X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie :):)
    Wiem wiem, zaniedbałam wszystkie wasze wpisy, ale niestety wczoraj miałam taki humor że z nerwów usunęłam konto, dziś jest dobrze, więc moge wrócić z powrotem do staraczek - tym razem grudniowych :D
    Postanowiłam że w tym cyklu patrze tylko na tempke, nie ma mowy o sprawdzaniu śluzu, szyjki itp. To jest bezsensu, wolę być rozluźniona, odstresowana i pozytywnie nastawiona na to co się wydarzy pod koniec cyklu.

PS. Widzicie, rozmowa z mężem poskutkowała, trochę się nagadaliśmy ale uwierzcie że miło było siedzieć całą noc w ramionach ukochanego który sprawił że zaczęłam wierzyć w nasz oczekujący cud ;)

Gosia

Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D wrote:
    Witam was moje drogie :):)
    Wiem wiem, zaniedbałam wszystkie wasze wpisy, ale niestety wczoraj miałam taki humor że z nerwów usunęłam konto, dziś jest dobrze, więc moge wrócić z powrotem do staraczek - tym razem grudniowych :D
    Postanowiłam że w tym cyklu patrze tylko na tempke, nie ma mowy o sprawdzaniu śluzu, szyjki itp. To jest bezsensu, wolę być rozluźniona, odstresowana i pozytywnie nastawiona na to co się wydarzy pod koniec cyklu.

PS. Widzicie, rozmowa z mężem poskutkowała, trochę się nagadaliśmy ale uwierzcie że miło było siedzieć całą noc w ramionach ukochanego który sprawił że zaczęłam wierzyć w nasz oczekujący cud ;)

Gosia
    to dobrze kochana ze do nas wrocilas :D ciesze sie z tego powodu !!! Ja dzis przerwalam branie tabletek zobacz co mi inesska napisala wiec nie bede ryzykowac i tak je bralam 2 tyg

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w prywatnej wiadomosci mi napisala ze dziewczynie z ovu tez gin powiedzial ze nie bylo owulki a jest w 8 tyg ciazy wiec czekam do piatku zrobie badanie crp i bete

Dukan23 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a w prywatnej wiadomosci mi napisala ze dziewczynie z ovu tez gin powiedzial ze nie bylo owulki a jest w 8 tyg ciazy wiec czekam do piatku zrobie badanie crp i bete
    cuda sie zdarzaja Ewelina :)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• karmelek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...

Kada przykro mi że się nie udało.. :(

Malinka trzymam kciuki :*

Gosia ściskam mocno! :*

A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę ;)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...

A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę ;)
    mi tez sie skonczyl i robie dalej chociaz na czarno hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    cuda sie zdarzaja Ewelina :)
    wiem . teraz to ja zglupialam wiec przerywam tabletki bo jesli faktycznie byla ta owulka i cos bedzie z niej to nie chce tego stracic jak dzwonilam do gina w polsce to powiedzial mi ze on by mi te tableki przepisal na 10 dni 2razy dziennie a ten mi dal 45 tabletek po 3 dziennie bralam je dwa tyg wiec przerywam bo mam metlik w glowie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosz zaraz mnie trafi mąż ma od 11 szkolenie w pracy do tej pory zaram mnie uj trafi jeszcze nei odbiera tylko napisał jak sie skonczy to zadz a ja bidulka nic nie jadłam i czekam na niego ehh ależ mam nerwa najchętniej bym pojechała do mamy na pare dni ale samej mnie za cholere nie puśći boszee ze swiruje zaraz;( jeszcze mi się czas tak wlecze jasny uj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

kochana tu pobieraja w piatki tylko krew wiec musze czekac a leki przerywam juz od dzis . wiecej ich nie biore wystarczy no ineska ma racje jesli to sa tabletki na wywolanie okresu to tempka powinna spadac a nie rosnie

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wiem . teraz to ja zglupialam wiec przerywam tabletki bo jesli faktycznie byla ta owulka i cos bedzie z niej to nie chce tego stracic jak dzwonilam do gina w polsce to powiedzial mi ze on by mi te tableki przepisal na 10 dni 2razy dziennie a ten mi dal 45 tabletek po 3 dziennie bralam je dwa tyg wiec przerywam bo mam metlik w glowie
    idz jutro na bete w pitake wyniki odbierzesz i bedziesz wiedziec bo tak jak pisalas bez owulki jedna byla i juz 8 tydz idzie wiec nie czekaj a do pewnosci bedziesz wiedziec...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie jelitowka zlapala czekam tez na meza zeby mi kroplowka podlaczyl masakra odpadne.....

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    bosz zaraz mnie trafi mąż ma od 11 szkolenie w pracy do tej pory zaram mnie uj trafi jeszcze nei odbiera tylko napisał jak sie skonczy to zadz a ja bidulka nic nie jadłam i czekam na niego ehh ależ mam nerwa najchętniej bym pojechała do mamy na pare dni ale samej mnie za cholere nie puśći boszee ze swiruje zaraz;( jeszcze mi się czas tak wlecze jasny uj!
    kochana chociaz kanapeczke zjedz jak chcesz czekac na mezulka zebys nam tu nie oslabla

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
    JA POWIEM TYLKO JEDNO I NIE MAM ZAMIARU SIE POWTARZAC! KADA WYJDŹ MI STAD I NIE WRACAJ!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Kurcze, rzeczywiście wygląda to dość dziwnie. Moim zdaniem powinnaś rano zrobić sikańca :)

• ilonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Hej dzieewczyny:)

Ja juz wstałam jakoś spać nie mogę już jak mąż jedzie do pracy na 7;/ a takto Iza30 ogldalam wczoraj z mężem ten film the call i powiem Ci że zaje...znasz jeszcze jakieś fajne filmy...??

Iza zna sie na filmach tez mi ich sporo poleciła :-)a The call mega :-)

iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinko nic nie mam:( w domu
    zaraz mnei trafi!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    idz jutro na bete w pitake wyniki odbierzesz i bedziesz wiedziec bo tak jak pisalas bez owulki jedna byla i juz 8 tydz idzie wiec nie czekaj a do pewnosci bedziesz wiedziec...
    tu u nas na tallaght pobieraja tylko w piatki wiec i tak musze czekac . przerwalam leki wiec zobaczymy co bedzie z tempka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    JA POWIEM TYLKO JEDNO I NIE MAM ZAMIARU SIE POWTARZAC! KADA WYJDŹ MI STAD I NIE WRACAJ!

Ostro kochana !!!!
    Ale skoro to poskutkuje to rzeczywiście dobrze zrobiłaś :)

iza30 lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł :D
    ja w końcu po pracy :)
    jakiś taki niby lekki, ale męczący dzień miałam ;) grunt, że już w domku :)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ