Statystyka forumowiczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:A tak z ciekawosci:
Ktora z Was, jak ja:
1. Jest po 30
2. Stara sie o pierwsze dziecko?
3. Jeszcze nie byla w ciazy?
Poza tym milej niedzieli!
Podpisuje sie...
30-tka stuknela w lutym, nigdy w ciazy nie bylam, staram sie juz 9 miesiecy. gdyby sie od razu udalo, bylabym juz szczesliwa mamusia ...MalutkaEve lubi tę wiadomość
Aniołek 15.03.2014 (6 tc.)
-
mala_czarna wrote:Podpisuje sie...
30-tka stuknela w lutym, nigdy w ciazy nie bylam, staram sie juz 9 miesiecy. gdyby sie od razu udalo, bylabym juz szczesliwa mamusia ...
Mi się za raz udało, i chodziłabym już z wielkim brzuchem i prawie rodziła, a tu trzeba się starać dalej -
Ja mam 24 lata, już ponad 3 lata po ślubie (miałam 21 lat a nawet 20 bo ślub był w kwietniu a urodziłam się w lipcu ). Tylko raz mnie ktoś zapytał dlaczego wychodzę za mąż tak wcześnie ale jak mu powiedziałam, że znamy się już 10 lat (wtedy, teraz ponad 13) i już mieszkamy ze sobą dwa lata to przestał się dziwić. Od tych trzech lat kiedy jesteśmy małżeństwem po prostu się nie zabezpieczamy. A teraz postanowiliśmy się bardziej postarać o naszego pierworodnego lub pierworodną Co okazało się nie takie proste bo po odstawieniu tabletek okresu nie miałam 9 miesięcy i wyszło na to, że mam PCO.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lat 32 w czerwcu( więc kolejny bliźniak) 2014 będzie już 33 matko jedyna ! staram się o pierwsze dziecko , po rozwodzie , z nowym partnerem jestem ponad dwa lata, staramy się od początku ale prób było ledwo 6 o kolejnym ślubie nie myśle.. kiedyś myślałam najpierw ślub potem dziecko, dzisiaj odwrotnie najpierw dziecko potem ślub nigdy nawet cienia z cienia kreski na teściku ..więc wszystko dopiero przede mną
biedronka1982 lubi tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
lat 29, ponad 4 lata po ślubie, po kilku miesiącach zaczęliśmy starania i nic do dzisiaj po jakimś czasie zrobiliśmy sobie przerwę na odliczanie dni płodnych bo psychicznie było ze mną bardzo źle... do dzisiaj nie wróciłam do formy w jakiej byłam przed staraniami
-
vanessa wrote:lat 29, ponad 4 lata po ślubie, po kilku miesiącach zaczęliśmy starania i nic do dzisiaj po jakimś czasie zrobiliśmy sobie przerwę na odliczanie dni płodnych bo psychicznie było ze mną bardzo źle... do dzisiaj nie wróciłam do formy w jakiej byłam przed staraniami
Ściskam. Trzeba czasem trochę odpuścić i tak po prostu cieszyć się sobą.celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:1. Lat 28
2. Panna - to nie jest znak zodiaku
3. 2 poronienia 12 i 4 tc
4. Starań 2 cykl
Też tak mam że najpierw dziecko ... a potem się zobaczy. Mam nadzieję że jak najszybciej
Życzę wszystkim żeby się udało -