Styczeń❄️, wino🍷 i kebaby 🌯 to jest przepis na dwa szkraby 👨👩👧👦
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaa93 wrote:Rzeczywiście trochę sporo tych tabletek 🙈 ale najważniejsze żeby pomogły i przyniosły oczekiwany rezultat. Dziękuję za szczegółowe rozpisanie ❤️
Narazie poczekamy co powie i zleci androlog i będziemy działać.Nam też może się przydać. Pewnie pierwsze zalecenie w klinice to będzie wysłanie starego na androloga i krew.
Kajaa93 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. 🔜 7.05 -
Maiora to jaja jakieś 😏 Przeginają
Ja już idę spać. Stoczyłam ciężką rozmowę ze starym, który totalnie zbił mnie z planu i ogólnie to trochę zawiódł?
Po części staram się go zrozumieć ale... Mam jeszcze czas by go przekabacić 😈
Ten mój przypływ dzikiej energii mnie niepokoi. Byle do poniedziałku i bety 🤷 -
Melduję 🐒, pojawiła się łaskawie z samego rana w 34dc, więc oficjalnie zaczynamy 10cs. Ale w takich okolicznościach przyrody to aż mi nie żal, na plaży życie smakuje lepiej, a i drineczka by się wypiło. 😉 Chociaż podróż łatwa nie była, drugi etap to prawie 24h dwoma samolotami, busem i łódką, ale jesteśmy.
Nadrobiłam aż ostatnie trzy strony, szkoda, że nie mamy nowych 🤰.
Paprotka, ferrytyna do starań najlepiej chyba powyżej 50, trochę do podbicia u Ciebie.
Meeg, Sara piękne bety ❤️ Rośnijcie 🍀🤞☀️
Longanimity, przed wyjazdem jeszcze na lotnisku przeczytałam co u Ciebie i aż mnie zmroziło. Trzymaj się i walcz, mam nadzieję, że po tym wszystkim co przeszłaś i przejdziesz to ostatnie złe wiadomości. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i wysyłam bardzo dużo ciepłych myśli w Twoją stronę ❤️✊✊✊Meeg, paprotka17, Ancalime, ELka, Cotakoza, Bambi92, Evondita82 lubią tę wiadomość
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo
Choroba Gravesa-Basedova -
Beezi
Cudownych wakacji! Niech szanowny organizm nie zapomni żeby w tych relaksujących urlopowych okolicznościach wyhodować zdrowe dorodne jajko na lutowe dwie kreski 😉🍀 Bezpiecznej dalszej podróży 😊
Maiora
Takie stresowanie przedłużonym oczekiwaniem jest bardzo nie fair. Trzymaj się dzielnie i spokojnie, a ja mocno trzymam kciuki za wynik 😊Beezi, Jagodecka lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
02.03.2025 (40+0) Ania 🥰 3010g, 55cm -
Oo czytam, że chodzicie na siłkę 😊 Kiedyś też chodziłam i biegałam a teraz przy dwójce moich bobasów to jakoś się ogarnąć nie mogę 🙈
U mnie lipa - za parę godzin owulka lub nawet już a mój stary dał ciała😛😛😛 Jak żołnierze z poprzedniej akcji nie przeżyły (1,5doby +/-) a wątpię - to nici z tego cyklu😫
Nowanna lubi tę wiadomość
-
Pewnie śpicie ale muszę wam pokazać.
Moje owulaki od owu. Zazwyczaj stały na poziomie zero i ciut wyżej, jednak na wykresie była płaska linia na dole..w środę idę na badania mam zrobić lh zobaczymy poziom*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
LikePink wrote:Oo czytam, że chodzicie na siłkę 😊 Kiedyś też chodziłam i biegałam a teraz przy dwójce moich bobasów to jakoś się ogarnąć nie mogę 🙈
U mnie lipa - za parę godzin owulka lub nawet już a mój stary dał ciała😛😛😛 Jak żołnierze z poprzedniej akcji nie przeżyły (1,5doby +/-) a wątpię - to nici z tego cyklu😫
Juz tu jedna taka jest, co mówiła, że nie dotrwają 😉
Dziewczyny! Glowa do góry, czytalam więcej statystyk, ze jest ciąża z seksu przed owu, niz w sama owu dokladnie. 😊
Sama tez jestem przykładem 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 02:20
Amunicja, LikePink, Nowanna, Sara30, Evondita82 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Beezi w wolnej chwili poratuj pięknymi widokami w tą zimową aurę 😁😁 udanych wakacji! Korzystajcie, bo pamiętaj, że to ostatnie we dwoje! 😁
Meeg, ChocoMonster lubią tę wiadomość
-
Księgowa wrote:Juz tu jedna taka jest, co mówiła, że nie dotrwają 😉
Dziewczyny! Glowa do góry, czytalam więcej statystyk, ze jest ciąża z seksu przed owu, niz w sama owu dokladnie. 😊
Sama tez jestem przykładem 😅
Wysikujcie dziewczyny te krechy-uwielbiam na nie patrzeć 🥰 -
nick nieaktualnyDziewczyny! Wczoraj wstawialam tutaj pozytywny test z blada kreska, dziś rano zrobiłam powtórkę i na żywo jest ciemniejsza ❤️ po cichutku się cieszę 🥺🙈🤫
https://ibb.co/GvW1xVS
Jutro będę szła na betę, powiedzcie mi proszę czy któraś z Was ma pakiet z lux medu? Czy mogę tam pójść i zrobić z marszu te badania jeśli mam je w pakiecie czy muszę mieć na nie skierowanie w systemie ? Czy ktoś się orientuje? 😊
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 07:50
Domi94, Maiora, RiverS, Pfry, ELka, LikePink, Ogoorkowa, Jagodecka, Anett93, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
Melduję biel ⚪️ 11 dp😔 planowo jutro 🐒
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2023, 08:38
👸 &🤴 & 🧒
25 cykli starań
CB🖤🖤🖤
10.2023 histeroskopia👍 3 polipy😳
06.2024 powtórna histeroskopia✅️
biopsja endometrium ✅️
29.09 beta 235.8, prog 45.40
06.10 beta 4243, prog. 46.90
18.10 5.2 mm+❤️
28.11 I prenatalne+Nifty Pro💙
27.01 II prenatalne 💙420 gram uparciucha💙
27.03 III prenatalne💙1400 gram 💙
11.04 1880 gram 💙
-
doris.93 wrote:Dziewczyny! Wczoraj wstawialam tutaj pozytywny test z blada kreska, dziś rano zrobiłam powtórkę i na żywo jest ciemniejsza ❤️ po cichutku się cieszę 🥺🙈🤫
Jutro będę szła na betę, powiedzcie mi proszę czy któraś z Was ma pakiet z lux medu? Czy mogę tam pójść i zrobić z marszu te badania jeśli mam je w pakiecie czy muszę mieć na nie skierowanie w systemie ? Czy ktoś się orientuje? 😊
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki❤️❤️❤️
Piękna ⏸️ Gratuluję !! Rośnijcie 🤞🍀 -
doris.93 wrote:Dziewczyny! Wczoraj wstawialam tutaj pozytywny test z blada kreska, dziś rano zrobiłam powtórkę i na żywo jest ciemniejsza ❤️ po cichutku się cieszę 🥺🙈🤫
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki❤️❤️❤️
Piękne kreski, Gratulacje 😘 -
nick nieaktualnyBeezi wrote:Melduję 🐒, pojawiła się łaskawie z samego rana w 34dc, więc oficjalnie zaczynamy 10cs. Ale w takich okolicznościach przyrody to aż mi nie żal, na plaży życie smakuje lepiej, a i drineczka by się wypiło. 😉 Chociaż podróż łatwa nie była, drugi etap to prawie 24h dwoma samolotami, busem i łódką, ale jesteśmy.
Nadrobiłam aż ostatnie trzy strony, szkoda, że nie mamy nowych 🤰.
Paprotka, ferrytyna do starań najlepiej chyba powyżej 50, trochę do podbicia u Ciebie.
Meeg, Sara piękne bety ❤️ Rośnijcie 🍀🤞☀️
Longanimity, przed wyjazdem jeszcze na lotnisku przeczytałam co u Ciebie i aż mnie zmroziło. Trzymaj się i walcz, mam nadzieję, że po tym wszystkim co przeszłaś i przejdziesz to ostatnie złe wiadomości. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i wysyłam bardzo dużo ciepłych myśli w Twoją stronę ❤️✊✊✊
Właśnie, daj nam tu jakaś fotę. Chociaż sobie popatrzymyLipcowa lubi tę wiadomość
-
Muszę wam dziś zameldować mójj objaw ciaży którego tu na forum jeszcze nie widziałam a podobno jest dość częsty .
Krwawienie dziąseł.. to co się dzieje prze kilka ostatnich dni to jeszcze w życiu nie mialalm.
O ile mam bolące piersi i bol pleców to nie odczuwam innych objawów ani odchyleń od normy ale ta ilość krwi podczas mycia zebow to jak z dokumentu dla stomatologów.
Teraz każde mycie zębów to dosłownie czerwona umywalka przy płukania. Mam nadzieję że to minie bo oddech i smak nie jest najprzyjemniejszy 🤨
Czy któraś z Was w ciąży miała takie problemy dziąsłowe?
Z natury mam wrażliwe dziąsła dlatego chyba u mnie to przybrało ostrą postać. -
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki❤️❤️❤️jedna beta w roku jest za darmo tylko jak wchodzisz do labo musisz im to zgłosić że chcesz z niej skorzystać potem musisz mieć skierowanie. Na progesteron musisz mieć zawsze skierowanie. I skierowanie może wystawić tylko ginekolog