start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam was moje drogie
Wiem wiem, zaniedbałam wszystkie wasze wpisy, ale niestety wczoraj miałam taki humor że z nerwów usunęłam konto, dziś jest dobrze, więc moge wrócić z powrotem do staraczek - tym razem grudniowych
Postanowiłam że w tym cyklu patrze tylko na tempke, nie ma mowy o sprawdzaniu śluzu, szyjki itp. To jest bezsensu, wolę być rozluźniona, odstresowana i pozytywnie nastawiona na to co się wydarzy pod koniec cyklu.
PS. Widzicie, rozmowa z mężem poskutkowała, trochę się nagadaliśmy ale uwierzcie że miło było siedzieć całą noc w ramionach ukochanego który sprawił że zaczęłam wierzyć w nasz oczekujący cud
GosiaEwelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD wrote:Witam was moje drogie
Wiem wiem, zaniedbałam wszystkie wasze wpisy, ale niestety wczoraj miałam taki humor że z nerwów usunęłam konto, dziś jest dobrze, więc moge wrócić z powrotem do staraczek - tym razem grudniowych
Postanowiłam że w tym cyklu patrze tylko na tempke, nie ma mowy o sprawdzaniu śluzu, szyjki itp. To jest bezsensu, wolę być rozluźniona, odstresowana i pozytywnie nastawiona na to co się wydarzy pod koniec cyklu.
PS. Widzicie, rozmowa z mężem poskutkowała, trochę się nagadaliśmy ale uwierzcie że miło było siedzieć całą noc w ramionach ukochanego który sprawił że zaczęłam wierzyć w nasz oczekujący cud
Gosia -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:a w prywatnej wiadomosci mi napisala ze dziewczynie z ovu tez gin powiedzial ze nie bylo owulki a jest w 8 tyg ciazy wiec czekam do piatku zrobie badanie crp i bete
-
ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...
Kada przykro mi że się nie udało..
Malinka trzymam kciuki :*
Gosia ściskam mocno! :*
A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę -
karmelek wrote:ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...
A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę -
nick nieaktualnykada24 wrote:cuda sie zdarzaja Ewelina
-
nick nieaktualnybosz zaraz mnie trafi mąż ma od 11 szkolenie w pracy do tej pory zaram mnie uj trafi jeszcze nei odbiera tylko napisał jak sie skonczy to zadz a ja bidulka nic nie jadłam i czekam na niego ehh ależ mam nerwa najchętniej bym pojechała do mamy na pare dni ale samej mnie za cholere nie puśći boszee ze swiruje zaraz;( jeszcze mi się czas tak wlecze jasny uj!
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...
Ewelina23 wrote:wiem . teraz to ja zglupialam wiec przerywam tabletki bo jesli faktycznie byla ta owulka i cos bedzie z niej to nie chce tego stracic jak dzwonilam do gina w polsce to powiedzial mi ze on by mi te tableki przepisal na 10 dni 2razy dziennie a ten mi dal 45 tabletek po 3 dziennie bralam je dwa tyg wiec przerywam bo mam metlik w glowie
-
nick nieaktualnyKarolcia26 wrote:bosz zaraz mnie trafi mąż ma od 11 szkolenie w pracy do tej pory zaram mnie uj trafi jeszcze nei odbiera tylko napisał jak sie skonczy to zadz a ja bidulka nic nie jadłam i czekam na niego ehh ależ mam nerwa najchętniej bym pojechała do mamy na pare dni ale samej mnie za cholere nie puśći boszee ze swiruje zaraz;( jeszcze mi się czas tak wlecze jasny uj!
Karolcia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a w prywatnej wiadomosci mi napisala ze dziewczynie z ovu tez gin powiedzial ze nie bylo owulki a jest w 8 tyg ciazy wiec czekam do piatku zrobie badanie crp i bete
Kurcze, rzeczywiście wygląda to dość dziwnie. Moim zdaniem powinnaś rano zrobić sikańca -
Karolcia26 wrote:Hej dzieewczyny:)
Ja juz wstałam jakoś spać nie mogę już jak mąż jedzie do pracy na 7;/ a takto Iza30 ogldalam wczoraj z mężem ten film the call i powiem Ci że zaje...znasz jeszcze jakieś fajne filmy...??
Iza zna sie na filmach tez mi ich sporo poleciła :-)a The call mega
iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykada24 wrote:idz jutro na bete w pitake wyniki odbierzesz i bedziesz wiedziec bo tak jak pisalas bez owulki jedna byla i juz 8 tydz idzie wiec nie czekaj a do pewnosci bedziesz wiedziec...
-
nick nieaktualny