Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawojka92 wrote:Cześć, jestem tu nowa
pisałam w innym wątku, ale chyba on umarl śmiercią naturalna
Chciałam się poradzic bardziej doświadczonych, bo nie wiem co robić.
Lekarz zdiagnozował mi pcos (hormony męskie w normie, jedynie długie cykle i cysty). Przepisał od razu duphaston, metformine i clo. Tyle, że ja nawet jeszcze się nie starała o dziecko ani jednego cyklu... Chciałam tylko zdiagnozować długie cykle, z myślą o staraniach niedługo.
Skutki uboczne clo mnie przerażają. Biorę ta metformine, ale na clo u dup jest chyba za wcześnie... Nie wiem co robić, chciałabym dać sobie szanse najpierw naturalnie ale jak nie wezmę leków to mogę zapomnieć o powrocie do tego lekarza, bo co mu powiem... A specjalista podobno dobryco robić? Dodam, że mam 31 lat i boję się jednak stracić rok na bezowocne starania.
Pozdrawiam i życzę wszystkim spełnienia marzeń w tym roku*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Cześć Dziewczyny,
Wreszcie nadrobiłam wątek
@Sara
Współczuję sytuacji. Oby tylko tata się nie poddał.
Co do gier w karty przez internet ja czasem gram na kurniku w Makao 🙂 zapraszam w wolnej chwili 🙂
@Jo
U nas kooperacja też się nie sprawdza jak zaczynamy w coś grać to musi być rywalizacja i walka 😂
Ja z gier polecam:
Rummikub
Wsiąść do Pociągu
Splendor
Tabu
5 sekund
Monopoly
Cluedo
Aktualizacja mojej sytuacji:
Jak wiecie poszłam dziś na betę bo oczywiście nie wytrzymałam
Beta 16.6
Dzwoniłam do gina powiedział że na razie na spokojnie mam brać dupka dopóki mam a jak mi się skończy to przerzucić się na luteinę 2x1, odstawić Ovarin i brać femibion 1. Dodatkowo kupić nospe i łykać jakby mnie bolał brzuch.
W poniedziałek nie robić bety tylko pod koniec tygodnia i umówić się na wizytę na następny tydzień (może coś już będzie widać).
W poniedziałek chyba skonsultuje się jeszcze z endo na wszelki wypadek z uwagi na to że pewnie konieczna będzie zmiana dawki Euthyroxu
Jo88, rozalaa, Ancalime, Meeg, Emka06, Longanimity, ELka, .aś., Evondita82, agentka93, RiverS lubią tę wiadomość
-
Maiora dobrze kojarzę, że wczoraj beta była ponad 4? No to wynik rewelacja!!! Przyrost super! ❤️
Gratulacje
Jeśli chodzi o konsole to ja czasem grałam ale ja w klimacie Wiedźmin, TES. A w parach? Stary dobry Tekken 🙈
Ja w makao nie umiem 🙈 przeważnie grałam w pokera albo tysiącasiesiepy, rozalaa lubią tę wiadomość
-
powem wam że mam dzisiaj gorszy dzień. jakieś mysli że się nie uda i nigdy już ne będzie. termin nie pomaga - za kilka dni bym rodziła i chyba dlatego. plus owulaki negatywne, a dzisiaj 12 dc. zazwyczaj już coś szło w górę, poza tym wcale nie czuję jajników. nie wiem czy nam sie jeszcze uda chce mi się płakać.*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Maiora wrote:Aa tak jak już gadamy o grach może któraś z Was może polecić coś na konsole w co można pograć w 2 osoby?
A nie z indykowych to Diablo III ROS, Crash Team Racing, LEGO wszelakie, Overcooked, Moving Out. 😁Maiora, A-6 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
Stymulacja start 🍀27.02.2025 ➡️ IMSI
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Maiora wrote:Aa tak jak już gadamy o grach może któraś z Was może polecić coś na konsole w co można pograć w 2 osoby?
siesiepy, Maiora, Niaha lubią tę wiadomość
-
Sara30 wrote:Maiora dobrze kojarzę, że wczoraj beta była ponad 4? No to wynik rewelacja!!! Przyrost super! ❤️
Gratulacje
Jeśli chodzi o konsole to ja czasem grałam ale ja w klimacie Wiedźmin, TES. A w parach? Stary dobry Tekken 🙈
Ja w makao nie umiem 🙈 przeważnie grałam w pokera albo tysiąca
Tekken kocham ❤️
W tysiąca nie umiem grać, kiedyś dziadek próbował mnie nauczyć ale nigdy nie pamiętam ile jaka karta waży xd -
A i zapomnoalabym o turbo trudnej grze: Cuphead.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
What I was made for
What was I made for?" -
Sara30 wrote:Maiora dobrze kojarzę, że wczoraj beta była ponad 4? No to wynik rewelacja!!! Przyrost super! ❤️
Gratulacje
Ja w makao nie umiem 🙈 przeważnie grałam w pokera albo tysiąca
My z mężem i rodzinka ostatnio odswiezalismy zasady makao po świętach, to tak się kłóciłam z moim że myślałam że będzie rozwód 🤣 rywalizacja weszła za mocno 😁Maiora, siesiepy, Sara30 lubią tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Arise a Simple story, It Takes Two, A Way Out, Unravel 2, Badlands.
A nie z indykowych to Diablo III ROS, Crash Team Racing, LEGO wszelakie, Overcooked, Moving Out. 😁
It takes two przeszliśmy świetna jest. Najchętniej pograłabym w grę właśnie w tym stylu
Unravel 2 mamy ale trochę mnie nudzi.
Mamy też Crash resztę popatrzędziękuję za polecenie
siesiepy lubi tę wiadomość
-
Ewiwi wrote:powem wam że mam dzisiaj gorszy dzień. jakieś mysli że się nie uda i nigdy już ne będzie. termin nie pomaga - za kilka dni bym rodziła i chyba dlatego. plus owulaki negatywne, a dzisiaj 12 dc. zazwyczaj już coś szło w górę, poza tym wcale nie czuję jajników. nie wiem czy nam sie jeszcze uda chce mi się płakać.
Przytulam ❤️ -
Maiora wrote:
Beta 16.6
Dzwoniłam do gina powiedział że na razie na spokojnie mam brać dupka dopóki mam a jak mi się skończy to przerzucić się na luteinę 2x1, odstawić Ovarin i brać femibion 1. Dodatkowo kupić nospe i łykać jakby mnie bolał brzuch.
W poniedziałek nie robić bety tylko pod koniec tygodnia i umówić się na wizytę na następny tydzień (może coś już będzie widać).
W poniedziałek chyba skonsultuje się jeszcze z endo na wszelki wypadek z uwagi na to że pewnie konieczna będzie zmiana dawki Euthyroxu
No widzisz! Staraczki mówiły że beta startuje dopiero😍 🍀💚🤞
Proga też robiłaś?Maiora lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:W coś już gracie? Jakieś tematy Was wybitnie interesują/odstraszają?
Tak na szybko bez takich informacji mogę polecić:
-Brzdek nie drażnij smoka
-Wyprawa do El Dorado
-wsiasc do pociągu Europa
-Azul (podstawowy jest najprostszy)
-Kaskadia
-Ekosystem
-Splendor wiele osób poleca ale nie grałam bo mnie nie kreci,
-Everdell,
-Park niedźwiedzi,
-Carcassonne,
-kartografowie,
-łąka,
-władca kości,
-sushi go party,
-draftozaur,
-na Skrzydłach
Edit: z bardziej losowych to właśnie Wsiąść do pociągu, Ethnos, Race for the Galaxy też całkiem dobre i losowe na dwoje, tylko mało interakcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2023, 22:46
siesiepy, Jo88 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Maiora, beta rośnie, super ❤️
Co do eksplodujących kotków, to grałam raz, ale mam takiego kolegę, co w ogóle gier nie ogarnia i po 3 grach okazało się, że zawsze zbierał te kotki, których zbierać nie wolno. 😂Maiora, siesiepy, Jo88 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Maiora wrote:Cześć Dziewczyny,
Wreszcie nadrobiłam wątek
@Sara
Współczuję sytuacji. Oby tylko tata się nie poddał.
Co do gier w karty przez internet ja czasem gram na kurniku w Makao 🙂 zapraszam w wolnej chwili 🙂
@Jo
U nas kooperacja też się nie sprawdza jak zaczynamy w coś grać to musi być rywalizacja i walka 😂
Ja z gier polecam:
Rummikub
Wsiąść do Pociągu
Splendor
Tabu
5 sekund
Monopoly
Cluedo
Beta 16.6
W poniedziałek chyba skonsultuje się jeszcze z endo na wszelki wypadek z uwagi na to że pewnie konieczna będzie zmiana dawki EuthyroxuMaiora lubi tę wiadomość
29.04 ⏸ (22 dc)
05.05 💉 Beta HCG 158 mlU/ml (28 dc)
08.05 💉 Beta HCG 579 mlU/ml (31 dc)
18.05 🍤 5t5d CRL 0,28 cm, FHR 101 u/min
25.05 🍤 6t5d CRL 1 cm, FHR 136 u/min
07.06 🍤 8t4d CRL 2,31 cm
21.06 👶10t4d CRL 4,5 cm, FHR 175 u/min 🩷
07.07 👶12t6d CRL 7 cm, FHR 163 u/min
02.08 👶16t4d 189 g
30.08 👶20t4d 404 g, FHR 144 u/min
27.09 👶24t4d 918 g
24.10 👶28t3d 1570 g
14.11 👶31t3d 2002 g
05.12 👶34t3d 2700 g
21.12 👶36t5d 3300 g
04.01.24 r. 👶38t5d Marcelina 🩷 3400 g, 57 cm
👩 39 l 🧑 47 l
Styczeń'23 💔 cb 6 tc
Marzec '22 💔 7/9 tc łyżeczkowanie
Styczeń '22 💔 cb 5 tc
Grudzień '21💔 9/10 tc łyżeczkowanie
Luty/marzec'23- szczepienie limfocytami partnera.
Maj'23- szczepienie limfocytami partnera w 7 tc.
-
Wróciłam przed chwilą z roboty. Umówiliśmy się na ❤️, a zastałam śpiącego męża i dziewczyny z paczkami chipsów oglądające telewizję 😒 i teraz leże i się zastanawiam czy mam starego udusić przez sen czy poczekać, aż się obudzi. Boję się, że wczoraj i jutro to będzie za mało cimcirimci
nie wiem też jak liczyć ten pik. Od pierwszego pozytywnego czy najciemniejszego? Śluz nie taki. Mam wrażenie, że nic z tego nie będzie.
Jutro postaram się nadrobić. Dobrej nocy! ❤️♀️30 ♂️33
2015 👧
2018 👧
PCOS, IO, BMI >30, cykle 50-60 dniowe
Starania od 05.2022
99 - 🎉 18.12
98 - 🎉 9.01
97 - 🎉 30.01
96 - 🎉 24.03 (7tc)
25 tc - wykryta cukrzyca ciążowa
5.03 ⏸️🥺
21.03 - mamy ❤️
8.05 - 64 mm szczęścia ❤️
1.06 (16+1) - synuś 💙🥺
3.07 (20+5) - 372g misia 💙
8.08 (25+6) - 1047g wiercipięty 💙
6.09 (30+0) - 1350g maluszka 💙
3.10 (33+6) - 2125g Bobcia 💙
-
.aś. wrote:Wróciłam przed chwilą z roboty. Umówiliśmy się na ❤️, a zastałam śpiącego męża i dziewczyny z paczkami chipsów oglądające telewizję 😒 i teraz leże i się zastanawiam czy mam starego udusić przez sen czy poczekać, aż się obudzi. Boję się, że wczoraj i jutro to będzie za mało cimcirimci
nie wiem też jak liczyć ten pik. Od pierwszego pozytywnego czy najciemniejszego? Śluz nie taki. Mam wrażenie, że nic z tego nie będzie.
Jutro postaram się nadrobić. Dobrej nocy! ❤️Stary zmęczony to i plemniki zmęczone.
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
What I was made for
What was I made for?" -
Ewiwi wrote:powem wam że mam dzisiaj gorszy dzień. jakieś mysli że się nie uda i nigdy już ne będzie. termin nie pomaga - za kilka dni bym rodziła i chyba dlatego. plus owulaki negatywne, a dzisiaj 12 dc. zazwyczaj już coś szło w górę, poza tym wcale nie czuję jajników. nie wiem czy nam sie jeszcze uda chce mi się płakać.
Ewiwi jedyne co mogę zrobić to tulać na odleglość. Na pewno będzie jeszcze dobrze. Musi być.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
What I was made for
What was I made for?"