X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kochane juz po ptakach, rozpoczelam nowy cykl. Tym razem nie mierze temperatury bo to mnie stresuje. Zrobie sobie taka mala przerwe w obserwacjach. Ewelina masz racje, za bardzo chce tego dziecka, dlatego pewnie sie nie udaje. Bardzo czesto slysze tego typu stwierdzenia.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie na szczecie przechodzi ten bol :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    U mnie kochane juz po ptakach, rozpoczelam nowy cykl. Tym razem nie mierze temperatury bo to mnie stresuje. Zrobie sobie taka mala przerwe w obserwacjach. Ewelina masz racje, za bardzo chce tego dziecka, dlatego pewnie sie nie udaje. Bardzo czesto slysze tego typu stwierdzenia.
    ja tez o tym slysze od kazdej osoby co z nia rozmawiam wiec daje na luz w nastempnym cyklu mierze tylko tempke a wkladanie paluchów sobie i sprawdzanie sobie odpuszczam

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi jak sie nie uda to odpuszczam mierzenie tempki bede tylko patrzala na sluz

20150409580413.png

200707184670.png
  • Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    no ale widzisz co zrobić nie przetłumaczysz na sile chce sobie w mowic ze jest w ciąży , i jeszcze zaczela wyklinać do mnie no kurde co ja takiego zrobiłam moja wina ze jest az tak nakrecona , i zaczela innym na forum pisać to samo co tutaj

A to Ty teraz dopiero sie zorientowalas, ze do niej nic nie dociera? Powiem szczerze, ze jak ja bym byla na jej miejscu i kazdego dnia czytala wbity na swoj temat to zrobilo by mi sie juz glupio i zastanawialabym sie czy aby napewno wszystko ze mna w porzadku. To kazdego indywidualna sprawa kiedy decyduje sie na dziecko ale zaczynam sie powoli zastanawiac czy ona do tego dorosla bo te niektore jej komentarze jak pisz to mam wrazenie, ze sa nadawane przez dziewczyne 15letnia, ktorej buzuja hormony. Przykro mi no ale takie jest moje zdanie.

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A to Ty teraz dopiero sie zorientowalas, ze do niej nic nie dociera? Powiem szczerze, ze jak ja bym byla na jej miejscu i kazdego dnia czytala wbity na swoj temat to zrobilo by mi sie juz glupio i zastanawialabym sie czy aby napewno wszystko ze mna w porzadku. To kazdego indywidualna sprawa kiedy decyduje sie na dziecko ale zaczynam sie powoli zastanawiac czy ona do tego dorosla bo te niektore jej komentarze jak pisz to mam wrazenie, ze sa nadawane przez dziewczyne 15letnia, ktorej buzuja hormony. Przykro mi no ale takie jest moje zdanie.
    ja już to wiedziałam jak na innym forum jej wpisy czytałam , zresztą nie mój cyrk nie moje malpy każdy ma swoje problemy i tak jak mówisz tez się zastanawiałam czy dorosla do tego , ona na sile chce nam udowodnić ze będzie hehe w ciąży na każdego przyjdzie czas trzeba czekac

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do nakrecania to ja juz mowilam na swoim przykladzie. Przechodzilam przez to samo jak widzialam swoj idealny wrecz ciazowy wykres. Na kazdym tescie doszukiwalam sie cieniowatego cienia drugiej kreski, ktorej oczywiscie nie bylo. Przegladalam ubranka w szafce, ktore mam po Julce i glownym tematem u nas w domu byla ciaza i dziecko. Przez to nie raz doszlo do klutni miedzy mna a Dawidem, ktory poprostu mial mnie juz dosyc i nie mog tego wiecznie sluchac. Widzialam matki z wozkami i mialam lzy w oczach dlaczego ja tak nie moge jezdzic z wozkiem. W niczym mi to nie pomoglo. Tylko sie rozczarowalam i zalamalam jak dostalam @. Bylam nawet w szoku, ze jak to mozliwe, ze taki piekny wykres a ciazy brak. Tak sie wkurzylam, ze odpuscilam na dobre. Zadnych tesow owu, mierzenia tempki, nawet nie wpisywalam swoich objawow. Zreszta wszystko widac na moim wykresie. Stralam sie o tym nie myslec. Zaczelismy milo spedzac czas we dwoje. Nawet nie wierzylam w to, ze tym razem sie uda. Dalam sobie czas do konca roku. I ku mojemu zdziwieniu udalo sie :) Wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam. Wrocilam do pracy po dluuugim urlopie i przepracowalam miesiac i teraz jestem na l4. Myslalam o remoncie. Chcialam nawet pochowac w kartony rzeczy dla dziecka zeby mi tal bardzo nie przypominaly o Julce i nie nakrecaly mnie na kolejna ciaze. I wlasnie wtedy zaskoczylo. I z tego co wiem to tak sie bardzo czesto dzieje. Czasem kobiety mysla, ze nie moga miec dzieci, ze cos jest nie tak z ich zdrowiem a okazuje sie, ze jedyna przeszkoda jest blokada psychiczna.

malinka19, Karolcia26, Kajaoli, mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    A co do nakrecania to ja juz mowilam na swoim przykladzie. Przechodzilam przez to samo jak widzialam swoj idealny wrecz ciazowy wykres. Na kazdym tescie doszukiwalam sie cieniowatego cienia drugiej kreski, ktorej oczywiscie nie bylo. Przegladalam ubranka w szafce, ktore mam po Julce i glownym tematem u nas w domu byla ciaza i dziecko. Przez to nie raz doszlo do klutni miedzy mna a Dawidem, ktory poprostu mial mnie juz dosyc i nie mog tego wiecznie sluchac. Widzialam matki z wozkami i mialam lzy w oczach dlaczego ja tak nie moge jezdzic z wozkiem. W niczym mi to nie pomoglo. Tylko sie rozczarowalam i zalamalam jak dostalam @. Bylam nawet w szoku, ze jak to mozliwe, ze taki piekny wykres a ciazy brak. Tak sie wkurzylam, ze odpuscilam na dobre. Zadnych tesow owu, mierzenia tempki, nawet nie wpisywalam swoich objawow. Zreszta wszystko widac na moim wykresie. Stralam sie o tym nie myslec. Zaczelismy milo spedzac czas we dwoje. Nawet nie wierzylam w to, ze tym razem sie uda. Dalam sobie czas do konca roku. I ku mojemu zdziwieniu udalo sie :) Wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam. Wrocilam do pracy po dluuugim urlopie i przepracowalam miesiac i teraz jestem na l4. Myslalam o remoncie. Chcialam nawet pochowac w kartony rzeczy dla dziecka zeby mi tal bardzo nie przypominaly o Julce i nie nakrecaly mnie na kolejna ciaze. I wlasnie wtedy zaskoczylo. I z tego co wiem to tak sie bardzo czesto dzieje. Czasem kobiety mysla, ze nie moga miec dzieci, ze cos jest nie tak z ich zdrowiem a okazuje sie, ze jedyna przeszkoda jest blokada psychiczna.
    ja tez tak miałam przez najbliższe miesiące mało co się nie roztalam z mezem ale jest wszystko okej a dzięki komu dzięki wam tutaj na forum uswiadomilam sobie ze nie jestem sama z tym problemem i nie mysle już oo kurde musze zajść bo nie przezyje hehe wszystko na spokojnie teraz

• Klaudiaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam mowie, ze nadejdzie taki dzien kiedy kazda z nas usiadzie ze swoim malenstwem przed kompem, zajrzy na to forum i bedziemy sie wszystkie wtedy smialy z tego jakie bylysmy glupie. Normalnie sobie to kiedys wydrukuje te wszystkie nasze rozmowy i pokarze swojemu dziecku przez co przechodzilysmy, ile lez wylalysmy zanim nam sie udalo

Karolcia26, Plumb80 lubią tę wiadomość

c55fgywlzep4egh7.png

bi7ym6k55zajyuk9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    Ja Wam mowie, ze nadejdzie taki dzien kiedy kazda z nas usiadzie ze swoim malenstwem przed kompem, zajrzy na to forum i bedziemy sie wszystkie wtedy smialy z tego jakie bylysmy glupie. Normalnie sobie to kiedys wydrukuje te wszystkie nasze rozmowy i pokarze swojemu dziecku przez co przechodzilysmy, ile lez wylalysmy zanim nam sie udalo
    he he no i na pewno tak będzie ze zaskoczymy wkoncu .. mi się nie udało czuje to jutro dostane @ no ale będę miała szanse wytesowac te testy owu

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laski ja spadam się trochę zdrzemnąć miłego popołudnia zycze wam wszystkim ;*

nezumi lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudiaa wrote:
    masz racje. zobaczyć to za 15 lat - bezcenne.

Karolcia26 lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka19 wrote:
    dobra laski ja spadam się trochę zdrzemnąć miłego popołudnia zycze wam wszystkim ;*
    też bym poszła spać... miłego odpoczynku!

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i przyszła wstrętna okropna @ nienawidze jej :( jeszcze mnie tak głowa boli że az mi niedobrze

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się Mycho! Będzie nowy cykl i nowe starania! Tulę mocno :*

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 oj nie smutaj ten nowy cykl bedzie nasz;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wejdzcie do mnie zobaczcie co mi napisala inesska pod wykresem odstawiam tabletki

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie Ci ta temp dziwnie rośnie zrób może tesciora...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekam zobacze co bedzie po odstawieniu czy sie zmieni tempka jak nie to wtedy a w piatek ide na badanie crp z krwi to odrazu zrobie bete

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idz idz kochana abyś sie nie denerwowała;)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ