X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie :):)
    Wiem wiem, zaniedbałam wszystkie wasze wpisy, ale niestety wczoraj miałam taki humor że z nerwów usunęłam konto, dziś jest dobrze, więc moge wrócić z powrotem do staraczek - tym razem grudniowych :D
    Postanowiłam że w tym cyklu patrze tylko na tempke, nie ma mowy o sprawdzaniu śluzu, szyjki itp. To jest bezsensu, wolę być rozluźniona, odstresowana i pozytywnie nastawiona na to co się wydarzy pod koniec cyklu.

PS. Widzicie, rozmowa z mężem poskutkowała, trochę się nagadaliśmy ale uwierzcie że miło było siedzieć całą noc w ramionach ukochanego który sprawił że zaczęłam wierzyć w nasz oczekujący cud ;)

Gosia

Ewelina23, Plumb80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D wrote:
    Witam was moje drogie :):)
    Wiem wiem, zaniedbałam wszystkie wasze wpisy, ale niestety wczoraj miałam taki humor że z nerwów usunęłam konto, dziś jest dobrze, więc moge wrócić z powrotem do staraczek - tym razem grudniowych :D
    Postanowiłam że w tym cyklu patrze tylko na tempke, nie ma mowy o sprawdzaniu śluzu, szyjki itp. To jest bezsensu, wolę być rozluźniona, odstresowana i pozytywnie nastawiona na to co się wydarzy pod koniec cyklu.

PS. Widzicie, rozmowa z mężem poskutkowała, trochę się nagadaliśmy ale uwierzcie że miło było siedzieć całą noc w ramionach ukochanego który sprawił że zaczęłam wierzyć w nasz oczekujący cud ;)

Gosia
    to dobrze kochana ze do nas wrocilas :D ciesze sie z tego powodu !!! Ja dzis przerwalam branie tabletek zobacz co mi inesska napisala wiec nie bede ryzykowac i tak je bralam 2 tyg

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w prywatnej wiadomosci mi napisala ze dziewczynie z ovu tez gin powiedzial ze nie bylo owulki a jest w 8 tyg ciazy wiec czekam do piatku zrobie badanie crp i bete

Dukan23 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a w prywatnej wiadomosci mi napisala ze dziewczynie z ovu tez gin powiedzial ze nie bylo owulki a jest w 8 tyg ciazy wiec czekam do piatku zrobie badanie crp i bete
    cuda sie zdarzaja Ewelina :)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• karmelek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...

Kada przykro mi że się nie udało.. :(

Malinka trzymam kciuki :*

Gosia ściskam mocno! :*

A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę ;)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...

A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę ;)
    mi tez sie skonczyl i robie dalej chociaz na czarno hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    cuda sie zdarzaja Ewelina :)
    wiem . teraz to ja zglupialam wiec przerywam tabletki bo jesli faktycznie byla ta owulka i cos bedzie z niej to nie chce tego stracic jak dzwonilam do gina w polsce to powiedzial mi ze on by mi te tableki przepisal na 10 dni 2razy dziennie a ten mi dal 45 tabletek po 3 dziennie bralam je dwa tyg wiec przerywam bo mam metlik w glowie

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosz zaraz mnie trafi mąż ma od 11 szkolenie w pracy do tej pory zaram mnie uj trafi jeszcze nei odbiera tylko napisał jak sie skonczy to zadz a ja bidulka nic nie jadłam i czekam na niego ehh ależ mam nerwa najchętniej bym pojechała do mamy na pare dni ale samej mnie za cholere nie puśći boszee ze swiruje zaraz;( jeszcze mi się czas tak wlecze jasny uj!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

kochana tu pobieraja w piatki tylko krew wiec musze czekac a leki przerywam juz od dzis . wiecej ich nie biore wystarczy no ineska ma racje jesli to sa tabletki na wywolanie okresu to tempka powinna spadac a nie rosnie

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wiem . teraz to ja zglupialam wiec przerywam tabletki bo jesli faktycznie byla ta owulka i cos bedzie z niej to nie chce tego stracic jak dzwonilam do gina w polsce to powiedzial mi ze on by mi te tableki przepisal na 10 dni 2razy dziennie a ten mi dal 45 tabletek po 3 dziennie bralam je dwa tyg wiec przerywam bo mam metlik w glowie
    idz jutro na bete w pitake wyniki odbierzesz i bedziesz wiedziec bo tak jak pisalas bez owulki jedna byla i juz 8 tydz idzie wiec nie czekaj a do pewnosci bedziesz wiedziec...

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie jelitowka zlapala czekam tez na meza zeby mi kroplowka podlaczyl masakra odpadne.....

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    bosz zaraz mnie trafi mąż ma od 11 szkolenie w pracy do tej pory zaram mnie uj trafi jeszcze nei odbiera tylko napisał jak sie skonczy to zadz a ja bidulka nic nie jadłam i czekam na niego ehh ależ mam nerwa najchętniej bym pojechała do mamy na pare dni ale samej mnie za cholere nie puśći boszee ze swiruje zaraz;( jeszcze mi się czas tak wlecze jasny uj!
    kochana chociaz kanapeczke zjedz jak chcesz czekac na mezulka zebys nam tu nie oslabla

Karolcia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    niechce stracic znowu njajowodu kurwa mac wiec barzdiej na siebie uwazam wtedy posluchalam bylego lekarza i co i kurwa mam tylko lewy jajowod i jajnik!!!!!!!!!
    JA POWIEM TYLKO JEDNO I NIE MAM ZAMIARU SIE POWTARZAC! KADA WYJDŹ MI STAD I NIE WRACAJ!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Kurcze, rzeczywiście wygląda to dość dziwnie. Moim zdaniem powinnaś rano zrobić sikańca :)

• ilonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    Hej dzieewczyny:)

Ja juz wstałam jakoś spać nie mogę już jak mąż jedzie do pracy na 7;/ a takto Iza30 ogldalam wczoraj z mężem ten film the call i powiem Ci że zaje...znasz jeszcze jakieś fajne filmy...??

Iza zna sie na filmach tez mi ich sporo poleciła :-)a The call mega :-)

iza30, Karolcia26 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinko nic nie mam:( w domu
    zaraz mnei trafi!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    idz jutro na bete w pitake wyniki odbierzesz i bedziesz wiedziec bo tak jak pisalas bez owulki jedna byla i juz 8 tydz idzie wiec nie czekaj a do pewnosci bedziesz wiedziec...
    tu u nas na tallaght pobieraja tylko w piatki wiec i tak musze czekac . przerwalam leki wiec zobaczymy co bedzie z tempka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    JA POWIEM TYLKO JEDNO I NIE MAM ZAMIARU SIE POWTARZAC! KADA WYJDŹ MI STAD I NIE WRACAJ!

Ostro kochana !!!!
    Ale skoro to poskutkuje to rzeczywiście dobrze zrobiłaś :)

iza30 lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł :D
    ja w końcu po pracy :)
    jakiś taki niby lekki, ale męczący dzień miałam ;) grunt, że już w domku :)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ