X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    dobre dzis juz 3 dzień cyklu ;) więc @ jutro odchodzi:) i oby na dłuzej:)
    Ja mam drugi dzień dzisiaj, jeszcze tylko z 9 i można serduszkować ;)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dzień dobry:*

iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie ;) ja tam bede serduszkowac po @:D bo biedny mężuś nie chce go tylko wtedy jak mam plodne bo mi go szkoda;) wczoraj jak ogladałam en film The call to Ci powiem ze 3małam ręke u niego na jojkach i cos sie wystraszyłam w filmie o go przez przypadek az pociagnełam bidocek mój ale sie smialismy potem:D

iza30, nezumi, Plumb80 lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Kochane dzień dobry:*
    Doberek :)

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Margotka87 jak tam się czujesz?? mam nadzieje ze ząb juz nie boli:)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Wiesz, my mieszkamy w domu teściów, ale ich tutaj nie ma, więc widujemy się dużo rzadziej niż kiedyś, ale niektóre akcje rozwalają mi nerki i chyba poczułam coś we śnie, że muszę się przed nią wygadać ;)
    haha :) co to za akcje?

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    no wlasnie ;) ja tam bede serduszkowac po @:D bo biedny mężuś nie chce go tylko wtedy jak mam plodne bo mi go szkoda;) wczoraj jak ogladałam en film The call to Ci powiem ze 3małam ręke u niego na jojkach i cos sie wystraszyłam w filmie o go przez przypadek az pociagnełam bidocek mój ale sie smialismy potem:D
    ja mojemu tez tak zawsze robię :P tylko że my się potem nie śmiejemy ;)

Karolcia26, karmelek lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny uciekam synka wyszykowac do szkoly pozniej troche spraw do zaltwienia zajrze tu pewnie popoludniu, milego dzionka zycze wszystkim :)

Karolcia26 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb- no nie dziwie sie mezowi, ze az lezka mu sie w oku zakrecila :P To mial chlop niespodzianke :)

nezumi, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie melduje :) Wlasnie wstalam po ciezkiej nocy. Wsumie to ja tak przespalam jak wcale. Ciagle bylo mi goraco, poty mnie zalewaly, do tego doszedl bol glowy...Masakra

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    haha :) co to za akcje?
    Ah, czasami, aż się żyć odechciewa. Mój M. ma dwójkę rodzeństwa i choć robi w sumie najwięcej dla domu itp. to zawsze jest najgorszy. Poza tym oboje z teściem mają dziwne poglądy, nie znają się do końca, np. na przepisach prawa i gadają jakieś głupoty, twierdząc, że mają rację. Ostatnia wymiana zdań z teściową dotyczyła wyższości zupek w słoiczkach nad przygotowywanymi samodzielnie. Ręce mi opadły na używane argumenty..."Bo mięsa to się nie kupi normalnego, tylko wszystko faszerowane chemią, a w słoiczkach to same najlepsze rzeczy" - taaaa, jasne. I dlatego wszystko jest jednokolorową papką :| Szkoda słów! Tak samo jak lepiej kupić dziecku banana w słoiczku, niż samemu mu go pognieść...:| Dotyczyło sposobu żywienia 6-miesięcznego bratanka mojego M., który je jednocześnie: pierś, mleko z paczki, kaszki i owiane sławą słoiczki, a policzki ma już większe od całej głowy. Niby nie mam dzieci, więc się nie znam, no ale ludzie...

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    I ja sie melduje :) Wlasnie wstalam po ciezkiej nocy. Wsumie to ja tak przespalam jak wcale. Ciagle bylo mi goraco, poty mnie zalewaly, do tego doszedl bol glowy...Masakra
    To może ja jednak w ciąży jestem ;) ;) ;) bo też mam takie uderzenia gorąca i ból głowy. Żart oczywiście ;)Współczuję, bo czuję się dzisiaj jak nie wiem sama co... Jakby mnie ktoś pogryzł i wypluł.

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    biedna. na ból głowy polecam szklankę wody duszkiem, albo kawę (słabą) z sokiem z pół cytryny.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Ah, czasami, aż się żyć odechciewa. Mój M. ma dwójkę rodzeństwa i choć robi w sumie najwięcej dla domu itp. to zawsze jest najgorszy. Poza tym oboje z teściem mają dziwne poglądy, nie znają się do końca, np. na przepisach prawa i gadają jakieś głupoty, twierdząc, że mają rację. Ostatnia wymiana zdań z teściową dotyczyła wyższości zupek w słoiczkach nad przygotowywanymi samodzielnie. Ręce mi opadły na używane argumenty..."Bo mięsa to się nie kupi normalnego, tylko wszystko faszerowane chemią, a w słoiczkach to same najlepsze rzeczy" - taaaa, jasne. I dlatego wszystko jest jednokolorową papką :| Szkoda słów! Tak samo jak lepiej kupić dziecku banana w słoiczku, niż samemu mu go pognieść...:| Dotyczyło sposobu żywienia 6-miesięcznego bratanka mojego M., który je jednocześnie: pierś, mleko z paczki, kaszki i owiane sławą słoiczki, a policzki ma już większe od całej głowy. Niby nie mam dzieci, więc się nie znam, no ale ludzie...

ech szkoda gadać. ale szkoda tez się denerwować. najważniejsze to mieć swoje zdanie i nie dać się zmanipulować, moja teściowa tylkos ię wtrąca do mojego meża mi nie ma odwagi nic powiedzieć (co tez mnie denerwuje bo wszystko się dzieje za moimi plecami).

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    ech szkoda gadać. ale szkoda tez się denerwować. najważniejsze to mieć swoje zdanie i nie dać się zmanipulować, moja teściowa tylkos ię wtrąca do mojego meża mi nie ma odwagi nic powiedzieć (co tez mnie denerwuje bo wszystko się dzieje za moimi plecami).
    Wiesz, ogólnie to jest dobra kobieta. Chce dla nas dobrze, tylko rzucając np. tekstami "No przynajmniej jednym dzieciom nie będę musiała pomagać" (bo oboje mamy pracę itp. No jak można sobie wybierać lepsze czy gorsze dzieci, niezależnie od tego czy mają pracę, czy nie. Ja jestem zdania, albo wszystkim, albo nikomu. Boję się, że z wnukami będzie tak samo i mnie kiedyś dziecko zapyta: "Mamusiu, a dlaczego babcia bardziej kocha X niż mnie?" I co mam odpowiedzieć: "Bo jest stara jędza?" :D :D :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze się czuje byłam u gina kartę ciąży już mam:)

nezumi, kada24, mungo, karmelek, Plumb80 lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Super :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:

A badal Cie tylko czy robil usg? Bo mnie na pierwszej wizycie to badal a teraz jak bylam 30tego to robil mi usg

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ! <3 jak mija poranek ? ja mam kaca i glowa mnie boli :( . Dzis tempka znow w gore poszla . Ciekawa jestem jak wyjda te badania z krwi na ktore ide w piatek :P

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzien dobry ! <3 jak mija poranek ? ja mam kaca i glowa mnie boli :( . Dzis tempka znow w gore poszla . Ciekawa jestem jak wyjda te badania z krwi na ktore ide w piatek :P

Lo kurde patrze na Twoj wykres i rzeczywiscie wysoko.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

‹‹ 251 252 253 254 255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ