start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno wlasnie ja tam bede serduszkowac po @ bo biedny mężuś nie chce go tylko wtedy jak mam plodne bo mi go szkoda;) wczoraj jak ogladałam en film The call to Ci powiem ze 3małam ręke u niego na jojkach i cos sie wystraszyłam w filmie o go przez przypadek az pociagnełam bidocek mój ale sie smialismy potem:D
iza30, nezumi, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
myszkaazi wrote:Wiesz, my mieszkamy w domu teściów, ale ich tutaj nie ma, więc widujemy się dużo rzadziej niż kiedyś, ale niektóre akcje rozwalają mi nerki i chyba poczułam coś we śnie, że muszę się przed nią wygadać
-
Karolcia26 wrote:no wlasnie ja tam bede serduszkowac po @ bo biedny mężuś nie chce go tylko wtedy jak mam plodne bo mi go szkoda;) wczoraj jak ogladałam en film The call to Ci powiem ze 3małam ręke u niego na jojkach i cos sie wystraszyłam w filmie o go przez przypadek az pociagnełam bidocek mój ale sie smialismy potem:D
Karolcia26, karmelek lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:haha co to za akcje?
-
Klaudiaa wrote:I ja sie melduje Wlasnie wstalam po ciezkiej nocy. Wsumie to ja tak przespalam jak wcale. Ciagle bylo mi goraco, poty mnie zalewaly, do tego doszedl bol glowy...Masakra
-
Klaudiaa wrote:I ja sie melduje Wlasnie wstalam po ciezkiej nocy. Wsumie to ja tak przespalam jak wcale. Ciagle bylo mi goraco, poty mnie zalewaly, do tego doszedl bol glowy...Masakra
-
myszkaazi wrote:Ah, czasami, aż się żyć odechciewa. Mój M. ma dwójkę rodzeństwa i choć robi w sumie najwięcej dla domu itp. to zawsze jest najgorszy. Poza tym oboje z teściem mają dziwne poglądy, nie znają się do końca, np. na przepisach prawa i gadają jakieś głupoty, twierdząc, że mają rację. Ostatnia wymiana zdań z teściową dotyczyła wyższości zupek w słoiczkach nad przygotowywanymi samodzielnie. Ręce mi opadły na używane argumenty..."Bo mięsa to się nie kupi normalnego, tylko wszystko faszerowane chemią, a w słoiczkach to same najlepsze rzeczy" - taaaa, jasne. I dlatego wszystko jest jednokolorową papką Szkoda słów! Tak samo jak lepiej kupić dziecku banana w słoiczku, niż samemu mu go pognieść... Dotyczyło sposobu żywienia 6-miesięcznego bratanka mojego M., który je jednocześnie: pierś, mleko z paczki, kaszki i owiane sławą słoiczki, a policzki ma już większe od całej głowy. Niby nie mam dzieci, więc się nie znam, no ale ludzie...
ech szkoda gadać. ale szkoda tez się denerwować. najważniejsze to mieć swoje zdanie i nie dać się zmanipulować, moja teściowa tylkos ię wtrąca do mojego meża mi nie ma odwagi nic powiedzieć (co tez mnie denerwuje bo wszystko się dzieje za moimi plecami).
-
nezumi wrote:ech szkoda gadać. ale szkoda tez się denerwować. najważniejsze to mieć swoje zdanie i nie dać się zmanipulować, moja teściowa tylkos ię wtrąca do mojego meża mi nie ma odwagi nic powiedzieć (co tez mnie denerwuje bo wszystko się dzieje za moimi plecami).
-
Margotka87 wrote:Dobrze się czuje byłam u gina kartę ciąży już mam:)
-
nick nieaktualny