X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia26 wrote:
    ewelinko nic nie mam:( w domu
    zaraz mnei trafi!!!!!
    to rob ten obiadek i jedz kochana ja nieraz tez nie czekam na Piotrka bo glód daje gore a pozniej potowarzyszysz mu jak bedzie jadl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
    Wczoraj myslalam ze juz przyjdzie @ bo tak okresowo mnie brzuch bolal i cycki miałam wraziwe i tempka spadła, ale puki co ni widu ni słychu sluz mnie tylko zalewa taki żółtawy, nic nie boli...tylko mi cycki spuchły o0, pewnie sie jutro zjawi, bo u mnie zawsze dzien przed @ wszystko przestaje bolec taki paradoks;)

Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D wrote:
    Kurcze, rzeczywiście wygląda to dość dziwnie. Moim zdaniem powinnaś rano zrobić sikańca :)
    no poczeam te dwa dni mnie nie zbawia teraz jak juz tych lekow nie bede brala zobaczymy co z ta tempka bedzie . ja w goracej wodzie kapana nie jestem hehe ciaza mi nie ucieknie jak cos . nie nastawiam sie bo to bez sensu

Dukan23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
    Wczoraj myslalam ze juz przyjdzie @ bo tak okresowo mnie brzuch bolal i cycki miałam wraziwe i tempka spadła, ale puki co ni widu ni słychu sluz mnie tylko zalewa taki żółtawy, nic nie boli...tylko mi cycki spuchły o0, pewnie sie jutro zjawi, bo u mnie zawsze dzien przed @ wszystko przestaje bolec taki paradoks;)

Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P
    hej kochana no wlasnie zastanawialam sie gdzie ta twoja tempka :D mmm pychotka jak skaczysz to wyslij troszeke :)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra Ania mnie wygonila stad wiec uciekam narazie papapa

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hej kochana no wlasnie zastanawialam sie gdzie ta twoja tempka :D mmm pychotka jak skaczysz to wyslij troszeke :)
    napewno wysle:)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• mungo Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

pycha :D
    a ja właśnie wpałaszowałam tartę, która wczoraj robiłam (na kruchym spodzie z kurczaczkiem pod sosem z serka mascarpone z pomidorami i bazylią)- mój małż wczoraj był nią zachwycony i szczerze... miał rację- wyjątkowo pyszna wyszła ;)
    (a-ja-jaj jaka ja skromniutka jestem :P )

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    napewno wysle:)
    mmmm normalnie slinka cieknie :P

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie nasza lista testowa?

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie moge sie doczekac @i nowych staran...nowy cykl nowe wyzwania :-)

Ewelina23, Dukan23, mungo lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :) no właśnie gdzie lista? zawieruszyła się gdzieś między przepisami :D
    Kurcze jak ten czas do testowania się wlecze ;/ masakra ;/

iza30, mungo lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaS wrote:
    cześć :) no właśnie gdzie lista? zawieruszyła się gdzieś między przepisami :D
    Kurcze jak ten czas do testowania się wlecze ;/ masakra ;/
    Oj mam to samo, ciagnie sie i ciagnie :/

20150409580413.png

200707184670.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko na luzie ...bedzie dobrze :-)

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...

Kada przykro mi że się nie udało.. :(

Malinka trzymam kciuki :*

Gosia ściskam mocno! :*

A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę ;)
    dziekuje na razie nie mam @ zobaczymy jutro rano czy przyjdzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu sie opycham krewetkami :)

• ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka19.....mi tez niedlugo bedzie sie konczyl abonament...i nie wiem.wlasnie czy wykupywac na nowo czy jak

63b363a823.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    a ja znowu sie opycham krewetkami :)

To bys dala jedna a nie robisz tylko smaka :-D..ja odsmazam moje pierozki wczoraj nalepilam równo 100 :-)

iza30 lubi tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:

hehe ja tez czekam mialabyc dzisiaj @ ale pewnie jutro będzie

• karmelek Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. nie lubie takich nerwowych sytuacji...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonek wrote:
    Malinka19.....mi tez niedlugo bedzie sie konczyl abonament...i nie wiem.wlasnie czy wykupywac na nowo czy jak
    kurcze ja nawet nie wiem czy wykupić a jak to jest bo ktoś wyżej pisal ze wykres czarny jest czy cos

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ