start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
Wczoraj myslalam ze juz przyjdzie @ bo tak okresowo mnie brzuch bolal i cycki miałam wraziwe i tempka spadła, ale puki co ni widu ni słychu sluz mnie tylko zalewa taki żółtawy, nic nie boli...tylko mi cycki spuchły o0, pewnie sie jutro zjawi, bo u mnie zawsze dzien przed @ wszystko przestaje bolec taki paradoks;)
Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:Pmungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyD wrote:Kurcze, rzeczywiście wygląda to dość dziwnie. Moim zdaniem powinnaś rano zrobić sikańca
Dukan23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
Wczoraj myslalam ze juz przyjdzie @ bo tak okresowo mnie brzuch bolal i cycki miałam wraziwe i tempka spadła, ale puki co ni widu ni słychu sluz mnie tylko zalewa taki żółtawy, nic nie boli...tylko mi cycki spuchły o0, pewnie sie jutro zjawi, bo u mnie zawsze dzien przed @ wszystko przestaje bolec taki paradoks;)
Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P
pycha
a ja właśnie wpałaszowałam tartę, która wczoraj robiłam (na kruchym spodzie z kurczaczkiem pod sosem z serka mascarpone z pomidorami i bazylią)- mój małż wczoraj był nią zachwycony i szczerze... miał rację- wyjątkowo pyszna wyszła
(a-ja-jaj jaka ja skromniutka jestem )
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewelina a może zrób jutro już betę? nie wiem jak jest u Ciebie ale u nas w weekend nie ma wyników. I tak odbierzesz wynik juz w piątek, żebyś nie musiała czekać do poniedziałku, bo wtedy strach te leki brać...
Kada przykro mi że się nie udało..
Malinka trzymam kciuki :*
Gosia ściskam mocno! :*
A mi się skończył ten abonament i mam normalnie czarny wykres... nie wiem czy lepiej sie od nowa zalogować, czy to olać... wykupywać abonamentu nie będę bo to nie ma sensu dla mnie i tak tempki nie mierzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:HEJ DZIEWCZYNKI!!!jak dzionek mija bo mi koszarnie tak dzis zmokłam bo wybrałam sie z młodym na spacer i taka ulewa nas złapała ze na raty wracalismy do domu.
Zaraz lece tarte na ciescie francuskim robic z warzywami, grzybkami,kurczaczkiem zalane sosem czosnkowym pod pierzynka serowa:P -
nick nieaktualny