X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewelinko nic nie mam:( w domu
    zaraz mnei trafi!!!!!
    to rob ten obiadek i jedz kochana ja nieraz tez nie czekam na Piotrka bo glód daje gore a pozniej potowarzyszysz mu jak bedzie jadl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
    Wczoraj myslalam ze juz przyjdzie @ bo tak okresowo mnie brzuch bolal i cycki miałam wraziwe i tempka spadła, ale puki co ni widu ni słychu sluz mnie tylko zalewa taki żółtawy, nic nie boli...tylko mi cycki spuchły o0, pewnie sie jutro zjawi, bo u mnie zawsze dzien przed @ wszystko przestaje bolec taki paradoks;)

Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D wrote:
    Kurcze, rzeczywiście wygląda to dość dziwnie. Moim zdaniem powinnaś rano zrobić sikańca :)
    no poczeam te dwa dni mnie nie zbawia teraz jak juz tych lekow nie bede brala zobaczymy co z ta tempka bedzie . ja w goracej wodzie kapana nie jestem hehe ciaza mi nie ucieknie jak cos . nie nastawiam sie bo to bez sensu

Dukan23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
    Wczoraj myslalam ze juz przyjdzie @ bo tak okresowo mnie brzuch bolal i cycki miałam wraziwe i tempka spadła, ale puki co ni widu ni słychu sluz mnie tylko zalewa taki żółtawy, nic nie boli...tylko mi cycki spuchły o0, pewnie sie jutro zjawi, bo u mnie zawsze dzien przed @ wszystko przestaje bolec taki paradoks;)

Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P
    hej kochana no wlasnie zastanawialam sie gdzie ta twoja tempka :D mmm pychotka jak skaczysz to wyslij troszeke :)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Ania mnie wygonila stad wiec uciekam narazie papapa

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hej kochana no wlasnie zastanawialam sie gdzie ta twoja tempka :D mmm pychotka jak skaczysz to wyslij troszeke :)
    napewno wysle:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

pycha :D
    a ja właśnie wpałaszowałam tartę, która wczoraj robiłam (na kruchym spodzie z kurczaczkiem pod sosem z serka mascarpone z pomidorami i bazylią)- mój małż wczoraj był nią zachwycony i szczerze... miał rację- wyjątkowo pyszna wyszła ;)
    (a-ja-jaj jaka ja skromniutka jestem :P )

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    napewno wysle:)
    mmmm normalnie slinka cieknie :P

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie nasza lista testowa?

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie moge sie doczekac @i nowych staran...nowy cykl nowe wyzwania :-)

Ewelina23, Dukan23, mungo lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :) no właśnie gdzie lista? zawieruszyła się gdzieś między przepisami :D
    Kurcze jak ten czas do testowania się wlecze ;/ masakra ;/

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaS wrote:
    cześć :) no właśnie gdzie lista? zawieruszyła się gdzieś między przepisami :D
    Kurcze jak ten czas do testowania się wlecze ;/ masakra ;/
    Oj mam to samo, ciagnie sie i ciagnie :/

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko na luzie ...bedzie dobrze :-)

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...

Kada przykro mi że się nie udało.. :(

Malinka trzymam kciuki :*

Gosia ściskam mocno! :*

A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę ;)
    dziekuje na razie nie mam @ zobaczymy jutro rano czy przyjdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu sie opycham krewetkami :)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka19.....mi tez niedlugo bedzie sie konczyl abonament...i nie wiem.wlasnie czy wykupywac na nowo czy jak

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a ja znowu sie opycham krewetkami :)

To bys dala jedna a nie robisz tylko smaka :-D..ja odsmazam moje pierozki wczoraj nalepilam równo 100 :-)

iza30 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

hehe ja tez czekam mialabyc dzisiaj @ ale pewnie jutro będzie

• karmelek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. nie lubie takich nerwowych sytuacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Malinka19.....mi tez niedlugo bedzie sie konczyl abonament...i nie wiem.wlasnie czy wykupywac na nowo czy jak
    kurcze ja nawet nie wiem czy wykupić a jak to jest bo ktoś wyżej pisal ze wykres czarny jest czy cos

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ