chwili, a jak sama chce to dzialam od razu i na pewno tak samo myslla moje jajeczka jak to mowia- tylko spokoj moze nas uratowac.
Buziaki Wam wszystkim :* wracam do pracy.iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny